těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
27.5.04 13:13

Ahoj holcinky, tak jsem tu na radu. Od doby co se snazime o mimi, me mesic co mesic boliva pravy vajecnik. Myslim, ze je to ovulace, ale problem je v tom, ze je to kazdy mesic pravy vajecnik a ja jsem nekde cetla, ze by to melo byt na stridacku. :o
Nevite nektera -co to- :?: 8O
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.04 13:13

Gábi,
doktorka mi řekla, že je vidět zlepšení (před tím nerostly asi vůbec) ale že jsou pořád prťavý. A že tedy doporučuje injekce Pregnylu, na kterou jdu zítra a další v neděli. V pondělí jdu opět na ultrazvuk - jestli opět folikuly narostly. :?
Zatim páček káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
27.5.04 13:18

Joooo Evi, to ja jsem jeste nemozna puntickarka. No samo ,ze nejsem. Ale bohuzel nemam prilis velke pochopeni pro to,ze manzilek nechava lezet sve svrsky vsude kde ho napadne i na mistech- kde by me to ani nenapadlo 8O :x A v momente, kdy vyzaduji aby si to uklidil, jsem prehnane poradna a puntickarka. Taky mam potrebu umyvat podlahu, prat............. No jsem to ale nemozna zenska coooooo? :roll: Ach jooo.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
27.5.04 13:37

Verco, super :D Chlapecka toho bych ja taky rada a nebo holcicku. :D Nebo aspon miminko :lol: :P
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.04 15:24

ahoj holčiny, Káčulkadráčulko, nevím kolik jsi to clostilbegytu bralas, ale neboj se, každý organismus na to reaguje jinak, uvidíš, že příští cyklus ti narostou ukázkově, ale podlemě se ti to spraví po pregnylu, ale nejsem doktorka, jen co vím ze zkušeností, jinak holky vidím, že se pomalu rozrůstáme, to je dobře, tak holky, pěkně piště piště své zkušenosti
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.5.04 15:25

těhule?

Kaculko,
aha tak já měla minulý měsíc folikuly velké 5-8mm…takže doufám že je budu mít větší než 9mm :lol: ale pokud jsi je měla úplně prťavý, tak i 9mm je úspěch!!
Neboj-vono nám to půjde(Kolja)!!Já budu referovat jak to se mnou vypadá až příští týden.

Gabri,
neboj můj chlap je doktorand na VŠB a taky učí vysokoškoláky a s hygienou doma taky válčíme…ne že by bylvyloženě prasátko :lol: ale do mytí sebe se taky moc nehrne :P Že prý mu vždycky ze sprchy vyskočí opar a koupat se mu každý večer nechce…no aspoň že Ti chlapi vystrčí pinďoura do umyvadla a JE :!
Ale zase co se týče úklidu tak to mi pomáhá…luxování je na něm.A občas(jednou do měsíce)utře prach v bytě a podobně.
Za chvíli se mi přiřítí ze služebky(byl v Mnichově)tak už se moc těším.

Raduško,
ty se máš že aspoň máš synátora…máš o zábavu postaráno-než bude další mimísek.

Zdeni,
mooc na Tebe myslím a OPRAVDU není možné aby se brzy to mimčo k vám nevydalo…a nemyslím tím jen na návštěvu :P

Tak holky moje zlatý…zatím páčko

Jo zítra jedeme do Hradce Králové na víkend…sejdeme se tam z celé republiky(známí)a taky z Německa,Holandska a Kanady a budeme opékat prasátko a kuřátka…a popíjet(jedno malé PLUS že ještě nejsem těhu)
Tak Pa pa Gabka

• Citovat
  • Upravit
147
27.5.04 15:55

Re: těhule?

Ahoj holky,
tak ten můj je naštěstí čistotnej :D Ale někdy až dost a leze mi nervy když jde po mě zkontrolovat třeba jak jsem umyla sporák - to mívá občas takový záchvaty kontroly a jako že já jsem čuně a tak :) No to mě dovede hrozně vytočit, ale je to spíš sranda, takže ho tim rozčiluju, že se tomu ještě směju :lol: No hold si člověk nevybere …

Jinak mi se na to dneska vrhneme a zítra pro jistotu taky, protože minulý měsíc bylo Ovu asi 20. den, což je v sobotu a to nebude doma. Takže to možná ještě „potvrdíme“ v neděli - jistota je jistota a alespoň si užijeme ne… :wink: I když já fakt vůbec netušim kdy ovuluji, protože mám cykly tak 28-32 a neměřim, jen jsem si minulý měsíc jednou zkusila ty ovulační testy. Tak snad to vyjde.
P.S. jo a po tý včerejší kovový chuti v ústech fakt dneska ni památky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.04 16:02

:o)

Gáby věřím, že se ani nenadáš a budeš taky pyšná těhu!!!!! Máš pravdu je to supr, mám radost dvojjitou i za manžela, protože si ve skrytu duše přál chlapečka, ale k tomu se mi přïznal až včera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.5.04 16:32

Ahoj berušky,

tak jak jsem slíbila, jsem tu se svým komentářem :wink: .

Gabko: Věřím, že Ti ty folikulky narostly do obřích rozměrů :wink: , a Ty nám co nejdříve nahlásíš tu fazolku v bříšku!!! Jak dlouho bereš ty léky na podporu? Mě v pondělí doktor napíše také něco podobného, tak jsem zvědavá… Holky, aby mi potom neprasklo bříško až budou růst :lol:

Verčo: To víš, že se snažím být statečná! Nic jiného mi nezbývá!!! Já jen po zkušenostech s tt na ně od příštího cyklu kašlu. Když budu mít třeba 14 dní minimálně! :wink: zpoždění, tak půjdu rovnou k doktorovi. Zbytečně se stresuju a pak z toho nic není :cry: . Každopádně, můj synáček je skutečně chytrý, někdy až moc :wink: . A musím se pochlubit, umí se podepsat celým jménem! Sice je to trochu kostrbaté, ale přesto nááádhernééé :P !!!
A mimochodem, gratuluji k chlapečkovi!!! Pane jo, ten se bude mít! Malý, když jsem chtěla vědět, cože to bude, tak si také zakrýval ručičky, ale pindíčka, toho vystoval :lol: , no chlap, co bych chtěla, že? :lol:

Gabrielko: Mě tedy vaječník bolel až teď, ale já to přičítala k tomu „těhu“ :cry: . S tím zkušenosti skutečně nemám. Ale také si myslím, že by se to mělo střídat. A s tím Tvým manžílkem, co se týká mytí rukou,z toho si nic nedělej. Ten můj je to samé. Ale zuby, holčinky, ty si čistí po každém jídle!!! I po jablku!!! A když si ťukám na čelo, říká: Počkej, až budeš mít takové problémy se zubama, co jsem měl já! :roll:

Káčulkodráčulko: Hlavní je, že je vidět zlepšení!!! Uvidíš, že po těch injekcích Ti narostou tááák hodně!!! Moc Ti držím palečky, aby byly v pondělí ukázkové :wink:

Gabko: Jsem fakt ráda, že Pitrýska mám, je to malý mudrlant :-), ale kolikrát mě hodně podržel, aniž by o tom věděl. Je to ten nejbáječnějšííí chlap na světě!!! To mi věřte!!! :wink:
Užij si víkend v Hradci, to bude určitě paráda! No vidíš, můžeš bumbat, tak je fajn, že zatím těhu nejsi, za měsíc třeba budeš, že jo?
My jedeme o víkendu do Teplic na zahájení lázeňské sezóny, také se moooc těším!!!

Karkulko: Neváhej a hupsněte na to!!! Pěkně si tu fazolku pojistěte, aby se dobře uchytila. Budu Ti držet palečky!!! :wink:

A málem bych zapomněla, k tomu, co psala myslím Gabrielka, ohledně toho ležení po styku a tak… Jedna moje známá mi říkala, že je asi neplodná, protože to z ní pokaždé vyteče :lol: :lol: :lol:
Takže já jdu hned potom čůrat, a pak si jdu zakouřit. Hm, koukám, že budu muset poctivě ležet… :wink:
Také mě zaráží, že MS se stále nedostavila. Břicho mě nebolí, mám bílý výtok, v prsou mám tlak… Jinak se cítím fajn. Ať už ta potvůrka červená dorazí, abychom se mohli začít znovu snažit.
Teď mě tak napáda, už jsme se s miláčkem týden netulili :oops: , dnes mu budu muset ukázat, že má také ženu :wink: !!!

Tak pěkné odpoledne a nebojte, holčinky moje, já ještě nakouknu!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.5.04 16:59

AHoj holky, ješte jsem sem před odchodem z prace nakoukla (zase přetahuju, už jsem hodinu mohla být pryč), ale čekám ještě zprávičku od „milého“.. už domlouvame terminy svatby a vše kolem s agenturou, a tak si to preposilame abychom to už upřesnili.. Ale na 99% to asi bude 25.9. v 11 hodin na Staromáku ! Chtěli jsme Dobříš, ale ouha, vzpomněli jsme si prý pozdě.. A já už se v říjnu vdávat nechci..

My s „milým“ bydlíme ve velké řadové vilce, 6 pokoju a v nich samé harabádí.. ted teprve jsme jakštakž dodělali obývací halu.. ale vyjdeteli po schodech do prvniho patra, pripadáte si jak ve vetešnictví nebo zastavarne.. krabice, časopisy (jsme asi jako zkrachovala trafika).. dve koupelny z nich jednu totalne zaspinime a presuneme se do te druhe než „nekdo“ no kdo asi (ja) umyje a uvede zase do provozu tu prvni..

Do toho je muj sen už skoro pul roku přivést dítě.. Žiju totiž s vědomím, že půjdu ihned na neschopenku a s pomocí známých a dělníků a firem, dám naše hnízdečko do pořádku a připravím na příchod malého.. Ale takhle s tím schonem v našem životě, kdy milého vidám prevážně už jen v posteli nebo o víkendech (to výletujem nebo pracujem) jsem totiž taky pořád v práci.. od rána do večera..nic neuděláme !!

Holky, mne ten muj kontroluje v posteli vyčištěné zuby a zda si po pouzití záchdu jdu umyt ruce.. a běda když se napiju jeste v posteli džusíku nebo neceho sladšího, pak zase chce aspon na minutu slyšet vrčení el. kartáčku..

Dneska mne pekně píchalo v podbříšku, na té straně co Dr. ukázal folikul, včera měl 15 mm, prý se vyloupne asi v pátek, max v sobotu.. Takže si uděláme tuleníčko dneska a do nedele budeme šetřit spermijky a v nedeli se do toho dáme a v pondeli jeste pojistime.. (doporučil Dr.) Holky snad to vyjde, cysta uz tam neni, tak budu za 20 dni napjata jak luk !

Zítra po práci vyjíždíme na Šumavu, má láska jede tradiční závod Krále šumavy.. (doufám že si tou nekolika hodinovou jízdou neumačká kouličky .. chichi) co bych si v nedeli počala..

Mějte se, zítra naposledy do práce..

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.5.04 17:18

Ahoj berušky moje,

tak jsem tady zase :wink: .

Loneless: Napsala jsi fakt suprový komentář :P ! Pěkně jsem si početla! Co se týká toho čištění zubů, u nás je to úplně stejné!!! Akorát místo el. kartáčku musím použít obyčejný, který popohání moje ruka :lol:
Teď mě tak napadlo, co kdybychom se všechny sešly na Staromáku, až se bude Loneless vdávat??? Určitě už bude vidět maličké bříško!!! :wink:
Já se vdávala v říjnu, ale musím říct, že počasí se moooc povedlo. Svítilo sluníčko, a když jsme vycházeli z obřadní síně, tak pršelo. Prý štěstí :D , ale když se na to teď dívám, tak to moc štěstí nebylo, když se rozvádíme 8) . Proto na mou druhou svatbu chci pořádné letní počasíčko a Vás všechny tam!!! :wink:
Držím palečky, abys za těch 20 dní byla tou nejšťastnější snoubenkou na světe!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :wink: :D

Jinak, holčinky, teď jsem v diskuzi „čím podpořit otěhotnění“ četla o www stránkách, kde se prodává čajík na podporu plodnosti. Tak jsem si hned objednala 3 balení. Jedno stojí 45,– Kč, což je bomba!!! Takže až mi to přijde, hurááá do pití, aby co nejdřív ze mně byla kulička s velikým bříškem plné mimíska :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.5.04 17:29

Ahojky hoky,
Loneless, mě taky manžel kontroluje, jestli si umeju po WC ruce :) To je fakt sranda, zuby na něj naštěstí cenit nemusím (samoška si je čistím, abyste si nemyslely :lol: ) Ale jsem ráda, že on je takový čisťounký a voňanoučký, to mám ráda :)

Já se vdávala v příšernym horku v červenci - ženich měl úplně mokrou košili, mě šaty pěkně větraly tak to bylo v pohodě. No to není špatný nápad sejít se na svatbě Loneless. A rovnou můžeme na hostinu :D :D :D
Co se týče čajů, zakoupila jsem půl kila čaje VZ směs, hodně to holky propagovaly na rodina.cz. Udělala jsem si ho asi 3× a od tý doby nic. Moc mi totiž nechutná a vůbec já nejsem žádná čajíčkářka, tak to bude asi i tím. Já jsem spíš na to nezdravý kafe! To miluju.
pa Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.04 17:37

Ahoj berušky.
To máte teda téma,chlap a čistota,to je dobrý.Ten můj si čistí zuby každou chvilku,no někdy ho moc nechápu,ale to je asi normální.On taky někdy kroutí hlavou čeho jsem schopná.No necháme to stranou,jsme přeci jen lidi.
Verčo Chtěla jsem se zeptat v kolikátém měsíci jsi,já jsem ve čtvrtém a během čtrnácti dnů mám jít na nějaký hloubkový ulrazvuk,pravděpodobně 3D,taky mě dr. říkala,že by se mělo ukázat,co to bude.Na odběrech krve jsi už byla,já včera a teď čekám na výsledky,pomalu každého,koho se ptám,tak byl na odběru plodovky,že to prý nebolí,no strach z toho každopádně mám.Teď jsem prcka viděla na normálním ultrazvuku,počítali jsme mu
prstíčky a dokonce si cucal paleček,dokonce má už nos,což mě rozesmálo,protože oba dva s přítelem máme větší nosánky.Pokud to bude holčička,tak ji lituji předem,no,kdzž si na to pak vydělá,může jít na plastiku.No myslí,že každý chlap,by si přál chlapečka,to je logické.Já zastávám názor,že na pohlaví nezáleží,hlavně ať je to zdravé.
Tak snažilkám hodně štěstíčka a nám maminám pevné nervy.Mimochodem,já je mám na pochodu ze sousedů,co bydlí nad náma,oni mají asi oblibu v stěhování nábytku,tak tady vyluzují nějaké zvuky,jak tahají nábytek.Tak kdybych se dlouho neozvala,tak mě tady z toho mrsklo.
Zdraví vás KAROL.

• Citovat
  • Upravit
2518
27.5.04 18:08

Evčo: S tím čajíkem si nic nedělej. Já také na čaje moc nejsem - piju je jen když jsem nastydlá. To si udělám černý a dám tam hafo citronu :lol: . Ale ten na podporu plodnosti pít budu, i když bude hnusný!!! Když to pomůže :wink: . Jinak jsem kávová, není nic lepšího než Nescafé s mlékem, mňam… To vypiju klidně 4 denně. Turka nemusím, jen u mamky ho piju, protože jiné nekupuje :cry: .

Karol: S tou plodovou vodou. Já na ní u prvního těhotenství nebyla. Nebylo to prý potřeba. Na zkoušku plodové vody se prý chodí po 35. roce věku matky nebo otce (takže mě to určitě u druhého těhu bude čekat, protože miláčkovi je 35.let :cry: ). A s tím, že si každý chlap přeje kluka… No, nevím, ten můj chlap by raději holčičku :wink: , ale první manžel chtěl kluka (a také ho má a kašle na něj, ale já jsem ráda, protože mému příteli říká „táto“ a skutečně by nikdo nepoznal, že není jeho :lol: ). Hlavně dej vědět, co to bude…

Těhulinky naše, dávejte pozor na svoje bříška!!! Hýčkejte je a hlaďte a pohlaďte je i za nás, ano? :wink:
A my ostatní, snažilky, která bude další těhulka??? Držím všem moooc palečky.

Berušky, mě tak napadlo, co založit ten deníček??? Už je toho tu skutečně hodně, co Vy na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.04 19:03

ahoj

Čauky Karol, včera jsem podle mé doktorky byla v 18tt přesně a podle Toho UTZ jsme 18+5tt takže nám malej roste trochu rychleji, ale víš co já myslím, že tě posílá na ultrazvukový screening a tam se chodí ve 20 týdnu a kontrolují srdíčko, velikost hlavičky a stehení kosti, my tady v Brně toto vyšetření máme přes to 3D, ale to je spíš kvůli nám těhulkám, aby jsme mimi líp viděli ( řekla bych plasticky, vypadá tam jak odlitý ze sádry :lol: ), my tam jdem až za týden, tady to jsme měli z vlastní iniciativy, víš!
Jinak máš pravdu testy mám za sebou a vše bylo v pořádku, nebo jak oni říkají v normě :roll: , ale to čekání byla hrůza, teda aspoň pro mě. Kdybych se měla vyjádřit k té amniocentéze tak já nejen, že jsem posera, ale když už by mě řekli, že malej není v pořádku tak já bych stejně na potrat nešla takže pro mě by se nic nezměnilo, jen bych měla o jeden nepříjemný zážitek víc, ale podotýkám, že jsem fakt srágora a omdlívám i při normální injekci - jinak jsem normální :lol: :lol: :lol: Ale taky jsem se bavila s těhu ve cvičení co na tom byli a říkali, že je to opravdu v poho, takže se nemáš čeho obávat, jistota je jistota jestli tam půjdeš jenom dobře budeš mít klidnou dušičku :wink: Sice nevím kolik ti je, ale všechny co tam byli mají od 33 let víš, tak myslím, že tam chodí těhulky nad třicet.
Tak přeju hodně štěstíčka a doufám, že nám dáš vědět jak budete mít výsledky, určitě tady nejsem sama kdo ti drží palce pa Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí