Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Jahudko,
je mi lito že jsi teď zklamaná, ale co se má stát to se stane. Mimča se určitě dříve nebo později dočáš.
Pa Evča
ahoj holky,
to jsem já Evča - zaregistrovala jsem se pod „karkulkou“, tak se nedivte
![]()
Krásný sluníčkový den všem holčinám tady!
Ahoj berušky,
kam jste všechny zmizely? Je tu bez Vás takový smutno!!! Že By jste se rozprchly do deníčků???
Tak se určitě přijďte někdy aspoň podívat, jo?
Jinak my máme příští týden třídní srazík po 5-ti letech, tak jsem na to docela zvědavá. Zrovna se dívám na webový stránky „test národa“, tak si ho zkusím dát, protože zrovna ten večer nebudu doma a jsem moooc zvědavá, jaká jsem vlastně partnerka
. Hned Vám potom dám vědět, ano? Zrovna čekám, než mi přijde e-mailem kontrolní kód… Hele, už přišel…
Tak já na chvíli mizím!!!
Tak z toho testu nic není… Nejdřív tam napíšou, že mají takový testík k dispozici, který je podobný tomu, co bude 15.5., a nakonec tam žádný není… Takže musím počkat po 15.5., to ho tam budou mít on-line… Tak já jdu koukat na TV. Zítra se tu ukážu
.
Ahoj Monaliso 24!!! ![]()
Když většina holek už odešly do deníčků k těhulkám, tak nás tady moc na to psaní nezbylo.
Mám pocit, že za chvíli tady zůstanu sama.
Dneska jsem už 47 DC a MS furt nic. Od včerejška mě bolí břicho, jak když to mám dostat, ale zatím nic. Já se snad toho novýho měsíce nedočkám!!!
V bedně taky dávají prdlajs, tak už se člověk nemá ani kde poveselit. No ale o víkendu si to vynahradíme, neee??? ![]()
Tak zatím
DELLY
![]()
Ahoj Delly,
hlavně by mě docela zajímalo, kam zmizela Gabriela. Byly jsme ve spojení přes e-maily, ale už dlouho nenapsala. Zřejmě se asi stěhuji
.
Teda, 47DC… To je docela hodně, ne? Byla jsi u doktora na provokačce? Já jsem teď byla chvíli na chatu, ale tam je také nuda, tady je to prostě lepší.
Přítelíček se mi vrátí z práce až za 2 hodiny, psal, že se na mě těší, že by… ??? ![]()
Ahoj berusky moje, tak jsem zpatky. Jak to tady tak ctu, tak je vam tady bezeme smutno
. No a ted zase vazne. Konecne jsem se dostala na internet (funguje nam teprve od dnesniho rana) a hned musim napsat, ale nevim co. ![]()
Posledni 4 dny byly fakt narocne, ale jsme prestehovani a castecne zabydleni. Pomalu nakupujeme nabytek. V nedeli jsme si koupili postel. Napred jsme chteli jen nejakou obycejnou, ale nakonec jsme se nechali zlakat na super model. Teda cena uz tak super nebyla
Ale uz jsme to rozdychali. Prisla nas na vic nez 40 000Kc.
To se bude spinkat.
Asi na vas mrknu vecer, tak doufam, ze tu nekdo bude.
Vladusko, jedno miminko je super a hlavne ze je vse, tak jak ma byt.
A mimichodem - co je s tebou
![]()
Gabriela
Radusko, pracuji na mejlikovi. Omlouvam se, ze jsem se tak dlouho neozvala, ale nebyli jsme pripojeni na internet a navic nebyl vubec cas.
![]()
Gabriela
Ahojky holky,dneska mám spoustu zážitků
.Byla jsem si porodit bratrance.Strejdova manželka(starší ode mě o 4roky)čekala mimíse a protože Jirka(strejda)se k porodu neměl,nabídla jsem se že půjdu já.Vzhledem k tomu že jejich první synátor byl porozen cobydup a před termínem,byla jsem už asi týden v pohotovosti(termín byl 8.5.).No a včera kolem 21hodin.mi psala Marcela že se mám připravit,že v noci už to asi bude,odešla jí hlenová zátka a stahy jsou co hodinu.Takže jsem byla docela napnutá,kdy to začne.Nakonec mě v noci poslali domů že to ještě nebude a pak jsem ráno kolem 9hod.málem nestihla dojet z práce jakej to byl fofr.Přišla jsem 10min jsem s maminou seděla a za dalších 10 minut byl Matýsek 50cm a 3,95kg na světě!!A ani ji nenastřihli a nešili…šikula!!Takže mám si z čeho do budoucnosti brát vzor
Řeknu vám,všichni u porodu byli úžasní a mám z toho výborný pocit.Měla jsem slzy v očích..Tak všem //.Jo a já na tuty od příštího cyklu budu brát Clostilbegyt a podporu ovulace,protože u mě není.Dneska jsem 31 DC,takže bych to měla každým dnem dostat.Takže zatím paaa.
Gabka ![]()
Ahojky holky,
tak vas už několik týdnů sleduji a jestli mě mezi sebe vemete, tak bych se ráda přidala. O mimíska se snažíme s přítelem od ledna a zatím nic. V pátek jdeme na vyšetření - spermiogram.
Tak zatím páček káčulkadráčulka
Ahojky holky
,
tak jsem se prisla podivat co je u vas noveho. Vidim, ze nektere
holciny uz jsou v tehul. deniccich. Jen tak dale !!!!! ![]()
GABRIELA : tak ta postylka bude urcite nadheeeernaa. Urcite splni svuj ucel!!
Chtela jsem vam jen rict, ze ikdyz mate menzes tak to neznamena ze nejste v tom. Ja jsem tak jako kazdy mesic dostala menzes byl sice o par dnu pozdeji, ale to nebylo u me nic neobvykleho. Bolesti bricha ty jsem mela pri kazdem menzesu. Akurat jsem se citila „jinak“. Nemela jsem ranni nevolnost prote se nic nezmenilo. Me zjistili az za necele dva mesice, ze jsem tehotna. Ani v moci ani v krvi nic nenasly. Delala jsem si snad 50 tehot. testu, skoro kazdy den jsem si dala jeden. Vsichni ze me byly na nervy. Nakonec se mi to ukazalo. A i tak jsem tomu neverila
.
Za dva dny me to doktor potvrdil.
Takze kdo vi, mozna budete stejny pripad jako ja. Tak vam drzim palecky at vam to co nejdrive vyjde.
s pozdravem Eva ![]()
Kaculkodraculko, samozrejme ze se muzes pridat. Vitam te
![]()
Evi, to doufame.
To se budou delat deti. ![]()
Gabriela
Ahoj holky, konečně to tady zase ožívá,
teda Gabrielko, vy jdete na toho mimíska od lesa
, nová postýlka se musí pořádně „zajet“
, takže to by v tom byl
!
Gabko, to teda musel být zážitek, v jaké porodnici sestřenka rodila, že tam byli tam milí?
Delly, to je divný že pořád nic, já myslim, že jsi už psala, že jsi byla na provokačce ne? Třeba jsi fakt těhu i když nikde nic není vidět - podle toho co psalal Eva, kdo ví.
Já očekávám každým dnem MS a za týden odjíždím na tu dovolenou - a tam se začneme snažit… už se nemůžu dočkat ![]()
Evča
Jeeee Evco, kam jedete? A nechcete me vzit se sebou?
Ja budu hodna, ani nebudete vedet ze tam jsem. ![]()
No, snazime se, neco na nej(mimiska) platit musi. Bohuzel tento mesic jsme se snzili na nafukovacich matracich
No, ale treba bude dobrodruh a zaujme ho to.
Uvidime tak za tyden.
Gabriela
Ahoj Gabrielko, klidně se nám do kufru přibal ![]()
Jedeme do Egypta, snad tam ještě nebude moooc velký vedro.
Nooo, já myslim že ta nafukovací matrace by nějakou adrenalinovou spermii mohla nadchnout
![]()
Evča