Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Gabrielko, strašně moc bych ti to ze srdce přála… Třeba to je těmě matracema ![]()
Evča
Alo dekuji, uklidnila jsi me. Tak ja uz si tim nebudu lamat hlavu. ![]()
Karkulko,
Asi jo, ty matrace to urcite zavinily. Jestli je to pravda, tak budeme mit asi pekne potrhle dite. No, po rodicich.
Jo, a tu drahou postel vratime.
Gabriela
AHoj všechny snažilky, i já vám všem posílám velký hapčččččččí a prrrrrrrrrrsk, aby vám to vyšlo a nakazily jste se těhulkovským bacílkem, já jsme byla infikována cca před 14 týdny a přesto, že nám doktoři nedávali skoro žádnou šanci povedlo se a bacílek se pěkně vyvíjí a roste, měří už něco kolem 12cm a čile kope nožičkama, začali jsem mu přezdívat atlet…
Takže, mějte se moc fajn a brzy // všem
kráčmerka+ atlet 13+4 ![]()
Teda holky, stalo se Vám to také? Takový dlouhý text jsem napsala a prostě to sem nedošlo… ![]()
Tak znovu:
Dnes jsem byla ve městě a nedalo mi to, a koupila jsem si tt. Já vím, nevěřím jim po mylných výsledcích minulý měsíc… Ale HOLKY!!! Tam, kde má být ta druhá, tak tam opět ten náznak je. Já už nevím, jestli náhodou nešílím, nebo co…
ale prostě jsem ji tam zahlédla. Vím, že je to ještě brzy, mám termín MS jako Gabrielka (15.5.), ale ty příznaky, co mám, by mohly být těhu… Motá se mi hlava, je mi na omdlení atd. Fakt už asi blázním!!!
Kráčmerko a Álo, díky za těhu. prskanec, snad nám pomůže a doleze až k nám
Ale jednou doleze, přítel tvrdí, že mám ještě min. 10let čas na druhé dítě! Je trochu divný
, ale já mu ukážu ![]()
Sosonko, přeji další měsíc úspěšného snaženíčka. Já už mám OVU za sebou, tak doufám, že to vyšlo… Ale asi jo! ![]()
Holky, nevěřte mi! Já mám těhu příznaky každý měsíc ![]()
Teda Radko
, já to nechápu, že tam ta tvoje zpráva cos psala není, ale já ji četla, takže tam být musela. Určitě, protože byla psaná trochu jinak než tahle. ![]()
Ty tvoje příznaky a tt vypadají nadějně!!! Přeji ti ať ti to vyjde! ![]()
Ty se máááš!!!!!
spoň už máte nějakou naději. Já ji mám v nedohlednu. 48 DC!!!
Taky máš perfektní druhou polovičku, když ti říká, že máš 10 let čas. To mně ten můj říká, že když to nepůjde, tak se na to vykašleme, protože to děláme hlavně kvůli dcerce, která začíná být nechutně rozmazlená
(hlavně od babiček, protože je jediný vnouče), no a kdyby byl mezi nimi větší věkový rozdíl, tak nám to už připadá celkem k ničemu.
![]()
Tak se měj a hodně štěstí!!! To mi připomíná, že mám dnes narozky a manžel mě pozval na večeři, ale nějak nemám náladu a ještě bysme museli jít s malou. Takže to přeložíme na příští pátek, kdy pohlídá babička a my si vklidu vyjdeme na celou noc. ![]()
A zítra jdu stejně slavit s kámoškou!!!
Tak zatím ahoj
DELLY
![]()
Delly,
já jsem po dalším kliknutí, když jsem odeslala tu druhou, přišla na to, že tam je. Tak jsem tu jednu smazala
Já nevím, od rána mi ten PC nějak blbne
.
Teď si dávám jogurtek, kdyby náhodou
. V TV dnes nic nedávají, tak se budu nudit, než přijde přítelíček z práce ![]()
Jinak Vám všem přeji krásný večer!!!
PS: Delly, ani jsem to nedočetla do konce, ten Tvůj vzkazík! Mimochodem, gratuluji k narozkám!!! ![]()
Kolik je Tvojí dcerce? Já mám také dítko, chlapečka, a jsou mu 4. roky. S tím rozmazlováním mi povídej…
Je to první kluk v rodině, jinak to byly pořád samé baby, takže je také dost rozmazlený, má všechno a je pravda, že by mu sourozenec vůbec neuškodil… ![]()
Přeji příjemnou zábavu (i když musíte večeři odložit).
Radko, my mámo holčičku, jsou jí 3 roky
. Další dítě manžel původně nechtěl, protože už má jedno z prvního manželství(je jí 20 let). No a když jsem tedy chtěla prodat kočár, tak najednou prej že malá potřebuje sourozence. No, padlej na hlavu, fakt.
Tak jsme si dávali pozor, abych neměla na dovolené břicho (jedeme 1.6.), jak směšné!!! No a teď to vypadá, že to tak rychlé nebude. Hlavně tak rozhozenej cyklus jsem vživotě neměla, až tento měsíc, jak naschvál!!!
![]()
Jo, a jak jsem nepřítel všech vypočítávání ovulace, měření BT a tak, tak dneska a včera jsem si ji tak ze zajímavosti ráno změřila.
Asi už mi z toho taky začíná hrabat, z toho jak to tady furt čtu. No a měla jsem oba dva dny 37,4. Vůbec tomu nerozumím, takže z toho nedovedu nic vyčíst, ale zítra už si ji měřit zas nebudu. ![]()
Ty nekoukáš na Šíleně smutnou? To je nejkrásnější pohádka, hlavně ty písničky v ní! I když je fakt, že ji dávají furt dokola. ![]()
Tak zatím
DELLY
![]()
Já by jsem taky mohla mluvit o tom jaký je jedináček,jak už jsem psala mám tříletého syna a je to fakt dračisko
.Doufám,že ve školce mezi dětma se trochu zlepší.Je to takový malý krkounek,nikomu nic nepůjčí a ještě je hrozný kozel.
Tak doufám,že nám to taky výjde a že se pak trochu zklidní.Malý sám by si přál mimíska,každému kouká do kočárku.
Tak se holčiny hlídejte já se půjdu asi dívat na Šíleně smutnou princeznu. ![]()
S těmy dětmi je to stejné asi všude. Malý je zrovna u babičky, už od pondělka a pravdou je, že mi tady ten ďáblík docela chybí! Představte si, že ho minulý týden babička naučila (díky jednomu šílenému řidiči) dělat „fakáče“. Docela k smíchu, ale když to takové děcko udělá v sámošce plné lidí, už to tolik směšné není. Je to divoch. Je všude a nikde. Pořád ho jen někde naháním. Je líný, uklízet si pokojíček, nerad se sám oblíká… Po ránu tuto činnost raději dělám za něj, protože chodit do práce jako ředitelka fakt nemůžu
. Když něco provede a já hubuju, tak přijde ke mě, slzičky v očích, začne mě objímat kolem krku a říkat: „Maminko, dej mi pusu. Ten Peťa zase zlobil, viď?“
Je někdy fakt k zulíbání, ten náš malý Petřík…
Na Šíleně smutnou… nekoukám… Máme ji nahranou na kazetě.
Delly: Jak zvládáš bývalou svého manžela (přítele)? Já jsem z ní totiž na nervy, ona dělá takové naschvály, že bych ji kolikrát nakopala. Zrovna teď. Včera kvůli ní byla hádka… Má druhé dítě s jiným, samozřejmě, protože ještě nejsou rozvedení, tak je Kájovo. A nyní chce po něm alimenty!!! Je na zabití ![]()
No, jdu fakt trochu uklidit
Celý den jsem se válela, tak teď to musím napravit!
Krásný večer!!!
A mimochodem, Delly, s tou BT to vypadá nadějně (i když já si ji tedy nestíhám měřit
). Kdy očekáváš tu červenou mršku?
Radko, MS jsem měla dostat před třemi týdny, dnes jsem 48 DC. minulý týden v pátek jsem byla na vyvolávačce, ale zatím nic.
S bývalkou to bylo ze začátku úplně šílené, pořád samé naschvály a to i na svatbě.Ale je to už 10 let, za tu dobu se uklidnila a je dobrá. I nám nabízela, že nám pohlídá malou, kdybysme chtěli někam jít, ale to bych fakt neriskovala. Malá tam sice občas jde, ale za svou „nevlastní sestřičkou“.
Jestli to do týdne nedostanu, tak půjdu v pátek znova k doktorovi.
DELLY
![]()
Tada, to je dost dlouhý zpoždění, Delly. Já měla minulý měsíc 42DC a byla jsem z toho také zoufalá, hlavně jsem věděla, že těhu nejsem, tak mi akorát hrabalo. No, držím palečky.
S tou bejvalkou jste to měli také dost dobrý ![]()
To nám také zpočátku, když ještě byla těhu, nabízela, že pohlídá malého, ale fakt to je risk
…
Kájovo dceru máme každou chvíli, i když v poslední době jsem návštěvy upravila na 1× měsíčně… i tak mám z toho nervy
.
Tak já už fakt ale mizím
.
Uvidíme 15.5. Budu na tebe a na Radku myslet. Ten den jdu poprvé k lékaři. S tím neuvolněným vajíčkem je to podle mě nesmyslná hypotéza. Ála