těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.5.04 16:47

Ahojky gabko a zdeni,
pozoruji vaši diskusi, já jsem clostilbegyt dostala minulý týden. Taky u mě nedochází k ovulaci. Mám ho brát od 3 -7 DC a 13 den mám jít na ultrazvuk, to asi proto, že budou sledovat folikuly jak rostou. Doufám, že vyrostou. Snažím se otěhotnět od ledna. Přítel byl na spermiogramu minulý pátek a máme ho dobrý. páček káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.5.04 16:50

holky jasně, že vám vyrostou ty folikulky, já se k tomu léčím se štítnou žlázou a taky mi hned na poprvé po užívání clostilbegytu vyrostly a ukázkově, ale neměla jsem to štěstíčko, no uvidím, co se dá dělat, ale s přítelem jsme se rozhodli, že pro mimíska uděláme cokoliv, a že budeme dojíždět do brna do centra , holky nemějte strach, uvidíte, že vám pomůžou se stát vytouženými maminami, přeji vám brzo //
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.5.04 17:19

těhule?

Zdeni a Kaculodraculko,
mě dr.diagnostikoval jako že folikuly mám jen 5-8mm a nedochází k jejich prasknutí a tudíž k ovulaci.Mám ho brát taky 3-5DC.Zatím tedy čekám na menstruaci a začneme zobat pilule.
Holkýýý jak dlouho se snažíte?Já jsem koncem ledna vy:,–(ila HA po 7letech,tak od té doby..Jo a ten Clostil mi bude kombinovat s injekcemi Pregnylu-na lepší zajištění ovulace.
Tak se musíme holky vzájemně povzbuzovat a ono si nás to naše mimi snad brzy všimne… :lol: Jo a napište kolik Vám je ,odkud jste a tak.

Páááá :P Gabka

Ps-Mi je 24,jsem vdaná a bydlím v Ostravě

• Citovat
  • Upravit
2518
12.5.04 19:50

Ahoj holkýýý zlatýýý!!!

Tak jsem se konečně dostala k PC, celý den mi na mobilu pípala zpráva, že mám e-mail z emimi, já Vám byla tak nervózní, co se tu děje :lol: .

Janew: Cítím to samé co Ty… Pocit plnosti, prdíky… :oops: V puse mám tak divně, jako kdybych si nečistila zuby :-), hrůza!!!

Loneless(Lenko): Ten testík neznám. Já kupuji různé, ale Mamatest mi nic neříká :-( Každopádně pěknou dovolenou a těš se na pondělí… těš!!! :-)

Lindo, věrná nakukovatelko :-), nejprve Tě vítám na téhle diskuzi! Někde jsem četla, že spermie přežije až 72 hodin v ženském těle, ale řekla bych, že se vám to povedlo. Každopádně moooc držím palečky!!!

Holky, mimochodem, vy co si měříte BT, já Vás tak obdivuju!!! I když to připravím na noční stolek, tak to ráno stejně zapomenu nebo nestihnu :-)!

Delly: Jak Ty se máš??? K doktorovi jdeš 17.5., viď? Hlavně dej vědět, jsem celá napnutá!
Dnes jsem ukazovala tt mamině a i ona je tam, ty // mršky, viděla, tak jsem si je nevyrentgenovala, ale zatím počkám (s dalším testíkem) min. do soboty, i když to čekání je tááák dlouhé :-(

Bury: Také Tě vítám na téhle diskuzi. Je moc pěkné, že si přeješ miminko. I moje mamka (je jí 45let a již má 3děti - mě mezi nimi :-) - touží po miminku, takže přesně vím, co jsou to biolog. hodiny a mateřské pudy (i u ní to vidím)! O tomto jsem se s ní nedávno bavila, říkala mi, že příznak těhu můžu mít bílé „mazivo“ z bradavek, ona to u druhého těhotenství měla (u třetího ne), takže je to dost pravděpodobné. Radím udělat testík!!! A pak dej určitě vědět!!!

A vy ostatní (Gabka, Evča…): Vám moc neporadím, protože s růstem folikul, léky na podporu OVU… s tím nemám zkušenosti :-(.

Mějte krásný večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
12.5.04 21:54

Tak a je to v haji. Koupila jsem manzilkovi domaci spermiogram a vysel negativni. Tak uz je to jasne. :cry: :cry: :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.5.04 22:19

těhule?

Gabruš,
z jednoho spermia a navíc po domácku udělanýho nemůžeš dělat závěry.Navíc to závisí na spoustě faktorů-za týden může být všechno jinak.Hlavně nevěš hlavu-to vím o čem mluvím,taky se mi přidávají další a další komplikace..ale co se dá dělat než že se k nim postavíme čelem 8O !!
Neblázni a raději kup vitamíny selen,zinek a pošli manžu na odborné vyšetření a pak se může vidět dále!!JU??
Tak holkyyyy pozitivní myšlení!!
Pa Gabka :wink:

• Citovat
  • Upravit
633
12.5.04 22:28

Gabko, manzilek tyhle vitaminy a mineraly… basti uz minim rok a pul. Test byl sice domaci, ale byly dva, oba negativni. :cry: Budeme to jeste nejakou chvilku zkouset a pak to zacnem resit s doktory.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
12.5.04 22:32

Holky nevite nekdo, jestli se s tim da delat neco vic, nez jen bastit vitaminy, nosit trenky misto slipu...... Myslim nejake leky, nebo tak neco. :? Nebo je to proste v haji. :?:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.04 06:46

Nazdárek Gabko,
dávkování clostilu by ti měl předepsat doktor. Já ho beru 3-7 DC ráno a večer 1 tabletku. Jinak se taky snažíme od ledna. Mě je 23 let a přílelovi je 27. Vdaná zatím nejsem ale plánujeme to na příští rok. :lol: Bydlím a pracuju v Mělníku. zatím páček káčuledráčule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.5.04 06:50

Čauky holky
mám blbou náladu, protože se zdá, že tetička poslala kufr a co nevidět se objeví „ve dveřích“. Už včera ráno jsem začala špinit a pak celý den nic. Dnes ráno zase trošku. Asi mám tělo po té HAK poblázněné a neví co vlastně chce. Testík jsem si zatím nedělala. Ale já jsem teprve na začátku zkoušení. U obou předchozích úspěšných těhotenstvích jsem vždycky ve druhém měsíci začala krvácet a vypadalo to na potrat, ale vždycky jsem to nakonec udržela. Co se týká otěhotnění, měla jsem dřív pocit, že otěhotním, když kolem mě projdou jen trenky. Vlítla jsem do toho pokaždé skoro hned. Poprvé neplánovaně, mimo údajné plodné dny a podruhé plánovaně druhý měsíc zkoušení. Ale to jsem ten první měsíc vy:,–(ila prášky v půlce měsíce v náhlém záchvatu mateřského pudu. Takže v podstatě hned jak to bylo možné. Dokonce jsem otěhotněla i potřetí, ale to jsem měla nitroděložní tělísko a bylo nutné ze zdravotních důvodů přerušit těhotenství. Takže jsem zvědavá, jestli to bude fungovat teď, v mých 37 letech. Mám nového partnera. Jsme spolu už tři roky a rozhodli jsme se zkusit štěstí. Koukám jsem se nějak rozkecala. Držím Vám všem palečky a zase napíšu.
Martina

• Citovat
  • Upravit
633
13.5.04 07:19

Ahoj Martino, podle toho co pises, se mezi nama dlouho neohrejes. :wink: :lol:
To ja jsem takova stalice. Jestli k nam nebudou prichazet nove snazilky, tak tu na konec zustanu docista samotinka. :(
Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
13.5.04 07:26

Uz jsem se docela smirila s tim, ze zase nic :( (no az prijde ta cervena mrcha, tak to bude zase horsi) :cry: .Ale moje prsa ne a ne to pochopit. Nechapu proc me porad boli. 8O Je to uplne jina bolest nez popisuji tehulky. Zacinam z toho byt nesva :? Je to takove paleni, chvilemi tlak z bocnich stran. 8O
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.5.04 07:31

Gabriello,
možná, že se tak moc snažíte, že je to psychického původu.
Moje kamarádka se snažila do 35 let a nic, chodila na zprůchodnění vaječníků, umělé oplodnění a nic. Nakonec u jejího manžela zjistili líné spermie a k tomu manžel nebyl nijaký přeborník v tulení, prostě byl taky línější nebo už ho to marné snažení spíš deprimovalo. Kámoška se rozhodla, že bude budovat kariéru. Nakoupila počítač a vrhla se do podnikání a v tom světe div se, byla v tom. Najednou nevěděla jestli se má radovat nebo brečet, ale teď má krásného kluka a je š'tastná. Vím, že se mi to radí, aby ses na to tak nesoustředila, ale chtěla jsem Ti jen naznačit, že není nikdy všechno ztraceno. Já sama se teď momentálně cítím jako puberťák a procházím všechny servry o těhotenství a málem pročítám rady pro neplodné jenom proto, že se mi to asi napoprvé nepovedlo. Někde jsem četla i to, že když se tulíte moc často, může to znamenat málo času pro vytvoření silných spermií. ale to můžou být jen babské řeči. Držím palce!
Martina

• Citovat
  • Upravit
633
13.5.04 07:43

Martino, my tem spermijkam davame dost casu, aby se utvorily, ale ono nic. Tento mesic jsme na to nejen nemysleli, ale malem zapomeli. Stehovali jsme se a nebyl vubec cas. Takze se obavam, ze alespon pro tento mesic tenhle argumen neobstoji. Bohuzel proplem je jinde. Nemyslet na to nepomuze.Naopak my na to budeme muset myslet, protoze, samo to asi nepujde. Navic tomuhle ja moc neverim. Jsou holky a neni jich malo, ktere nemyslely na nic jineho a tehulky byly raz dva.
Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
13.5.04 10:53

Ahoj holky!!!

Tak jsem to s tt nevydržela a opět jsou tam dvě, ale opět ta druhá sotva patrna (co bych chtěla, že? MS má dorazit až v sobotu, ale v letáčku psali, že je možné testovat 7 dní po oplození :roll: ). Jenže já - po minulém cyklu - jsem vážně skeptická, takže tomu moc velké naděje nedávám. I když v puse mám stále divnou „pachuť“, ale to je asi vše. Ani ty prsa mě nebolí! :cry:

Gabrielko: Co jsem se dozvěděla, tak mužské spermie se mění každé 3 měsíce, takže je dost možné, že se to změní a žádné vyšetření nebude potřeba, i když bych to asi neodkládala, protože vím, jak moc po mimískovi toužíš :P . Moooc Ti, beruško, držím palečky!!!

Gabko: My se o miminko snažíme od září 2003, takže už bych mohla pomalu psát knížku o těhu příznacích a tak, protože si tím každý měsíc před MS procházím :wink: .

Martino: To, co píšeš - jako bych četla mojí mamku (mimochodem, ten příspěvek „Ve 45-ti maminkou“ je od ní :wink: ). Ale můžu říct, že Tvé pocity na těhu vypadají! Já (při prvním těhu) brala HA asi 3 roky. Zapomněla jsem jeden jediný prášek, zřejmě se uvolnilo vajíčko a já otěhotněla. I když to bylo neplánované, tak jsem dnes moooc šťastná, že synka mám!!! A mimochodem, také jsem krvácela, no, spíš špinila, takže bych řekla, že jsi!!! Proč nechceš udělat testík :?:

Berušky, nesmutněte!!! Jednou se nám to povést musí. Vždyť každou chvilku tu některá nahlásí // (Já jim ve skrytu své duše tak moooc závidím :oops: , ale jak se říká, štěstí se u:,–(í, sedne i na …). Jsme tu jedna pro druhou, abychom si pomohly, postěžovaly si, vzájmně se podržely 8) :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí