těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
25.5.04 15:09

Ahoj holky,
tak, už mám výsledky, nebudete tomu věřit, ale není to to, co jsem chtěla slyšet!
hCG je 1, což podle mojí lékařky vypadá na mimoděložní těhotenství a nebo je plod mrtvý. Jsem z toho špatná, brečím a nemám na nic náladu. Nejraději bych zalezla a…
Je mi hrozně, holčinky, nemám na nic náladu… promiňte mi, ale ani na tenhle server. Člověk se tu cítí bezstarostný a mezi svými… Vím, že jste mě uklidňovaly, dávaly mi naději, že to prostě vyšlo!
Ptala jsem se také na ty tt. Říkala, že testy nepoznají, jestli je těhu v pořádku, jen poznají těhotenství.
Přeji Vám hodně úspěšného snaženíčka a těhulkám miloučká bříška.
Mějte se tu moc pěkně, a až jednou budu chovat druhé, tak sem nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.04 15:25

radko, neplakej, vím, mě se to říká, ale máš nás, mě, gabku, a ostatní holčiny, které tady jsou, vždyť držíme po spolu!!!!!! nezanevři na tento web, zvládneme to všechno spolu!!!
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
107
25.5.04 15:41

Radko: Co se snažím o mimčo, jsem hrozně přecitlivělá… brečím u filmů, u knížek, u čehokoliv co vezme za srdce. Ted jsi mi vyhrkla slzy do očí i ty..

Nevzdavala bych se, hlavni je ze se už otehotnet podařilo, důležitější ted bude aby se další tehu udrželo.. Ale to že „už“ jsi mamina, je velká výhoda a známka toho, že to jednou dobře dopadne.

To ja jeste o sobe asi rict nemuzu.. Zitra mam prvni povidani s doktorem z Pronatalu.. Koukne se na mne a uvidime… ( zatim ultrazvuk, krev a stěry k vuli příp. zánetům) Také jsem nelenila, koupila jsem si knížku cviky podle Mojžíšové a papam prvni balení Calibrum Baby..

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.04 15:48

Radko, rozhodne to nevzdavej. Mela jsem kamaradku, te rekl doktor podobny veci a nakonec bylo vsechno jinak. Nechci ti davat falesny nadeje… I kdyby to nevyslo ted, urcite to vyjde priste.

• Citovat
  • Upravit
65
25.5.04 16:16

Ahoj Radko,

i já se přidávám k holkám od Matýsků, protože hodnota 1, je podle mého nemožná. Testy by přeci tuto hladinu neprojevily. Ještě to nevzdávej. Naopak jsem slyšela nebo četla, to už nevím, že u mimoděložního těhotenství je naopak hladina hcg příliš vysoká.
Tak se tím ještě moc netrap, ikdyž vím, že to příliš nejde a zkus se s doktorkou dohodnout na nejbližší možné kontrole.

Budu Ti (snad vám) držet všechny palce, aby to přeci jen dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.04 16:47

Milá Raduško.
I mě jsi vehnala slzičky do očí,je mi to moc líto.Zdá se mi to poněkud zvláštní,nejdou mi do hlavy ty testy.Být tebou,tak bych to ještě nevzdávala.Počkala bych třeba 14 dní a pak bych zkusila odebrat krev.Opravdu je lidské tělo zvláštní a vždy může něco selhat.Pokud se ten človíček má narodit,tak se narodí,pokud je něco špatně a měl by se vyvíjet třeba s postižením,je lepší,když se o to tělo postará a odmítne ho.Vím je to těžké si to takhle odůvodnit,ale jsi relativně mladá,máš doma krásného chlapečka,který pro svůj růst potřebuje veselou maminku.Vše přebolí,ale hlavně máš před sebou další snaženíčko,které ti přihraje další životní naděja.Uvidíš,že si tě to miminko najde,ještě třeba není ten správný čas a až nastane,tak budou třeba dvě.Tak prdelko hlavu vzhůru,myslím na tebe a neodcházej od nás,nám holkám pomáhá,když se vykecáme a hlavně nebudeš na to sama.
Zdraví tě KAROL,je mi to fakt moc líto.Nebuď smutná jsme všechny s tebou.Pa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.5.04 17:21

:D Ahojky holky,

Ikdyz uz mam mimiska, porad k vam chodim pokukovat jak se vam dari. Prozivam svami vasi radost i zklamani!!!!
Moc vam vsem drzim palecky a preji brzo //.

Radusko - nebut smutna!!!! Vim, ze je to pro tebe zklamani, ale jak psaly holky, treba ty testy nejsou 100%.
To nase telo je nevyzpitatelne. Z me zkusenosti ti muzu rict, ze ja jsem byla v tehu 2 mesice a zadny test mi nic neukazal. Doktori mi tvrdili, ze tehotna nejsem. Muj prvni tt vysel pozitivni az po 2 pul mesici a i tak si doktori nebyli jisti.
Tak se netrap a nic nevzdavej!!!!!!!!!!! Budu tobe a vam vsem holcinkam drzet mooooooc palecky.

papaaaaa verna nakukovatelka Eva :D

• Citovat
  • Upravit
980
25.5.04 18:30

Ahojda kočulky, tak honem nakouknout co je tu nového a pojedu dál. Myslím, že názor, že hCG je 1 je nesmysl. A jak píše Kajina - u mimoděložního je hladina nepřiměřeně vysoká a ne 1. Mě totiž přijde i nesmyslné naměřit tak malou hodnotu, no nevím, nejsem laborant.
Rozhodně bych neházela pflintu do žita, Radko, bylas na UTZ nebo jen ta krev?
Já jsem ti to sice už asi psala, ale mě vzal doktor cca35DC na vaginalni UTZ a sice mimiska nevidel, ale zbytnelou sliznici ano a rekl mi, ze si je naprosto jistý.
A když ti tvoje doktorka dá provokačku, tak ta by mimískovi neublížila. Naopak pokud bys to nedostala, tak pak by šance byla větší na potvrzení !!!!
Děvčátko moje nezoufej. Vím jaký to je, vím, co je to to slovo závist - protože já něco podobnýho zažívala taky. I když to nebyla závist jako taková ta zlá, ale ta nešťastná.
Vydrž, určitě se to nějak vyvrbí.....

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
25.5.04 18:51

Ahoj berušky zlatý!!!

Dalo mi to hodně přemáhání zapnout net a podívat se na emimi. Ale nakonec jsem sem šla. Vy mi totiž, holčinky, moc chybíte!!! :oops:
Zítra zkusím zajít ke svému bývalému gynekologovi do Teplic, protože nevěřím tomu, že ty výsledky jsou takové jaké jsou! Vždyť už jen podle těch tt to prostě logicky není možné!!! Uvidím zítra. Nebudu se zmiňovat o paní doktorce v Chomutově, prostě mu řeknu, že jsem 39DC a MS nikde… Uvidíme!!! :wink:
Vaše komentáře mi vháněly slzy do očí, vážně!!! Tenhle server je skutečně od toho, aby jsme jedna druhou vzájemně podpořily a dodaly odvahu, a tak. Myslím, že to čas od času každá potřebuje.
U mě je to druhý cyklus, co si dělám zbytečné naděje!!! I když pořád ve skrytu duše doufám, že se prostě „sekli“ v laboratoři!!!
Nechám tomu čas, uvidím zítra.

Přeji Vám příjemný večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delly
25.5.04 19:38

Ahoj holky! :D

Radko, to je mi líto, ale taky si myslím, že takové závěry jsou předčasné. Držím ti palce a myslím na tebe, aby to vyšlo.

O tom, že vajíčko lze oplodnit jen 10 dní v měsíci, bych taky docela pochybovala. Vždyť víte, jak jsem dopadla já. 14 dní po vynechání MS jsem těhu nebyla, dostala jsem provokačkua když jsem to nedostala ani po dalších 14 dnech, tak jsem zjistila, že už těhu jsem. Takže jsem musela otěhotnět až 14 dní po vynechání MS, což by mělo být nemožné! :lol:

K tomu ultrazvuku: každá to máme asi jiné. Já když jsem šla k doktorovi, že jsem asi v tom, tak mi řekl, že jsem, že je to krásně vidět, jen že je to ještě malé, protože jsem otěhotněla asi před třemi týdny. :lol: Tzn. 5tt.(tomu počítání jsem nikdy neporozuměla. Teď budu něco přes 6tt a jdu na UTZ v pátk znovu. To se mi u mého doktora líbí, že dělá UTZ při každé návštěvě, aspoň si je člověk jistý, že je vše O.K. :lol:
Aspoň doufám, že bude, protože mi říkal, že mám přijít právě proto, aby se podíval, jestli mimi roste. :D

Tak zetím se mějte a pěkně se snažte, ať máte všechny brzo svoje bříška!!

Ahoj :lol: :lol: DELLY :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2518
25.5.04 19:49

Delly, s tím počítáním týdnů: Těhotenství se počítá od 1. dne PM (=poslední menstruace), ale k TP (=termín porodu) se připočte 14 dní, takže se vlastně TP počítá od poloviny cyklu. Také jsem to u prvního těhu nechápala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.04 20:15

těhule?

Raduško moje,

tím co jsi psala jsi mě strašně překvapila a rozhodila!!Vydrž, ještě může být vše jinak!!
Vždyť Ty jsi tady pro nás naše povzbuzovadlo a rozdávalas tady všem energii!
No a teď je čas aby my jsme podržely Tebe.
Vím že si říkáš…jak můžou něco vědět,co já prožívám…To opravdu nemůžeme, ale máme každá své trápení a jsme tu jedna pro druhou!!

No ne, holky??! :roll:

Myslím na Tebe a určitě zajdi i k jinému Dr.
Gabka
PS-Jo a v deníčku snažilek to jsem opravdu já!!

• Citovat
  • Upravit
633
25.5.04 21:44

No holcinky, pozor pri mimo deloznim tehotenstvi, jsou hodnoty HCG opravdu nizke a dokonce tak nizke, ze je nemusi domaci tt ani zaregistrovat. Ja to vim nejen z asi 100prectenych clanku a diskuzi......, ale i z vlastni skusenosti. I ja zde v Americe byla v nemocnici s podezrenim na mimodelozni tehotenstvi.U zamlkleho tehotenstvi je hodnota HCG taky nizka.
Ale na druhou stranu Radusko, hodnota 1 :?: 8O To se mi vazne nejak nezda. Nejsem zadny odbornik, ale neprisla ta hodnota tvoji lekrce ani trochu divna :?: Nehaz jeste flintu do zita. Kazdopadne se nech znovu vysetrit- jakymkoliv zenskym lekarem. Opravdu mi to pripada divne. Ja jsem si puvodne myslela, ze jsi to cislo spatne napsala-preklep.Ja jsem si minulej mesic zazila neco podobneho a tak Te mooooc dobre chapu.
Zatim se drz a vysetrani neodkladej. Z emimi neodchazej samotne ti bude jeste hur.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
25.5.04 21:45

No holcinky, pozor pri mimo deloznim tehotenstvi, jsou hodnoty HCG opravdu nizke a dokonce tak nizke, ze je nemusi domaci tt ani zaregistrovat. Ja to vim nejen z asi 100prectenych clanku a diskuzi......, ale i z vlastni zkusenosti. I ja zde v Americe byla v nemocnici s podezrenim na mimodelozni tehotenstvi.U zamlkleho tehotenstvi je hodnota HCG taky nizka.
Ale na druhou stranu Radusko, hodnota 1 :?: 8O To se mi vazne nejak nezda. Nejsem zadny odbornik, ale neprisla ta hodnota tvoji lekrce ani trochu divna :?: Mehaz jeste flintu do zita. Kazdopadne se nech znovu vysetrit- jakymkoliv zenskym lekarem. Opravdu mi to pripada divne. Ja jsem si puvodne myslela, ze jsi to cislo spatne napsala-preklep. Ja jsem si minulej mesic zazila neco podobneho a moc dobre vim, jak se citis.
Zatim se drz a vysetrani neodkladej. Z emimi neodchazej samotne ti bude jeste hur.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.5.04 08:19

Ahoj holky!!!!! Jsem zpátky z Egypta :D :D :D
Strašně jsem se na Vás těšila. Dneska se sem moc nedostanu, protože budu mít v práci fofr :cry: Trošičku šok…
Jinak s manžílkem jsme se pilně snažili a PD mám někdy až tento týden, tak uvidíme. Musím pročíst zpátky diskusi od 60 stránky - co se tady dělo :wink: UFff, to bude fuška.
Pa Evča
Doufám že je tu plno nových // :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí