Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
19.12.10 20:34

mudr to nazval ta kulička to můžeme považovat za těhotenství že to je to prý to miminko :mrgreen: tak nevím jak se to nazývá. Určitě běž říká se že za 14dnů po vynechání už jde víc vidět já tam býla 8 dnů po vynechání a poznal že jsem těhotná :jazyk: čárka je 16dpo uplně stejná takže máme to stejný :wink:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
19.12.10 20:36

v té bublince bylo už i to embrio?Nevím nězkoumaly jsme to jak to vypl ten ulz tak jsem se musela ještě podívat na tu kuličku než jsem odešla Nikolka už šahala na přístroje tak jsme radši běžely :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8937
19.12.10 20:38

Po obědě jsem vytuhla u pohádky, asi na hodinu a půl a po probuzení mi bylo lépe, tak jsem se pustila do naskladňování kuchyně (máme novou) a pečení cukroví. Nebylo mi teda 100%, ale ušlo to. Jinak přítel mi dnes v lékárně koupil ty lízátka, zatím jsem to nezkoušela, ale určitě zkusím zítra v práci, protože dopoledne to bývá nejhorší (a to jsem měla jen zítra na služebku 2hodiny tam, jednání, dvě hodiny zpět - ale to jsem teda napsala šéfovi, že to nedám, že nejedu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
19.12.10 21:09

Tak na služebku prý šéf ede sám, to není problém, ale zato mě sprdnul, že se mu nelíbí, co jsem minulý týden udělala, že je to špatně a já kráva byla v sobotu 6 hodin v práci, abych to opravila a stejně mu to není vhod, že jsem se na to nevy..... už jsem to aj obrečela. Nejraději bych si nechala napsat neschopenku, akorát že bych akorát svoji práci hodila na kolegy, kteří toho mají sami dost a to jim neudělám. Jak já se těším na mateřskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.12.10 21:12

ahoj holky,asi se k Vám přidám (jestli mě teda vezmete mezi sebe),jsem z Trutnova,jmenuju se Anna a ms jsem měla mít už před týdnem a pořád nic… protože jsem jí měla opožděnou už i minulej měsíc,pořád tomu moc nevěřím,zítra jdu kupovat testík,ale myslím,že to dopadlo,protože mi je pěkně špatně.. Těhotná jsem podruhé a doma mám sedmiměsíčního chlapečka Danečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
19.12.10 21:16
kocunka píše:
ahoj holky,asi se k Vám přidám (jestli mě teda vezmete mezi sebe),jsem z Trutnova,jmenuju se Anna a ms jsem měla mít už před týdnem a pořád nic… protože jsem jí měla opožděnou už i minulej měsíc,pořád tomu moc nevěřím,zítra jdu kupovat testík,ale myslím,že to dopadlo,protože mi je pěkně špatně.. Těhotná jsem podruhé a doma mám sedmiměsíčního chlapečka Danečka…

Vítej, přeji ti, ať ti to dobře dopadne. Jinak máte děti docela brzy po sobě, to jste tak chtěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
19.12.10 21:32

Marry jasný to je těhotenství :palec: Jen tlumočím, co mě kdysi říkal dr :mrgreen:
Počkej ty po novém roce, to bude už embryjko jak hrom :-D

Kocunka, tak jsem zvědavá na testík, určitě se pak pochlub, se divím, že jsi ho ještě nedělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.12.10 21:45

tu bublinku budeš mít určitě a třeba už i víc uvidíš neboj. Tak jsme koukali na matku a třest a musela jsem jít co 20 minut čůrat kriste pane to zas bude noc :mrgreen:

vítám nově příchozí a teda testovat až za týden to já bych už nevydržela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9223
19.12.10 21:53

No nechtěli,ale jestli tam je,tak si ho necháme… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.10 23:14

Ahoj,ráda bych se k vám přidala.Jsem v 5.týdnu a první kontrolu mám už za sebou.Zatím je vše v pořádku.Jinak jsem z Českých Budějovic a bude mi 22 let.Když vše dobře dopadne,tak to bude naše první miminko.Moc se těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
20.12.10 06:18
kocunka píše:
No nechtěli,ale jestli tam je,tak si ho necháme… :nevim: :nevim:

Aha, úplně tě chápu, taky bych nedala miminko pryč, pokud by k tomu nebyl nějaký vážný zdravotní důvod. Spousta lidí měla děti mnohem dřív po sobě a taky to zvládli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
20.12.10 06:20

Já už sedím v práci, mám za sebou 2× :poblion: (ještě doma) to tan den pěkně začíná. Navíc už se klepu strachy, že dostanu od šéfa ještě větší kartáč, než včera přes skype. A jsem si 100% jistá, že to neustojím a rozbrečím se, no co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
20.12.10 07:44

Kocunka já mám taky kamarádku, která čeká na konec července a doma má holčičku 7 měsíců. Ale oni to tak chtěly, no bude to záhul, ale asi první rok, pak už to budou parťáci :wink:

Saty vítej :mavam:

Marry koukám na ten tvůj metřík, to je krása, jak se to už změnilo :-D
Taky si koukám užíváš s čůráním. Já to tedy nemám takový extrém jako ty, ale v noci už zase chodím, to mě tedy nechybělo :lol: Ale co, hlavně ať je prcínek v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
20.12.10 07:45

Holky tak mě tak napadlo, nechtěly byste se zamknout? Pokud někdo proti tomu nějak extra není? Mohly bysme si tam dávat svoje fotečky atd. a nikdo by to neviděl. Já radši zamknutý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
20.12.10 08:37

Ahoj holky,
tak já dnes valím k zubaři, brr..

Lucinko, uzavřené diskuze jsou určitě lepší. Píšeme si tak s holkama z května 2008 a je to lepší, může tam člověk napsat opravdu cokoli. Takže já jsem taky pro :palec:

Od rána už je mi zase divně. Jdeme se chystat, ještě se ozvu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky