Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Radko,
já byla kvůli zjištění ovulace jen na ultrazvuku.
Byla jsem tam 3× během cyklu, nejdřív asi 10.den, pak asi 14.den a pak trochu později, kdy zjišťoval, jestli ovulace proběhla. Přesněji si to už nepamatuju, je to 3 roky.
Ale krev mi kvůli tomu nebral.
Dadůa
Ahoj Radko,
ovulaci mi doktor zjišťoval dle měření BT - nejméně 3 měsíce. Poté také z krve - odběry na hladinu hormonů tuším, že 2. a 21. den cyklu.
My letos pojedem na dovolenou do CR.
Budeme tam cely mesic, ale az nekdy na podzim, nebo v zime. Strasne se tesim na naseho hafacka.
Mame fenecku maltezacka je nam po ni strasne smutno.
Chceme si ji sem privezt.
Gabriela
Ahojte holciny
,
tak jak si ctu, tak vidim a to nejen tady u vas v denicku, spoustu
holcin je ze zahranici.
GABRIELA: Jak dlouho uz jsi ve Statech??? Ja totiz ziju v Californii L.A.
Manza je american ???
GABKA: Ty jsi z Ostravy ???
EVCA: Tak v Egypte jsem jeste nebyla, tak si to tam uzij a relaxuj.
Skoro vsechny moje kamosky otehotnely kdyz byly na dovolene.
Pry na „to“ tak casto nemyslis. Cestovanim prijdes na jine myslenky.
Tak ti preju prijemnou cestu. At ti to vyjde !!!
A vsem ostatnim holcinam -snazilkam drzim taky palecky
!!!!!!!!!!!
Tak papa Eva ![]()
Ahojky ,už jsem tady zase dlouho nebyla,nějak mě zlobí net.
každopádně se to tady zase pěkně rozjelo.
Konečně už mám po MS a můžeme zase pracovat na mimískovi.
Zatím to budeme zkoušet třetí měsíc,tak snad to klapne.
Jen doufám,že se mi do toho zase nepřiplete nějaká hnusná cysta,které mě mají fakt moc rády.
No,tak se mějte hezky a snažilkám //.
A těhulky pošlete nějaký prskanec ať se nám to tady rozmnoží. ![]()
Co je to prskanec?, opravdu nevím:) asi jsem jediný mimoň, Ála
Ahoj Alo, pskanec je, ze na nas maji tehulky prsknout, proteze maji tehotenske bacily a my se chcem nakazit. Jen doufam, ze se tehu bacilky siri kapenkovou ifekci.
![]()
Gabriela
Takže děvčátka hepčííííííííííí a prrrrrrrsk. Ať brzy hlásíte nejen OVU a tuleníčka, ale také // jako vyšité. Držím všem snažilkám palečky. Někdo tady psal, že na každého to jeho mimčo čeká. Občas se jen zatoulá a dá si na čas, ale je tam. To se mi moc líbilo. To samé mi říkala babička o manželství a to funguje. Pa Ála
No vids Alo, jak ti prskani nakonec pekne jde.
Doufam, ze neco doslo az do Ameriky
A to nase zatoulane miminko najde tu spravnou cestu co nejdriv.
Gabriela
Teda holcinky, me boli porad pravy vajecnik-stejne jako pred ovulaci. Nemuze to znamenat, z se mi neuvolnilo dozrale vajicko
Ovulace podle ovul testu a BT probrhla. Vubec me tak nejak poboliva podbrisek.
![]()
Gabriela
No nevi jestli to zni dobre, protoze ja mam po ovulaci teprve asi 3-4 dny. V prsou citim tlak a kdyz je mi zima je mi neprijemne, ze mam podpsenku-trochu bych to prirovnal k paleni
, ale nemuzu rict, ze bych mela citive bradavky.Myslim, ze duvod bude asi jiny nez ty myslis a ja si preju. ![]()
Gabriela
Vím, že nemá cenu předbíhat a dělat si plané naděje, ale vidím tady podobnost s pocity, které jsem měla sama před 20-ti dny. Každý cyklus jsem měla cca 5 dní před MS = 10 dní po OVU bolesti v podbříšku a bolení prsou. Tento měsíc jsem však začala mít tyto příznaky již 3dny po OVU. Stále jsem hledala na internetu příznaky těhotenství a na toto jsem také u jedné pisatelky narazila. VELMI BRZKÉ PŘÍZNAKY MS, JIŽ 3 DNY PO OVU. Bradavky jsem začala mít citlivé až tak týden po OVU. Test jsem dělala 14.den po ovu odpoledne. Jestli jsem dobře pročítala článečky tak ty i manžílek jste úplně vpořádku zdraví viď? Ála
No, doufam, ze jsme.
Me se to nejak nezda. Opravdu ta bolest pripomina MS. Ale zda ze mi to strasne brzo a navic nevim co ten vajecnik. Teda ja nevim urcite, ze je to vajecnik, ale takhle me to bolelo i pred ovulaci.
Gabriela