těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
18.5.04 19:32

Zdravím vás všechny holky.Sleduji vaše postřehy a různé rady.Pokud mohu i já něco napsat,tak zde to je.Co se týče toho těhotenského testu,mě se osvědčil Seratec Direct,který se aplikuje do proudu moči a nemusí to být ranní moč.Cenově dostupný 70,–Kč.Sice se objevila slabá čárečka,ale výrobce udává,že můžete vycházet,z toho,že jste těhotná.Včera jsem vám psala o cvičení dle Mojžíšové,nevím jesli některá z vás o tom slyšela.Pokud máte dlouhodobý problém otěhotnět,opravdu mohu doporučit.Cvičení jsem provozovala tři měsíce,opravdu poctivě,a,jak tomu hezky říkáte,s přítelem jsme seTULILI asi čtyřikrát a hned druhý měsíc jsem zjistila,že čekám bobíka.Má lékařka je opravdu skvělá paní,která ví o čem je řeč,snaží se pomoci každé své svěřenkyni.Opravdu jsem měla strach,že ve svých jednatřiceti budu mít problém otěhotnět,ale štěstí stálo na mé straně.Proto opakuji,naděje umírá poslední a vám všem snažilkám budu stále držet pěstičky.Doufám,že vám nebude vadit,když vám sem tam něco napíšu.Zdraví vás všechny KAROL.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.5.04 19:46

Zdraví Karol!!!
Monalisa 24 "To bolení v podbříšku jsem měla první měsíc stále,ale po vyšetření mě lékařka řekla,že mám menší dělohu,tudíž mě to bude bolet.Dostala jsem na to nějaké léky a přestalo to.Ta čárka na testu byla též slaboulinká,ale myslím,že ti tímto mohu pogratulovat k novému životu.Musíš věřit,že to tak je.Takže pak napiš,jak jsi dopadla.Tak pa držím pěstičky!Zdraví Karol.

• Citovat
  • Upravit
delly
18.5.04 22:07

Ahoj holky!!! :lol:

Tak jsem dneska byla u doktora a říkal, že těhu jsem, ale že mimi je ještě malé, tak ať příjdu ještě za 14 dní na ultrazvuk, jestli roste. :D
Takže jsem prý musela fakt otěhotnět až asi 2 týdny po vynechání MS, což je prakticky snad nemožné!!! Je to zajímavý. :lol:
No, ale čím mě teda vyděsil je to, že se nesmím opalovat. Říkala jsem mu, že jedeme za 2 týdny k moři a on říkal, že absolutně neopalovat, nemazat se opalovacíma krémama, protože čím větší faktor, tím je toxičtější a to se dostává do těla. Já si minulý týden koupila beta-karoten, abych se nespálila, a to se úplně zděsil, že nechápe, proč to všichni jí, že to je strašně toxický a v těhotenství už vůbec ne, že po tom jsou děti s vývojovýma vadama. Takže to mě úplně dorazil. Ani se mi k tomu moři nechce, protože nevím co tam budu dělat. Vždycky se tam rozplácnu a cci se opálit, ale takhle? to je hrůza!!! No nic, tak napíšu noý diskusní téma a třeba se dozvím něco od jiných maminek na toto téma.

Tak zatím ahoj :D :D DELLY :D :D

• Citovat
  • Upravit
58
19.5.04 07:47

Ahojky holčiny

Delly, v betakarotenu je spousta vitamínu „A“ a to je pro vývoj miminka nebezpečné. Taky prý vitamín „D“ není dobrý pro těhotenství . O zákazu opalování jsem nikdy neslyšela. Doktorka mi ho kdysi i schválila. To ale bylo před 15 lety, takže možná už věda pokročila ajsou na to zase jiné názory. Taky jsem ale po porodu měla hnusný břicho. Jak byla ta opálená kůže napnutá na velkým pupíku, tak po porodu se mi stáhla a vypadalo to, že mám špinavé břicho. Takže teď bych se už neopalovala. Taky to nebezpečí rakoviny kůže (i když z opalovacích krémů bych strach neměla, vždyť se s tím mažou i miminka a je to určitě míň šodlivé než se opalovat bez krému)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.04 08:43

Mně zase bylo řečeno, že když budu vystavovat pupík sluníčku, bude menší pravděpodobnost, že miminko bude mít po narození žloutenku. Je fakt ale, že jsem vystavovala sluníčku velký pupík, vlastně poslední 3 měsíce těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.5.04 08:46

Toho moře bych se ale nebála, vždyť si tam tělo perfektně odpočine a nabere nové síly. A zkus si koupit nějaký dětský opalovací krém, ty bývají na citlivou kůži a neměly by ublížiz. Nejsem doktor, ale myslím, že to bude OK.

• Citovat
  • Upravit
58
19.5.04 08:58

Ještě k tomu opalování a žloutence
Při prvním dítěti jsem se opalovala hodně, ale malej byl žlutej jak eskymák. Nejdřív jsem byla nadšená, jak je krásně snědej, ale doktor říkal, že je to kojenecká žloutenka. Byl dva dni pod fialovým světlem a bylo to vpořádku. Takže tomu vlivu sluníčka na žloutenku bych moc nevěřila.

Ještě se vrátím k svému „případu“
Těhotná teda asi nejsem. Byla jsem kvůli tomu divnému špinění místo menzes u doktora. Udělal mi ultrazvuk a říkal, že moje vaječníky se asi ještě o té HAK neprobudily k činnosti a že mám nízkou vrstvu sliznice v děloze. Takže mimoděložní těhu to naštěstí není, ale naneštěstí ani žádné normální. Píchl mi vyvolávačku a budu čekat na tetu. Ach jo. Ale aspoň se mi tělo vzpamatuje z těch hormonů. Je mi ale pořád špatně. Ráno jsem měla co dělat, abych nezvracela v práci.
Zdravím všechny těhulky i snažilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.5.04 09:20

Ahoj berušky,

tak jsem v práci a nedělám nic jiného, než že se prohrabuji ve fakturách a v papírech. Po 14-ti dnech je to skutečně nezáviděhodná činnost :roll: .
Včera jsem se sem ani nedostala. Tak se omlouvám, berušky, že jsem včas nereagovala na Vaše příspěvky.
Každopádně zrovna jsem se objednala k doktorce na 24.5., tak mi držte palečky, už teď jsem nervózní :P .

Každopádně vám děkuji za gratulace. Pořád se pozoruji, bříško bolí už jen maličko, takže je to v pohodě, ale hrozně mě bolí záda, už nevím, jak bych seděla.

Delly: s tím deníčkem. Já patřím do deníčku Matýsků, tak se k nám klidně připoj, já jsem si nepřipadala, že bych se vtírala, holky tam jsou perfektní!!!

Bury: Bydlíme s mamkou od sebe 50km, u ní zatím těhu nic. Její přítel byl na spermiogramu a je zdravý, tak chtějí zkusit umělé oplodnění. S tím testem. Já si včera koupila ClearBlue, a přijde mi, že jsem zbytečně utratila 200,– (je pozitivní, stejně jako ty ostatní levnější), sice tam píšou, že je spolehlivý na 99%.

Andreo: Tak co??? Co testík???

Karol: Mě také lékařka řekla, že mám menší dělohu, tak je ožné, že proto mě bolí bříško, v pondělí k ní jdu, tak uvidíme :-)

Tak, zlatíčka, jdu zase něco dělat, za chvíli sem zase nakouknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.5.04 09:39

Holky, nechápu to a nevěřím vlastním očím.. včera večer jsem testovala ClearBluem, byla tam jen /. Dneska už jsem překročila 40 den.. ustal i bílý výtok a narůžovělé špinění.. Stalo se mi to prvně, normálně to mívám od 29-31 dnů.. (tedy krom unora, kdy tam byla slabá druha ale po par dnech prisla teta a byla jako kdyby jich přišlo nekolik). Počkám do konce týdne, udělám druhý, a radši ráno, je ještě možnost, že jsem mohla také třeba otěhotnět až později.. Tim že si ovulaci nesleduji, nemám vlastně ani přehled.. Ach jo, a ja se tak těšila… Dneska jdeme do svatebni agentury podepst svatbu na klic, tak snad mne to přivede na jiné myšlenky.. (ale to asi bude nemožné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.04 09:43

Ahojky holky,
omlouvám se že jsem vám nepoděkovala za vaše odpovědi hned, ale dostala jsem se k tomu teprve teď tak vám děkuji. BT jsem začala měřit teprve tenhle cyklus a teď mě zarazila jedna věc. Na začátku cyklu jsem měla teplotu 36,6 až 36,7, pak asi 12 den cyklu jsem měla 36,4 a pak 36,1 a vzestup na 36,7 což by podle všeho naznačovalo ovulaci, ale teď jsem asi 20 den cyklu a moje teplota se pohybuje ve stejném rozmezí jako před údajnou ovulací. Jenže podle článku na www.rodina.cz by teplota po ovulaci měla zůstat jednoznačně vyšší než před ovulací. Nevíte někdo co to znamená? Je to problém?
Děkuji za případné rady, odpovědi a vysvětlení. Linda

• Citovat
  • Upravit
2773
19.5.04 09:51

Loneless, já jsem byla dokonce 44 DC 8O , obvyklý cyklus 30-31 dní, no, a nic. :cry: Testy negativní, 44 DC večer se dostavilo slaboulinké špinění, které se po dvou dnech váhavě proměnilo v takovou umírněnou MS. :roll: Taky jsem už už doufala..... :?
Neztrácej naději, je možné, že budeš úspěšnější než já!!!! :wink:
Hajinka od Matýsků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
19.5.04 09:57

Jo, a děvčata, nechcete si přece jen vlézt do nějakého deníčku, nebo založit novou diskusi, třeba „těhule II.“??? :wink: Vždyť tato už má tolik stran!!! Nám nakukovatelkám od jinud, které ale vaši prima diskusi sledují, se tady špatně orientuje! 8O
Je to návrh, tak se nezlobte! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.5.04 10:15

Monaliso, tak konecne jste se dockali :D . Mooooooooooooooocc gratuluji. At jste s miminkem v poradku. Budu na tebe myslet az pujdes poprve k lekari.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.5.04 10:16

Hajinko, a muzeme k vam do denicku :?: :oops:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.04 11:13

Hokly prosím ale jestli odejdete všechny do deníčků pište i sem…já si čtu jenom tuhle diskuzi a v deníčcích se nevyznám.....prossííííímmmm
 Linda…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí