těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.5.04 11:14

Ještě k tomu opalování, pokud se tvrdí, že opalování bříška snižuje výskyt žloutenky u miminek, neznamená to přeci, že všechny miminka, jejichž maminka se opalovala v těhotenství, nedostanou žloutenku.
Takhle přeci v životě nefunguje snad nic, aby vše bylo na 100%.
Psala jsem snižuje výskyt a ne zabraňuje.

Pak jsem v souvislosti s tímto četla, že miminka narozená v létě mívají méně žloutenku, než miminka narozená v zimě a na jaře, právě kvůli tomu sluníčku.

• Citovat
  • Upravit
2773
19.5.04 11:23

Gabrielle, samo, že můžete k nám, odpadají nám těhulky jedna za druhou, tak ať je nás víc, to by bylo, aby nevznikla epidemie :lol: .
Tahle diskuse je faaaakt šíleně dlouhá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.5.04 11:42

No Hajino,ale ja vam tam budu hodne dlouho „smredet“. Jinak dekuji . Urcite to zkusim a treba mezi vas zapadnu. Ted utikam hajat. :lol:
Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.04 11:48

těhule?

Ahojte,
doufám zase že všechny holky neodejdou úplně…Jinak já jsem konečně dostala MS a 3-8dc budu brát Clostilbegyt-tak jsem moooc zvědavá jestli mě to zabere.
Tak pište paaa Gabka :wink:

• Citovat
  • Upravit
107
19.5.04 13:34

Brečím, jsem naštvaná, znechucená, zdrchaná.. Každý den nosím v kabelce potřeby pro případ náhlé nevítané návštěvy „TETY“, včera večer jsem byla na solárku, z kabelky jsem si je vyndala, že je nebudu potřebovat, ale zapomněla jsem si je tam už vrátit..
a ted sedím u PC a pracuju a najednou ze mne vypadlo neco velkého a za chvilku už to pěkně teklo.. jen tak tak jsem doběhla na záchod a chudinka intimka měla co dělat aby to udžela.. Jestě že mám kolegině které mají zásoby..
Musela jsem to tam pak ještě chvilku rozdejchávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
19.5.04 13:50

Loneless,
ani nevíš, jak MOC s tebou cítím… :( já tomu v neděli večer taky nechtěla věřit…, 8O zrovna jsem se vrátila z úžasné pohodové dovolené 8) , zasedla k e-miminu, protože tam nebyl signál, abych mohla komunikovat s holkama z deníčku, a když už jsem jim chtěla napsat jásavý komentář, jak se mi to pěkně pozdí :D , a že by to mohlo být ono, odskočila jsem si a........... dál už to znáš :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.5.04 15:47

Zdravím

Ahoj Radko, jsem moc ráda, že jsi konečně na vlastní oči viděla tu druhou zřetelnou čárku! 8O Moooc Ti gratuluju a přeji ať jste oba zdravý a bez problémů.

Jinak mám na Vás velmi choulostivý dotaz. Nemáte někdo problémi s výtokem, mě to teda trápí skoro od začátku těhu a doktorka řekla, že když to nesvědí a nebolí tak je to normální, ale mě se stává, že jdu na záchod a mám úplně mokré prádlo, ikdyž jdu na záchod hned jak se mi chce nic nezadržuji takže asi nepujde o únik moči. Mám docela strach nemůže mi něják odtékat plodovka nebo tak , jsem z toho na nervy a k doktorce jdu až příští středu tak nevím. Moc by mi pomohlo jestli nemáte některá něco podobného. Jinak mě nic nebolí, jen mě malej kope do slepáku :lol: Mám fakt obavy a vy mě zde povětšinou ve všem uklidníte tak na to spoléhám i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.5.04 18:45

Ahoj holčinky,

dnešek mi utekl jako voda! :P Před chvílí jsem přijela z práce a už bude zase čas večeře, koupání synka atd… :roll: A to jsem měla ještě tolik plánů :? a nic z nich nebude!

Meto: Děkuji za gratulaci, i já mám z toho velikou radost a ještě větší ji budu mít příští týden, až se na vlastní oči přesvědčím na UTZ :-). Jinak s tím výtokem, u prvního těhu jsem nic takového neměla, ale nyní, jak už ty těhu příznaky mám 9 měsíců :-), jsem si také v poslední době všimla bílého výtoku, nesmrdí to, nic… jen bych řekla, že je to docela na intimku. Zkus raději lékaře! Držím palečky, aby to nebylo nic vážného!!!

Loneless: Beruško, moc mě to mrzí!!! Prošla jsem si tím několikrát, tak vím, jak se cítíš!!! Ale máš před sebou další snaženíčko, a to je přece také příjemná záležitost, ne? :-) Moooc držím palečky, abys za měsíc nahlásila //!!!

Gabko: Konečně přišla ta červená mrška, co??? Už jsem si říkala, že možná ta Gabka určitě bude… Držím palečky, moooc!!! Aby ten Clostilbegyt pomohl!!!

Lindo: Vždyť já také patřím do deníčků, stejně tak Hájinka a i Juanca, která sem občas něco písne!!! Je to tam mezi holkama fakt super!!! Všechny jsou správné! A mimochodem, s tou BT, pokud neotěhotníš, tak se BT začne po MS opět snižovat (někde jsem to četla, myslím, že zrovna na rodině).

Gabrielko: Mluvíš mi z duše, beruško!!!

Tak jdu udělat těm mým chlapům večeři a půjdu na kutě, jsem Vám tak unavená, že je to hrozné. Málem jsem zaspala ve vlaku a přejela výstupní stanici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
19.5.04 21:19

těhule?

Ahojky holky,
dneska jste teda diskuzi pořádně zanedbávaly…doufám že zítra to bude lepší :?: 8)
Je mi tedy záhadou kam se poděla Zdenka…zrovna když na ní mám tolik otázek..No nic doufám že se objeví.
Monaliso,
moooc ti gratuluji a přeji ať probíhá všechno bezproblémově!!
A díky za povzbuzení.Já jsem to teda dostala(mezi námi děvčaty jsem byla zvyklá na mnohem silnější MS)ale zato bolesti mám řádné!Břicho mám asi jako v 5měsíci těhu(beze srandy)asi díky endometrioze(manža mi dal přezdívku když jsme spolu chodili Bublinka)a mám pocit že( když jsem na WC)mi vypadly vaječníky i s dělohou.
Ještě že mám tak milujícího manžu-holky já ho nemít :roll: Je na mě tak hodný..a většinou ani nezlobí :wink: a hodně se spolu zasmějeme(to je pro mě nejdůležitější)
No to jse se nějak rozepsala.
Každopádně VĚŘÍM tomu že se nám mimi brzy povede.Jen je asi potřeba dát tělu čas,aby se znormalizovalo po HA.No jo 7let je 7 let.
Bavila jsem se dneska s holkama na chatu a říkala jedna,že po vysazení HA měla všechny hormony nízké a že se to stovnalo do roku…takže jsem na tom vlastně dobře,protože já mám nízký hormon jen jeden.No a tomu teď trochu pomůžeme pilulema.Budu je brát tři cykly a pokud nebudu do té doby těhu tak to nechám do září tak a pak se uvidí dál.
Tak pište svoje postřehy.
Páčko Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.04 07:39

Holky moje, já to určitě zase dostanu. Jak mě celou dobu bolely prsa, tak dnes ráno nic.Ze dne na den přestaly. Mám to dostat v sobotu.Řekla bych že došlo k poklesu progesteronu a proto přestaly bolet. A to jsem si říkala, že to musí určitě vyjít.BT je zatím 37,2, ale většínou mě poklesne až v den MS.Ach jo, takže další měsíc snažení.Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.5.04 07:44

tt

Který DC si holky děláte tt?

Dík Renča

• Citovat
  • Upravit
2518
20.5.04 12:36

Ahoj berušky,

Gabko: Ten můj chlap, když chce, tak také dokáže být hodný, miloučký, k sežrání, ale jindy… :roll:

Henrieta: Neházej flintu do žita, třeba to vyjde!!! Mě také nebolí prsa!!!

Renča: Tento cyklus jsem začala plašit už asi od 21DC, čárky byly slaboučké… Poslední 31DC (ClearBlue) již krásná!!! Držím moooc palečky!!!

Tak jdu zase něco dělat, holky… Tak moooc se mi nechce. Kručí mi v břiše, brrr… Mám hladík, už aby byla „padla“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.5.04 14:51

Ahoj Radko,

já jsem dnes v 21DC a plánuju zkoušku na sobotu. Abysme u toho byli oba…
Jinak poslední dny mě hrozně bolela a pálila prsa hlavně bradavky a předtím i břicho. Takže možná. No nevím, první měsíc po vysazení HA…
Podotýkám že pokus byl jen jeden, jinak se ještě chráníme, protože doktorka mi doporučila měsíc počkat a brát pak Calibrum baby pro podporu. Takže tohle je jen nanečisto, ovšem kdyby to vyšlo, byla bych ráda… Pokusy naostro plánuji až na konec srpna - takový jarňoletňátko by se mi líbilo.

Tak přeju ostatním holkám hodně zdaru!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.5.04 15:21

Omlouvám se, ten příspěvek bez podpisu je můj.
Renča

• Citovat
  • Upravit
2518
20.5.04 17:20

Renčo,
tak to Ti moooc držím palečky!!! :P

A jinak, berušky, kam jste se rozprskly??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek