těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
23.4.04 09:47

Ahojky Gábi a všem!!

Konečně jsem se dostala k mailování, šéfik mi je pořád za zády. Mému lékaři šlo hlavně o to, abych to vůbec dostávala bez injekcí, aby tělo začalo konečně pracovat samo. Pak zřejmě budeme řešit pravidelnost. Jsem už z toho taky zoufalá. Bříško pořád bolí, ale jiné příznaky nemám. Jo a holky dle kartářky bych měla otěhotnět na přelomu června/července, tak jsem zvědavá, jestli ji to vyjde. Moc bych si přála, aby se spletla a přišlo to dřív. :lol: Je fakt, že teď jsem spokojená v práci, takže je klidně možné, že to přijde, protože jsem jinak opravdu maximálně v pohodě. Ale mooooooc chci miminko. Manžílek by už taky moc rád.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat na ten Duphaston, myslím že se to tak píše. Pomáhá to úpravě cyklu a příchodu miminka?

Všem hezký den přeji, hodně dobrých zpráviček a úsměv holky, ten nám hodně pomůže v psychice, kterou teď moooc potřebujeme. Šárka

• Citovat
  • Upravit
333
23.4.04 09:48

Ahoj holky,
ja mam cykly 33-36 dni. Jinak ja mam Ovu az 21. den cyklu a navic ne vzdycky!!! Tentokrat byla snad 18DC. U delsich cyklu je myslim OVU taky z pozdeji, al ne u kazde…!! Takze pocitani plodnych dnu je na nic…lepsi jsou OVU tety a BT!!!

Mne uz konci MS huraaaaaaaaa huraaaaaaaaaa :lol: :lol: 8)

GABI: Jojo ten muj je fakt romantik jak ma byt, ale ne vzdycky!!!

MONALISA: Co mas z toho, ja v tom mam taky peknej zmtek a navic nemam pamatovaka na jmena! :?

Holky zatim se mejte, objevim se behem dne…
Jinak tady prsi beeeee beeeeeee :cry:

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.4.04 10:01

Ahoj,
MAXI - tak to ta tvoje ovu vychází podle toho článku! když počítám cyklus 33 dni, tak 33-16=17 a 33-12=21, takže bys při cyklu 33 dnů měla ovulovat mezi 17-21 dnem cyklu. No jsem zvědavá jak s testováním dopadnu já 8O
pa Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.4.04 17:11

těhule?

Ahoj holky,
taky se zapojím,přímo jste mi svou debatou nahrály na smeč :wink: .Ve atředu jsem byla u Dr.na UTZ a to jsem byla 18DC.Ale ouha!Folikuly(vajíčka)se mu zdály dosti malé cca 5-8mm na obou vaječnících-už jsem to tady vlastně psala,ale ted to důležité.Znamanalo by to že by nedocházelo k OVU a tedy k uvolnění vajíčka.Ptala jsem se ho jestli to není možné taky tím že mám po vysazení HA delší cyklus-tak kolem 35 dní.Eventuelně by to mohlo být i tím-pozval si mě na další UTZ na příští středu.No ale já jsem nelenila koupila jsem si v lékárně GLUKOPHAN-papírky na testování cukru pro diabetiky.Psala to tady nějaká holka že je to srovnatelné s OVU testy ale nepopsatelně levnější-50 ks za 100Kč.Testuje se asi takto:kdo chce mít jistotu začne hned po MS a měří tak že ráno zavede papírek na chvíli do pochvy a z hlenu se zjistí(pokud je OVU hlen obsahuje více cukru)asi po 5-15 min jak na tom jste.V období 10-20 den po MS je dobré testovat ráno i večer ať máte jistotu.
No já zkoušela od středeční návštěvy Dr.a papírek byl vždy světle zelený,což znamená že nic ale dneska ráno byl o hodně tmavší než včera,potvrdil mi i hlen že by mohla být ovu-jsem 20DC což by mohlo odpovídat.Co mě ale trochu rozhodilo ježe jsem odpoledne začala špinit-že by ovulační krvácení??
Holky zkuste testovat i vy adejute vědět jak jste dopadly.Pa Gabka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.4.04 20:04

Ahoj holcinky, dnes jsem zjistila, ze jsem az hnusne skodoliba. :oops:
Proc :?: U nas je to tak. :arrow: Ja jsem naprosty PC analfabet a muj manzilek je zase pravy opak. Je Ing. Informatiky a prcuje v Microsoftu, kde pracuji nejvetsi „spicky“ z celeho sveta. Ja manzela otravuji kazdou prkotinou, se kterou si nevim rady. On mi „nadava“, ze to bych uz mela vedet, jak jsem to mohla tak blbe udelat a co jsem to zase provedla, vse si mam peclive zkontrolovat nez neco udelam… :( Pry jsem horsi nez virus. 8O Dnes mi vypravel, jak uz se 3 dny marne snazi zaplatit pres internet ucet za telefon. Pry to maji nejake zablokovane. 8O No bodejt by nemeli, kdyz tam zadal „vsechny“ identifikacni udaje blbe a to hned trikrat za sebou.(pry si zapomel prepnot ceskou klavesnici do anglicke a misto ciselneho PINu tam tukal pismenka)Udelat to tak ja :roll: to by bylo reci. :( :lol: Pak jeste zadal spatnou e-mailovou adresu a bylo to. 8O No, ohodnotil to se slovy :arrow: i mistr tesar se nekdy utne. Ale ja mam radost, ze konecne taky neco „pokazil“ a jen tak mu to neprojde. :lol: :lol: :lol: :wink:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.4.04 09:38

ahoj gabko, nedělej si starosti s velikostí folikul, byla jsem na tom úplně stejně, také mi moc nerostly, tak mi lékař dal clostilbegyt a to jsi měla vidět jak mi povyrostly, měla jsem je 22mm, chci tě jen povzbudit, neboj se ano? no já jsem docílila folikuly, ale narazili jsme s přítelem na další problém, májen 10% spermií, no užjsem psala o radu a holky mě poradily, tak jsem nakoupila všechny ty vitamínky a cpu je přítelovi, tak uvidíme jak dopadne další vyšetření spermio. tak hlavně gabko buď v pohodě ano? jinak holky přeji vám co nejdříve // a zdravé mimísky, já si budu muset na svého mimíska ještě počkat, když spermio dopadne špatně tak mě čeká reprodukční centrum a tak je to na dlouho, je mi 28 let, tak holky držte se
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
333
24.4.04 09:46

Ahoj Zdeni: My dopadli na spermiu taky blbe. Jen 3mil na 1 ml a z toho 97% nepohyblivych. Taky cpeme vitaminy a nosi trenky.

Gabi: No ten muj je pc maniak. V tomto pokoji(ma to byt jednou pokoj pro mimi) je 6 funkcnich pc a asi 4 nefunkcni. Par pc na opravu a vsude dokola e vali komponenty, tam Ramka, tam zas hardisc :lol: :roll:
Nekdy mi z toho hrabe. Vcera jsem se tady pokousela uklidit, a ejhl. Muz prisel domu a zacal cosi spravovat a prej kde jsou ty Ramky…no ja je samo hodila na jednu kupu, ten se moh zblaznit 8O . Jsem radeji okracela ven :lol: :lol: .

Holky huraaaaaaaa mne uz vcera skoncila MS!! :D

Pa Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.4.04 09:54

ahoj maxi, no já cpu přítele vitamínem E 300, potom selen, a zinek, a taky jsem mu vyměnila slipy za trenkoslipy, tak uvidím, no lékař mi řekl, že se můžeme snažit, ale je to zbytečné si dělat naděje, je to nepravděpodovné že bych otěhotněla, no ale stejně se tulíme, i když je mi líto, že máme takové problémy, jednu vyřeším a druhá se objeví, ale takový je hold život, no uvidím co řekne další vyšetření, snad už se spermijky trochu umoudří, tak moc toužím po mimískovi, jsem jako blázen
přeji to brzo //
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
delly
24.4.04 10:01

Maxi, ty se mááááš, že ti skončila MS!!!
To já ji ještě ani nedostala a to už jsem dneska 37 DC. Tt je negativní a MS pořád nikde. Už mě to štve, protože se mi pořád oddaluje další snažílkovský měsíc. Ať vám to vyjde! :D
Ahoj Delly

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.4.04 10:20

těhule?

Ahojte,
Zdeni díky moc za povzbuzení určitě chápeš jak blbě se cítím,ale jak Tě tak čtu,nejsem sama.Díky.Hele včera se papírek(na měření cukru)zbarvil tmavěji,ale dneska už byl nejtmavější za celou dobu :P tak mám docela radost:že by OVU přece jeno byla??Jo a včera jsem ,,zkomala,,poševní hlen a poprvé od vysazení HA(konec ledna)jsem opravdu poznala co je:,,vazký,táhlý hlen,podobný vaječnému bílku,,takže doufám že nic nebude tak černé,jak to (pro mě skoro vždy)vypadá.Zdeni,myslím na Tebe a piš mi průběžně jak to s vámi vypadá :! Pa pa Gabka

• Citovat
  • Upravit
333
24.4.04 11:28

Ahoj Delly: To jsou ty nervy, ktery tu MS oddaluji. Ja kvuli nim dostala MS i za 50 dni!!!!! Nekecam…Porad jsem mela nadeji a tak se MS ne a ne spustit…

Zdeni:My mame taky malou sanci…ikdyz muz byl na spermio jen jednou a to nic neznamena. Zrovinka dneska prisel dopis od doktora …ze muzeme na kliniku, teda jen muj muz. Tam ty jeho ocaskty potvurky prezkoumaji znovu. A treba mu daji i nejaky stimulat..Uvidime.
Jinak my se taky snazime a porad doufame v njaky zazrak. Byla bych ta nejstastnejsi osubka na svete!!!

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.4.04 09:12

pro Mona Lisu - co kdyby sis zkusila znovu udělat testík? Znám totiž dvě těhulky, co měly negat. výsledky, pak MS, a to krátkou a neobvyklou, a po ní vysokou BT, jak píšeš ty. A mimi tam bylo. Takto zkus znova, třeba se kapku opozdilo…a i testy v alboratoři se občas seknou, jsou tam jen lidi, ne? Hodně štěstíčka!!

A všem ostatním snažilkám ať (nám) to brzo vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.4.04 11:56

Ahojky holky, opět jsem tady. To moje tělo bláznivý si se mnou dělá co chce :wink: . Od pátka mě začaly bolet prsa, k tomu nepočítám už téměř 10 dní bolení podbřiška. Těhu test v sobotu negativní. Teď jsem si snědla jablíčko a tak se mi otočil žaludek, že jsem málem musela odejít na onu místnost. Jsem hrozně náladová. Ty prsa jsou citlivá jako kdybych to měla dostat, ale řekla bych, že mě bolí i bradavky. Včera jsem měla cosi jako tmavěhnědý slabý výtok, takže jsem se dneska do práce pěkně zabalila :cry: , abych podchytila začínající MS, ale ono pořád nic. Bříško přestává bolet, jak kdy teda a jinak absolutně nic. Nevím, mám si zajít koupit se zase testík? Mělo by to vůbec smysl. :?: Setkala jste s něčím podobným některá? Šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.4.04 12:08

ahoj Sarko, a kolikaty DC jsi dneska? Ja bych asi po dvou tydnech, co bych MS nedostala sla k doktorce…

Moc drzim palce, aby to vyslo a mimisek byl v brisku.

Maxi

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.4.04 12:16

Ahojky Maxi, když ono je těžké odpovědět na tvoji otázku. :wink: Jak už jsem psala, měla jsem to dost rozházené, teď teprve to dostávám bez injekcí, takže tělíčku se moc nechce pracovat, ale pracuje. 8O V lednu druhého, v únoru pátého, v březnu čtrnáctého a dnes je 26 a jsem na tom tak, jak jsem. Asi ještě týden počkám a pak si asi půjdu na včeličku. :? Pokud to tedy nebude jinak. Moc bych si přála, aby tam mrňousek byl. Co myslíš při tomto cyklu, byl by už tt pozitivní? Asi už ano, co? :cry: Víš, jsem trošku smolař téměř na všechno, tak se obávám, že i toto nepůjde jen tak hladce. Odkud jsi? Jestli se tedy můžu zeptat? Šárka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky