Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Berušky, co myslíte, že jsem teď dělala? Další tt!!! Jsem střelená, nedočkavá, netpělivá… natěšená a nevím, co ještě
. Je to test, který se dělá z proudu moči, žádná sklenička… ![]()
A opět //!!! Ta druhá tedy o dost slabší, ale co bych chtěla 24DC, že? Asi blázním. Zrovna jsem domluvila s mamčou, a ta si semnou minulý měsíc prošla vše… od zklamání až po… VZTEK!!!
Takže zatím nevím, na čem jsem, zda tt věřit, či ne a skutečně počkat do soboty, zda se ta mrška červená objeví! Snad ne… kéž by… ![]()
Gabko, díky za info, že proužky na cukr jsou na nic. Já si je chtěla koupit! Každopádně držím palečky a neházej flintu do žita, všechny jsme s Tebou, držíme při sobě!!! Stejně jako Ty jsem měla v půlce špinění, cca 3-4 dny, takže také asi OVU krvácení. Přítele jsem „svedla“, sice jsem byla nervózní, aby nepoznal nic… ale poznal, když se šel sprchovat
, tak jsem si vyslechla, že jsem nezodpovědná, ale pokud to pomohlo
…
Delly, snad ano! A věř, že psát budeme, i když těhu nebudeme, tahle diskuze už má dlouhou minulost, tak proč v ní nepokračovat
. A jak Ty se cítíš???
Radko, : ![]()
tak myslím, že gratulace tobě na sebe nenechá dlouho čekat, ale zatím nebudu předbíhat událostem, ať to nezakřiknu. Ale ten bílej výtok, tt atd. mluví samo za sebe.
Mně není vůbec nic, až na ten výtok, ale mám pocit, že ten už mi taky přestává.
Jinak ani jeden příznak, ale to jsem neměla ani při prvním těhu.
Tak se všichni držte!!!!
DELLY
![]()
Holkýýý,
slibte mi, že zatím ŽÁDNÉ gratulace!!! Minulý cyklus mi také každý gratuloval, a nakonec to bylo zbytečné!!! Zatím nechci nic zakřiknout!!! ![]()
Delly, ten výtok (bílý) je hrozný! Jsem na nervy a vzala jsem si raději intimku… ![]()
Jdu pro synka do školky, zatím se mějte!!!
Gabka,
ja osobne poznam 2 baby, ktorym lekar tvrdil, ze maju anovulacne cykly (podla krvi ) a obe otehotneli prave v ten mesiac, kedy im absolutne vylucil ovu…takze ja by som asi aj tych doktorov nebrala 100% vazne…
Teda holky, mam také bílý výtok.. a to celkem dost, je to na intimku.. !Mam ho už pár dní.. je to zajímavé, protože vždy před příchodem „tety“ mám pár dní pěkné špinění.. Už mám 3-4 dny zpoždění, láká mne to koupit si testík, ale bojím se zklamání… Ale asi budu ráno testovat, nevydržím to… Mám slabší bolesti v podbříšku, ale ne podobné menstr., spíše takové tlaky, bobtnání, a chvílemi se mi zvedne žaludek..
Pane bože, zase na mne přicházejí těhu příznaky.. A to jsem se snažila je ovládat.. A skoro se to dařilo než jsem dostala zpoždění tety..
Andrea
Ahoj děvčata,
teda vaše diskuse je pěkně dlouhá a zabrala velký kus mé pracovní doby:-)
Taky bych ráda přispěla svou troškou do mlýna. Jsem 33 DC (můj minulý cyklus byl 34 dní), 16 den po OV, TT negativní a tak stále čekám, už mě z toho třeští všechno. Před chvíli mě, ale začalo bolet v podbříšku, takže MS je asi na cestě. Musím teda říct, že je to jiná bolest než jindy (teda, jestli si to jen nenamlouvám), ale bolí to dost příšerně. Nejhorší je, ale to čekání a vůbec nejblbější na tom všem je, že těhu příznaky jsou skoro shodné s MS příznaky a kdo se v tom má potom vyznat:-))
Takže všem kdo čekáte držím pěstičky pro štěstí a hlavně brzy //.
Zdraví Jane
Ahojte,
Lili22,díky moc za povzbuzení…stráááášně ho teď potřebuji.Musím říct že každotýdenní chození na gynekologii a braní krve co 14dní mě docela vysiluje,ale horší je že stále nacházejí nějaké komplikace.No ale aspoň se něco děje.Doufám holky moje zlaté,že nám to všem brzy vyjde a přejmenujeme diskuzi na: konečně těhule!!
Zatím páček shledáček ![]()
Gabka
Berušky zlatý,
synáček kouká na TV, miláček večeří a mě nedalo, abych na chvíli nejukla na Vás
.
Gabko: To braní krve Ti vůbec nezávidím! Já jsem takový strašpytel, že se vždycky bojím tak moooc, že je ze mně sestřička hotová a vždycky říká: „Taková velká holka…“
No co, každý jsme nějací. Naposledy min. cyklus mi zůstala na ruce tááák veliká modřina, že mě i synáček litoval
a pořád mi na to chodil foukat, aby se to zahojilo.
Janew: Nejprve Tě tu vítám!!! Těhu příznaky tady známe asi každá, a nejen tady. Připadá mi, že čím víc to miminko chci, tím větší ty příznaky jsou. Už mi z toho hrabe… pomalu, ale jistě ![]()
Andreo (Loneless): To vypadá nadějně!!! Nemeškej a udělej tt. Já vím, zklamání je dost „hnusný“, ale třeba zrovna teď to bude příjemné! Držím palečky a dej vědět, ano???
Lili: Ani já doktorům nevěřím, jen by mě zajímalo, komu máme vlastně věřit, když ne jim???
No, berušky, já tu zítra dopoledne nebudu. Jedu do Teplic k rodičům a pokochám se svou 6-ti měsíční neteřinkou Natálkou
. Ona je vám tááák kouzelná!!!
Začíná mě pobolívat v podbříšku, ale přijde mi to docela brzy. Dnes jsem 24DC, normálně mě bolí tak den před. Už jsem zralá na cvokárnu, fakt
.
Krásný večer!!!
Ahoj holcinky, tak ja se taky priznam a bez muceni. Dnes rano jsem si udela tt a nic, jasne negativni- jasnejsi uz to byt nemuze, takze mimi nebude. Prsa me sice pobolivaji, podbrisek taky a na vytok ani intimka nestaci, ale tt mluvi jasne.
Takze jsem si ty priznaky opet vsugerovala. ![]()
Gabriela.
Holcinky drzim vam palce. At mate miminka aspon vy.
Gabriela
Gabrielko,
vždyť máš MS dostat až 15.5.!!! Kdy byla OVU??? Neházej flintu do žita!!! Já vím, co cítíš, už to mám za sebou tolikrát, že mi prsty na jedné ruce vůůůbec nestačí!!!
Udělej si další testík v pondělí a třeba tam ta druhá potvůrka bude!!! ![]()
Jo, a jdu prat dalsi perinu, tak doufam, ze se to obejde bez katastrofy.
Tu minulou jsme dnes rano vyreklamovali. No, nastesti aspon s reklamacema tu nejsou problemy. Ani je moc nezajima, co jim to vlastne vracite.
A vzdycky dostenete nejaky darek, aby jste na ne nezanevreli. A jeste jsem si mohla vybrat navic co jsem chtela a manzilek to zaplatil- pry za ty starosti, ktere jsem s tim mela.
Pokud jde o postel, meli ji dovezt dnes mezi 2 a 3h, ale dnes rano zavolali, ze neprijedou, protoze nemaji na sklade nejaky kus.
Behem dneska maji zavolat, dy teda konecne ta postel bude.
Drzte mi palce, jdu na to prani. ![]()
Gabriela
Radusko ovolace byla nejpravdepodobneji 2.5.2004 Podle BT a ovul testu. Dnes jsem 23 den cyklu. Test zopakuji, ale neverim tomu. Kdyby aspon ty bolesti prestaly. Ty prsa to je des. Ale ne bradavky ale prsa z hora a ze stran. A navic mi dnes vyletela BT na 37'C. Jsem z toho jelen.
Gabriela
Posílala jsem sem příspěvek a někam se zatoulal
.
Gabrielko, byl pro TEBE!!! Počkám ještě chvíli a zkusím to znovu poslat…
Gabrielko,
tak už to tam je… Dneska mi to emimi nějak blbne
.
Ta peřina - to je dobrý!!! Tady v Čechách by to zkoumali…
Mimochodem, s těmi postelemi, to je děs! Asi bych je ukamenovala!!! ![]()
S tím testíkem počkej! Uvidíš, že se zbytečně nervuješ!
Já jsem bláznila u udělala jsem si dnes 3× tt!!! (Mimochodem, dnes je to 24DC!!!). Všechny pozitivní, ale ta druhá byla tak slaboučká - je to prostě brzy a jestli Tvůj testík má nižší citlivost těch jednotek Ul/hcG (nebo co…
), tak by to ještě neukázalo. Zrovna dnes jsem četla, že to lze určit až min. 7-10dní po oplození!
Já Ti ale DRŽÍM VŠECHNY PALEČKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jsem trochu skeptická (co se mně týká…), takže další testování bude v pondělí!