Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no trošku zajížďka to je..... Kde tam vůbec žijete. Já byla před lety v San Franciscu a LA. Ale buhužel jen na 3 týdny.
Evča
Jsme ve state Washington. Napred jsme bydleli pul roku v Seattle a ted bydlime v Bellevue.
Gabriela
Tak holcinky, ted jdu uspat manzilka a tak za hodinku jsem zpet. Prectu mu jen jednu pohadku a bude muset spinkat.
![]()
Gabriela
Ahoj holky,
na provokačce jsem byla už v pátek, ale furt nic. ![]()
Je to zajímavý, že celej život je MS celkem v pohodě,a teď tohle. Že by to bylo znervů to bych neřekla, protože jsem celkem v pohodě a jiný vysvětlení mě nenapadá, tak nevím.
My jedeme taky na dovolenou, za necelý měsíc do horvatska, tak už se těším, jen mi to trochu kazí ta představa, že 14 dní potom co se vrátíme, tak jdu do práce.
![]()
Tak zatím
DELLY
![]()
Teda holčiny, tady se to rozjelo… Jako by jste čekaly na naši spásu - Gabrielku ![]()
Gabrielko, jinak Tě vítám. Dnes jsem koukala na mobil, že mi přišel e-mail od Tebe, tak se do toho hned pustím a napíšu!!! Jsem zvědavá, co nového se dozvím!!! Kdy máš dostat MS? Máme stejný termín, viď?
Teda, takovou postel bych si dala také líbit!!! Spí se v ní zřejmě samo, viď? A s těmi matracemi, třeba byli spermijky víc aktivní, když nebyli v postýlce
.
Delly, v pátek minulý týden? To je dnes 5den, to bys měla dostat kazdým dnem a nebo… jsi těhule, aniž bys to věděla
. Teda, Chorvatsko… My letos pojedeme prstem po mapě
. V létě se máme stěhovat z Chomutova do Teplic, takže dovolenou neplánujeme… Snad v září, nebo příští rok, uvidíme
.
Evčo, v Egyptě byla mamka před 2-ma lety v téhle době a počasí bylo přijatelné, ani vedro ani zima… Tak snad Vám to vyjde
.
Káčulkodráčulko, jasně, že se můžeš přidat. Vítám Tě mezi snažilkama, tahle diskuze je trochu začarovaná, každou chvilku tu někdo ohlásí //. Ale spousta nás je pořád věrných - snažilek… I když, kdo ví… Třeba tu za chvíli zůstanu jen já (co, holky??? ![]()
Gabko, to musel být zážitek. Já nevím, asi bych k porodu jít nemohla. Už jsem ho zažila na vlastní kůži a o „skvělém“ personálu nemohla být ani řeč… Zřejmě záleží na doktorech a sestrách… I když v té samé porodnici rodila o 4 roky později sestra, která tam měla mamču - a prý na ni byli moooc hodní, tak asi záleží na tom, jestli s Tebou někdo je… Jinak gratuluji k synovečkovi Matýskovi!!!
Tak jo, holky, koukejte hlásit //, ať můžu zase gratulovat, to já dělám moooc ráda!!!
![]()
Holky,
tak akorát jsem dorazila do práce, byla jsem u gyndařky. Od Od února měřím jako blázen bazální teplotu a ani jednou mi nedosáhla 37. Tak dnes paní doktorka řekla, že mám anovulační cyklus a že musíme ty vaječníky nějak rozpumpovat a na:,–(ila Clostibegyt. Nemáte s ním holky nějaký zkušenosti? Tak jdu pracovat, pač moje vedoucí je jako
tak paček draček kačálkadráčulka
Kaculkadrakulka: Já jen k tvému poslednímu přispěvku. Nemyslím si, že když hodnota nedosahuje 37, tak to znamená anovulační cyklus. Spíš je to o tom, jaké teploty máš během celého cyklu. Když je máš od začátku nízké, tak třeba kolem 36,1 stačí když ti potom vyběhne teplota jen do 36,7 třeba a už je to vysoká oproti začátku. Sice jsem ti to asi moc dobře nevysvětlila, ale kdyby jsi chtěla vědět více, klidně mi napiš na janaw_2003@post.cz. Já jsem měla taky anovulační cykly, ale začala jsem brát Sarapis a hned první měsíc vše fungovala jako mělo. A to jsem bez injekce MS nedostala rok. Takže se neboj, to bude ok.
Janew
Kaculkodraculko, ja si taky merim od ledna 2004 bazalni teplotu a 37'C se mi nepodarilo namerit opravdu ani jednou. Podle ovulacnich testu u me ovulace probiha, takze si taky myslim, ze to neni znamka anovulacnich cyklu. Je taky pravda, ze na zacatku cyklu se moje teploty pohybuji tesne pod bodem mrazu.
![]()
Pokud vim, tak ten Clostibegyt tady bastilo par holcin a nektere uz jsou tehulky. Takze zadny strach.
![]()
Gabriela
Ahoj Radusko,
dekuji za privitani. Uz jste mi mooooooc chybely, zacilana jsem mit abstinencni priznaky. Jsem na vas zavisla.
![]()
Pokud jde o tu novou postylku, tak musim rict, ze jeste nevim, jak se v ni spinka. Teda samozrejme jsme si ji v obchode vyzkouseli, ale celou noc jsme na to nemeli. Dokonce jsme tam byli za blbce, protoze nez jsme si lehli do postele, vyzuli jsme si boty. No to bylo haloooo. Neco takoveho by american neudelel. Jsou to strasna prasatka. Doma chodi vsude v botech a klidne si v nich vlezou i na sedacku nebo do postele.
A to i na navsteve. Hned se ptali odkud jsme - asi mysleli, ze z jine planety a myslim, ze nad nami krouti hlavou dodnes. Postylku nam privezou az v patek.
No a stemi matrecemi a spermijkami nevim, ale pokud byli aktivni,tak jak manzilek, ta
k je to vsuchu.
Radusko, nebud trdlo.
Nevim, proc by jsi tady mela zustavat sama.
Jen aby jsi nebyla prvni kdo nas opusti. U me to tento mesic na zadny zdar veci nevypada. Jindy uz „trpim“ veskerymi tehu priznaky a tento mesic nemem zatim ani jeden.
Vazne bych se na to uz vykaslala.
No je videt, ze nemam cas si je vymyslet.
MS bych mela dostat 5.15.Tak uvidime.
Gabriela
Jo, tu MS bych mela(vlastne nemela) dostat 15.5- nejak jsem si zvykla na psani data tady.
Americani pisou napred mesic pak den a nakonec rok.
Gabriela
Delly, ja vlastni zkusenost nemam, ale kdysi jsem nekde cetla, ze by jsi to po te provokacce mela dostat do 10 dnu, takze teoreticky mas jeste cas.
A nebo me napada jeste jeden duvod- co takhle miminko
![]()
Gabriela
Ahoj Gabrielko, tak to budeme MS očekávat stejně!!!
Já ji mám mít také 15.5.04!!!
To je legrace…Jsem na to moooc zvědavá… Ale my šikovný holky… ![]()
Já také nemám žádné těhu příznaky, ale to přijde, znám se…
. No, koukám na Šípkovou Růženku, zrovna se opila… Je to trdlo… Zatím pa!
Ahojte,
Kaculodraculko,já začínám za pár dní brát taky Clostibegyt.Byla mi zjištěna anovulace na základě 2×krevního rozboru a každý týden UTZ.Takže uvídíme a můžeme si vyměňovat zkušenosti-už se těším.Doufám že mi to (a nejen mi)pomůže!!
Jinak jsme byli rodit v Ostravě-Fifejdách a moc si to tam chválíme.Tak zatím dneska všechno.Ahoj
Gabka
Ahoj berušky,
jak Vám doktorka zjišťovala, že nemáte ovulaci? Byly jste na krevních testech? Nebo jen podle BT???
Díky Radka (Monalisa24)
PS: Zapomněla jsem se přihlásit… ![]()
No, do Egypta bych jela,ale potrebovala bych, aby jste to vzali bres Ameriku.
Gabriela