Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verčo, já měla taky pohodový porod. Přijali mě v osm a malý se narodil před půlnocí. Slýchala jsem taktéž hrozné zkazky v těhotenství, ale nepřipouštěla jsem si to a říkala si, že to bude v pohodě a bylo! Není důvod se bát.
A do jaké porodnice se chystáš?
halucinka píše:
Verčo, já měla taky pohodový porod. Přijali mě v osm a malý se narodil před půlnocí. Slýchala jsem taktéž hrozné zkazky v těhotenství, ale nepřipouštěla jsem si to a říkala si, že to bude v pohodě a bylo! Není důvod se bát.A do jaké porodnice se chystáš?
No já si to taky nepřipouštím.. Taky si říkám, klid - to bude v pohodě.. Ale pak slyším takové „příběhy“ ![]()
Ale na druhou stranu se nebojím, alespoň zatím - nevím, co mě čeká, tak asi proto.. ![]()
No nejblíž mám Vítkovice a všechny holky v okolí, co tam teď rodily, tak si prý nemůžou stěžovat - že jsou tam fajn i lidi..
Tak asi Vítkovice, no.. ![]()
Jojo, taky jsem byla ve Vítkovicích a šla bych tam zas, uvidíme, jak to dopadne.
Ahoj Holky…
Verci neboj budes mit pohodovy a super porod.. ![]()
Vcera jsem byla na kontrole vse vporadku mala se ven zatim nechysta
dnes jdu na prvni monitor tak jsem zvedava sice nemam hlidani ale sestricka rikala zeto vubec nevadi ato semi libi…
Maly mel z dortiku radost nejdriv jsme ze svagrovou premysleli comu udelat az nakonec borek…
Moni mala je krasna ![]()
halucinka píše:
Jojo, taky jsem byla ve Vítkovicích a šla bych tam zas, uvidíme, jak to dopadne.
No přesně tak.. Můžou tam mít Stop stav..
Jinak asi do Poruby.. ![]()
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky…
Verci neboj budes mit pohodovy a super porod..
Vcera jsem byla na kontrole vse vporadku mala se ven zatim nechystadnes jdu na prvni monitor tak jsem zvedava sice nemam hlidani ale sestricka rikala zeto vubec nevadi ato semi libi…
Maly mel z dortiku radost nejdriv jsme ze svagrovou premysleli comu udelat az nakonec borek…
Moni mala je krasna
To jsem ráda, že je malá u tebe v bříšku v pořádku..
Jen ať tam ještě nějakou chviličku zůstane.. ![]()
Verci toho stop stavu se taky bojim…
a co u tebe je vse v poradku mala urcite kope ja mam obcas pocit ze mi prokopne bricho..
Holky braly jste nektera v tehu zelezo ja jsem vyfasla 60tablet 1dene to snad do porodu ani nesnim s prichuti cokolady.....
Verci jsem rada ze zatim nebudu rodit ale na druhou stranu uz bych malinkou chtela mit venku ![]()
Zdravím!
Holky,vydržte!Ten konec je nejhorší.
Když bude ve Vitkách stop stav tak jeďte na Fifky,opravdu jsem byla spokojená a není to tam tak hektické jako ve Fakultce.
Froggy jj konec je nejhorsi jeste ze nejsou naka extremni vedra pred 4roky byli pamatuju si jako byto bylo vcera v den terminu na gyndu pakdoktor na mne koukal jak na blbku a ja byla hotova a nedockava doma do puntiku vse nachystano zato ted to neresim tak snad to bude rychleji utikat
do vitkovic moc chci a kdyzbude stop stav co nadelam u maleho mohl byt stop stav a stejne mne museli vzit mela jsempapir od gyndare 19nastup
na vyvolani…
Holky co ten srazik jakto vidite ja mam kazdy den krome stredy volny a uz jsem se zdokonalila v cestovani po ostrave mhd
dojedu kamkoliv akorat tenmuj 4lety rostak na nake posezenicko u kaficka moc neni na hristi lita jak das mam problem ho uhlidat koupili jsme mu odrazeci kolo a ja litam jak diva aby nevjel na silnici atd minule malem zajel dedecka o berlych to byla ostuda jsem byla cervena jak rajce a dedecek se jen smal ![]()
Buď ráda, že se smál
taky mohl vytáhnou čagan ![]()
Srazík kdykoliv, podřídím se vám. Jsem doma každý den. Akorát by to chtělo hezké počasí, ať můžu malou přebalit a nakojit bez obav venku.
Holky, ohledně srazíku.. Já se přizpůsobím vám.. ![]()
Malinká je ještě v bříšku, tak já můžu kdykoliv, kdekoliv.. ![]()
Já jsem taky pro.přijedu ze Studny.Jen objednat kraáásné počasí,ať můžeme malé nakrmit venku. Líbí se mi Landek nebo nějaké hřiště pro Ivu a jejího rošŤáka.
Jen to počasí nám chybí
mám pocit, že letos už snad léto nebude. Loni vedra už v dubnu/květnu a teď… topíme ještě v červnu. Fakturu za plyn nechci vidět ![]()
Evi-malého oblékám hodně,hlavně, když je na posteli pod hrazdičkou.