těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
14.5.04 14:17

Ahoj princezny,

dnes jsem opět testovala a opět druhá slaboulinká, že ji vidím asi jen já. Už začínám šílet :cry: . MS čekám zítra, tak třeba nepřijde…

Ivysek:Mooc gratuluji k mimískovi v bříšku!!!

Miši: Vítej mezi námi!!! Děkujeme za typ na článek. Víš, já moc BT ani hlen, či děložní čípek, nesleduji. Protože už takhle mi z toho hrabe a čím víc se na to budu soustředit, tak tím asi sama sobě škodím.
Proč nezkusíš tt? Já bych na Tvém místě asi zešílela :-) Držím palečky, moooc!!!!!!!!!!!!!

Janew: Těhotenské testy UNIMARKT lžou!!! Minulý měsíc mi ukázaly, že jsem těhotná, věřila jsem tomu. Ta druhá čárka byla spíš jako obrys místa, kde se má ve skutečnosti nacházet, jako navigační bod. Samozřejmě jsem MS dostala! Nyní jsem zkoušela plno značek, MS čekám v sobotu, a na každém testu ta druhá je! Sice slaboučké, ale jsou. Zkus ten Best 2 a nebo Axiom, ten je také dobrý! Držím palečky!!!

Bury: Nevím, ale podle toho, co píšeš, bych řekla, že těhu jsi. Jen se třeba mimísek dobře neu:,–(il. Nebyl tam ani náznak čárečky? Počkej do pondělí. Já se také v pondělí chci testovat (pokud teda MS nedostaví), tak držím palečky!!!

Gabrielko: Psala jsem e-mail, tak si počti. Mimochodem, já na začátku cyklu také měřila BT, ale protože jsem nastydla, tak byla tak vysoká, že mi z toho zrak přecházel. Ale každopádně držím palečky, aby v neděli ta mrška nedorazila a Tys byla těhu!!! :-)

Tak letím pro synka do školky, venku to docela jde, tak se půjdeme projít jako spořádaná rodinka (jestli teda přítele dostanu po noční z postele :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delly
14.5.04 18:39

Nazdar holky, :D 8O

Tak jak válčíte? Radko, ty budeš v tom, to je jasný a Bury, ty na to vypadáš taky! Doufám, že vám to vyjde a ostatním taky!

Já dělala taky test Axiom a v lékárně mi řekli, že jsou to nejspolehlivější testy! :D

Teda, my tady máme dneska pouť. Byla jsem tam s malou, dovedete si to představit?!! Jsem úplně vyřízená, takže si jdu zchrupnout a večer ještě vzhůru do víru velkoměsta! Dokud můžu.

Mějte se a testujte a pište pozitivní zprávičky!!! :lol:

Zatím ahoj :D :D :D DELLY :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
2518
14.5.04 18:48

Nazdárek Delly,

no jo, vy vlastně dnes jdete s manžílkem na večeři, viď? :D
Já dnes byla se synkem na prolejzačkách a ne a ne ho dostat domů. Už jsem byla unavená a prďolka byl pořád aktivní :lol: . Nakonec ho přítel přemluvil, že už má maminka hlad :P , takže musíme domů a malý kupodivu poslechl… Jo, ten můj chlap má i větší autoritu u toho dítěte než já!
Holky, já také doufám, že ano… :wink: Že to vyšlo. Potají v to doufám a věřím!!!

Užijte si dnešní večer a koukejte se sem podívat, dnes je tu nějaké mrtvo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
14.5.04 19:59

Ahoj holky, tak u me nic noveho. Jen podbrisek poboliva cim dal tim vic. No, normalne me boli tak max. den pred MS., vetsinou az v den MS. Ms mam dostat tuto nedeli. Tento mesic to zacalo uz asi 2 dny po ovulaci - to abych si to asi vic uzila. :x Prsa ty uz asi bolet neprestanou nikdy. :? Nemoc nikde, tak vazne nevim co to se mnou je. BT. porad 37'C 8O , ale normalni teplotu nemam, v krku me neboli… 8O

Radusko, postel samozrejme porad jeste nemame. Teda mame doma ty vadne kusy, a normalne na nich spime, ale svoji postel nemame. To je vazne na dlouhe povidani. Napisu ti mejlik :wink:

Misi, urcite nejsem. Vitam te u nas a preji ti, stastne testovani a zdraveho mimiska.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
14.5.04 21:08

Jo, kecam. U me nove strasne bolave bradavky. :oops: Tak, bud jsem magor - takze nic noveho, protoze to uz vime davno. Nebo jsem vazne tehotna. To uz neni normalni. 8O Tak ze by prece jenom. :?: :o Ja bych taaaaaaak moc chtela. :roll:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.5.04 21:50

Zatím nejsem zaregistrovaná,ale snad mě mezi sebe vezmete.Patřím mezi starší maminy(39),ale mít ještě jedno mimčo je můj sen už rok.O příznacích těhotenství bych mohla vyprávět.Mám je každý měsíc–a nic.Teď to není jiné.Tulení proběhlo 3.a 6.5. BT teplota stoupla 8.5.Hlen byl přímo ukázkový už od 3.5. MS mám dostat 22.5. Asi 3den po ovu mě začali bolet prsa a bolí stále víc.Hustý lepkavý výtok mám také,BT kolem 37. Jsem napnutá.Dnes jsem zaregistrovala takové mírné bodavé bolesti v podbřišku-někde jsem tady o tom četla, že to bývá na začátku těhu.Tak mi držte palečky.Jsem s Vámi každý den a raduji se spolu s Vámi, když má některá pozitivní testík.Říkám si, že na mě taky přijde řada.Mám už děti 2, ale říká se, že s přibývajícími léty je to těžší.Už jsou velké,skoro mě nepotřebují a tak bych si miminko přála.Dcera(19) si sice ťuká na čelo,ale nemůžu si pomoct.Ta touha je silnější než já.Jindra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.5.04 22:09

těhule?

Ahojte holky,
vítám nově příchozí a samozřejmě přeji co nejdříve //.
Jinak já mám dnes radostnou zprávičku:moje nejlepší kamarádka(mimochodem taky Gabča)mi dnes po návštěvě lékaře sdělila že je těhu!! :wink: Byla hooodně překvapená,protože šla s tím že chce vyšetření hormon.profilu zda dochází k ovulaci(myslela že ne).Vy:,–(ila HA někdy před 9měsíci a od té doby se snažili.A dlouho nic.V prosinci se jim stala hrozná věc,když jejího manžu v práci(v prodejně PC)při přepadení postřelili.Měl velikananánské štěstí!!střelili ho pod hýždí a jak lehal,kulka mu prolétla až k plíci a zastavila se o žebro.Plíci naštěstí jen lízla a žádná orgán nepoškodila!!No,byli z toho špatní…takže asi snažení ten měsíc nic moc.No a dneska je v 8týdnu :lol:
Byla chudák špatná z toho že je ona těhu a já ne!!Tak jsem ji ujistila že se moooc raduji s nima,a že ny řadě byla ona-já jsem teprve ve frontě-oni se snažili 9měsíců a my začínáme 4.Samo že bych taky strašně ráda byla těhu,ale po tom všem co prožili jim to přeju o to více.
Takže heslo týdne:hodit flintu do žita a mimi k nám přifrčí cobydup :!
Pa pa Gabka :D

• Citovat
  • Upravit
633
15.5.04 03:18

Jindro. vitam te mezi nami. Kasli na nechapave reakce nejen tve dcery, ale vsech lidi. :wink: Pokud jste fit, urcite se vam miminko podari. Ja uplne nechapu,kde je podle nekterych lidi ta hranice kdy mit deti. Podle nekterych lidi jsem na dite moc mlada (je mi 26let) ty zase stara. 8O Opravdu zalezi na kazdem, jak se citi. Je jasne, ze s lety prichzi i zdravotni potize a komplikace, ale je to individualni. Navic jako „starsi“ maminku te budou lekari urcite vic sledovat. Nejsi zas tak stara, aby jsi jeste nemohla mit zdrave miminko. Hodne stesti a hlavne at je to co nejdriv. :wink: :lol:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.5.04 03:20

Teda Gabko, to co jsi tady psala, je opravdu sokujici. 8O Mas pravdu, ze po takove dobe a hruznych zazitcich si to vytouzene miminko opravdu zaslouzi.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.5.04 09:58

testy UNIMARKT

Monalisa24: k těm testům UNIMARKT - nemusejí lhát, stačí, když je něco ovlivní, např. stopy krve v moči, když máš dostat MS. Znám ženské, co když zjistily těhotenství, byly už ve čtvrtém měsíci, prostě to čtyřikrát dostaly. Takže přeju, abys byla aspoň ve druhém!!

ivýsek a mimísek, 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
15.5.04 12:01

Ahoj berušky,

tak dnes očekávám MS. Ráno jsem dělala testík (Axiom) a opět pozitivní. A jako bych se opakovala, stále je ta druhá mrška tak slaboučká, že už fakt nevím!!! Ale po tom, co už jsem tenhle týden vyzkoušela, bych skoro tvrdila, že se nám to konečně (po 9-ti měsících!!!) povedlo… Snad… 8)

Gabrielko: Co potvůrka MS, ještě nedorazila, viď? Já Ti to říkám, holka, pořád! Jsi těhu!!! :-) Dej vědět, ano? Mailík jsem zatím nedostala :-(, třeba večer :-)

Jindro: Myslím, že bys těhu být mohla, podle výtoku a BT to vypadá moooc slibně. :-) Já Tě neodsuzuji a držím palečky! Mojí mamce je 45let a také touží po miminku. A to už má 3 skoro dospělé děti (24,22,18). Je sice plno lidí, co ji za to odsuzuje, prý si má uvědomit, co to obnáší v tomto věku, ale já si říkám: Každý je strůjcem svého štěstí a vím, že pokud něco chci, jdu za tím přes mrtvoly! :-) Každopádně dej vědět, jestli se to povedlo!!!

Gabko: To, co se stalo Tvé kamarádce, je fakt hrozný, ale vše se v dobré obrátilo! Popřej jí i za nás, ano?
A co Ty, jak se cítíš???

Ivýsek: Stopy krve v moči bohužel nemám, a těmto testům nevěřím. Testovala jsem minulý cyklus 29DC poprvé a MS přišla až 42DC! Testu jsem věřila. Prostě této značce nevěřím, ale každá můžete mít jiný názor! :wink: . Každopádně držím palečky všem testujícím, aby testík ukázal vždycky to, co má!!!

No, holčiny, jedu do těch Teplic. Večer máme tu slezinu po 5-ti letech a já se tááák těším! :D To bude parádička. Přítelovi jsem musela slíbit, že nebudu bumbat, co když v bříšku toho mimíska mám :wink: .
Zítra se tu ukážu!!! Mějte krásnou sobotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.04 12:27

těhule?

Zdarec holky,
nějak se nám tady dlouho neukázala Zdenka-copak s ní je??
Monoliso,
mě bylo včera večer dooost divně:bolest břicha,celá jsem se zpotila,třes rukou a na omdlení.Nevím co to může být?!Ale jinak jsem 4den od injekce-vyvolávačky tak čekám ms.Holky kdy vám vyvolávačka spustila MS?Mi minule pátý den.Tak nevím zda to včera večer nezpůsobily hormony dodané tou injekcí.Jo a pořád mám ten bílý výtok.
Zatím pa a pište vaše poznatky.

Gabka :roll:

• Citovat
  • Upravit
48
15.5.04 14:57

Ahoj holčinky,právě jsem se probudila.To už se mi dlouho nestalo, abych po obědě usnula.Choulila jsem se pod peřinou, byla mi zima a když jsem si změřila teplotu měla jsem 37.Myslím tu normální teplotu, ne BT.Někdo tady psal, že na začátku těhulkovství bývá zvýšená teplota. Máte s tím některá zkušenost?Nic mi není,(myslím že bych byla třeba nastydlá)abych měla teplotu. Už se chytám čehokoliv,co by mohlo značit těhotenství. Také jsem od rána šíleně unavená.Můj 11ti letý syn se nestačí divit,co se děje.Maminka, která jinak o víkendu pracuje se válí v posteli :wink: Jsem účetní a tak pracuji i doma.No a o víkedech dodělávám,co přes týden nestačím.Moc děkuji za povzbudivá slova od Vás všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.5.04 19:19

Holcinky, zacina mi z toho pekne sibat. Porad me silene boli ty bradavky, podbrisek, mam BT37'C, ale tt. je porad negativni. Zitra asi opravdu dorazi MS. :cry: :cry: :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.5.04 22:07

Gabrielko vydrž,kamarádka měla negativní test ještě měsíc po termínu MS. Nakonec se objednala k doktorovi a ten jí potvrdil těhotenství ultrazvukem a testem z krve. a to testovala několikrát týdně a zkoušela různé druhy testů. Takže pokud se BT drží a MS nepřijde, můžeš být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí