těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
21.4.04 14:23

Holky ctu si tu diskuzi pospatku a ted nechpau co se tady stalo…
Jinak mne je 21…a musim rict, ze reci typu, ze mam na mimi dost casu me taky stvou…ale rika mi to spousta lidi…tak ja jim na to rikam, ze ale memu muzi je 31 a ze uz mu tikaaji biol. hodiny :lol: :lol: :lol:

Jinak ja si nedokazu predstavit, ze bych se mela bez uspechu snazit jeste nejake ty roky…vzdyt uz rok a 4 mesice je dost!!!

Gabi: Nesmutni berusko…vsechno dopadne dobre a i my budeme mit nase mimisky…uvidis

Maxi

Jezis ja uz musim letet na ty nehtyyyyyyyyyyyyy

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.4.04 15:27

ahoj gabrielko, nepouštěj nás. já vím že je ti smutno. ale ještě máš pořád šanci že se to povede :wink: budem to zkoušet dál a vzájemně se podporovat, nezůstavej sama :(

Alienka zůstaň tady, aspoň budeš informovat jaké budou další příznaky. měřila sis BT?
Nevíte někdo, kdo už jste těh. kdy vám stoupla teplota na 37 ? když je ovu tak teplota klesne, že? a kolik dní po tom je na 37?

Maxi hodně štěstí do dalšího snažení!

very

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.04 16:29

těhule?

Ahoj VŠEM,tak dneska jsem byla na UTZ-zjišťovat zda folikuly rostou.Jsem 18 DC a folikuly sice jsou ale malé,pouze 5-8mm.Ideál je kolem 18mm.Takže prvotní podezření(opět)je syndrom polycystických ovariíí-zjednodušeno folikuly-vajíčka úpně nedorostou a tudíž nedochází k ovulaci.Znamená to pro mě děsný kolotoč vyšetření.Ještě pro mě je naděje-že po vysazení HA mám delší cyklus-kolem 35 dní a tdíž může k OVU docházet později.Každopádně jsem pozvaná na příští středu znova na UTZ a krev a pak se uvidí.No vidíte,ted mám pro změnu depku já :cry: Achhhh jo!Gabka

• Citovat
  • Upravit
1512
21.4.04 17:23

alienka, ty jsi tehu tak to gratuluji.

very, bt stoupa hned po tom jak klesne na minimum cize hned dalsi rano. ale to nic neznamena. protoze je to taky znak ze doslo k ovu. u mne to byly prsa co prozradili mrnouse, strasne mne boleli bradavky, ale nevim jak skoro, protoze jsem byla na utz a vypada to ze mimis je starsi jak jsem si myslela 8O

preju hodne stesti
danka14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.04 17:28

Holcinky,
taky jsem uvazovala, ze uz sem nebudu chodit, protoze se mi podarilo otehotnet.. Ale nejak se mi od vas nechce. Porad si ctu dokola vase prispevky a trapenicka a verte, moc na vas myslim. Presne vim, jake zklamani prozivate, kdyz test ukazuje jen jednu /, a ruda mrcha se dostavila.. Taky jsem si to prozivala, nastesti ne moc dlouho… Otehotnela jsem po necelych dvou mesicich snazeni, prestoze mi to pripadalo nemozne.
A predstavte si, misto toho, abych si plne uzivala tehu, musim prozivat „nervicky“, protoze muj chlap se asi zblaznil.. Hrozne to boli, ale nemuzu s tim nic delat. Za necele dva mesice jsme se meli brat, a on z toho najednou zacal couvat.. Ne, ze by me nemel rad, nechce se rozchazet.. „Jen“ ma strach z toho, aby to nedopadlo, jako jeho predchozi manzelstvi.. A co ja? Tehotna.. Budu svobodnou matkou.. Rikam si, no a co? Hlavne, ze budu mit pro koho zit, hlavne, ze budu mit mimi a nebudu uplne sama.
Takze holcinky, prosiiim, neveste hlavu. Urcite se vam vsem brzy povede, ze se vam v brisku uhnizdi fazolky a porostou z nich miminecka, ktera vam budou delat jen a jen radost.
Prozivejte sve dny a neklesejte na mysli, kdyz se to ten nebo onen den zrovinka nepovede. Urcite to prijde. Vite, jak se rika - kdyz clovek nejvic chce, nedari se.. Myslim, ze to je pravda. Moc moc na vas myslim a drzim palecky.
Majka
P. S. Holcinky, ze nemusim od vas, kdyz uz jsem tehu? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.4.04 21:20

Hajinko, dekuji za radu, koupila jsem si Valoflur (normalne v supermerketu) a zkusim to.Vlastne zkusim cokoliv. Dam vedet, jak jsem dopadla.
Jinak nejnovejsi zprava je, ze jsem tehotna byla :D , lec uz nejsem. :cry: U me to pry byl mini potrat. Vcera jsem mela takove bolesti, ze jsem si prala umrit. No muzu vam rict, ze uz jsem v klidu a myslim, ze ted uz me naprekvapi vubec nic.
Jinak holcinky, samotne se me od vas moc nechce, ale mam pocit, ze jinak se mi nepodari na to mimi nemyslet. Chtela bych to aspon jeden mesic zkusit, pak se zase vratim :D , jsetli teda jeste budu moct. :?: Mame se ted stehovat a navic navim, jak to bude s internetem. Mozna bude chvilku trvat nez nas v novem bytecku znovu pripoji. Takze mam tento mesic nejvetsi predpoklad to nejak vydrze a nechodit sem.

Alienka:reknu jen tolik :arrow: nekdy je lepsi neric radsi nic. Pokud nemas co rict nebo jen nevis co nebo jak to rict nerikej nic. Jinak to plati i pro me. Nemela jsem na to vubec reagovat. Bohuzel, jsem se nejak neovladla, za coz se omlouvam nejen tobe, ale hlavne vsem holcinkam tady, protoze tech se to vubec netykalo a do ted byla tato diskuse klidnym mistem. A i ja chci, aby to tak zustolo. Posledni vec k memu veku: Biologicke hodiny jsou jedna vec, ale snad kazdy odbornik ti rekne, ze prvni dite by zena mela mit :! DO 26 let. :! Takze teoreticky vzato
v mem pripade je uz trochu pozde, protoze me uz ted funi 27rok na zada.

Maxi: s tim vekem si nic nedelej. Me to teda taky strasne vytaci (jak je videt :o ), ale kazda jsme jina. Ja jsem v tvem veku touzila po miminku taky (vlastne uz mnohem driv)a jediny duvod proc jsme ho nemeli, byl ten, ze jsme si ho nemohli dovolit. Muj manzel ma jen o 2 roky vic nez ja. Jestli budu jednou matka az ve 30-ti bude to proto, ze to jinak neslo, ne pro to, ze bych to tak chtela. O miminko se snazime ted uz teda 4m, ale tohu po nem citim uz roky a ne ty 4m (takze se da rict, ze se o miminko snazim uz min. 6 let).Navic vety typu, na deti mas casu dost, uslysis nejcasteji od lidi, kteri uz je maji nebo cekaji. Myslim, ze odbornici vedi, proc doporucuji alespon prvni dite do 26let. Takze s chuti do toho. Dulezite, je jak to citis ty a ne druzi- vcetne odborniku. Kdyz se na dite nekdo citi pozdeji at ho ma pozdeji. Kazdy jsme stary podle toho, na kolik se citime. Clovek neni dospely jen podle data v Obcance, ale i podle toho co zazil. A ja muzu rict, ze kdybych zacala vypravet, lecktera 50-nice by se nestacila divit.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.4.04 21:46

Gabi, na tebe mam dotaz. Pises, za mas male folikuly (nedozrale), coz znamena, ze u tebe nedochazi k ovulaci. Zajimalo by me, jestli by ti ovul. testy mohly vychazet pozitivni :?: Pokud se tam nejake vajicko tvori, ale je nedostatecne zrale… :?: Nebo to znamena, ze se tvori, ale protoze je nedozrale, nedochazi k ovul. (zanikne jinak :?: ) a ovul. testy jsou jen negativ :?: Pokud mi muzes na neco odpovedet, budu velice rada.
Jinak ted se budem snazit 4m.
Je mi lito, ze mas nejaky problem, ktery brani otehotneni, ale zase ti zavidim, ze vis kde to „drhne“. Pokud vim da se to docela dobre lecit. V kazdem pripade preji hodne stesti a trpelivosti a silnych nervu. Ta dovolena je super napad. :D :wink: Bohuzel i tady muzu jen zavidet.(teda ja se snad zavisti sezeru) :oops: Manzel nestoupil pred kratkou dobou do noveho zamestneni a dovolenou jeste dlouho nedostane. :(
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.4.04 22:26

Majko, rikas si to neprosto spravne. Manzelstvi neni zarukou dobre rodiny. Pokud vam to jinak funguje, tak na to zatim kasly. Teste se na miminko a treba az se narodi (nebo jeste driv) si to pritelicek rozmysli a svatba bude. I lidi kteri za sebou nemaji nepodarene manzelstvi dostanou nekdy pred svatbou strach.Muj nazor na manzelstvi je trochu jiny. Mam pocit, ze se na nej svede co se da. Manzelstvi neni nic jineho nez souziti dvou lidi. Pokud se rozejdou lidi, kteri spolu zili jen tak na „hromadce“. Budou to brat, jako, ze to nejak neklapalo a proto sli od sebe. Pokud se ovsem budou rozchaset mazele bude za to moc to, ze se vzali. Pokud i pred svatbou zijete spolu, svatbou se nic nezmeni.Pokud zijete kazdy sam a po svatbe budete zit spolu, pak muze nastat problem, ale ten by asi nastal ve spolecnem souziti i bez manzelstvi. Nas ve skole ucili, ze v manzelstvi nebo dlouhodobem souziti dvou lidi nastanou a ted nevi jestli dve nebo tri krize.Pamatuji si jen tu prvni a ta je po 7 letech. Jsou zakonite a nvyhnou se zadnemu. Zalezi jen na tom, jak to kdo zvladne a ne na tom jestli ma na vztah „kulate razitko“ nebo ne. Myslim, ze jsi psala, ze pritel ma nejake stresy, kvuli tomu, ze nema svoje deti u sebe, ale to by nemel ani kdyby si svoji „ex“ nevzal. Hodne stesticka a zdrave miminko. To ostatni uz neni tak dulezite. Hlavne aby vas mel pritelicek porad rad :D :wink: Svobodna matka dnes, neni zadna ostuda ani katastrofa. Dokonce myslim, ze budes in. Kdyz jsme se s manzelem brali, vsichni nad nama lomili rukama. „Pane boze proc“. Zili jsme spolu 4 roky, meli jsme se radi a po svatbe se nic nezmenilo- jsme spolu 4 roky a mame se radi :D .
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
21.4.04 22:36

Berušky moje zlatýýýý!!!!!!!!!

Jsem to ale mrška - nějak jsem na Vás zapomněla :oops: . Bylo toho včera i dnes nějak hodně. V práci frmol, každý se mě ptal: „Tak co mimi…“ Připadala jsem si jako idiot. Máme další snaženíčko před sebou (i když máme 15.5. třídní sraz po 5-ti letech od maturity, takže bych raději „bumbala“ :-))), ale klidně to oželím, když budu vědět, že jsem těhu :-))!!!

Gabrielko, já Ti psala 2!!! e-maily a přišlo mi zpátky, že adresa neplatí. Přitom jsem dala „odpovědět“ na Tvůj e-mail, aniž bych něco opisovala. Můžeš mi poslat zkušebně meilík??? Zkusím to znovu… Jinak nevěš hlavu!!! Vždyť i to „snaženíčko - tuleníčko“ stojí za to!!! Víš, co říkal můj minulý doktor? Že chce „prcinkat“ a ne dělat miminko!!! :D Já vím, mě se to radí! :cry:

Majko, to víš, že tu můžeš zůstat!!! I když jsi těhu… :D (a mimochodem, gratulujiiii!!!!), aspoň nám můžeš psát své první příznaky těhotenství a samozřejmě i ty další!!! Aspoň budeme vědět, co „příjemného“ nás čeká! :lol:

Gabko, hodně štěstíčka!!! Aby to vše vyšlo a ty Tvoje folikuly se umoudřily! :wink:

Lili, musím s Tebou souhlasit, psychika dělá své! :cry:

Takže zatím, berušky moje, krásný večer a zítra se polepším a budu tu snad trochu dřív…
A mimochodem, co s tím deníčkem? Která ho založí??? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
21.4.04 22:41

Teda, Gabrielko - holka, z Tebe se stává psycholožka :wink: . Napsala jsi to moooc krásně!!!
Takže, Maxi, papír skutečně neznamená to štěstíčko!!! Když se máte rádi… Já jsem se vdávala hrozně brzy, nešťastně… Nyní se rozvádím… takže dnes se řídím radou mojí babičky: „Dvakrát měř a jednou řež!“ :wink:
A mimochodem, přítel slíbil, že si mě vezme (až teda budeme oba rozvedení :lol: ), takže budu řezat… :D :lol: a uvidíme :wink: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.04 23:26

Radusko mejlika jsem poslal. Co je s tou adresou nevim. 8O Psycholozka teda nejsem ani nahodou, ale tyhle reci o manzelstvi slycham casto a nuti me to troch nad tim premyslet. To co jsem napsala je jen muj nazor.Nemam zadne odborne vzdelani, ale jsem 4 roky vdana. :D Jen jsem chtela Majce rict, ze at to dopadne tak nebo tak, je to jedno. Hlavne at jim to klape. Asi jsem to trochu prehnala 8O VELKA OMLUVA :! :!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 02:32

Holcinky, mam takovy dotaz, sice to s miminkem vubec nesouvisi, ale treba mi nekdo poradite. Po vysazeni HA se mi hrozne masti vlasy :( , nevite nekdo co stim :?: Mam dlouhe vlasy (do pasu) a umyvani kazdy druhy den se mi moc nezamlouva. Nemela jste nektera taky takovy problem :?: Urovna se to :?: Reknete, ze jo :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
333
22.4.04 08:22

Ahoj holciny…
mne se uz brisko zklidnilo a uz tolik neboli. Hura :lol:

Gabi: To mi teda vysvetli. Doktorka ti rekla, ze jsi tehu byla? To by ale pak vysla krev pozitivne…Navic by o i na UTZ poznali…tak to nechapu…
Jinak mas uplne pravdu s tim vekem…

Monalisa: Ty se rozvadis? Tak to ti preju, at to mas brzy za sebou. Muj muz je taky v rozvodovem rizeni a ja mam ekdy pocit, ze mne z toho klepne…vlastne mam strasny strach z nasi svatby…ze nebude pro nej tak dobra jako ta prvni…uf takze porad vymyslim neco ale nemuzu na nic prijit. Oni meli svatbu v kostele a tomu se myslim stejne nic nevyrovna… :cry: :cry:

Holky mame to ale trapeni co?

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.04 08:27

Ahoj holky,
Gabrielko nejsi sama, vy:,–(ila jsem HA po 10 letech a čekala co nastane. Pleť naštěstí zůstala v pohodě, váha se taky nehla (bohužel ani dolu :? ) ale ty vlasy! Musím si je mýt obden, co mě hrozně štve, protože mám taky dlohý a nebaví mě to pořád vysoušet a tak. Co s tím nevím koupila jsem i dost drahé šampony z kadeřnictví, ale výsledek nic moc. Takže fakt netušim. Je fakž, že se mi to trošku zlepšilo po melíru, ale to je normální protože ten vysušuje. A Gábi, až vydržíš ten měsíční půst bez e-mimina, tak se určitě vrať!!!!!!!!!!!! :D

Majko, s tvych chlapem to teĎ vůbec neřeš, hlavně že čekáš mimi, ono to vykrystalizuje a jak znám chlapi, tak to uričtě umoudří. Dříve nebo později, ale ano!

Gabčo, přeji ti, aby folikuly narostly do závrané velikosti :! :)

Jinak si tento měsíc dělám poprvé ovu testy, zatím jsem vyplácala dva a nic!!!! Začínám mít z toho trošku depresi, že neovoluji. Dělalal jsem ho 14 a dnes 15 den cyklu, ale u mě je to složitější, protože ho mám pokaždé jinak :( Tak třeba zítra :idea:
 Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.04 11:48

Maxi, ja pred tim nikde na vysetreni nebyla. Ani na krvi ani ultrazvuku.
Gabriela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí