Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, do toho v Ostravě. Tchýně tam jezdí nakupovat, tak se k ní nasáčkuju do auta a Honza pohlídá doma malou, ať je to rychlovka. Trávit odpoledne v obchodě se mi totiž nechce
A myslím, že je tam lékárna, došel mi Bepanthen a kojo čaj.
je mi 27, mám roční dcerku, už mě nebaví samoutnou bloumat s kočárkem, tak jsem se tady začala družit, abych to změnila a našla parťačku na procházkování:)
Evy lekarna tam je to mas super ze muz pohlida ten muj je hrozny vsak jsem uz psala a evy mam zato ze maj ty PAMPERS Sleep and Play v akci za 159kc ale na 100% si nejsem jista tak koukni …
Pohoda vitam te unas ja zatim s kocarkem netrajdam ale uz brzi budu tak kdyby jsi byla nekde s poruby tak muzem potom nekam vyazit holky pocasi zatim vychazi ![]()
Ivunko87, díky. Jsem z Výškovic, takže celkem z ruky…Ale dík za nabídku ![]()
Jé, já jsem taky zrovna dneska byla v Globusu..
Sice to mám skoro přes celou Ostravu, ale měla jsem to dneska tak trochu po cestě.. Zase jsem tam nechala tolik peněz..
a to jsem skoro nic nekoupila…
Penízky jsou kulaté, no.. ![]()
Pohodo - vítej..
dík - vercada
Před hodinou jsem přišla z běhání, málem jsem tam v tom dusnu vypustila duši
Ale co by člověk neudělal pro dobrou kondici, že.
pampersky tam mají za 150,–, dobrá cena. Mají tam výprodej mimi oblečení, koupila jsem trojbalení dupaček za 95,–
a konečně jsem si koupila lavor na namáčení prádélka. Zklamalo mě oddělení hraček, naše pidi papírnictví toho vede pro mimča více
ale i tak jsem neodolala a malá má nové štěrkátko. Naštěstí tam nebylo moc lidí, tak odpadlo čekání ve frontě. Řeknu vám, je fajn nakoupit vše pod jednou střechou, ale nechápu, jak někdo vezme v neděli celou rodinu do obchoďáku a bere to jako „výlet“.
Ivunko je to super, když Honza pohlídá. Sice to musím stihnout mezi kojením, ale je to pohodlnější. Navíc si myslím, že tak malé mimi do obchoďáku nepatří. Klimatizace je jeden z největších roznašečů bacilů.
pohoda já mám raději kolo nebo inlajny. Během bych vypustila duši
a to jsem běhala závodně.
Zdravíčko!
No,my jsme celý den bojovali.Doufám,že zítra bude lepší.
Jdu už asi na kutě,tak pa pa
dobrou všem
Ahoj Holky cely den mi bylo dobre nez mel prijit kamil z prace zasemne zacalo bolet bricho kdyz prisel oznamil mi ze musi kdesi spat v kamionu myslim ze v bohucovicich kvuli nakym kamionakum ze zetotam neznaj boco najedl se vykoupal se navonel vzal obleceni na ktere nosi jen na oslavi a nebo kdyz nekam jdem ze udajne pujdou na veceri tak at nejde v pracovnim vrta mito hlavou oni budou v pracovnim a on si musi brat pekne veci nevim cosi mam myslet kdyz jsem mu rekla ze mne boli bricho tak mi rel to nic nebude jamu neverim urcite vtom bude jina jinak uzto nevidim cim vic seblizi narozeni male tak se bojim odejit od neho nebo to snaset dal achjo
jsem fakt blba ![]()
Ivu-a minule jste to vyřešili?Dali jste si nějaké ultimata?Hlavně mysli na malou a vykašli se to teď řešit.Musíš mít sílu k porodu.
Ono se to lehce řekne,ale jinou radu apodporu pro tebe nemám.Holka drž se.
![]()
Ahoj ženušky
Ivi mě odešla zátka tak cca 3 týdny před porodem ![]()
Veru páni tak malé mimi,tak to si neumím snad ani představit,ale přeju ať se mají čilé k světu a rostou jako z vody ![]()
Pohoda vítám tě ![]()
Jinač já dneska byla taky v obchodě.Koupila jsem tam pleny Pampers Mega Pack a dala jsem si na něj i ten slevový kupón co je k stáhnutí na stránkách Pampers takže jsem zaplatila za ně sice 450,–
,ale jedna plena mě vyšla na 2,4,– (je jich tam 186)
Tak zas ma malá na nějakou dobu do čeho dělat bobky ![]()
Ivi to mě mrzí,že je to mezi vámi pořád takové „divné“ ,ale třeba se změní po narození malé-někteří chlapi to tak mají…
Mončo A kde jsi kupovala ty pampersky?
Dneska mám uklízecí den, převléknu i pelíšky. Zítra jedeme na chatu, tak ať se vracíme do hezkého
a taky z hor bude špinavá kopa prádla, byla bych potom jako pradlenka.
Kojící tílka se všitou podprdou
Našla jsem úplnou náhodou na e-shopu tchiba 3ks kojících tílek se všitou podprsenkou – bílé, zelené a fialkové, celkem za 399,–. Hned jsem si je objednala
super cena.
Momo-díky
Evi-já běh taky moc nemusím, raději kolo, ale na to nemám čas. Aby to mělo ten efekt, jako u běhání, musela bych jezdit alespoň tři hodiny.. Nejraději mám ale chození po horách, to je úplná droga
Jen to teď s malou moc nejde. Jak začala chodit, tak moc dlouho nikde neusedí, krom kočáru. Zkoušeli jsme krosničku, cyklosedačku a zatím se nezkamarádila. Vydrží tak půl horiny a sápe se dolů
Takže moc daleko nedojdeme, nedojedeme. Alespoň, že v kožáru vydrží tři hodiny…
Pohodo,tak už chápu proč chceš trajdat po městě
3hod to je celkem dobrý.Jsem zvědavá,jak malý bude v bdělém stavu kamarád s kočárkem.