Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
2.7.10 11:39
LydaM píše:
Ahoj tyjo projizdim MIMINO a tebe bych tu necekala… :dance: :mrgreen:
Vercada píše:
Anetik píše:
Ahoj holky :mavam:
Verco, já jsem taky pro nejbližší variantu :palec: a kdyby byl stop stav, nebo co to ve Vítkovicích bývá :-) tak je to na Fifejdy co by kamenem dohodil, ni? :palec:Nějak se vám sem začínám sáčkovat, co?
v pohodě.. :) Však to je dobře.. :)
Ale do Fifejd bych asi fakt nechtěla.. :nevim:

Ahoj Lyduš… :D jj, já jsem tuhle diskuzi dokonce otevírala.. :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
2.7.10 11:52

Já bych na ten kurz šla.. Ale nejspíš do Vítkovic.. :nevim: Co Lyduš?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
2.7.10 12:52

Ahoj Holky ja vam ty vase hodne muze tak zavidim toco mi ten dela uz neni mozne cely tyden nechodil vubec domu vcera jak jsem munapsala zemi je spatne tak teda prisel kdyby neco vubec jsme se nebavili proste ticha domacnost ja uz mu nemam co rict na jeho chovani dnes mi napsal sms zesi chce dat pauzu a kdesi cosi to jsem asi hodinu nemohla rozdychat snazim se myslet namalou a byt v klidu ted kdyz zena muze potrebuje nejvic tak on mi udela tohle a jeste napsal ze mne bere jako sestru zijem spolu uz pres 6let a ted tohle ja fakt nevim co mam delat nejadsi bych jela domu do cech mam par dni pred porodem a riskovat semi moc nechce ale takhle zit taky ne hrozne to boli :-( :-( :-( :-( :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.7.10 18:04

Ahojky, omlouvám se, že Vám tady lezu, ale nemáte někdo zkušenost s porodnicí v Ostravě - Porubě ? Zajímalo by mě jestli jsou k dispozici potřeby pro miminka nebo si je mám vzít sebou…předem děkuju :wink:
a zdravím Ivunku z naší červencové diskuse :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
4.7.10 11:02

Ahoj holky, my byli teď týen na dovolené, pročetla jsem jen zběžně.
Naplánovaly jste ten srazík? Kdyby to bylo schůdné, taky bych se přidala.
Pohodo, já jsem taky z Výškovic. Teda zatím, než se mimčo narodí, doufám, že se přestěhujem.
Já jsem rodila ve Vítkovicích a chtěla bych zas. Nebo ve Frýdku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.7.10 08:53

Ahojky holky :-)
Jsem doma z hor, bylo skvěle. Až najdu káblík od foťáku, vložím nějaké foto. Vůbec se mi nechtělo jet domů :lol: Kačenka na čerstvém vzduchu spala jako medvěd v zimě. Koleno bolí, ale už ne tak moc.
Začala si od včerejška hrát s hrazdičkou, je to roztomilé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.7.10 14:37

Pozdrav z chaty :-) (výhled z okna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.7.10 14:38

Odpolední siesta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.7.10 14:40

S budoucím ženichem :-) Pusinkoval ji, houpal v kočárku, dával dudlík, hladil ji a hlásil mi, když plakala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.7.10 14:41

foto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
5.7.10 20:52

Srazík- holky,napište nějaké datumy a já vám pisnu,zda můžu či ne.

Evi-supr minidovolená.Fotečky supr.

Ivunko-prosím vydrž.Mám kámošku a tu opustil manžel,když byla ve 3.měsíci a čekali druhé dítě.Ted je znovu rok vdaná a dokonce má 3.letého chlapečka.Nevěš hlavu,pokud se ten tvůj trouba neumoudří a nenajde rozum,tak zůstat sama na věky nemusíš.Vypusť to a hlavně se drž kvůli malé. :hug: Moc ti držím palečky.

Nikolen-já jsem na předporodní kurzy nechodila ani u jednoho a vše v poho.První za šest hodin se narodil a druhý nucený plánovaný císař kvůli poloze plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
5.7.10 20:58

Ještě vám sem dám fotečku mých raubířů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
5.7.10 21:09

Ahoj HOlky se srazikem to ja vidim spatne opustil nas nasel si jinou boli to moc ted mne do porodu ceka hodne veci a moc casu uz neni kdyby vas napadlo ocosi muzu na socce zadat napiste mi prosim dekuji :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
5.7.10 21:24

Ivu-já s tímhle zkušenosti nemám a moc mě to mrzí.Kdyby se chtěl vrátit,tak to zkuste už jen kvůli dětem.Možná si chtěl dokázat,že ještě má na novou partnerku.Jsem zvědavá,jak se k tomu budou stavět jeho rodiče.Psala jsi o nich jen dobře.Doufám,že v nich budeš mít oporu a nebudou stát při nezodpovědném synovi.Každý si nadělá děti,ale aby se o ně taky staral,že?V mých očích jsou takoví chlapi srabi bačkory.Počkej,možná tu novou čeká stejný osud.
Jen bych si zašla určitě na socku pro předběžné svěření dítěte do vlastní péče,aby ti malého nesebral a malou by asi nechtěl,že?To je už černý humor nebo trochu cynismu,promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
6.7.10 06:36

froggy černý humor ne, svatá pravda. Nedokážu si představit záletného chlapa s plenkami v jedné ruce a miminem v druhé. Bohužel můj názor je ten, že děti se mu s milenkou nebudou hodit.

Ivunko nevěš hlavu :hug: dědeček mi kdysi říkal, že až se s nějakým frajerem rozejdu, mám si říct, že pro jednoho osla, jsem nevyrostla :mrgreen: a najít si lepšího. Já tohle naštěstí řešit nikdy nemusela a mám skvělého hodného muže, věřím mu a zbožňuje mě i malou.
Na sociálku si určitě zajdi, paní ti tam poradí co a jak. Určitě budeš muset podat na soud žádost o výživné, jak na děti, tak i na sebe. No a pokud si malého odepisuje ve výplatě z daní, tak ho upozorni, že od chvíle, kdy odešel na to nemá nárok a musí to zrušit. A až se vrátíš do práce, tak si obě děti odepíšeš z daní ty. Připrav se ale na to, že tě bude věčně otravovat sociálka, budou dělat místní šetření, zda s vámi opravdu nežije.
Jsi mladá žena, brzo si najdeš muže nového, který tě bude mít rád i s dětmi. Sousedka (stejně stará jako já), má dva kluky a po rozvodu si našla skvělého partnera. Její ex si taky našel novou.
Hlavně se nenervuj, v klidu očekávej příchod malé, ať se něco nevymamlasí.

Data na srazík
Vzhledem k prázdninám navrhuji jít přes týden, so+ne budou narvané. Má být podle předpovědi krásně. Udělaly bychom to příští týden? Třeba ve středu? Tj. 14.7.?

Landek
Muzeum je otevřeno celoročně.

Expozice * denně 9 - 18 hodin * vstupy každou celou hodinu * poslední prohlídka začíná v 16 hodin

Budeme rádi, když se organizované skupiny předem objednají e-mailem nebo telefonicky.

Areál * denně 9 - 19.30 hodin

http://www.muzeumokd.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová