Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Marry já myslím, že tam jsou jen do toho 21.12. Takhle to bylo i u Terezky,když jsem byla těhotná, pak si dávají prázdniny a mezi svátkama tam nejsou taky
Objednala mě takhle, asi poslední možný den před vánoci ![]()
No uvidím, když tak si mě pozve stejně po svátcích a bud doufat, že tam bude aspoň embryjko teď ![]()
Marry tak vidíš, už to začíná
s těma příznakama si taky myslím, že je to blbost. Známé nebylo nic a miminko naprosto zdravé ![]()
Mě je nejhůř dopoledne, a po obědě, pak to začíná být lepší, musím něco dělat, pak na to tak nemyslím.
Terku se snažím taky moc nenosit, ale někdy je to nemožné. Váží tak 13 kilo a oblečená víc, je to kusanec. Takže do autosedačky, do vany atd. Co se dá dělat?
Miminko to musí zvládnout, když je manžel doma, tak tedy pomáhá, ale už jí nosím minimálně ![]()
fatk jsem to dnes četla taky jsem se vylekala a pak vzápetí tam byly holky at neleká že je více maminek co nemají těhu příznaky a jsou těhotné a porodí, že zamklé těhu nemají. Takže asi tak. A já to vím mně taky u Nikči nic nebyo jen teda mně boleli prsa ted ale nevím který týden taky mně nebolely hned. No byl to hnus a to jsem nezvracela ale šlo to vrchem že jsem je cítila v krku chtělo to jít ven
bombony to zlepšili
Jinak embrijko tam určitě bude proč by tam nebylo ![]()
Marry já u Terky právě v 6+0 ani embryjko neměla a strašil mě tím zamlklým
Teď mu to řeknu rovnou, že žádný hrůza závěry slyšet nechci před vánocema
![]()
15 DPO nevím tady jsou ty poslední, ten nepopsaný je 16DPO, 18DPO vyfocený nemám, ale čárka je stejná jako kontrolní. Prostě dálnice ![]()
Tak schválně stahuju ještě fotku, vyfotila jsem ti to, už se k tomu chystám dlouho ![]()
Tak až to stáhnu tak to sem dám…
Jaký je ten poslední ten zelený?
to ej ovulační test
já myslím že ty čárky máme obdobný tož tam embrio určitě bude vždyt u mně bylo před týdnem a ty tam jdeš zítra hura do toho ![]()
Tak tady to je, poslední mám tedy 20DPO, no kvalita nic moc, fotila jsem to teď, tak to není moc ostrý ![]()
Lucink_a píše:
Marry já u Terky právě v 6+0 ani embryjko neměla a strašil mě tím zamlklýmTeď mu to řeknu rovnou, že žádný hrůza závěry slyšet nechci před vánocema
![]()
Luci, já byt tebou, tak se nebojím a jdu. Když nepůjdeš, tak nad tím budeš stejně celé vánoce furt přemýšlet. No to že nebylo o prvního nic vidět může být možná i kvalitou přístroje. Budu držet pěstičky.
no počkej, ty jsi tam měla bublinku, takovou tu černou ne? A to je tekutina, tedy tak mi to řikal můj dr. Vše černé na utz je tekutina. Takže jsi tam měla bublinku, embryjko tam už taky bylo, ale ještě není možné je zaměřit utz. Nějak 6+0 má embryjko kolem 3mm, to je prťous. Terka tam tedy ještě vidět nebyla, courala se, byl jen prázdný gestační váček bez embrya ![]()
Jinak jdu až v úterý ![]()
luci:píšou že v 6týdne na konci se tvoří srdíčko tož nemusí být ale uvidíš že je prcek v děloze to určitě proč by doktor měl vyšilovat, že tam nevidí srdíčko je času dost v 6+0 …nemůžeš skočit až ve čtvrtek?
Já bych šla zážitek a se srdíčkem bych se nebála vždyt se tvoří na konci tohodle týdne.A ještě mimčo může být mladší tož nemusí být už vůbec.
Jinak mně teda dnes bylo divně. Ted mně to šlo už zvratkama nahoru tož to ted zajídám jak to byl hnus

Takže to že jsou příznaky krutý a dítě se má dobře se mně zdá blbost já to dnes četla taky tam psala jedna maminka, že to musí být a jedna tam psala, at maminky neleká co nemají žádné.
Jinak co tu psal někdo že nemá příznaky je to špatný, dnes jsem četla na foru že někdo neměl příznaky žádné a vše v přoádku. Není to pravidlem. Já u prního dítěte neměla vůbec nic a mimčo bylo a žije