těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.4.04 15:48

Maxi, takze… deti super. :D :D :D Deti mu das jen ty a neni co resit. Chlap ma byt opora a takovej nezkusenej, vykulenej zajicek, by mel co delat sam se sebou. Ver, ze budes vykulena za vas za oba. Navic, aby jsme se obe nedivily a nebyl prekvapenej nejvic on. Nikdy to totiz nemuze byt stejne. Pro tebe to bude poprve a pro neho lepsi nez poprve.Chlapi to berou jinak. Muj manzel mel treba hrozne nervy, ze nevi, jak vlastne takova svatba probiha.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
22.4.04 16:18

:lol: No ten muj byl vykulenej z toho, ze musi zadat o ruku o rodicu..to jsem mu navykladala ja… :lol: To se ady nedela.
Jo jo dite mu dam ja, snad jednou :)
Jinak ja vim, ze nase svatba bude ta nej…pro nas oba. Ale nekdy to na me prijde..no. NAvic vim, ze on tu prvni svatbu bere jako nejvetsi omyl v zivote a tak na ni nema dobre vzpominky :lol:

Ted uz jenom byt tehu :):) vid?

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.04 16:26

No Maxi, to uz je brnkacka. Zivot je nekdy pekna k… , ale tohle by nam neudelal. Mimisci prijdou. Ja uz jsem nam to obednala. :D Melo by prijit do dvou mesicu. Bohuzel neni jiste co se bude zrovna nadelovat, tak doufam, ze na pohlavi ti moc nezalezi :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 16:38

Ahojte dievcata, mozem sa k vam pripojit? Ja som tak strasne nestastna, velmi s manzelikom tuzime po babetku a ono nie a nie prist :( Normalne to znasam celkom OK ale dnes by som iba plakala. Ani nato nemam velky dovod, lebo MS este nedorazila, ale uz zacinam mat tie stare zname pocity - tlaky v podbrusku, podrazdenost…Neviem co mam robit, aby som to lahsie niesla, viem ze asi nemate zazracne recepty, ale tu u vas aspon vidim, ze nie som sama…dakujem

• Citovat
  • Upravit
333
22.4.04 16:43

je Gabi, to jsi hodna, ze si mimi objednala i mne..jsi moooooooooc hodna. Jinak mne na pohlavi opravdu nezalezi. Ahaaaa, a kdybych si mohla vybrat, ak to rva asi dyl nez ty 2 mesice co? Tak ted budu cekat, kdy mi to mimi dorazi :):):)

Lilli: Ahojky. To vis, ze se muzes pridat. Na emimcu, je nas spousta snazilek :)

Maxi

Jdu cvicit, tak zatim papaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.04 16:57

Lili samo, ze muzes :D Pokud jeste nedorazila MS nesmutni.To co popisujes muze byt zrovna tak MS jako tehotenstvi. Preji ti, aby to bylo to tehu.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 17:01

Maxi, Gabrielka, dakujem vam, ze som sa mohla medzi vas votriet. Zajtra nebudem mat pristup na internet a kedze kazdy den sledujem tuto diskusiu bude mi do pondelka chybat :( Este raz dakujem za privitanie a prajem Vam uz teraz krasny vikend. Lili

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 19:42

těhule?

Ahojte holky,–Gabruš,já si myslím že pokud by se potvrdila ta prognóza s těma folikulama tak by se jednalo o to že folikuly sice jsou,ale nedorostou a tudíž se vajíčko neuvolní-to znamená že ovu testy jsou negativní!
Jsem dost rozhozená, dneska to na mě nějak dolehlo a nějak se té depky nemůžu střepat :( doufám že bude líp!!
 Gabka

• Citovat
  • Upravit
6
22.4.04 20:10

Ahojky holki, po dlouhé době jsem opět tady. Pěkně jste se tady rozpovídali brebtalky. :P Sama jsem docela na rozpacích. Jak už jsem psala, po vysazení HA jsem to nedostávala. Pak menší léčba olejovkama a jakštakš to teď chodí. Takže jen pro přehled. V lednu jsem to dostala druhého, v únoru pátého, v březnu čtrnáctého a teď zase nic. Těhu testy mluví zatím negativně. Ale kdybych těhu byla, byly by už asi pozitivní. Nebo ne? Co myslíte holky? Já už fakt nevím. Chvílema jsem v pohodě, chvílema mám depku. Bolí mě bříško, ale třeba jako prsa, to teda ne. :? Takže těhu asi opravdu nejsem. Hodně moc chápu Gabrielku, zažila jsem si něco podobného. A teď jsem na tom stejně, jako většina tady. Holky pomoooc. Chci taky moc mimi!! 8O Co si myslíte o tom mém slavném cyklu? Ale vždy v polovině mě bolí bříško, takže zřejmě ovuluji. Já už fakt nevím!! 8O

Všem těhulkám moooooooc gratuluji!!!! Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.4.04 21:23

Ahoj holčiny,

Gabrielo a Maxi, teda holkyyy, vy jste tu diskuzi ale rozjely :P . No, téma svatba. To je super! Já se vdávala v 5-tém měsíci těhotenství, protože moje babička (je ze staré školy) říkala, že dítě máme přivést do manželství. Bylo mi 20 (bez 14 dnů) a po 2 letech jsem podala žádost o rozvod, protože to prostě nebyla svatba z velké lásky, ale byla nucená. Prostě jsme museli :lol: , ale jak se říká, chybami se člověk učí. Nyní mám rok a půl přítele, který přijal mého synka takřka za vlastní, Peťulka mu říká „tati“ (jeho vlastní otec pošle občas alimenty 500,–Kč a víc se nestará, nevzpomněl si ani na malého 4-té narozky!!!) a mají spolu perfektní vztah. Také plánujeme svatbu, ale nejprve musíme být oba rozvedení (on se také po 12-ti letém manželství rozvádí) a z našimi soudy to bude ještě tak cca rok trvat :cry: .
Takže z mých vlastních zkušeností je nejlepší vzít si člověka nejen kvůli budoucnosti (finanční stránka aj.), ale proto, že ON je ten pravý. A Majko, i když Tvůj přítel od svatby couvá, neznamená to, že Tě nemiluje! :wink: Závidím docela Gabrielce, její manžel musí být jedinečný! (Gabi, a mimochodem, už víš, co je s tím e-mailem???) :lol: .

Hofyk: Záleží na tom, kdy máš PD. Třeba je máš těsně před MS. To by testíky ještě neukázaly. I když mě tt ukázaly lež, věřila jsem, že jsem těhulka (stejně jako Gabriela) a nakonec z toho byla MS - sice 2-denní, a se 14-ti denním zpožděním. V pondělí jdu k doktorce, která bude „navrhovat“ možnou léčbu. Už je na čase!!! Zkoušíme to zatím bezvýsledně od září 2003 :cry: . Držím palečky!!!

Gabka: Zřejmě jsme na tom podobně. Od pondělka mám dny „blbec“. Nic mě nebaví, dělám v práci blbosti (špatně zapisuji částky na faktury :) ), prostě bych nejraději někam zalezla a nevylezla. Asi na nás působí to jaro :wink: .

Lili22: Ahojky Lili, jasně!!! K nám smí každá dívčina!!! :wink: Vítej mezi námi snažilkami, i když tu těhulku máme, že jo, holky!!! :D A nesmutni, třeba se může jednat o těhotenství. Plno snažilek (a čerstvých těhulek :-)) tady na emiminu popisuje první příznaky těhotenství bolestmi bříška, jako by měla MS dorazit… Držím moooc palečky!!!

Berušky, tak jdu spinkat (nahrávám si „S Tebou mě baví svět“), ráno prácička volá!!! Ještě, že je zítra pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.4.04 22:35

Pro Monalisa: Ten muj necouva…To je pritel od Majky. Ten muj chce az moc, pozadal me tak, ze si klekl na kolena :))) Krasne. ja se vdavat nechtela!!! Ale ted uz se trosku tesim, ale ne nejak moc. Jako ze bych byla natesena na saty a tak. Nejak me to nebere…

Jdu do hajan…Papaaaaaa

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.4.04 22:43

Maxi!!! Jejda, promiň!!! Jsem z Vás, holčiny, nějaká zblblá!!! :lol:

Gabrielko, co je s Tebou? Jistě jsi teď venku, viď? Kolik je u vás? 13:42, viď? :) Takže mi ostatní jdeme do hajan :-))).

Pa pa, holčiny!!!

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.4.04 04:16

Monaliso, nevim sice, jak si prisla na to, ze muj manzilek je jedinecny, ale mas naprastou pravdu. :D
Ty mas ted doma taky prima chlapa, ma rad tebe a Petricka a chova se jako skutecny tata.

Maxi: Kdyz si chlap umi kleknou na kolena a pekne pozadat :D , to je dobry zacatek, to se mu bude jeste hodit. :lol: Je dobre, ze mu to nedela problemy. :lol: :wink:
Jinak to zni krasne. Aaaach jak romanticke. :lol: Teda holky, ja vam tak zavidim :oops: , ja bych se taky hned vdavala. Jen nevim, jestli by si muzicek znovu vzal. :roll: Tvrdi sice, ze jo, ale nevim nevim. :wink:
Jo a Monalisa psala, ze Majcin pritelicek couva a ne ten tvuj. :wink:

Jen aby Majka nakonec nebyla vdana jeste driv nes vy. :lol: :wink:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.4.04 05:18

Hofyku, dekuji za pochopeni, ale musim priznat, ze jsi na tom byla prece jen hur. Miminko bylo uz vetsi. (teda doufam, ze to nepletu a byla jsi v 5m.teho.). Teda holky ja uz v tom mam hrozny gulas 8O , ale fat se snazim. Hofyku,ja teda nevim, ale ty tvoje cykly se mi nejak nezdaji. Rada bych napsala neco pozitivniho, ale nevim jestli bych ti tim spis neublizila. Nechci te uchlacholit a podporit v tom, ze je vse jak ma byt, kdyz si nejsem jista. Cekala by jsi potom kvuli nejake prkotine na miminko zbytecne moc dlouho. Byt tebou zajdu k lekari.
Holky co si myslite o cyklech:

1. 35dni-celkem dobry ne? Trochu delsi, ale v norme.
  2. 39dni-nooo nic moc :o
  3. 49dni-to uz je opravdu nejak moc dlouhy ne :?: 8O
  4. 41dni- a MS zatim nedorazila :?
    Mas delsi cykly, takze tehotensvi nevylucuji - presto ze tt. jsou negativni.
    Ale k te doktorce bych si zasla.Pokud je neco spatne zacnete to aspon hned resit. Poradi ti urcite zodpovedneji nez ja.
    Hodne stesti :!
    Gabriela
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.4.04 08:26

Evča

Ahoj holky,
především vítám Lilli - doufám že to píšu dobře, mám v těch jménech zmatek :)

Gabi, s těmi dlouhými cykly je to fakt blázinek. Nevím jestliuž jsi to nečetla, ale já jsem nedavno narazila na tenzle článek na e-miminu. Tady je odkaz
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Je tam, že ovulace se spárvně počítá ne od prvního dne MS, ale od předpokládaného začátku další MS :! :! , což u 28 cyklu je jedno, ale právě u těch delších je to podstatný. Já mám cykly tak kolem 30 dnů, spíš přes. Teď si dělám ty ovu testy, jsem 16 den a stále nic, což by tomu článku odpovídalo. Jsem rozhodnutá testovat, dokud se tam ty dvě mrchy neobjeví :) , takže pak řeknu kolikátý den jsem ovulovala - teda doufám, že se toho dočkám! Sice nechám v lékárně majlant :? , ale snad to má význam.

Jo a svatba? Vdávala jsem se před 3/4 rokem, bylo to moc krásné a le před tím jsem měla takové nervy, že jsem den předem brečela, že se nechci vdávat :D . No můj manžel rozhodně neni žádnej romantik, takže mě vlastně ofiko požádal o ruku až když jsme měli i snubní prstýnky… Ale co hlavně že se máme rádi :)
 Evča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí