těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
24.5.04 18:35

Radusko, klid mimisek uz tam urcite je. :lol: :wink:

Edit, citim to stejne jako ty pred 2 lety. Jsem na tom s nervama tak, ze uz nemuzu normalne ani spat :cry: . Mam chut toho nechat. Vim, ze v takovem stavu stejne neotehotnim. Ale manzilek se chce snazit dal a o nejakem preruseni snazeni se, nechce ani slyset. Cim vic se blizi moje plodne dny tim vic jsem nervozni a podrazdena. :( Predstava opetneho zklamani me proste desi. 8O :cry: Manzilek dela co muze. Dokonce zacal v praci travit daleko min casu. Nosi jen volne sortky a to ikdyz venku prsi a je zima. 8O :lol: Je proste zlaticko. No, tak uvidime. Prave nas ceka 5mesic snazeni.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
24.5.04 20:21

Ahoj holčinky,
já jsem byla na UTZ cca 30DC a pan doktor říkal, že je vidět jen zbytnělá sliznice a ten malej mimísek je prý ještě neměřitelný - prý má tak do 0,5cm.
Jdu na první UTZ 16.6. - 10.týden a jsem děsně napnutá už teď. Jen se modlím, aby to všechno bylo OK.
ALe: 1) je mi kráásně špatně :oops:

1. bolí mě podbřišek :?
  2. krev vyšla pozitivní :lol:

tak te´d jen to modlení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
24.5.04 21:15

Ahoj holčinky,

poslala jsem sem tááák dlouhý příspěvek, a když jsem to odesílala, tak se mi seknul net :cry: , takže znovu :lol: .

Desty: Gratuluji ještě jednou!!! Zřejmě má ten Tvůj doktor lepší UTZ než má lékařka. Viděla tam jen tělísko, ale mimíska nikde :-( a to jsem dnes 37DC. Zítra jdu na krev, tak jsem moooc zvědavá!!!

Meta: Děkuji, určitě se s mimískem (bože, snad tam je!!!) dobře vyspinkáme, abych se zítra psychicky připravila na odběr krve, já totiž vidím injekci a umírám :wink: , takže to bude docela sranda!!! A mimochodem, s tím určením pohlaví. Já věděla, že to bude kluk až 30týden, a ještě ke všemu jsem musela zaplatit 100,–Kč, aby mi to řekli. Tak to holt chodí v Teplicích v nemocnici. Doufám, že tady v CV je to jiné. I když nevím, jestli bych chtěla vědět, co to bude. :P

Gabrielko: Snad!!! Snad tam je!!! :-) Jinak jsem docela zvědavá na tu fotečku, ale i tak vím, že jsi „čupr“ holka!!! :D

Karol: Koukám, že jsme na tom obě stejně, co? Uvidím zítra, dnes už o tom nechci uvažovat, protože jsem se tak moooc těšila, že tam tu fazolku uvidím a nebudu se dál nervovat a jak je vidět, tak ještě pár hodin budu. Ale mělo by mi to do výsledku testů utéct rychle, chci si zítra udělat radost a koupit si něco pěkného na sebe :-)

Miši: Moooc gratuluji k mimískovi!!! Je jasný, že tam je!!! 2 tt pozitivní :-) Já jich tento měsíc dělala snad 20 :-) Holky, já do toho vrazila skoro 1000,–Kč, to je sranda, co? :-)

Edit: V první řadě Tě vítám do naší diskuze. Je fajn, že ses přidala, protože tahle diskuze je začarovaná, to mi věř!!! :-) Každý měsíc některá nahlásí //!!! Tak držím palečky, abys co nejdřív patřila mezi ně! :-D

Bury: I já jsem závislák na emimi, vážně!!! :-D Jeden den sem nejdu a už jsem celá nervózní, co se tu děje :-)

Berušky, přeji Vám co nejdříve mimíska v bříšku (a klidně dvě mimi)!!! A držte mi zítra palečky!!! Ráno jdu na krev a ve 14:15 mám volat ohledně výsledků :-) Bojím, bojím… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.5.04 21:17

Ahoj Desty,to je moc fajn,že přibude další bobísek.Ten začátek je opravdu děsný,všechny ty prohlídky a hlavně ty nervíky na pochodu.Celé těhotenství se nám honí hlavou,jestli je všechno v pořádku.Na každou prohlídku se musím hodně soustředit a říkat si,že je vše v pořádku.Nemáme to lehký,co těhulky.Já byla na ultrazvuku ve 12 týdnu a už tam byl krásně vidět,jak tam sebou šije,moc se mu ten ultrazvuk nelíbyl,začal boxovat ručičkama.Ve středu jdu na další kontrolu a už budou dělat všechny možné testy,tak další stresování.Pevně věřím a doufám,že to bude OK.
Tak hodně snaženíčka,ať je nás víc.
Zdraví KAROL.

• Citovat
  • Upravit
2518
24.5.04 22:02

Holky,

zrovna tady tak uvažuju o svým prvním těhotenství.
Tím, že to bylo neplánované, tak jsem se zpočátku vůbec nekontrolovala a dělala jsem úplně všechno - do toho přibyla maturita a tak…
Když jsem šla poprvé na prohlídku, byla jsem skoro dva měsíce těhotná a vůbec mi to nepřišlo.
Ani žádné testy, odběry, nic. Prostě jsem se vůbec nebála.
Asi je skutečně každé těhu jiné, protože teď se kontroluju víc než kdy dřív.
Holky, jsem tak nervózní z toho zítřka, že jsem v koupelně vyštrachala asi poslední tt a udělala si ho. A je pozitivní. Když na ten tt koukám, tak ze mě ta nervozita tak odpadá… Bože, ať už je zítřek aspoň tři hodiny odpoledne.
Jdu tu bezmocnost zaspat a zítra, berušky, Vám dám určitě vědět, i kdyby měl být výsledek negativní.
Držte mi palečky!!!

Málem bych zapomněla, když byl malému asi rok, tak jsem nedostala MS, byla jsem z toho docela vyplašená, protože v tu dobu jsem se na druhé dítko ještě necítila a hlavně jsem věděla,že přivést další miminko do toho svazku ve kterém jsem byla… Koupila jsem si také tt a byl pozitivní. Asi 14dní na to jsem šla k lékaři a poslal mě na odběry krve a na moč. Na UTZ totiž nic neviděl. A když přišly výsledky, tak podle moči jsem byla těhulka a podle krve ne. A protože krev je směrodatná, píchl mi provokačku. Samozřejmě jsem to potom dostala, takže nevím. Jen doufám, že to, co jsem zažila před 3-mi lety, se mi nestane i teď… Ale zase se uklidňuji tím, že by tam neviděla to tělísko, že jo?

Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.5.04 22:28

těhule?

Ahojte kočky :lol: ,
Gabruš,

díky za přání velkých folikul,já ti zase přeji hooodně pohyblivých a ocasatých spermiek!!Teda tvému manžílkovi :wink: .No ale nikdy nevíš-třeba ještě taky přijdeme na to,že manžovy spermíky jsou špatné…

Raduš,
ty jsi TRDLÍK.To víš že těhu jsi…je fakt že falešně pozitivní testy nebývají tak často…tak jsi to asi vyčerpalani za někoho jiného a teď už budou jen
objektivně pozitivní!!

Holky,

já jsem dneska pro tento cyklus taky dobrala ten Clostil.Je mi lépe,hlava nebolí,jen záda-děsně bederní páteř,ale na to trpím i normálně a břicho je ještě nafouklé,ale už mnohem méně!!Ještě že tak!!
Jo a ještě(nevím jestli jsem to už nepsala)jsem MS měla jen 3dny-díky těm práškům,nějak to prý zkracují.
no nic,jdu hajat.

Dobrou noc!! :D Gabka

• Citovat
  • Upravit
58
25.5.04 07:23

Ahojky
u mě nic nového. Pořád jsem je snažilka. U nás je to o to složitější, že se s přítelem vidíme jen o víkendech. Občas si je prodloužíme, ale mám pocit, že mi budou vycházet plodné dny zrovna mezi víkendama. No uvidíme, zatím ani nemám pořádný cyklus.

Raduško určitě jsi těhotná. Tolik pozitivních testů se nemůže mýlit. Moc Ti to přeju!!! A už se nestresuj ať je mimísek v pohodě.

O víkendu jsem byla v Ostravě po obchodech a viděla jsem tolik krásných postýlek, kočárků a žasla jsem co všechno teď pro děti existuje. Už se těším, až budu taky moct nakupovat ty malinkaté věcičky. Po klukách už jsem všechno rozdala. Už jsem vůbec nepočítala s tím, že bych se mohla znovu „zbláznit“.

Tak holky snažte se, ať nám narostou pupíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.5.04 11:38

Ahoj Raduš,

i já Tě chci uklidnit, že vše bude v pořádku. Na prvním UTZ jsme byla také asi 39 DC, ale již sestra mi řekla, že jdu příliš brzy a že se mimčo na UTZ ještě neukáže. Doktor také nic opravdu nenašel, krev ale vyšla celkem vysoce pozitivně, tak jsem byla trochu klidnější, ale i tak to byl hrozně dlouhý týden, kdy jsem čekala na druhý UTZ. To už se ukázala krásná, ikdyž šyšatá, dutnika a v ní jen 4 mm stín (náš šmudla).

Tekže buď, Rakdo, v pohodě. To teď tomu mrňouskovi nejvíc prospěje.

Ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.04 13:26

ahojky holky, právě si tady čtu knížku „Domácí přírodní lékárna - rádce pro zdraví“ od Jadwigy Górnicka. Samozdřejmě jsem hned nalistovala stránku týkající se ženských orgánů - vaječníky vejcovody a dočetla jsem se jednu věc, o které jsem si myslela že je jinak. Tady na emiminu jsem se dočetla že vajíčko se uvolní při jevu nazvaném ovulace a v tuto chvíli by se mělo oplodnit spermií. Od té doby si hlídám plodné dny jak blázen a stejně jsem z toho zmatená a ani nevím jestli je mám. Ale tady v té knížce jsem se dočetla cituji: „Asi mezi 12. až 15. dnem cyklu uvolní hypofýza hormon, který způsobí prasknutí tenkého obalu folikuli. Tento jev nazýváme ovulací. Vajíčko je uvolněno z vaječníku a dospívá do nálevkovitého ústí vejcovodu. Během putování vejcovodem které trvá asi 10 dní, může být oplodněno.“
Což podle všeho znamená že hlídání si plodných dnů je zbytečný.
Jen jsem chtěla přispět a znát na tenhle článek vaše názory.
Pá věrná nakukovatelka a zběratelka všech možných i nemožných návodů jak otěhotnět Linda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.5.04 13:27

Ahojky,
Gabrielle u nas to tenkrat bylo stejne. Tentokrat jsem dala doma podminku, ze o tom budeme mluvit co mozna nejmene a ze to taky zatim nerekneme nikomu z rodiny. Musim priznat, ze je to ted prijemnejsi, nez kdyz se kazdej okolo ptal: „Tak co, zase nic?“. To ovsem neznamena, ze o tom nemluvime vubec. Snazime se chovat normalne, jako kdyz se nic nedeje. Ja vim, ze to neni jednoduchy a urcite na me obcas casem taky padne nejaka ta depka, ale zatim to beru jako dobrej plan. Kamaradkam okolo, ktere se taky snazi rikam, bude leto, hezke pocasi, myslete na dovolenou, na slunicko a vubec hezky veci. Tohle pak treba prijde samo. Tak hlavne pevne nervy a drzim palecky. :D
PS: Je opravdu fajn vedet, ze pocity ktere mam ma spousta dalsich. Tehdy uz jsem si rikala, ze jsem zrala na nejakeho psychiatra. :oops:

• Citovat
  • Upravit
2518
25.5.04 13:47

Holky moje zlatý!!!

Za půl hodinky si budu konečně jistá… Tak jsem si přišla zkrátit to čekání k Vám… :wink:

Edit: U nás to ví jen mamka, že se snažíme o mimíska, nikdo jiný zatím ne… (I když minulý měsíc po pozitivním tt jsem všem řekla, že jsem těhulka a pár dní na to jsem to rušila, prostě planý poplach :lol: ). Nyní, jestli mi to teda dnes paní doktorka potvrdí, to nikomu neřeknu, než dostanu těhu průkazku (což může trvat klidně min. měsíc, u prvního těhotenství jsem ji dostala až v 9. týdnu). Ale moooc Ti držím palečky!!! :wink:

Lindo: Já jsem to také četla, v Betynce. Jsem pravidelnou čtenářkou již pět let a všechny čísla mám schované. Jednou jsem se tu zmínila - myslím, že to bylo někdy v prosinci - že je možné otěhotnět kdykoliv, ale spoustu lidiček mě tu vyvedlo z omylu, že je to jen 12hodin při OVU (a tu už má každá žena jinak). Když to totiž srovnám s prvním těhotenstvím, tak jsem brala antikoncepci a asi v půlce cyklu jsem zapomněla na jeden jediný prášek a šup… byl mimísek (dnes už 4-letý klučina :-)). Ale je super, žes tu citovala knížku od Jadwigy Górnicka!!! :-D

Kajino (Lenko): Já se snažím být v pohodě, vážně!!! Zrovna jsem si dnes cestou ve vlaku říkala, že když nebudu těhu, tak co! Budeme se snažit dál!!! Vždyť to snaženíčko je také moooc příjemná činnost, ne??? :D

Bury (Martino): Když čtu, že je to u Vás problém, protože se vídáte jen o víkendu, tak si říkám, že už jsem tohle někde slyšela. Moje nastávající švagrová má synka, jsou mu tři. Chodím tam dost často a asi v říjnu jsem nadhodila, že bych chtěla miminko. Ale o tom, že se snažíme, jsem nic neříkala, člověk nikdy neví. Její manžel dělá v cizině a domů jezdí jednou za 14dní, na víkend a vždy než má přijet, má MS, takže PD jsou někdy v době, kdy skutečně v ČR není! No a v únoru přišla, že je těhu!!! V prosinci se o miminko pokoušeli poprvé - NIC a v lednu hned otěhotněla!!! U prvního miminka to prý měla tak, že jí skončila MS a hned se milovali. V té době neplánovali mimíska a ona šváru ujišťovala, že se nic nemůže stát, že jí to teď skončilo. A vidíš, po bytě jí jako četík běhá 3-letý klučina. Takže je to skutečně individuální a jak tady psala Linda, vajíčko putuje 10 dní!!!
Jinak moje mamka pořád nic. Nyní čeká MS 1.6., tak jsem na ní docela zvědavá!!!
Držím palečky, abys nám další měsíc nahlásila //!!!

Gabko: Koukám, že ses přidala do deníčku Matýsků! :-) Aspoň doufám, že jsi to Ty! :oops:

Tak, berušky, vidíte… Už jen 15 minut… Jak mi to krásně utíká to čekání, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.5.04 14:03

Ahojky
Tak tu Radko čekám s Tebou na výsledek, aby Ti nebylo smutno, tak hleď napsat jak to dopadlo. i když u tebe je to stejně na TUTOVKU! Jsem v práci do 14.30.
Máš asi pravdu, že ženská může otěhotnět asi kdykoliv. Já jsem při prvním dítě rozhodně neplánovala a spočítala jsem si tzv. neplodné dny, abych do toho náhodou nevlítla a ještě jsme to jistili kondomem a stejně si mimísek cestičku našel. Věděla jsem přesně kdy se to stalo, protože jsem tenkrát jezdila za vojákem a vycházky byly tak jednou za měsíc. No a stalo se to taky hned po menzes. Takže nezbývá než se snažit. Pozdravuj mamku, že jim držím palce.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.04 14:05

ahoj holky,
radko buď v pohodě, uvidíš, že všechno je v pořádku a hlavně , že mimísek se zabydlel v bříšku, holky kdybych měla tu moc, tak bych Vám všem vyčarovala mimísky v bříškách, ale nejsem čarodějka. no já čekám na 16,15 kdy jdu k doktorovi a přítel jde na spermio, dokážete si představit co teď prožívám, bojím se, mám panický strach, že spermio vyjde opět špatně. tak moc si přejeme mít mimíska. 2 měsíce jsem brala clostilbegyt,a utrogestan, no a tento měsíc neberu nic, lékař mi řekl, že je velmi nepravděpodobné abych normálně otěhotněla, byla jsem v depresi po této větě, ale jsem ráda, že jsem objevila tento web, psychicky mě pomáhá, vím, že nejsem v tomto sama, je nás více snažilek, tak holky brzoučko // a zdravé mimísky
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
2518
25.5.04 14:10

Ahoj berušky,

tak jsem tam teď volala a mám zavolat za deset minut, protože výsledky ještě nejsou. Když nebudou ani za deset min., tak zítra. To mi snad dělají ti doktoři schválně :cry: .

Martino: Moje babička vždycky říká, že když něco moc chceš, tak to nejde, a když aspoň krapet ubereš ze svých požadavků, tak se to potom povede (i když tentkrát nemluvila o těhu, ale je to stejné! :) ).

Zdenko: I mně tenhle server hodně pomáhá, i když byly dny, kdy jsem sem nechodila, protože to tady na mě všechno padalo a já měla šílený depky - hlavně, když některá nahlásila //. Byl to tak hnusný pocit, fakt jsem jim záviděla, těm maminám tady!

Berušky, vydržte ještě chvíli!!! Snad už budou vědět výsledky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.04 14:16

radko vím jak jsi se cítila, je to opravdu škaderé slovo závist, ale měla jsem taky to období, že když některá ze snažilek napsala že má // tak jsem záviděla, ale na druhou stranu jsem si říkala, že když se to podařilo druhým tak snad někdy se to podaří taky mě, taky jsem měla dny, kdy jsem na web ani nevkročila, hold snažíme se na to nemyslet, ale to nejde, tak moc si přejeme mimíska, no u mě to bude za chvíli rok, co se snažíme a když dorazí MS tak to psychicky moc dobře nezvládám, celý den mám slzavé údolí, minulý měsíc to vypadalo nadějně, ale bohužel MS dorazila o týden později, radko podle mě jsi těhu a určitě ti to potvrdí i laboratoř,
 zdenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí