těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
20.4.04 13:39

Joj, holky moje zlate, dakujem za mile slova, dufam, ze to coskoro vyjde aj vam.
Gabrielo, viem presne ako sa teraz citis. Ze je to nespravodlive, ze tebe to nevyslo. Nebud smutna, to sa spravi, o mesiac, dva ci tri sa uýz tiez budes usmievat:o)))
Majko: dakujem velmi pekne za rady. Nuz, az doteraz som fajcila, odkedy viem, ze som tehotna, tak som s tym skoncovala…pevne dufam, ze to vydrzim teraz, ked som s tym fajcenim nedokazala prestat take dlhe roky…alkoholova abstinencia mi nevadi:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.04 13:42

juanca, hur nez ted uz mi nebude. :cry: Takze se toho nebojim. Jeste par takovych mesicu a obesim se na nejblizsim strome. :! :! :!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 13:46

Teda Alienka, na chvilku se mi zastavil dech. :o Ty ses s tema mesicema rozjela. Jeden dva tri ......... 8O 8O 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
155
20.4.04 13:51

Gabrielo, samozrejme ti prajem, aby to bolo uz nablizsi mesiac, no ale co, ak by to bolo aj za dva, tri mesiace???? to by sa ti bejbinko narodilo krasne do jara, kdezto to nase chudatko bude mrznut-doktor povedal, ze sa narodi medzi vianocami a novym rokom:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.04 13:56

Za tri mesice uz je pozde mam na to maximalne dva.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
950
20.4.04 14:02

ale no neboj pride babetko do tvojho bruska ,co mam povedat ja ,pomaly budem mat styridsat ,syn uz ma 20 a matysek nechodi a nechodi ,ty si este mlada mne uz biju hodiny na poplach mam etse take dva roky a konec a tiez mam len jeden vajickovod a nevzdavam to ,dokonca moja lekarka ma odbavila ze co chcem ze uz som stara nechcela ma poslat na vyserenie ale ja som sa nedala a za mesiac ideme ze kde je chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.4.04 14:17

ahoj holky!
Alienka moc blahopřeji!!! Piš všechny příznaky ať jsme chytřejší! :D

Gabrielko to je mi líto, že ti to nevyšlo. Nevím jak je to přesně s těma práškama, ale je fakt, že tento měsíc mám křivku BT míň rozházenou než jindy. Tak budu doufat že mi prskanec od vladuš zabere.
 Very

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.4.04 14:19

Gabrielo: a po dvoch mesiacoch bude co? Rozvod???:o)))))
nie je dobre brat to takto ultimativne, lebo ti to schvalne nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.04 14:24

Alienka rozvod samozrejme nebude, ale budeme se muset prestat snazit a odlozit to a to na pomerne dlouhou dobu.. Bohuzel se obevily okolnosti, ktere polozily ultimatum za nas.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 14:31

Very, ja mam krivku uplne super a stejne je mi k nicemu. :cry: Dnes jsem si koupila dalsi balik ovul. testu a mam sto chuti je vyhodit i s teplomerem, vitaminama..... O tt.radsi nemluvim vubec.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 14:39

Ahoj Gabrielko, neblázni, je mi z toho smutno co píšeš… :cry:
Nemůžeš takhle zuřit… Víš co, jdi se prostě opít, to ti schvaluju, někdy to fakt pročistí hodně hlavu. Pořádně se vyblbni s kámoškama a tak. Pij červené víno, to prý pománá k otěhotnění. Vim že jestli máš ultimátum, tak je to těžký, ale zkus na to psotě přestat tak intenzivně myslet. Psychická pohoda je POLOVINA ÚSPECHU :! :! :! Takže každý večer sklenku č. vína ať se máte s manžílkem k sobě a uvidíš. Přijde to!!!! Hlavně nepodléhej depresi a panice - to bys pak opravdu neotěhotněla. Miminko nechce být v nervoznim břišku :wink:
 Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 14:48

Evco, ja rozhodne nezurim 8O Jen jsem hodne nestastna. Ruku na srdce, ty by jsi na to dokazala nemyslet. Mam pocit, ze dva mesice jsou tak trochu sibenicni termin. Cervene vino prave piju. Bohuzel se obavam, ze pravidlo z toho neudelam. Jsem abstinent, protoze muj zaludek to nesnasi. Staci 2 deci a dostanu teplotu a zvracim.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 14:55

Jo jeste k tomu nervoznimu brisku :D mam pocit, ze nechce byt ani v klidnem. :? Mam vazne chut s tim prastit hned. Klidna nebudu a vim, ze bych mela. Ale asi to tak ma byt. Zkusime to za dva roky znovu a trba to vyjde.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 15:16

Já vím že to je těžký. Tak se drž :! Držim palce a všechny holky tady určitě taky :! :D

• Citovat
  • Upravit
950
20.4.04 15:21

BABULKY PRECO SI NEVLEZETE DO NIAKEHO DENICKA -AK JE NAS VELA TAK SA TO LEPSIE ZNASA ALEBO SI NIAKY UROBTE JE VAS UZ VELA MATE AJ TEHULKU TAK SI TO SKUSTE
GABRIELA NIKDY NENI TAK ZLE ABY NEBOLO HORSIE JA KED SOM ZAPIJALA ZE SOM NEOSTALA TEHULKA TAK SOM BOLA TAKA ZRUBANA ZE SOM NEVIDELA NA KLAVESNICU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí