těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.5.04 18:59

těhule?

Ahoj :) ,
Monaliso-moooc gratulujeme!
Holky,jinak já stále čekám na MS.Jsem 44DC a 6tý den od vyvolávačky.
Zvláštní je že jsem začala malilinko špinit ,ale MS ještě nikde.Můj Dr.říkal(je to známý)že většinou po vyvolávačce ženské dostanou MS do 3dnů.No a ještě mě sem tam píchne na levém vaječníku-něco jako tepavá křeč.
Už ať se to konečně spustí,ať můžu dlabat hormony!!
Holky tak tulení ZDAR.
NAZDAR. :wink:
 Gabka

• Citovat
  • Upravit
2518
17.5.04 19:01

Jani,

také mám chlapečka, jsou mu 4 roky, a sourozence už potřebuje jako sůl.
OVU jsem měla 30.4., takže to je teprve 17dní! Vidět tam něco bylo cca 11den po OVU, ale ta druhá byla fakt slaboulililinkatá!!! Už jsem šílela!!!
Nastávající tatínek to ví a ani nevím, jestli je nadšený. Pořád tomu moc nevěří, chce vidět těh. průkazku, protože nevěří těm testům. Je to těžký.
U synka jsem si dělala test cca 10dní po vynechání menstruace a ty dvě byly tak silné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
17.5.04 19:04

Jani: Jinak se cítím unaveně, ale jinak nic. Občas mě bolí v podbříšku, jen chviličku a zase to zmizí. A ráno jsem měla bílý výtok. Jinak nic! :wink:

Gabko: Díky!!! Ale pořád mám takový strach… Skutečně - dokud to nebudu mít od Dr., tak budu pořád jako nevěřící Tomáš! :? Je divné, že jsi to stále po té vyvolávačce nedostala. Není možnost těhu? Vždyť stejné to měla Delly! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.04 19:11

Takže je to jasné, pár dní vydržím a pak testuju a testuju a objíždím s kočárkem přilehlé lékárny :)

• Citovat
  • Upravit
48
17.5.04 21:04

Radko,moc,moc gratuluji,snad to nezakřiknu, ale když tam ty dvě čárky jsou,je to jasné.Mně dnes bylo trochu špatně od žaludku-musela jsem odejít z kanceláře.Přepadlo mě to tak náhle, myslela jsem, že budu zvracet, ale nic.Prsa bolí, to jsem u předchozích těhu neměla, trochu mě to mate, ale každé těhu je prý jiné.Snad to konečně vyjde.MS mám dostat v sobotu, tak uvidím. Testovat zatím nechci,byla jsem pokaždé zklamaná.Holky moje, držte mi palečky.Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
17.5.04 21:27

Jindro, díky!!! My se s miláčkem zrovna teď milískovali a holky, řeknu Vám, normálně mi po tom bylo na zvracení, myslela jsem, že na té toaletě vypustím duši :-D.
Jinak, to co píšeš, by mohlo značit těhu. Jsem na Tebe moooc zvědavá!!! :wink:

A jinak, berušky, kde jste??? Je mi tady samotinké smutno :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.5.04 21:41

ale radka nebud smutna-strasne moc ti gratulujem-nech ti vsetko dobre dopadne cakam kedy sa ukaze novy denicek ale asi az zajtra,mne je niak blbo zcina ma pobolievat zaludok to bude pocasim ze sa uz oteplilo-mam vredy a tie strasne reaguju na zmeny pocasia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delly
17.5.04 22:34

Radko, :D
Moooc gratuluji, to bylo jasný!!! Tak co, založíme deníček? Nebo se někam přidáme? To se mi nechce, protože bych si připadala, že se někam vtírám. :D :D

Gabko, :D
to je fakt, že to s tebou vypadá podobně jak se mnou! :! Já přece byla na vyvolávačce 14 dní po tom co jsem to nedostala, protože tt byl negativní a když jsem to nedostala ani za další týden, tak jsem udělala tt a byl pozitivní. :lol: Tak ti přeji, ať je to s tebou stejné!!

Já jdu zítra na gyndu, tak doufám, že bude vše O.K. Pak se ozvu.

Zatím ahoj :lol: :lol: :lol: DELLY :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
58
18.5.04 06:41

:( Ahojky snažilky,
dnešní test mi zase nevyšel. Mám už týden zpoždění MS, pokud teda to třídenní špinění nebyly měsíčky. Teď už nešpiním tři dny. Prsa už mi jen tak trnou, ale na zvracení je mi pořád. Fakt je, že u obou předchozích těhotenství mi pokaždé bylo jinak. Poprvé mě jen bolela prsa a při druhém jsem se málem vyzvracela z podoby. Přemýšlím o koupi nějakého dražšího testu.

Radko,
strašně moc Ti gratuluju a přeju Ti, aby lékař potvrdil Tvé těhu. Co na to snažilka Tvá máma? Bylo by perfektní, kdybyste chodily s kočárkama spolu. Nebo bydlíte daleko od sebe?

Zdravím všechny nové příchozí a přeji všem //!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.5.04 07:12

těhule?

Ahojky,
Delly,
ještě jsem to z plnou parádou nedostala,jen jsem začala trochu špinit.
Tak dneska už to snad přijede,ať můžu začít s těma hormonama :!
Jinak :! těhotná být OPRAVDU nemůžu protože jak už jsem tady psala Dr.mě tento měsíc sledoval(krev,Utz)a ovulace nebyla(ani náznáček)takže prostě hormony blbnou a dělají si se mnou co chtějí! Škoda!! :oops:
Taj se vám ozvu jak to se mnou je-a vy taky pište!!
Pa Gabka :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.5.04 09:03

Poradí někdo?!?

Ahojky všechny!Nevím, jestli mi dokážete poradit, ale zkusím Vám přiblížit můj problém: po 6 letech jsem vy:,–(ila HA, po 6-ti měsících jsem otěhotněla, ale záhy potratila. Teď už je to 7 měsíců od oné události, opět se snažíme, ale zatím nic. Teď jsem ale musela na očkování proti tetanu (jelikož už jsem od posledního očkování 2 roky ve skluzu) a to je ten problém: Myslíte, že by to mohlo mít nějaký negativní vliv, kdybych teď po očkování otěhotněla???? Díky za případné odpovědi. Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.5.04 15:40

Podařilo se mi odjet na oběd a tak jsem se hned stavila v lékárně a koupila si tam TT ClearBlue.. stojí u nás 233,– (lékárna Uhříněves), jestli mi ukáže jen čárku jednu, tak budu ještě i naštvaná, že jsem nedala na rady a nekoupila si test obyčejný levný.. ale jestli tam budou //, nechám si ho na památku ! Holčiny, mám už 10 dní zpoždění, testovala jste některá tento test i přes den? Mám nutkání skočit si s ním hned teď na záchod a nečekat na ráno kdy je hladina tehu hormonu nejvyší? Jinak přeju hezký den.. Andrea

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.5.04 16:00

Zdravím, Andreo, jdi na WC klidně hned. 10 dní po vynechání MS a navíc super citlivý tt Clear Blue, opravdu není co řešit. Držím palce a dej vědět.
Petro, bohužel pro tebe odpověď nemám. Opravdu nevím. To se raději zeptej u lékaře. Napiš prosím v kolikátém týdnu těhotenství ti mimčo odešlo? Také ti držím palce k dalšímu snaženíčku, tuleníčku. Pa Ála

• Citovat
  • Upravit
107
18.5.04 16:45

Ála lála: zapomněla jsem se zaregistrovat.. :o)) máme v práci fofr.. neměla bych na to klid.. ale jen co přijdu domů, nevydržím to. Jsem doma sama, tak uvidíme jestli pro mou drahou polovičku budu mít velké surprise :o))
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.5.04 18:06

Re: Poradí někdo?!?

Anonymní píše:
Ahojky všechny!Nevím, jestli mi dokážete poradit, ale zkusím Vám přiblížit můj problém: po 6 letech jsem vy:,–(ila HA, po 6-ti měsících jsem otěhotněla, ale záhy potratila. Teď už je to 7 měsíců od oné události, opět se snažíme, ale zatím nic. Teď jsem ale musela na očkování proti tetanu (jelikož už jsem od posledního očkování 2 roky ve skluzu) a to je ten problém: Myslíte, že by to mohlo mít nějaký negativní vliv, kdybych teď po očkování otěhotněla???? Díky za případné odpovědi. Petra

Ahoj, Petro.
Na podobnou otázku odpovídal jeden porodník na Virtuální porodnici. Odkaz na dvě stránky posílám. Projdi si je, byly to dva dotazy, každý na jiné stránce. Snad ti to pomůže, ale nejlepší by bylo zeptat se přímo svého lékaře.

http://www.porodnice.com/poradny.asp?…
http://www.porodnice.com/poradny.asp?…

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original