těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.5.04 08:48

Ahojky holky,
včera jsem měla půl dne dovči, takže jsem si vaše příspěvky přečetla až dnes v práci. Je pátek a to je u nás v práci velká porada. Takže mám klídek na napsání.
Dnes jsem dostala tu první injekci Pregnylu (do zadečku, pravé půlky :lol: ). Na internetu jsem se dočetla že do 24 hodin, bychom se měli s přítelíčkem tulit. Takže dnes to bude opravdu na povel. A v neděli další pigárko a opět tuleníčko. V pondělí jdu opět na ultrazvuk. Holky včera jsem šla na gyndu v půl sedmý a odcházela jsem v 11 hodin - síla co?
Děkuji vám všem za psychickou podporu. Jsem ráda, že vás mám :oops: čauky káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.5.04 08:50

Ahoj holky,
tak včera proběhlo tuleníčko, vůbec jsem pro jistotu nevstávala a to že se mi chtělo čůrat jsem radši zaspala :D Tak doufám, že se tam ty mršky propracovaly, když na to měly klid :lol:
Když bych měla ovu v sobotu, myslíte že by tam ty spermie ze včerejška (mazlení asi v 23.00) :oops: mohly vydržet? Já totiž nevím, jestli na sebe s manžílkem do té soboty ještě narazíme… :cry:

Jinak já rozhodně nejsem uklízecí maniak, ale ani nějakej bordelář, prostě mám uklizeno, ale určitě to nehrotim a když neni čas, tak je tam hold den dva prach no… :oops: Ale naprosto Vás chápu, mám taky pár kamarádek co v jednom kuse leští kohoutky v koupelně :D

zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.5.04 08:53

Káčulko, budu držet palce. I když to bude na povel, udělejte si to hezký… My jsme zatím do takového toho „tak jdem na to no“ nespadli a doufám, že se to projeví na výsledku :D :D :D
Takže držim palečky.
Holkýýýý já jsem strašně zvědavá která z nás bude nejdříve hlásit // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.5.04 09:32

Ahojky holky,
náhodou :wink: jsem zabrouzdala do vaší diskuse o chlapech :P To mě ten můj mažílek vytáčí úplně opačným přístupem. Protože zatím pracuju v jiném městě, tak se vídáme jenom o víkendu (no občas to taky nevydržím a oželím ranní vstávání - v5 a jedu za ním :lol: ) Ale kdybyste viděly po týdnu tu spoušť. Bydlíme s jeho otcem (ale to už se brzo změní, protže stavíme domeček :P ) v 3+1 a když přijedu, tak se mi vždycky zatmí před očima a to nejsem zrovna moc pořádná ( Ale zase když to na mě přijde, tak si se mnou ti chlapi užijou, nebo se spíš zdekujou, aby jim náhodou nějaká práce nepřistála). Sotva zavřu dveře a vyzuju boty, tak cítím hlínu pod nohama ( občas ji najdu i v obýváku :evil: ). Jdu složit do kuchyně nákup a hádejte, co se na mě z dřezu nesměje. No aspoň že to nemusím sbírat po bytě :wink: Tak se postupně začnu prohrabávat bordelem (to už se ani jinak říct nedá) a když se probojuju až do ložnice, tak tam najdu ponožky u postele, některé i pod polštářem. A když v 9 večer s úklidem skončím a začnu se těšit na svého miláčka (Jsem přeci chápavá manželka a když on staví, tak já budu tak hodná a bez výčitek budu po něm uklízet :wink:), tak zjistím, že má na sobě ty samé trenky, co měl když jsem odjížděla. :evil: Tak ho naženu do koupelny, vezmu rejžák, saponát..... Ne, teď přeháním, sprchuje se vcelku dost. Jenom říká, že mi nechce přidělávat práci s praním a proto si ty trenky nemění. Jak šlechetné, že :lol: :lol: :lol: . Ale jinak si na něj nemůžu stěžovat, to je opravdu zlatíčko. A až budeme zase spolu, tak ho vycepuju. Teď mi ho tchán zvlčil. Když jsem ještě byla na vysoké ( tedá já jsem tam víc nebyla než byla, hlavně v posledním ročníku :P ), tak takový nepořádník nebyl. Dokonce i to nádobí umýval a do obýváku ho v botech ani nenapadlo jít. Teda možná napadlo, ale nešel. A když jsem jenom řekla slovo ponožky, tak už je nesl do koše s prádlem :P :P
To jsem se teda rozepsala.
Tak zatím ahojky a držím palečky všem snažilkám.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delly
28.5.04 12:14

Ahoj holky, :lol:

to jsem teda ještě taky neslyšela, že když je chlapovi přes 35, mělo by se jít na plodovku. :? Já čekala první mimčo a tomu mýmu bylo 39 a doktor mi řekl, že věk manžela je vedlejší. Teď je mu 42 a myslím, že zase nepůjdeme. :D

Jinak jsem dneska byla na UTZ. Doktor mě teda solidně vyděsil!!!
Kouká a říká: Co to tady máte? já se zděsila a on prej: Neděste se ,ale vypadá to jak kdyby tam byli dvě!!!!! Já myslela, že mě ponesou nohama napřed. Ale pak to pořád prohlížel a říkal, že to asi bude ten žloutkový váček. Tak mám přijít pro jistotu za 14 dní ještě jednou na UTZ. :lol: Ale to budeme na dovolce, tak pujdu až za 3 týdny.
No teda mě by z toho asi kleplo.
Tak zatím ahoj :D :D :D DELLY :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.04 12:35

Evi, nemuzu jinak nez souhlasit s tebou, prakticky ve vsem i co se americanu, muzskeho pohlavi tyka. No ja teda nejsem zadna hvezda jasna, ale ve srovnani s vetsinou americanek jsem proste svetova. A amici maji evropanky strasne radi. Bohuzel az moc a opravdu jim nedela prblem ani to, ze jsem vdana. Me balil uz pri priletu sem imigracni urednik a to primo pred manzelem. 8O No chudakovi mazilkovi nezbylo nic jineho nez delat, ze neslysi. :x Chtel prece do USA. :lol: Chceme tady zustat.
8O 8O 8O 8O 8O :arrow: Teda s tim Kubickem to je mi moooooc lito. :( Urcite to ale dobre dopadne. Sice se zdravotnictvim tady nemam kdovijak velke zkusenosti, ale co jsem zazila, tak pece je tu dobra. Urcite se o nej dobre postaraji a brzo si na nejakou blbou cystu :evil: ani nevzpomenete. :wink: Budu vam drzet pesticky, tak silne az me bude chytat krec. :P
Jinak jeste ke Kubickovi gratuluji.
My zijeme uz 7mesicu ve Washingtnu. Pul roku jsme bydleli v Seattlu a posledni mesic bydlime v Bellevue.Manzel pracuje v Microsoftu a tak jsme se sthovali, aby to mel bliz do prace.
Za nabidku pomoci a rady moc dekuji. Urcite se mi bude hodit. Aby jsi jeste nelitovala. :lol:
V Cechach pochazim s Prostejova, ale poslednich 5 let jsme zili v Brne.
Teda pokud Ti tu super divcinu nepripominam jen jmenem, tak dekuji. To se cervenam :oops: :D
Pohlad za me KUbicka.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
633
28.5.04 12:51

Jeee Delly, tak to je gooool. No co zvylkli by jste si. Me je cim dal tim vic jedno co to bude a jestli bude jedno nebo dve, jen aby vubec neco bylo a hlavne aby to bylo zdrave.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.5.04 13:32

Karkulko, muzske spermie prezivaji v tele zeny 48 hodin, ale pokud maji dobre prostredi muze to byt i dyl. Samozrejme v opacnem pripade i min, ale vetsinou asi plati tech 48h. Vy jste zrekreovani, tak to tam urcite vydrzi min tech 48h. :wink: :) A at si druha// No chapej- prvni budu ja. :lol: :lol: No a nebo aspon druha.....treti........tak ctvrta :?: :( Tak kdy uz :?: :cry: :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.5.04 13:39

Ahoj,
Gabrielko, no tak to tam ty mršky snad vydrží :) Já jsem vždycky chtěla spíš holčičku, ale teď je mi to fakt úplně šuma fuk :! :! :!
Delly, dvojčátka by byly super ne???? Sice asi nápor, ale je to hezký :wink: Ale asi bych se taky lekla, kdyby mi to dr. řekl, to musel být dobrej šok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.5.04 13:44

Karkulko, jasnacka ze vydrzi. Prece maji jasny cil neeeee :?: :wink: Jsou zrekreovane a ted musi cekat. :P Sakra to by bylo, aby nebylo. Moc bych za to nedala, ze nas tady vsechny predbehnes a urves to prvni misto. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.5.04 15:34

Holčinky, nedá mi to,abych se připojila k vaší diskusi.Náhodou jsem našla na netu fajn program na výpočet plodných dní.Zadáte na seznamu do vyhledávače název femta.Ten je tam volně ke stažení a můžete 50 dní testovat bez registrace. Mně vypočítal plodné dny ode dneška až do úterý a ve středu ovu.Bohužel přítel je o víkendu pryč, tak snad to v ponělí nebo v úterý bude stačit.Pokud se mi tedy ovu z nějakého důvodu neposune.Jinak jsem začala zobat calibrum baby plan.Tak jsem zvědavá.Už jsem užívala Sarapis a Gynex a nic.Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.04 16:13

ahoj holčiny, henrieto, děkuji za typ, hned jsem si to udělala taky ten výpočet a holky, opravdu na tom něco bude, měřím si BT a v dubnu to vyšlo, a teď v květnu to taky vychází podle BT, tak nevím, asi opravdu už blázním, zkuste to taky holky, jestli Vám to taky vyjde, děkuji, jinak u mě nic nového, tulíme se a tulíme, no myslím si, že Vy taky se tulíte a tulíte
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
2518
28.5.04 17:27

Ahoj holčiny,

dostávám se k Vám až teď, v práci byl dnes hrozný frmol :roll: .

Koupila jsem si odbarvovač od Garnieru a hned si s tím napatlala hlavu, tak snad stáhnu tu černou. Nebojte, nebude ze mě „bloncka“, hned na to hodím mahagonově červenou :wink: , tak to budu fakt kóča… Jestli mi teda ty vlasy do rána neslezou :wink: .

Jinak jsem dnes 41DC a ta mrška červená nikde :cry: , a to jsem si přidala do oblíbených stránku ze seznamu s výrazem „femta“, takže si ho hned, až se objeví tetka, stáhnu a uvidíme. Snad to vyjde :wink: .

Delly: To by bylo super, dvojčátka :-)!!! Jsem fakt moooc zvědavá, co nám za tři týdny řekneš.

Jinak holčinky, Evčo a Gabrielko, s Amerikou nemám vůbec žádné zkušenosti, jen ze školy z hodin zeměpisu a z televize :wink: . Koukám, že se tam máte dobře… :lol:

Berušky, tak já jdu umýt vlasy a patlat další barvičku. Hlava mě pálí z toho peroxidu jako blázen… Auauauau :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.04 17:31

:D Ahojte holcinky,

DELLY - dvojcatka :! :! To by bylo fain, ne :! :! Muj manza si moc pral dvojcata!!!! Byl uplne posedly :twisted: Pri ultrazvuku se doktorky porad ptal jestli tam opravdu nejsou dva :lol: V nasi rodine dvojcata jsou a hned nekolik. Muj tatka pochazel ze 12 deti.......Tak u me pravdepodobnost dvojcat byla celkem velka. No nevim, jak bych dopadla ja 8O , asi jako tebe by me vynaseli nohama naprad :lol: :D ......hi,hi......

GABRIELKO - dekuji za drzeni pesticek :P . Budeme stesti potrebovat :) .
S tou operaci museme jeste pockat, doporucil nam to doktor. Je jeste moc maly a deti v takovem veku tezko snaseji anastezii a potrebuji delsi dobu na uzdraveni. Muze mu to narusit i jeho fyzicky vyvoj......Udelame co je pro Kubulu nejlepsi a pockame. Tu operaci bude mit v zari......ja to cekani tak nenavidim :evil: :! :! - ona ta cycta mu porad roste vis…

Nevim jake mate pocasi tam u vas ve Wash. U nas je hrozna kosa a dneska prsi.....Jsem rada, ze jste se rozhodli zustat, preji vam v zivote hooooodne stesti a hooooodne mimisku :lol: :lol: :wink:
S tou pomoci to plati. Nechci se nejak vnucovat, ale vim jake to je byt tady bez pomoci. Vsichny co znam sem doleteli priblizne stejne, takze spoutu veci nikdo nevedel.....Takze kdykoliv :wink: :D
Ikdyz nejsi ta moje kamoska co znam, stejne holky jmenem G, nemuzou byt vubec spatne!!! :lol: Ona pochazi z Ostravy, ale opravdu jsem si myslela, ze jsi to TY :wink: . Chtela taky jet do ameriky.....No ale to vubec nevadi......stejne plati co uz jsem rekla predtim - super holka :lol: :lol:
Mate tam nejakou ceskou komunitu ?????

Dneska zavolam moji mamce at mi upresni ten „navod“ :lol: …

Jeste jsem vam chtela rict, ze jste skvely holky a kdyby jsem tyhle webpage nasla uz driv, jak jsem byla v tehu, moooooc by mi to pomohlo uz tenkrat :wink: :wink: - samo, ze pomaha do tetka :lol: :lol:

Preji vam vsem spoustu stesticka a taky ty // :D
papa Eva

• Citovat
  • Upravit
2518
28.5.04 17:38

Gabrielko, musím souhlasit s Evou, asi všechny holky od G jsou skvělý!!!

Evo: Držím moooc palečky, aby operace synka dopadla dobře!!! Když byli mému synkovi 3. měsíce, byli jsme na prohlídce a protože ho nezajímalo, co mu ukazovala a pořád se rozhlížel kolem, tak usoudila, že je zřejmě slepý. Já z toho byla šíleně vynervovaná, protože doma se na mě díval!!! Tak jsem hned pospíchala na oční a dodnes nezapomenu rozzlobenou paní očařku, když telefonovala naší dětské a nadávala jí, že se nestydí takhle plašit maminku! Malého předtím vyšetřila a řeknu Ti, ten jeho pláč… Brrr… Brečela jsem s ním. Držím palečky!!! :wink:

Tak jdu patlat druhou barvu, holky, jako „bloncka“ bych byla fakt hnusná, věřte mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí