Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A mimochodem, mě prsa nebolí vůbec… Přítel trochu bláznil… a bolí mě jen bradavky, mám je nějaké citlivé
. Jinak mě bolí bříško, fakt dost…
a chvílemi záda… a ten výtok… Ale já si u malého nepamatuji, že bych něco takového měla (to je asi tím, že jsem to moc nezkoumala ![]()
Já se zblázním
. Zrovna jsem byla na WC a zjistila jsem, že nám došel toal. papír! A to pořád chodím nakupovat, a vždycky něco zapomenu… Musím tam dát zatím nějaké ubrousky, snad tu nějaké mám
. No a jestli ne… ![]()
Půjdu do postele, už bude jedenáct a já tu pořád čumákuju…
Gabrielko, zítra písnu e-mail, v poslední době jsem to nějak zanedbávala
, tak se polepším
!!!
Testy mam Clearblue, myslim, ze jseu to jedny z nejcitlivejsich-rozhodne nejdrazsi, ktere se tu daji koupit. Bohuzel mi napsal jasne - Not pregnant. ![]()
Gabriela
Verim, ze ty jsi se konecne miminka dockala, tolik, falesne pozitivnich testu byt nemuze.
Uz si pomalu chystam gratulace
Tak me nezklam ![]()
Gabriela
Gabrielko,
chce se mi nad tím brečet… Víš sama, jak jim nevěřím. Proto jsem si koupila víc druhů
. Pořád sedím nad emimi a hledám příznaky a srovnávám… to mi jen hrabe, to bude v pohodě!!! Jsem hrozná, na jednu stranu šťastná, na druhou se to bojím zakřiknout. Prostě počkám do pondělí a uvidí se!
Jo, s tim toaletnim papirem jsi mi pripomela, ze jsem koupila omylem misto toalet. papiru- kuchynske ubrousky v ruli.
To jsem se divila, kdyz jsem to vybalila.
Gabriela
No vidíš… Teď jsi mi dala typ! Když nenajdu ubrousky, dám tam kuchyňskou roli ubrousků a je to
![]()
No to ja uz v pondeli nebudu mit co testovat, protoze v nedeli prijde ta mrcha jedna, cervena, hnusna.
![]()
Gabriela
Holkýýý,
budete se divit, ale teď jsem si najela na seznam uživatelů a tipněte si, kdo napsal nejvíc příspěvků???
Že to neuhodnete
???
Teda… aspoň v něčem jsem někdy první, já byla totiž vždycky všude první, ale od konce
![]()
Mám Vás moc ráda, a jsem ráda, že jsme se tady na téhle diskuzi našly!!! ![]()
Už bych měla jít fakt do hajan… Tak já jdu…
Dobrou noc!!!
Teda, Gabrielko, Ty jsi horší než můj syn!
Ten má také vždycky poslední slovo
.
Prostě nepřijde, nemysli na to (já se o to snažím…) a nebudeš to ani čekat, v pondělí vstaneš a řekneš: „Hele, červená potvůrka nikde“
Půjdeš a uděláš tt a oni tam budou dvě, nebo tam bude napsáno „pregnant“…
![]()
Hocinky, nemela jste nektera uz na zacatku tehotenstvi,v jednom kuse hrozitansky hlad
Ja bych jedla i mrtvemu z ucha
Ja se behem 2h navecerim nebo naobedvam… i trikrat.
Normalne mam problem i s jedni jidlem. Mam 164cm a vazim 50kg a nesportuji, jsem lina jak ves. ![]()
Gabriela
Gabrielko,
teď jsem v jedné diskuzi tady na emimi četla, že pocit hladu je normální příznak těhu… Hele, fakt že by??? Připravuji si předlouhatánskou gratulaci, tak mě nezklam!!! ![]()
Kdyz ja bych vazne nerada zklamala, ale nevim nevim. Asi si zacnu pripravovat predlouhatanskou omluvu. ![]()
Gabriela