těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
20.4.04 15:36

Dnes jsem asi hrozne nesnesitelna, omlouvam se. Nejak se to na me sesypalo. Jsem nestastna a potrebovala jsem si nekomu postezovat. Manzel uz svuj dil dostal, ale kdyz ja toho smutku mam v sobe jeste tolik :cry: Zda se, ze tady to taky nepujde. TAKZE Holcinky peji vam vsem hodne stesticka.Treba budete za par let planovat dalsi deti a tak se tu jeste potkame.
Alienka hodne stesticka a zdravicka tobe i mimnku. A nekur :x
Vladus, at je tam tach miminek kolik chce, jen at jsou vsechna zdrava a delaji vam jen a jen radost. :D :wink:
Monaliso, at maji Petrik s tatkou brzo tu holcicku. Nebo treba i chlapecka.
Maxi, at dopadnou dobre testy a vysetreni, ktere vas cekaji a mimi na sebe nenecha uz dlouho cekat.
Very, prskanec od Vladus urcite zabere, vzdyt je to tuplak. :D
Jeste jednou hodne stesti vsem a za par let navidenou :! :! :!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 15:42

GAbrielko, myslim, ze bys nemela hazet flintu do zita.. Mas jeste dva mesice, a za tu dobu se toho da stihnout.. Jak jsem ti rikala, ja jsem otehotnela na konci cyklu.. Komu to rikam, zda se jim to nemozne.. a podarilo se nam to po dvou mesicich tuleni a snazeni.. Takze neves hlavu, jeste neni nic ztraceno. Budu na tebe moc moc myslet. A nerikej za dva roky navidenou.. Muzes tu preci byt, kdykoliv chces, a myslim, ze te vsechny z nas rady vyslechnou.. Vzdyt ty nam taky tolik pomahas a povzbuzujes vsechny kolem.. Takze si myslim, ze vsichni tvou „pritomnost“ jen uvitaji. Ze jo, holky? :o Moc ti drzim palecky, at to co nejdrive vyjde. Majka

• Citovat
  • Upravit
2773
20.4.04 15:52

PRO GABRIELU

Ahoj Gabrielo, sleduji celou tuto diskusi 8) , a musím říct, že už si moc nepamatuju, co bylo na začátku, uf, je snad nejdelší tady na e-miminu. :? Připojuji se k juance od nás z deníčku Matýsků - přidejte se k nám nebo založte vlastní deníček, bude jistě hodně sledovaný. :wink: Nevím, co je příčinou dvouměsíčního limitu :( , který uvádíš, ale už právě kvůli němu bych se zkusila hodit do pohody, začala bych tou chlastačkou, a pak bych asi pokračovala tím, že bych :D se vykašlala na všechna měření BT, atp. :roll: , soustředila se výhradně na sebe a na partnera a obdenní tuleníčko :oops: a zkusila něco podpůrného - například následující: doporučuje se tří- až pětidenní půst, přírodní přípravky typu Valoflur, Gynex, tinktury z pupenů… 8O apod. Vím, že teď nejsi v Čechách, ale určitě existuje způsob, jak tyto přípravky získat nebo najít podobné přes internet i u Tebe. Já, vím, to se mi to kecá, ale já taky straaašně chci mimi 8) a čas mě tlačí… Neber to prosím jako nějaké poučování a rady a porady s.r.o., jenom mi je líto, jak strašně si to bereš a těžce neseš neúspěch… :cry: ale nikde jsem nezaznamenala, že by ti přišla MS, takže - co když se ještě na testu objeví //? Jestli jsem tvou MS přehlédla, tak se omlouvám… :oops:
Neházej flintu do žita a neodcházej z e-mimi, proto tu jsme, abychom si ukrátily čekání a navzájem se podpořily :P
Hajinka od Matýsků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.4.04 19:47

Hajinka: a v dennicku tych Matyskov su ake stare tehulky?
Ja som povodne bola velmi za to, aby Vladus zalozila novy dennicek, kde by sme chodili my cerstve tehulky, ale aj snazilky z tohto diskusneho fora. Vladuska sa vsak uz par dni neozvala, dufam ze je v poriadku a ze nam coskoro da vediet, ako s tym dennikom teda:o))
Very: pytala si sa na priznaky. No v podstate to cele vyzera tak, ako tesne pred a pocas MS, cize ma stale pobolieva brusko a tiez prsia…a prsia sa mi aj riadne zvacsili, mam pocit, ze mi prasknut gombiky na bluzke:o))) Taktiez mam divnu chut v ustach, akoby kovovu…to je zatial vsetko, ale to, ze som tehotna jednoznacne citim…ani neviem cim:o)))
Gabrielo: to ultimatum je fakt blbe…tazko pocat dieta pod takym stresom ze bud teraz, alebo dlho nie…radsej sa na to teraz vykasli, nemysli na to a ked sa nahodou podari, tak sa podari…ak nie, nechas to na neskor…ved ty mas predsa len 26 rokov, to mas este casu dost:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.04 21:08

Alienka,dekuji za tvoji podporu, mas pravdu. 8O 8O 8O 8O 8O 8O Tak na me. A ne za 2 roky, ale za 10 let. Precti si prosimte svoje prispevky pred a po otehotneni. Byla jsi k touze po miminku, tak chapava. Chapala jsi naprosto presne, jak se citime a to bez rozdilu na veku. To je obrat co. :?: Zajimalo by me co si vlastne ve skutecnosti myslis, treba o problemech Maxi. Zadne? Vzdyt je ji teprve asi 21let (Maxi doufam, ze to nepletu) :? , takze ma jeste hromadu casu. Pokud se bude jeste treba 7 let trapit touhou po miminku, tak se nic nedeje, biologicke hodiny neprosvihne. Monalisa, je taky mladsi, takze ji klidne poradime, ze kdyby to neslo at se na to radsi vykasle - ne :?: :! Priznavam, jsou tu biologicke hodiny, ktere me zatim netlaci, teda brano z tveho pohledu. Chtela jsem mit deti tri a zda se, ze to bud nestihnu vubec a nebo budu postarsi matka. Ty jsi se zacala snazit o miminko ne proto, ze je ti 28 let, ale protoze ho chces. Me je o 2 roky min nez tobe, ale nemislim si, ze touzim po miminku min nez ty a tudiz na nej mam vic casu. Vim, ze nemuzes za moje problemy, ani za to, ze se nam mimi nedari. Ale pokud mas jen rady tipu kasly na to, mas casu dost, tak je radsi nechci ""slyset"".Zda se, ze jsi hodne rychle zapomela co je to touha po miminku. Kdyz jsi tady hldala podporu, asi jsi taky nehledala takovou, jakou ted davas ty me. Nemam pravdu. :?: To co jsem napsala ja, je zoufalstvi a ne rozhodnuti. :! :! :!
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.04 21:16

Hajinka, Majka… moc vam holcicky dekuju. Celou noc nespim a premyslim, jak dal. Rozhodla jsem se dat na vase rady a nehazet flintu do zita. Kdo nebojuje nevbyhraje. Tento tyden si zaciname hledat bytecek a budeme se stehovat, takze snad prijdu na jine myslenky a kdo vii :?: Treba to vyjde.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
20.4.04 21:37

Re:

Jejda, celý den jsem tu nebyla a jsou tu takové změny… :-)))

Alien-ka: Moooooooooooooc gratuluji k mimískovi!!! Z celého srdce!!!!!!! :wink: :D Nechceš nám poslat „prskanec“??? :-)))

Teda, holčiny, Vy se mi tu hádáte? Gabrielo - beruško, poslala jsem Ti e-mail. Já vím, je to těžké. Věříš něčemu, co si přeješ a přijde zklamání. Dokážu se do Tebe vžít. Jak jsem již psala v e-mailu i tady na emimi, zkoušíme to od září 03 a je mi z toho také dost těžko. Každý měsíc „ořvu“, cítím se podvedená a závistivě koukám na těhulky kolem sebe. Jako by se mi rodily před očima!!! :cry: Ale na druhou stranu se snažím myslet pozitivně. Víš, myslím, že kdybych po tom tolik netoužila, tak jsem těhulka hned :wink: . Třeba u Pitrýska jsem otěhotněla, ani nevím, jak. Nyní jsem se přihlásila k holčinám od Matýsků - zkus to. Jsou tam fakt skvělý a snaží se mluvit také o něčem jiném, čímž Tě naprosto odtrhnout od úvah na mimi :-))). Beruško!!! Neházej flintu do žita a Ali to nemyslela tak, jak to napsala, jen Tě chtěla povzbudit! :wink:

Jinak, holčiny, jste všechny, co jste tu na diskuzi vydržely - jste fakt moooc skvělý!!! Souhlasím se založením deníčku pro nás, co vy na to??? :wink:

Zatím Vám přeji mooooooooooooooooooooooooooooc krásný večer!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.04 22:40

Radusko, v zadnem pripade se nechci hadat. :o To, ze mam na neco jiny nazor a nesouhlasim s necim, jeste neznamena, ze se chci hadat.To je to posledni co bych si prala. :(
Nic tu od tebe nemam.Teda pokud nemluvis o tom prvnim.
Ja jsem ti posilala e-mail vcera. Pevne jsem se rozhodla uz sem nechodit, takze pokud budes chtit, pis mi misto sem na e-maile. :wink:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.4.04 07:14

těhule?

Ahoj holky, :lol: když jsem před časem tuto doskuzi založila,ani jsem nemyslela že bude mít takový ohlas :wink: Vidím že v problémech a depkách nejsem sama,je nás moooře.Každopádně bych Gabriele přála aby brzy byla těhu-sobě a ostatním samo taky!!Gabruš-vím jak je to těžké,sice mi vypadlo jak dlouho se snažíte ale dokážu pochopit to bezmoc když ZASE NIC.Mě pomáhá těšit se na něco jiného-teď je to letní dovka a jiné..Moc dobře to nejde ale nepozoruji se sž tak moc :P A co mi ještě pomáhá je to že jsem si nechala udělat krevní rozbor-je OK a ted vím že jsem v poho a můžu se s manžou snažit(vždyt je to tak fajn!)Takže myslím na vás.Dneska jdu na UTZ jestli mi rostou folikuly a uvidíme co dál. :o Tak hlavně klídek-nerváky fazolkám které si nás vyhlížejí,nesvědčí.Pa Gabka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.4.04 08:14

Re: těhule?

Ahoj holky,
souhlasím s MonouLisou, abysme si založily svůj deníček. U Matýsků je to určitě skvělý, ale holčiny už se tam znají, vědí o své situaci a tak. A my zase víme o sobě, tak si mysím, že by to bylo lepší. Vždyť se můžeme v deníčkách navzájem navštěvovat.
Ali, nic si z toho nedělej, že Gabrielka reagovala podrážděně. Určitě si tim nemyslela nic špatného, to je jasné.
Gabrielko, tobě moc přeji ať najdeš svoje štěstí a klid v podobě miminka. Dva měsíce = velká šance otěhotnět (nevím jak dlouho se snažíte)! A třeba ti život připraví další překvapení a ty v případě že hned teď neuspěješ nebudeš muset čekat ty dva roky :) Čauky a Ali POšli prskanec :lol: :! :!
 Evča

• Citovat
  • Upravit
155
21.4.04 08:46

Gabrielo: tvoju tuzbu po bejbinku uplne chapem, bez ohladu na to kolko mas rokov. Nikdy ma nijak extra nezaujimalo, kolko mas rokov, kolko rokov ma trebars Maxi, je mi to jedno. To, co som napisala, som napisala s jedinym umyslom - CHCELA SOM TA POTESIT A PRIVIEST NA POZITIVNE MYSLIENKY. Takze som hladala, co je vlastne na tvojej situacii to „pozitivnejsie“ - zdalo sa mi, ze ten tvoj vek je celkom pozitivnym faktorom.
Neviem co som ti podla teba mala napisat, nieco take - „vies co mila Gabrielo, ak do 2 mesiacov neotehotnies, skoc z mosta, to bude to najlepsie riesenie“???
To co som napisala, som myslela v dobrom. Prajem ti len to najlepsie, rovnako ako ostatnym snazilkam-holcinam. Lenze otehotniet „v limite“ - ufff, to je podla mna riadne tazke a sposobuje to velke stresy…Cim viac to budes chciet, tym to bude tazsie a tazsie.
Tvoja reakcia kazodpadne nie je prekvapujuca, su v tom velke nervy. Prajem ti vsetko dobre, maj sa pekne. .....................................................................................
Holky-snazilky, vsetkym vam samozrejme posielam cerstve tehu bacilky-prskkkk prskkkk, nech ste vsetky rychlo tehotne a stretneme sa spolocne v tehu klubiku. .........................................................................................
Inak, odchadzam z tejto diskusie, myslim, ze je urcena predovsetkym pre snazilky, nechcem vam holky sposobovat traumu z toho, ze ja uz som a vy nie. …Majte sa vsetky fajn, snad sa uvidime v niektorom tehu dennicku:o)

Papa, Alienka+svistik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.04 09:33

Ahojte dievcata, Gabrielka uplne chapem tvoje pocity, viem co to je tuzit po dietatku a viem co to s clovekom urobi, ked sa nedari. My sa s manzelom tiez snazime, zatial iba 3 mesiace, ale uvedomujem si, ze je to so mnou stale horsie - som podrazdena, v praci sa stale mracim, vobec ma praca nebavi a najma milovanie si neviem vobec ale vobec uzit. Dokonca ked viem, ze teraz su plodne dni a mali by sme, mam v hlave akysi blok a uz sa mi do toho ani nechce, pretoze mam dopredu strach, ze je to aj tak k nicomu. A co je uplne najhorsie - po ovu sa spravam, akoby som bola tehotna - nesportujem moc (aby sa babo mohlo pekne uchytit) nepijem ziaden alkohol (ja ho tak ci tak neznasam, ale cervene vinko mam celkom rada :) nerobim proste nic, co by babetku mohlo ublizit, ale takto sa zit neda!!! Tento mesiac som sa rozhodla, ze sa na taketo veci vykaslem, ved kolko je bab, ktore ani nevedia, ze su tehotne, normalne ZIJU a babetka su OK. Takze prekne jazdim na rotopede, ked mam chut na vinko alebo pivo dam si poharik a tvarim sa, ze nie som tehotna… Inak este ma napadla jedna vec - znama, ktora tiez nemohla otehotniet zacala pit iste cajiky a hned dalsi cyklus otehotnela :)) sama vravi, ze nevie, ci cajiky boli dovodom, ale aj tak…za skusku to stoji. Ja som ich zacala popijat tento mesiac, tak dam vediet, s akym vysledkom. Kazdopadne nic by pokazit nemali - jedna sa o - Mysi chvostik a Praslicku. Kupila som ich normlne v lekarni a pijem oba druhy 1-2× denne. Uvidime :) Btw. som teraz 21 DC a mam 8 dni po ovu. Cyklus mam 26-27 dnovy tak o tyzden budem mudrejsia. Gabrielka neviem preco mas limit 2 mesiace a co je dovodom tohoto tlaku, ale podla mna kasli na to ci na babo myslis, pretoze ak budes chciet nasilu na babo nemysliet, tvarit sa ze neexistuje tvoja tuzba po miminku…pretoze podla mojho nazoru, takto si budes robit iba same vycitky, ze ups zase nato myslim a pod. a tie vycitky ti este viac rozbiju psychiku ako prirodzena tuzba po miminku a jej prejavy…aspon ja sa riadim heslom - robme co je pre nas prirodzene…a nesnazme sa tlacit do umelych poz! Takze Gabrielka a aj ostatne snazilky velmi velmi vam drzim palceky aby sa coskoro splnit nas snicek. Pa Lili

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.4.04 09:44

Este jedna veca ma napadla - priatelka psychologicka mi spominala, ze na prednaskach im jeden velmi mily ucitel vravel nasledovne - treba na babetko dopredu mysliet, zhovarat sa s nim, :,-(nut si do kresla pohladkat si brusko a vysvetlit drobcekovi, ktory este „neexistuje“ ze by sa mal poponahlat, ze nanho s laskou cakate a ze ho budete velmi lubit. Viem, znie to akoby mi uz sibalo, zle zevraj pozitivne myslenie voci babetku, ktore este ani v brusku nemate je silny pomocnik… :P
 Lili

btw. ja mam tiez 26 :)

• Citovat
  • Upravit
2773
21.4.04 09:50

ALienka: předně gratuluju k čerstvému těhulkovství!!!! Ptala ses na těhulky od Matýsků - Kosinka, zakladatelka deníčku, právě založila deníček Listopadky - nebo prosinčátka??? Jsou tam soutředěné naše čerstvé těhulky, které čekají mimi koncem roku - to je tvůj případ také, že? Můžeš se připojit tam, možná i Vladuš se přidá. Jinak už by asi bylo dost předeníčkováno. Listopadky samozřejmě navštěvují občas dál i Matýsky, je to takové propojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
21.4.04 14:15

Ahojky vsem…Vcera jsem odletela a byla jsem rada, ze jsem dosla na zachod. Jeste dneska mam silene bolesti, ale uz je to trosku lepsi.

Vidim, ze jsou tu dalsi tehulky. Velikaaaaaaaaaaaaaaaaanska gratulace :D :D …musite na nas tedka prskat a prskat. Jasny?

My se presouvame na dalsi mesic snazeni… za chvilku to uz bude rok a pul…uf toto bezi. Ale ja vim, ze i nam se zadari a my budeme stastni rodice :) :)

Holky preju vam karsny den, ja jdu na nehty…

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky