Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
19.6.10 06:33

froggy u nás v rodině nikdo není pod 175 :-) chlapy máme dvoumetrové. Říkala mi mudra, že se mi Kačka vytahuje do délky a drží si u toho línii, modelka :lol:

Mončo od prvního příznaku porodu, tj. u mě to byla první kontrakce. Ale vzhledem k tomu, že jsem měla překotný porod, tak jsem v tomhle asi špatný rádce. Ty opravdové velké bolesti jsem měla asi deset minut. No, já furt říkám, že na porodu bylo nejhorší šití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
19.6.10 15:08

Hmmmm :think: Takže od prvního příznaku-tak to bylo v jednu to byly slabé bolesti takže by to bylo 12h a 43 minut 8-o No a když to vezmu od nějakých velkých bolestí,tak ty byly od té desáté,tak by to byly jen 3 hodky a 43 min. :mrgreen: Haha a teď si vyberte :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
19.6.10 15:09

No a šití jak já jsem šťastná,že mě nemuseli šíííít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.6.10 16:14

Mě šili, ale jen malinko. A naštěstí to mudra udělala tak šikovně, že to nejde vůbec vidět. Vypadám jako by mě nestříhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
19.6.10 22:30

Holky jso u menší.Honza měl 6,4kg v půl roce a malý mě děsí jak bude v tom půl roce vypadat :lol:
Mě porod taky nebolel a ani šití,škoda,že jsem musela s Jindříškem na císaře.
A tady je ten můj raubíř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.6.10 06:05

froggy je to už kus chlapa!!! Šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
21.6.10 13:35

Ahoj Holky.
jdu vas po vikendu pozdravit v sobotu nam pocasi vyslo sice nic moc ale opekly jsme maso toje hlavni.
froggy22:Malej je krasnej šikulka :andel:
přidávám foto dortíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
21.6.10 13:36
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
21.6.10 13:37
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
21.6.10 14:48

Ivunko Téda, parádní dort! Pekla jsi sama? Nebo z cukrárny. Jestli sama, pošli recept :wink: Čtyři ročky, toto utíká, co?

froggy šest kilo v půl roce? To jsi mě uklidnila. Myslela jsem si, že mi malá nějak nechce přibírat. 6 kilo snad v půlroce mít bude. Teď bych tipla, že na tříměsíční kontrole bude mít 4 a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
21.6.10 14:57

Evy ja nepecu unas pece svagrová…dortik byl pul parizsky a druha pulka s jahudkama…ja bych s cukrany nechtela brrr susena vajca a ty pisady ble neni nad domaci od svagrove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
21.6.10 14:59

Maly mel v pulroce 7,5kilo ted ma 15kilo ja myslis ze kazde mimi pribyva hezky od vsech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
21.6.10 15:37

Ahoj ženy :mavam: tak dneska první letní den a počasí si z nás asi dělá prd.l !!To je hnus velebnosti!Já doma chodím v teplákách,hrubé ponožky,triko a mikinu zapnutou ke krku!A malá je tež navlečená jak na severní pól má i rukavičky bo to je fakt maras :cert:
Frogymalej je krásňučkej ! :andel:
Ivi tak to je bomba dortík tchýně je šikovná ! :kytka:
Pání holky tak to moje malá je asi buřtíček protože ještě nemá ani 4 měsíce a má 5,4 kg ! 8-o Tak v půl roce bude mít asi 9 kilo nebo co?! :oops: :lol:
No jo je to můj malý otesánek :hug: viz fotečka.Jo a už se začla smát nahlas to je tak supéééér :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
22.6.10 14:29

Ahojky!
My měli víkend hektický.Příteli umřela maminka,tak jsme byli vyřizovat a včera proběhl obřad.Jela jsem poprvé vlakem do Těšína a zpět s malým v kočáře.Zvládli jsme to na :palec: ,ale spíš malý než maminka.Zpět jsme jeli už všichni.

Dort-je skvělý,švagrová je šikovná.Moje ségra je cukrářka,tak vím co je domácí a kupovaný.

Fotečky-super.4roky je krásný věk.A malá od Mony je rozkošná.Malý se už taky začíná usmívat,občas se i zasměje.Hlavně brumlá a povídá.Honza to tak neuměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
23.6.10 08:10

Holky, ty vaše holčičky a kluk jsou nádhernííí.. :palec: :palec: :palec: Jsou úplně k poňuňání!!!! :huban:

Ivi - dort úžasný - malý musel mít radost.. :palec: Z takového dortu by měl radost i můj „dospělý“ chlap.. :D

jinak holky, závidím takové super porody, co jste měly.. :palec: Mě už holky strašily, že je nějak nestihli nastřihnout a jedna byla roztrhlá až do čtvrt stehna a druhá nějaká známá známé :D se roztrhla nějak tak že má místo pysků dvou - tři… :roll: To jste mě uklidnily, že jsou i docela normální porody.. :hug: Díky.. :)

Příspěvek upraven 23.06.10 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová