Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
6.7.10 09:03

Jo a chcete jít s mimči i na prohlídku dolu? Nemám zdání, zda by to zvládly. :nevim: Nebo uděláme jen procházku poté jejich naučné stezce.

Pokud bychom se rozhodly pro prohlídku - přece jen froggy a Ivunka mají velké kloučky, které by to zaujalo, tak bych tam zavolala, objednala to a zeptala se zda tam můžou i kočárky.

Takže pište, co říkáte na toho čtrnáctého. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.7.10 09:05

Ivunko na srazík můžeš přijet, ne? Alespoň přijdeš na nové myšlenky, provětráš hlavu. Omlouvá tě jen porod :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
6.7.10 11:21

evy ja bych rada na ten srazik ale musim toho hodne zvladnout a zaridit jemi ztoho uz zle a navic moje financni situace je pekne na bode nula nemam ani na plenky pro malou a veci do porodnice ted mi sice prijdou penizky ze socky ale cojeto 552kc musim byt u tchyne doma ani neni co jist on nenakoupil a nedal mi ani korunu ma jinou a ji kupuje a uziva si doufam ze na nej jednou dojde zato co mi udelal jak se zachoval :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.7.10 11:34

Ivunko psala jsi, že má v pohodě rodiče, vše jim řekni. Jesti by ti nemohli pomoct, aby mu domluvili, aby ti dával peníze. Podej žádost o to výživné k soudu - projednávají to přednostně a hned teď ve středu jdi na sociálku a řekni jim, v jaké jsi situaci, že ani nemáš na jídlo, na bydlení, atd. podej si žádosti o všelijaké příspěvky.
Chlapovi pošli doporučeně dopis, kopii si schovej, kde ho požádáš o peníze, které ti má dát. Např. už minulý měsíc ti nic nedal, tak mu spočítej půlku za nájem, za stravu, potřeby pro děti. Pak jsem slyšela něco o tom, že žena může žádat po muži náklady spojné s těhotenstvím a porodem. Já ti moc neporadím, nikdy jsem to neřešila :nevim: ale na té socce ti vše řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
6.7.10 11:51

Evy jeto sobec jaho ze srdce tak nenavidim azto boli rodine jsem vse rekla nikomu znich nebere telefon a o syna se nezajima nenapise jak se ma jestli neco nepotrebuje proste ma ted ji a to mu asi staci tohle je na mne moc.....stejne to bude jenom jeho ulet a bude se chtit vratit ale ja chci byt silna a nedovolit to uz zato jak se nezajima a nechal mne tehotnou tesne pred porodem a dite nikdy muto nesmim odpustit doufam ze na socialce neco dostanu jedu tam hned ve stredu pak musim letet na monitor a pak budem unej v byte jelikoz musim ve ctvrtek na kontrolu a odsud mi nejede zadnej autobus vlastne jede ale byla bychtam o 2hod driv nebo o 1h pozdeji to nemuzu sestra by po mne rvala uz jednou jsem prisla a bylo zle........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
6.7.10 11:53

kdyby se chtel vratit musel byse hodne ponizit hodne prosit a hodne se snazit ale to doufam ne ja nebudu uz snad tak blba to bychsi musela nafackovat tohle mi udelal loni a letos opet takovej chlap zato nestoji a uz se nikdy nezmeni jemi znej :poblion: a nejradsi bych mu dala :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
6.7.10 13:57

Ivu-jestli ti to už udělal jednou,tak to je jiná a před porodem se ti nedivím.Já tě na Landek zvu,myslím to upřímně a malý se alespoň odreaguje a ty taky.

Holčiny-Na srazík 14.jak na potvoru nemůžu.Příjde mi Honza z tábora,ale 15.klidně,to má svátek můj Jindříšek.

Na prohlídce jsem tam byla 2× a kočárky tam nejdou vzít.Já jsem jen navrhovala místo,kde by mohly větší děti.Jinak nevím.Možná by stačilo pořádné dětské hřiště,jaké mají třeba v Havířívě přímo ve městě.Nevíte o nějakém takovém v Ostravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.7.10 16:07

Myslím, že na tom Landeku to jde i bez prohlídky, prý je tam hezká procházka :nevim:

Takže 14.7. rušíme a navrhuji teda 15.7. s tím, že dávejte návrhy kam půjdeme :-)

Jdu poserfovat na Ostravských stránkách, třeba natrefím na něco zajímavého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
6.7.10 16:10

Ahoj Holky vymenil mi zamek od bytu tak jsme tam jeli s jeho bratrama pozbiraly veci vsechny ne to neslo jsem znicena nechala jsem tam hracky od maleho neco jsem vzala ale vse neslo tak pokud bude charakter tak to malemu doveze pokud ne tim lepsi a zatim nejevy zajem o maleho ani se nezeptal holky ficim pomahat skrabem pokoj zdi snad to do vecera zvladnem MTMR dekuji za podporu a za silu kterou mi davate :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.7.10 17:07

Teda, vyměnit zámek partnerce a svým vlastním dětem, to chce mít „charakter“. A ty tam nemáš trvalé bydliště? A malý taky ne? To by jsi totiž mohlsa zavolat policii. Bratři ti to na sociálce dosvědčí? Máš tam osobní věci, tak ho o ně písemně požádej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.7.10 18:20

Nevíte o někom, kdo by chtěl urnový hrob u kostela v Radvanicích? Daruji ho, dokonce je i předplacený na cca 4-5 let dopředu. Nic za to opravdu nechceme. Přestěhovali jsmě dědečka a babičku jinde, podle jejich posledního přání. Je teda neudržovaný, ale stačí vyčistit - přeleštit kámen.

(Doufám, že to zase není reklama :oops: Nenapadá mě, jak to jinak formulovat :nevim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
6.7.10 20:47

ahoj bydliste tam nemame a veci jsme znej dostali vsechno pobrat neslo vzali jsme jen nejnutnejsi k zivotu nam to staci myslim na na lepsi zitrky mam maleho on ma mne atoje vic nez nake hracky atd jsem ko mam toho dnes dost zitra jedu na socku a odpo na gyndu tak dam pak vedet holky MTMR :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
6.7.10 21:51

Ivu-jsem ráda,že seš žena činu a neházíš flintu do žita a bojuješ za své děti.je to prostě prevít.Jinak se už to opravdu slušně nedá jinak nazvat.
Dobře pořiď a ať máš u doktora vše v pořádku. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
6.7.10 21:57

Evi-děkuji za přebukování :mrgreen: jseš zlatíčko,že se mrkneš na ty stránky.Já nějak nestíhám.Tak až na něco narazíš,dej vědět.Zítra jedu ke kámošce do Hranic. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
6.7.10 22:15

Evi-na hrob se optám.Na reklamu se vykašli,vždyť nic za to nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová