těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
29.4.04 08:01

To Gabrielo, ze ztratim kamaradky kvuli tomu ze otehotnim by
me v zivote nenapadlo. Neznam nikoho kdo by zazil to same.
Je to ponekud zdlouhave ale budu se snazit to zkratit.
To, ze jsem se snazila otehotnet vsichni kolem me vedeli.
Netajila jsem se s tim, a proc taky. Kdyz jsem vsak vsem zdelila,
ze jsem tehotna, vsechno se zmenilo. Me kamaradky to celkem
vzaly fain krome jedne. Ta bohuzel zacala byt velice neprijemna.
Mela jizlive poznamky, nebrala mi telefony a kdyz ho konecne po
3 mesicich zvedla nedalo se s ni mluvit, tak byla zla. Ale ja jsem
nevedela co se deje. Napadlo me, ze to bude mozna tim, ze jsem
tehotna, ale i tak mi to pripadalo absurdni. Proc by se na tebe
nekdo zlobil a nepral ti to , ze budes mit miminko.
Na ten telefonat od ni nikdy nezapomenu. Zavolala mi, nepozdravila
a vsechno to na me vyvalila, ze se mnou nemuze byt, ze to nese
spatne, ze jsem tehotna, ze potrebuje cas atd a polozila telefon.
Byla jsem z toho znicena, hodne mi to ublizilo. V ten den mi vzala
veskerou radost z meho tehotenstvi. Musim se priznat, ze to byl
jediny den kdy jsem nechtela byt tehotna, citila jsem se provinile.
Nic me nebavilo, nechtela jsem vubec nakupovat veci pro toho
naseho prcka. Muj manzel byl pro me velkou oporou. Tahal me
vsude na nakupy, kupoval veci. Asi za 3 mesice se dozvim od
tech mych zbyvajicich kamaradek, ze uz toho maji dost, byly totiz
otravene z toho vecnyho stezovani od me „kamardky“ jak je na
tom spatne hlavne teda psychicky. Ty se ode me odvratily taky.
Nechtely se k tomu vyjadrit. Tak jsem je vsechny poslala do pr…
Vzalo mi to sice cas si udelat v tom poradek, ale ja nikoho
takoveho ve svem zivote nepotrebuju. Te sve „kamaradce“ jsem
rekla, ze potrebuje profesionalni pomoc a tem ostatnim, ze jsem
nic spatnyho neudelala, neni prece hrich byt tehotna.
A ze se mi to povedlo driv nez jim- mit miminko neni duvod se
ke me otocit zady.
Mrzi me to, ale kamaradi byly a vzycky budou. Vsak ja si najdu
nove!!!!!
Tak jsem to nejak zhruba zhrnula. Cely tenhle problem se tahl rok.
Po narozeni Kubika- meho syna jsem uz s nikym nemluvila.
Tak vidis, cloveka by takova vec ani nenapadla. Jen by me
zajimalo jestli tohle taky nekdo zazil. Zatim jsem nikoho takoveho
nepotkala.
Jsem stastny clovek, mam rodinu po ktere jsem dlouho touzila a
to je pro me to nejdulezitejsi…
 Eva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 08:09

Dobré ráno holčičky Gabrielo a Gabko, Chtěla jsem jen dodat, že když je problém hormonální, tzn. většinou neuzrávají vajíčka, nevyrostou dostatečně a nedochází k ovulaci, není se čeho bát. To se dá léčit, jde jen o hladinu hormonu v krvi. Léky to většinou zpraví do dvou měsíců. Eva, u které byl problém fyziologický, funkční jen jeden vaječník a to ještě ne úplně, to měla mnohem horší a vidíte, kluk jako buk. Určitě je to u vás jen otázka času.
Delly děkuji, je to s tebou nějaké zvláštní, jaké jsou tvé cykly? Kdy jsi měla ovulaci? To je důležité, napiš. Šárko a Evčo jak se daří? Ála

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 08:22

Evča

Ahoj holky

Evi, já těhotná nejsem, ale něco podobného se mi stalo s jednou kamarádkou když jsem se vdávala. Neustále na mě měla nemístné poznámky, jako že jsem zakopaná a zabitá, že už nebudu chodit na dámské jízdy apod. Přitom jsem se vdávala v 28 letech a manžel je naprosto tolerantní, takže se nic nezměnilo. Ona se sama rozešla po 7 letém vztahu a neustále mi předhazovala, jak je „happy“ že svobodný život je parádní, že paří, střídá milence… Schválně se nepřišla podívat ani na obřad (což mě opravdu mrzelo), na moje svatební fotky neřekla ani slovo, jen na jednu z bujaré noci, kde jsme s mužem vypadali blbě :) se rozesmála a řekla, že tam vypadáme hrozně. Ještě asi 2× jsme se s ní sešla a snažila se s ní vyjít. Ale vždycky po půl hodině jsem chtěla zdrhnout. Tak jsem styky s ní naprosto přerušila - ona mě samozřejmě nevyhledává vůbec. Takže vidíš, že ztratit kamarádku (a to jí znám od dětství) lze i kvůli svatbě a šťastnému vztahu…
Dnes mi je to ale opravdu jedno, je mi jí spíše líto!

Gabčo, neboj, ten lék co máš brát už pomohl hodně holčinám, alespoň co psaly tady na miminu! Dočkáš se. Gabrielko, věřim, že u tebe to tady dobře dopadne, stěhování a jiné myšlenky dělají své. Álo, tak co jak dopadl dnešní tt test, zkoušela jsi to ještě?

pa pa
Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 08:36

Ahoj Evčo,
je to podivné, ale s kamarádkami je to opravdu tak jak píšeš. Tedy, s kamarádkami? Jsou tohle opravdové kamarádky když tě dokážou opustit kvůli tomu, že čekáš rodinu a mění se ti život? Stalo se mi v podstatě to samé co tobě. Měla jsem jednu super kamarádku, myslela jsem si že je to přátelství na život a na smrt. Znaly jsme se 10 let když jsem otěhotněla. Najednou začala jakoby závidět to, že nechodím do práce a můžu si dlouho pospat (a že jsem jako těhulka usnula kdykoliv a kdekoliv!), že mám muže, budu mít rodinu… . Pak jsem se odstěhovala o 180 kilometrů dál. Občas jsme si zavolaly, ale nějak to naše kamarádství upadalo. Pak jsem se dozvěděla od její nové kámošky, že jsem pitomá jak se zahazuju a jsem prý strašně líná a celé dopoledne prospím. Kdo by to od nej kamarádky čekal, že jo? A pak došlo i na to, že jsem se přímo od ní dočkala toho, že mi řekla, že ona je Někdo, protože bude dělat kariéru. Pak poznala jednoho moc bohatého muže a najednou jsem byla nula! Ale podle pořekadla že na každého jednou dojde, došlo i na ni, otěhotněla a protože si znepřátelila koho mohla, zůstala úplně sama a přišla se za mnou radit jak s maličkou a tak. Co myslíš že jsem udělala? Najednou byla pro mě tou nulou ona. Tak jako ona se nikdy žádná kamarádku které budu moci věřit, nebo radši budu sama se svojí rodinou.
Přece nejsme malé děti abychom bojovaly o přízeň někoho kdo o to nestojí
 Ráďa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 08:39

(cyhbička se vloudila) .....tak jako ona se nikdy žádná opravdová kamarádka nechová. To si radši najdu jinou.....
 Ráďa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 08:40

Ahoj Evčo, zkoušela jsem to ještě včera odpoledne. Test se jmenoval Unimarkt asi za 30kč. Byl okamžitě pozitivní. Těhotenská čárečka je zase silnější než ta kontrolní. Nechcí tím už ale otravovat, moc dobře vím jaké to je. Minulý týden mi manžel oznámil, že žena našeho kamaráda je těhotná. Jsme docela velká partička, 8 párů. Jezdíme na hory, všechny oslavy svatby, pařbičky. Spojují nás kluci, naši manželé. Těm je všem okolo 33 let. byly jsme již jen 2 poslední páry bezdětné a netěhotné. Uklidňovala mě představa, že ještě nejsme sami. Ta zpráva o těhotenství poslední kamarádky mě opravdu vzala dech.
K doktorovi zatím nejdu ani nevolám. Počkám na příští týden. Teď je to ještě brzy.
Všem držím palce a určitě vám neradím to slavné:„Hlavně na to nemyslete“. Je to nesmysl. Klidně na to myslete a netrape se s tím, že na to stále myslíte. Podle mě je to normální. Ála

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 09:30

Ahoj holky! Teda, sedím u PC a chce se mi brečet. Když jsem četla ty příspěvky od snažilek, jak je jim tu smutno mezi těhulkami, tak ve mě zatrnulo. To raději odejdu já jako těhule. Snažilky si potřebují popovídat taky.
Aleinka : Sama od sebe se to nedozvíš. Řekne ti to až doktor, který to pozná dle UTZ. Není to příjemné, je to moc psychicky náročné. Ale nad tím raději nepřemýšlet. Pokud máš zatím vše OK, tak musíš věřit tomu, že to tak bude i nadále.
Eva: To co jsi napsala o své „kamarádce“ mi málem trhalo srdíčko. Nechce se mi věřit tomu, že někdo kvůli tak krásné věci může být zlý na svoji kamarádku a snad ji i pomlouvat!!? Je to neuvěřitelný. Ale věř, že je spousta jiných lidí kolem tebe, kteří budou tvými přáteli. Ála : Moc gratuluji k mufíčkovi!! Je to štěstíčko, které je třeba chránit. Moc ti to přeju, z celého srdíčka.

Šárka

• Citovat
  • Upravit
delly
29.4.04 09:35

Aho Álo a ostatní!!! :lol:
Dnes jsem 42DC. Cyklus mám po vysazení HA vždy tak o pět dní delší, ale tohle je už snad o 14??? :cry:
Teplotu neměřím, hlen a ovulaci nesleduji, ani nic podobného. :wink:
Neříkám si věty typu:„Dneska bych měla mýt ovulaci, tak musím hned skočit na manžílka“.Děláme to když chceme a ne když musíme, prostě sex a ne „dělání dětí“. Mám pocit, že kdybych dělala všechny ty procedury kolem, tak se už vůbec těch myšlenek na to nezbavím a bude to trvat akorát déle. Nedělala jsem to ani poprvé a otěhotněla jsem třetí měsíc. :D
No, v pondělí asi skočím na gyndu. . Zatím
 DELLY

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 09:38

Tak to jsem prekvapena Rado a Evi. Ale celkem se mi
ulevilo. Uz jsem myslela ze jsem v tomto sama.
Nikdy by me nenapadlo, ze ti lidi budou zavidet. A pritom
jsou to normalni obycejne veci.
Vsem vam moc dekuju za vase pribehy. Clovek hned tak
trochu pookreje. Prece jenom jsou jeste dobri lidi na tomto
svete. Sice mi zbyly jen ti dva chlapi co mam doma, ale za
to jsou ti nejdulezitejsi.
I kdyz uz jsem mamina, tak si porad pamatuju jake to bylo.
Byla jsem na tom tak jak vy.
Moc vam vsem preju spoustu ovulacnich dnu, hodne zdravych
vajicek, protoze je potreba takovych fain lidicek jako jste vy
holky...... :D :wink:
Drzim vam palecky :)

papa Eva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 10:06

Álo, moc ti gratulujem k dvom čiaročkám!!! Dievčatá ja dosť dobre nechápem, ako je možné, že kamarátky sa zachovajú takýmto spôsobom práve vo chvíli, keď prežívate najšťastnejšie obdobie Vášho života 8O . Viem o čom hovorím, lebo moja najlepšia kamarátka bude o pár týždňov rodiť a nám s manželíkom sa stále nedarí … a ja sa na to jej bábätko strašne moc teším, vždy keď sa stretneme prilepím sa jej na bruško a je to úžasný pocit cítíť maličké ako sa prevaľuje a kopká :oops: …samozrejme že ma pri pohľade na jej bruško pichne pri srdci, ale iba na chvíľku a neviem si predstaviť, že by som sa jej zato, že je tehuľka mala otočiť chrbtom :arrow: skôr ma to motivuje myslieť pozitívne a stále pripomínať nášmu vysnívanému mimískovi, aby sa poponáhľal, ak chce s malým Adamkom sedieť v jednej lavici :? zatiaľ to ale nepomáha :(
 Lili

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 10:25

Lili, napsala si to moc hezky. Netreba nic dodavat. Citim to stejne jako ty.
Holcinky, budte rady, ze jste o takove „kamaradky“ prisly.

Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 10:25

Lili, to je pravé přátelství a moc vám ho přeju.
 Ráďa

• Citovat
  • Upravit
155
29.4.04 10:32

Tehulky, myslim ze by sme si mali zalozit vlastny dennik, toto forum by malo zostat vylucne pre snazilky, aby nemali z nas depresie.
Vladus, Alo, Sarko, atd atd. co vy na to? Kto sa toho chyti? Vladus?
Ak teda budete chciet, ja ten tehu dennicek zalozim, mam na net pristup 24 hodin denne, ale musite mi slubit, ze tam budete prispievat, bdueme si vymienat nazory na nas stav, atd atd a ze vam nebude vadit, ze pisem po slovensky:o))
Dajte mi vediet, papa, pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.4.04 10:42

Teda Vladusko, ne ze odejdes. Prece me neopustis 8O:lol:

Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.4.04 11:05

Ahoj Alienko, Šárko, Vladuš, myslím i Jahůdko,…
Jsem pro, aby Alienka založila nové diskusní forum, ale současně nesmí opustit Gabrielu. Já zase Evču, Delly, Lili,…
Uděláme to takhle. Alienko, založ prosím nové forum. Nicméně s tímto deníčkem se neloučíme. Jen si zde nebudeme psát na toto téma. Na druhou stranu můžeme být nápomocné snažilkám.
Já opravdu potřebuji odpovědět spousty otázek. Co s týká snažilkovství tak jsem nastudovala vše, ale co se týče těhulkovství nevím nic. Ani nevím v jakém jsem týdnu. Od kdy se to vlastně počítá. Ale to až jinde, pa Ála

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky