Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
froggy já totiž založila diskuzi s tématem daruji hrob a ono to bylo jako reklama, i když za to nic nechci. Tak mi to bylo smazáno a měla jsem to jinak formulovat. Tak jsem to teda napsala trošku jinak sem a doufala, že zase něco neporušuju, protože to bych fakt nechtěla
Šoupla jsem to i na bazárek.
Už tak je to sranda, to by jste nevěřily, jak se u toho cítím trapně. Nejdříve jsme rozhodili sítě u příbuzných - zůstal by v rodině. Přijela jsem ke tchýni a zeptala se jí: „nechceš hrob?“
Pak jsem se stejně ptala kamarádky. Všichni nejdříve vytřeští oči
jestli jsem se nepomátla ![]()
Ahoj holky.. ![]()
tak už se hlásím z domova..
Do práce se vrátím tak za tři roky.. A to minimálně.. ![]()
Jen Evi, teď mě napadlo, že tobě už jsem to nestihla vyřídit..
Úplně jsem na to zapomněla..
Škoda, žes mi to nepřipomněla a neposlala..
Dovolená na chatě musela být fajná!!!
Ivi, to mě mrzí, jakého jsi měla doma prevíta..
Vůbec by mě nenapadlo, že někdo takový existuje a partnerku opustí před porodem.. To nechápu.. Posílám hodně síly..
Froggy.. Ti tvoji rošťáci jsou sladcí!!!
Ohledně srazu - já se přizpůsobím.. ![]()
15. července můžu.. ![]()
Teď ještě vybrat kde, že?
No na tom Landeku jsem fakt ještě nebyla, takže nevím, co tam všechno je.. ![]()
A není někde nějaké hřiště pro děti s průlízkama a třeba restauračka? To by bylo fajn..
Nebo chcete spíš tu procházku? ![]()
Ták, máme za sebou očkování hexou. Kačka byla statečná a zapištěla jenom vteřinku. To se mi teda ulevilo, čekala jsem neutišitelný řev. Koníčky pásla ukázkově
. Máme 4850g a 61cm. Náušničky jdeme nastřelit ve středu, vybrali jsme si růžové kamínky ve tvaru květinky.
Co mě napadlo…
Ahoj holky nějak nemám čas furt jsem venku,dneska jedem na 4 dny na „dovolenou“ na Žermanky jezdíme tam každej rok takže ani teď nevynecháme,přijedem v pondělí.K srazíku landek beru nikdy jsem tam nebyla tak se aspoň podívám
akorát s tím mým cestováním tramvají to bude maras jsem ještě tramv. nejela s kočárkem
ale řeknu mamce ať mě tam hodí a spátky bych skusila sama.Tak zatím papa v pondělí jsem tu ![]()
Ahoj Holky vcerejsi kontrola dopadla dobre monitor vysel krasne ale dneska utz nak spatne mala odpovida 32tt a ja jsem 37t +4dny tak zitra rano mezi 8-9h mam byt v nemocnci ve vitkovicich na utz popripade hospotalizace jak jsem sla od dr tekly mi slzy jak hrachy a honisemi hlavou co maly co bude bezemne delat po kamilovi v noci place a jeste mne nebude mit.. ![]()
Evi-ty jsi šikula.Tak já jsem pro 1. pět.Turkov nevím vůbec,kde je.
Já jsem původem ze Vřesiny a mám tam tátu.Ještě by chtělo doladit,kdy,jestli dopoledne nebo odpoledne.
Možná zítra pojedu k taťkovi,tak nebudu na netu do Po,tak se domluvte a je to.Podřídím se jako Verča.
Verči-však taky budeš mít co nevidět svůj uzlík u sebe.
Ivi-neboj bude to dobrý kdyžtak dej prosím vědět jak jsi na tom.Dám ti svoje číslo.Dám ti ho do zprávy.
Ségra bydlí taky v Ově,tak by jsme mohli do Komenských sadů,pokud by jste nechtěly mimo Ovu.S malou si tam chodí hrát už od 2let.Je tam hřiště a prolizky,pískoviště,bufet se zahrádkou.Pak už taky nevím.
Ahoj Holky tak jsem tu jeste porad 2v1 mala ma malou vahu na 37tt odpovida 32-34tt takze to jde ale placenta nak starne nebo co nebylo mito vysvetleno poslali mne na fakultku zese mam obednat a jsem jim predana do pece tak jsem volala ale nemaj volno abych mohla prijit pak mne prepojila na ambulanci a ktery koliv den pristi tyden mam prijit a pokud mala nebribere a placenta se zhorsi tak nastup achjo to jsou starosti no a aby toho nebylo malo maleho vzal kamil k dr ja jsem nemohla byt ve vitkovicich a u dr s malym zaroven tak snim zasel k dr a maly ma zacinajici anginu super venku vedro doma dusno a mi sedime doma porad slysim ja chci ven a bla bla dneska je fakt den na 2veci v buse skolaboval starsi pan tak mi ujel bus no ale panovi to nevicitam zdravi je prednejsi no tak jsem se 20minut prochazela po martinove pak jsem dojela na zastavku co nejbliz dehylovu a sedla jsem si no a bus mi ujel pac autobusak nezastavil tak jsem sla ten kilometr peso malem jsem vypustila dusi achjo kdyzse dari tak se dari a jeste papiry na socku mne dostali toco musim vypisovat je mazec Holky kdyz 15budu cela tak bychom mohli udelat mensi srazek nekde v ostrave nevim jestli bych nekam dal dojela to vedro mne teda zabiji
![]()
Ivunko tak co, vše v pořádku? Koukám, že se Kamil vrátil? Že byl s malým u dr?
froggy ty Komenské sady jsou super nápad!
Byla jsem tam na in-linech a je tam hezky.
Takže tedy…
Srazík bude ve čtvrtek 15.července
V kolik hodin navrhujete?
Pokud budou vedra, bylo by nejlepší dopoledne, nebo pozdější odpoledne. Od 11-15 by ti naši mimísci a těhulenky neměly být venku. Nerada někoho křísím ![]()
Já můžu v oba časy.
Jo a přidá se k nám ještě jedna maminka, má dva kluky - 3 roky a 4 měsíce. Je moc fajn a už se na vás těší ![]()
Na fotu naše dětičky ![]()