těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
1.6.04 18:35

ahoj

Andrejko budu ti moc držet palce (stejně tak všem snažilkám) ať to vyjde, k tomu výtoku, nechci být něják osobní, ale mohl to být i zbytek manžílkových „poslů“, mě se kolikrát stalo, že třaba až druhý den po tulení (i po prodělání večerní hygieny) spermíci vytekly až ránoa ten výtok den předem byla jen známka ovulace!!!!!
Holky já měla taky vysněné jmého Filípka a Kristýnku a teď čekáme chlapečka a je to Samuel, takže nevím nikdy před tím mě to nenapadlo, až v těhu jsem si to vymyslela. :roll:
Snažilky Gabule má svatou pravdu s tím být v pohodě, je to jak nejlepší základ na těhotenství tak na zdravé a krásné mimi. Ne nadarmo se říká, že páry, které dlouho nemohli mít děti a odjeli na dovolenou, přestal stres ze zaměstnání a každodení reality tak přijeli a ejhle 8O povedlo se :P

Verča + Sam 20 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.6.04 23:32

Andreo,
pri cteni tveho prispevku jsem mela na chvicku pocit, ze jsem ho psal ja. S tim bilim vytoken a vanou, jsem to zazila vcera. Stekl mi snad az na kotnik. :oops: :oops: Nevim co to melo byt, protoze ovula probehla uz pred mnoha dny a tuleni taky nebylo, takze to nemohl byt ani hlen spojeny s ovulaci ani spermijky. To jsem ti ale poradila, co? :lol:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.6.04 06:57

Ahojky holčinky,
po delší odmlce jsem se zase dostala k emiminu. Užívala jsem si dovolenou se svým miláčkem. Sice jsme nebyli nikde daleko, ale bylo nám spolu moc dobře. Taky bylo spoustu tulení, ale vzhledem k mé bláznivé tetě (špinění, žádná teta, vyvolávačka, malá teta) si ani nemůžu spočítat plodné dny. Tak jsme se pro jistotu tulili pořád. Počítám spíš ale, že to bude až tento víkend. I když kdo ví. Nechám to na přírodě. Zatím nemám žádný stres. Buď to vyjde nebo ne. Už máme s přítelem tři děti (ale žádne spolu) takže žádné drama by se nekonalo. Ale moc bych mimíska chtěla. Taky nevím, jestli mi už začaly růst folikulky. První měsíc po vysazení HAk nenaskočily. Doktor říkal, ať si přes léto užíváme a když se nebude dařit, mám se v srpnu ukázat a že něco podnikneme. V mých skoro 38 letech už je každý měsíc moc dlouhá doba.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
2.6.04 08:16

Ahoj holky,
dneska si strašně nadávám :? Nevim co mě to včera popadlo ale udělalal jsem si TT a samozřejmě negativní. Byla jsem 23 DC, takže je to samozřejmě ještě brzo, ale měla jsou prostě nezvaldatelnou touhu. Takže 200 korun v pr...... a ještě k tomu nic. :cry: :cry:
Ach jo, jsem tak pitomá, jasně jsem si říkala, že si žádné testy dělat nebudu. Jen v pondělí 28 DC kvůli tomu zubařskému zákroku, na který byl v případě těhu nešla. Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.04 09:04

Karkulko a kdy myslíš, že jsi mělo OVU ?
Já se držím zuby nechty, abych nedělala test, jsem sice už 38DC, ale OVU vyla pravděpodoně 29DC.

• Citovat
  • Upravit
147
2.6.04 09:11

ahoj Jani,
to právě nevím, kdy byla ovu. Minule to bylo 20 DC (podle testů), ale tentokrát jsem si žádný test nedělala a já to nepoznám. Cyklus mívám tak 28-32 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.04 09:52

No mě tu OVu vypočítal graf na webu, podle BT, ale až tak jednoznačné mi to nepřipadá, takže si jistá na 100% nejsem a cykly mívám 38-42, někdy i víc, takže nevím, kdy mám den vynechání MS.
Fakt se musím přemáhat do nedělání tt. Navíc mám doma ten s citlivostí 50 (Best), což není podle mě žádná zázrak (bývají 10 a 25).

Ještě perlička, když jsem si v lékárně kupovala test, ptala jsem se, s jakou citlivostí mají, a lékarnice řekla „…všechny mají citlivost 99%“.
Dobrý ne? Mám zkušenost, že když chci jen test, dají mi do ruky jaký chtějí a ani se mě nezeptají, jaký chci, tak se vždy ptám jaké mají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.6.04 10:23

Ahoj berušky.
Tak jsem se na vás zase jukla,chodím sem sice každý den,ale nějak spíš pročítám,co si píšete.Jsem trochu pod tlakem,čekám na ty testy z krve.Ráno vstanu,pofackuju byt,koukám na telku a čtu.To čekání mě zabíjí,nemám náladu,ani vylézat ven,jen když se setmí,tak vyrazím se psem a přítelem,abych si nemusela malovat nějaký obličej a česat si vlasy.Je to hrůza,i když někde v koutku duše si říkám,že to bude v pořádku,nemůžu se zbavit té nejistoty.Partnera tím nechci moc zatěžovat,ani nikoho jiného.Dnes jsem měla jít posedět s kámošem,ale radši jsem si vymyslela,že nemůžu.Vím,že bych zrovna dobrá společnice nebyla,a hlavně on má taky nějaké starosti se svým malým broučkem,sice to je jen kýla,ale také ho to trápí,to by jsme opravdu pokecali.Nikdy se mi to nestávalo,když byl nějaký problém vyrazila jsem mezi přátelé,ale v tomto případě,si to musím protrpět sama.Asi jsem divná,co?Sestřička mi ani neřekla,za jak dlouho ty testy budou a hlavně nevím,jak budu reagovat,když mě řekne něco špatného,vím,že kdyby tam byla nepatrná odchylka,tak se nic neděje,pak by to prokázala ta plodovka,ale stejně,zase se duševně připravovat na nějaký zákrok.Samozřejmě to podstupuje každou chvilku nějaká maminka.Doufám,že mě trochu chápete a jsem ráda,že jsem se někomu mohla svěřit.Moc děkuji za vyslechnutí a pochopení.
Snažilkám držím stále pěstičky a maminkám,které momentálně čekají na výsledky,přeji pevné nervíky a hlavně zdravá miminka.
Zdraví vás všechny KAROL.

• Citovat
  • Upravit
3420
2.6.04 12:26

těhule?

Ahoj kočky,

tak já jdu za chvíli na gyndu(po 14hod.)a jsem zvědavá co mi Dr.řekne na ty folikuly..doufám že porostly potvůrky jedny!!
Tak na mě holky myslete a já se pak ozvu!

Pa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.04 12:59

Ahojky Gabko,
myslím na tebe. Určitě vyrostly, uvidíš. A kdyby ne, tak dostaneš včeličku do zadku a potom na 100% vyrostou jako u mě.
Ale přeju aby ti vyrostli bez injekcí. Určitě se ozvi, jak si dopadla. Držím palečky
Káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
2.6.04 15:13

těhule?

Holkýýýý,
tak jeden folikul tam přece jenom narostl :D !Tooo byl macek!Přes celou UTZ obrazovku!Měří 21mm.Ptala jsem se jaktože je tam pouze jeden-dr. říkal že jsem měla nejnižší dávku hormonů,navíc pouze jednou denně,takže 1 folikul prý bohatě stačí.
Tak mi dneska píchli injekci Pregnylu a ovulace se má spustit do 48 hodin.
Tak se máme vrhnout na tulendo grando :)
Jsem moooc ráda!
Díky za vaše povzbuzení!
Gabka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
2.6.04 15:15

Re: těhule?

Gabko,
to je super!!! Tulte se jako blázni a uvidíš, že výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Konečně se dočkáš :D :D
Holky, já bych nám to všem tady tak moc přála, ať nám to vyjde co nejdříve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.04 15:17

Gábi,
no vidíš. Já měla po Pregnylu 24 mm velký folikul. Koukej se pořádně tuliti. Držím palečky - uvidíš vyjde to !!!!!!! :lol:
káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.04 15:39

ahoj gabko,
jestli si vzpomínáš tak já jsem ti vysvětlovala proč se bere clostilbegyt, a vidíš, nakonec se tělíčko umoudřilo, tak teď buď v pohodičce a užívej si tuleníčka, budu ti držet palečky, aby jsi nahlásila //, podle mě to vyjde, určitě se zadaří, protože mimísek na tebe čeká, jinak všem holkám snažilkám přeji brzoučko // a zdravé mimísky, mě se to bohužel nedaří a dařit ještě dlouho nebude
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
2.6.04 15:48

Ahoj Zdeni,
musíme doufat. Já brala Clostylbegyt 2 x denně a folikuly narostly jen 9 mm. Pak jsem začala dostávat injekce Pregnylu a folikul vyrostl na 24 mm, tak uvidíme, jestli se to moje tělo umoudří.
Musíme doufat, že se to jednoho dne povede.......... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí