Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
včera jsem měla půl dne dovči, takže jsem si vaše příspěvky přečetla až dnes v práci. Je pátek a to je u nás v práci velká porada. Takže mám klídek na napsání.
Dnes jsem dostala tu první injekci Pregnylu (do zadečku, pravé půlky
). Na internetu jsem se dočetla že do 24 hodin, bychom se měli s přítelíčkem tulit. Takže dnes to bude opravdu na povel. A v neděli další pigárko a opět tuleníčko. V pondělí jdu opět na ultrazvuk. Holky včera jsem šla na gyndu v půl sedmý a odcházela jsem v 11 hodin - síla co?
Děkuji vám všem za psychickou podporu. Jsem ráda, že vás mám
čauky káčulkadráčulka
Ahoj holky,
tak včera proběhlo tuleníčko, vůbec jsem pro jistotu nevstávala a to že se mi chtělo čůrat jsem radši zaspala
Tak doufám, že se tam ty mršky propracovaly, když na to měly klid ![]()
Když bych měla ovu v sobotu, myslíte že by tam ty spermie ze včerejška (mazlení asi v 23.00)
mohly vydržet? Já totiž nevím, jestli na sebe s manžílkem do té soboty ještě narazíme… ![]()
Jinak já rozhodně nejsem uklízecí maniak, ale ani nějakej bordelář, prostě mám uklizeno, ale určitě to nehrotim a když neni čas, tak je tam hold den dva prach no…
Ale naprosto Vás chápu, mám taky pár kamarádek co v jednom kuse leští kohoutky v koupelně ![]()
zatim pa
Káčulko, budu držet palce. I když to bude na povel, udělejte si to hezký… My jsme zatím do takového toho „tak jdem na to no“ nespadli a doufám, že se to projeví na výsledku
![]()
Takže držim palečky.
Holkýýýý já jsem strašně zvědavá která z nás bude nejdříve hlásit // ![]()
Ahojky holky,
náhodou
jsem zabrouzdala do vaší diskuse o chlapech
To mě ten můj mažílek vytáčí úplně opačným přístupem. Protože zatím pracuju v jiném městě, tak se vídáme jenom o víkendu (no občas to taky nevydržím a oželím ranní vstávání - v5 a jedu za ním
) Ale kdybyste viděly po týdnu tu spoušť. Bydlíme s jeho otcem (ale to už se brzo změní, protže stavíme domeček
) v 3+1 a když přijedu, tak se mi vždycky zatmí před očima a to nejsem zrovna moc pořádná ( Ale zase když to na mě přijde, tak si se mnou ti chlapi užijou, nebo se spíš zdekujou, aby jim náhodou nějaká práce nepřistála). Sotva zavřu dveře a vyzuju boty, tak cítím hlínu pod nohama ( občas ji najdu i v obýváku
). Jdu složit do kuchyně nákup a hádejte, co se na mě z dřezu nesměje. No aspoň že to nemusím sbírat po bytě
Tak se postupně začnu prohrabávat bordelem (to už se ani jinak říct nedá) a když se probojuju až do ložnice, tak tam najdu ponožky u postele, některé i pod polštářem. A když v 9 večer s úklidem skončím a začnu se těšit na svého miláčka (Jsem přeci chápavá manželka a když on staví, tak já budu tak hodná a bez výčitek budu po něm uklízet
), tak zjistím, že má na sobě ty samé trenky, co měl když jsem odjížděla.
Tak ho naženu do koupelny, vezmu rejžák, saponát..... Ne, teď přeháním, sprchuje se vcelku dost. Jenom říká, že mi nechce přidělávat práci s praním a proto si ty trenky nemění. Jak šlechetné, že
. Ale jinak si na něj nemůžu stěžovat, to je opravdu zlatíčko. A až budeme zase spolu, tak ho vycepuju. Teď mi ho tchán zvlčil. Když jsem ještě byla na vysoké ( tedá já jsem tam víc nebyla než byla, hlavně v posledním ročníku
), tak takový nepořádník nebyl. Dokonce i to nádobí umýval a do obýváku ho v botech ani nenapadlo jít. Teda možná napadlo, ale nešel. A když jsem jenom řekla slovo ponožky, tak už je nesl do koše s prádlem
![]()
To jsem se teda rozepsala.
Tak zatím ahojky a držím palečky všem snažilkám.
Hanka
Ahoj holky, ![]()
to jsem teda ještě taky neslyšela, že když je chlapovi přes 35, mělo by se jít na plodovku.
Já čekala první mimčo a tomu mýmu bylo 39 a doktor mi řekl, že věk manžela je vedlejší. Teď je mu 42 a myslím, že zase nepůjdeme. ![]()
Jinak jsem dneska byla na UTZ. Doktor mě teda solidně vyděsil!!!
Kouká a říká: Co to tady máte? já se zděsila a on prej: Neděste se ,ale vypadá to jak kdyby tam byli dvě!!!!! Já myslela, že mě ponesou nohama napřed. Ale pak to pořád prohlížel a říkal, že to asi bude ten žloutkový váček. Tak mám přijít pro jistotu za 14 dní ještě jednou na UTZ.
Ale to budeme na dovolce, tak pujdu až za 3 týdny.
No teda mě by z toho asi kleplo.
Tak zatím ahoj
DELLY
![]()
Evi, nemuzu jinak nez souhlasit s tebou, prakticky ve vsem i co se americanu, muzskeho pohlavi tyka. No ja teda nejsem zadna hvezda jasna, ale ve srovnani s vetsinou americanek jsem proste svetova. A amici maji evropanky strasne radi. Bohuzel az moc a opravdu jim nedela prblem ani to, ze jsem vdana. Me balil uz pri priletu sem imigracni urednik a to primo pred manzelem.
No chudakovi mazilkovi nezbylo nic jineho nez delat, ze neslysi.
Chtel prece do USA.
Chceme tady zustat.
Teda s tim Kubickem to je mi moooooc lito.
Urcite to ale dobre dopadne. Sice se zdravotnictvim tady nemam kdovijak velke zkusenosti, ale co jsem zazila, tak pece je tu dobra. Urcite se o nej dobre postaraji a brzo si na nejakou blbou cystu
ani nevzpomenete.
Budu vam drzet pesticky, tak silne az me bude chytat krec. ![]()
Jinak jeste ke Kubickovi gratuluji.
My zijeme uz 7mesicu ve Washingtnu. Pul roku jsme bydleli v Seattlu a posledni mesic bydlime v Bellevue.Manzel pracuje v Microsoftu a tak jsme se sthovali, aby to mel bliz do prace.
Za nabidku pomoci a rady moc dekuji. Urcite se mi bude hodit. Aby jsi jeste nelitovala. ![]()
V Cechach pochazim s Prostejova, ale poslednich 5 let jsme zili v Brne.
Teda pokud Ti tu super divcinu nepripominam jen jmenem, tak dekuji. To se cervenam
![]()
Pohlad za me KUbicka.
Gabriela
Jeee Delly, tak to je gooool. No co zvylkli by jste si. Me je cim dal tim vic jedno co to bude a jestli bude jedno nebo dve, jen aby vubec neco bylo a hlavne aby to bylo zdrave.
Gabriela
Karkulko, muzske spermie prezivaji v tele zeny 48 hodin, ale pokud maji dobre prostredi muze to byt i dyl. Samozrejme v opacnem pripade i min, ale vetsinou asi plati tech 48h. Vy jste zrekreovani, tak to tam urcite vydrzi min tech 48h.
A at si druha// No chapej- prvni budu ja.
No a nebo aspon druha.....treti........tak ctvrta
Tak kdy uz
![]()
Gabriela
Ahoj,
Gabrielko, no tak to tam ty mršky snad vydrží
Já jsem vždycky chtěla spíš holčičku, ale teď je mi to fakt úplně šuma fuk
![]()
Delly, dvojčátka by byly super ne???? Sice asi nápor, ale je to hezký
Ale asi bych se taky lekla, kdyby mi to dr. řekl, to musel být dobrej šok ![]()
Karkulko, jasnacka ze vydrzi. Prece maji jasny cil neeeee
Jsou zrekreovane a ted musi cekat.
Sakra to by bylo, aby nebylo. Moc bych za to nedala, ze nas tady vsechny predbehnes a urves to prvni misto. ![]()
Gabriela
Holčinky, nedá mi to,abych se připojila k vaší diskusi.Náhodou jsem našla na netu fajn program na výpočet plodných dní.Zadáte na seznamu do vyhledávače název femta.Ten je tam volně ke stažení a můžete 50 dní testovat bez registrace. Mně vypočítal plodné dny ode dneška až do úterý a ve středu ovu.Bohužel přítel je o víkendu pryč, tak snad to v ponělí nebo v úterý bude stačit.Pokud se mi tedy ovu z nějakého důvodu neposune.Jinak jsem začala zobat calibrum baby plan.Tak jsem zvědavá.Už jsem užívala Sarapis a Gynex a nic.Jindra
ahoj holčiny, henrieto, děkuji za typ, hned jsem si to udělala taky ten výpočet a holky, opravdu na tom něco bude, měřím si BT a v dubnu to vyšlo, a teď v květnu to taky vychází podle BT, tak nevím, asi opravdu už blázním, zkuste to taky holky, jestli Vám to taky vyjde, děkuji, jinak u mě nic nového, tulíme se a tulíme, no myslím si, že Vy taky se tulíte a tulíte
zdenka
Ahoj holčiny,
dostávám se k Vám až teď, v práci byl dnes hrozný frmol
.
Koupila jsem si odbarvovač od Garnieru a hned si s tím napatlala hlavu, tak snad stáhnu tu černou. Nebojte, nebude ze mě „bloncka“, hned na to hodím mahagonově červenou
, tak to budu fakt kóča… Jestli mi teda ty vlasy do rána neslezou
.
Jinak jsem dnes 41DC a ta mrška červená nikde
, a to jsem si přidala do oblíbených stránku ze seznamu s výrazem „femta“, takže si ho hned, až se objeví tetka, stáhnu a uvidíme. Snad to vyjde
.
Delly: To by bylo super, dvojčátka
!!! Jsem fakt moooc zvědavá, co nám za tři týdny řekneš.
Jinak holčinky, Evčo a Gabrielko, s Amerikou nemám vůbec žádné zkušenosti, jen ze školy z hodin zeměpisu a z televize
. Koukám, že se tam máte dobře… ![]()
Berušky, tak já jdu umýt vlasy a patlat další barvičku. Hlava mě pálí z toho peroxidu jako blázen… Auauauau ![]()
Ahojte holcinky,
DELLY - dvojcatka
To by bylo fain, ne
Muj manza si moc pral dvojcata!!!! Byl uplne posedly
Pri ultrazvuku se doktorky porad ptal jestli tam opravdu nejsou dva
V nasi rodine dvojcata jsou a hned nekolik. Muj tatka pochazel ze 12 deti.......Tak u me pravdepodobnost dvojcat byla celkem velka. No nevim, jak bych dopadla ja
, asi jako tebe by me vynaseli nohama naprad
......hi,hi......
GABRIELKO - dekuji za drzeni pesticek
. Budeme stesti potrebovat
.
S tou operaci museme jeste pockat, doporucil nam to doktor. Je jeste moc maly a deti v takovem veku tezko snaseji anastezii a potrebuji delsi dobu na uzdraveni. Muze mu to narusit i jeho fyzicky vyvoj......Udelame co je pro Kubulu nejlepsi a pockame. Tu operaci bude mit v zari......ja to cekani tak nenavidim
- ona ta cycta mu porad roste vis…
Nevim jake mate pocasi tam u vas ve Wash. U nas je hrozna kosa a dneska prsi.....Jsem rada, ze jste se rozhodli zustat, preji vam v zivote hooooodne stesti a hooooodne mimisku
![]()
S tou pomoci to plati. Nechci se nejak vnucovat, ale vim jake to je byt tady bez pomoci. Vsichny co znam sem doleteli priblizne stejne, takze spoutu veci nikdo nevedel.....Takze kdykoliv
![]()
Ikdyz nejsi ta moje kamoska co znam, stejne holky jmenem G, nemuzou byt vubec spatne!!!
Ona pochazi z Ostravy, ale opravdu jsem si myslela, ze jsi to TY
. Chtela taky jet do ameriky.....No ale to vubec nevadi......stejne plati co uz jsem rekla predtim - super holka
![]()
Mate tam nejakou ceskou komunitu ?????
Dneska zavolam moji mamce at mi upresni ten „navod“
…
Jeste jsem vam chtela rict, ze jste skvely holky a kdyby jsem tyhle webpage nasla uz driv, jak jsem byla v tehu, moooooc by mi to pomohlo uz tenkrat
- samo, ze pomaha do tetka
![]()
Preji vam vsem spoustu stesticka a taky ty // ![]()
papa Eva
Gabrielko, musím souhlasit s Evou, asi všechny holky od G jsou skvělý!!!
Evo: Držím moooc palečky, aby operace synka dopadla dobře!!! Když byli mému synkovi 3. měsíce, byli jsme na prohlídce a protože ho nezajímalo, co mu ukazovala a pořád se rozhlížel kolem, tak usoudila, že je zřejmě slepý. Já z toho byla šíleně vynervovaná, protože doma se na mě díval!!! Tak jsem hned pospíchala na oční a dodnes nezapomenu rozzlobenou paní očařku, když telefonovala naší dětské a nadávala jí, že se nestydí takhle plašit maminku! Malého předtím vyšetřila a řeknu Ti, ten jeho pláč… Brrr… Brečela jsem s ním. Držím palečky!!! ![]()
Tak jdu patlat druhou barvu, holky, jako „bloncka“ bych byla fakt hnusná, věřte mi ![]()