Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
21.12.10 14:07

ahoj holky, nemám čas dočítat co je nového jsem tu na skok a vůbec nevím kdy se dostanu k netu páč doma teď není možný připojení,nicméně za 2 hodiny jdu na svoji první prohlídku,měla bych být 6tt tak mi držte palce aby bylo vše OK:)písnu jak to půjde,všem přeji krásné Vánoce a ať se vám daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.12.10 14:51

?

Ahojky, tak jsem tu nová, dívám se na netu, s kým si můžu povídat. Tak doufám, že mě přijmete. Poslední MS jsem měla 6.11. Pak jsem si dělala první TT 5.12. a byl pozitivní :-) jupí :-) U doktorky jsem byla 17,12., ale ještě nebyl vidět plod, jen žloutkový váček, myslíte, že je to v pořádku? Na další kontrolu jdu až 12.1. a to mi řekla, že pak dostanu i průkazku, když to bude všechno v pořádku… Tak mi to leží v hlavě, když vidím, že u nekterých tam byl vidět i plod :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
21.12.10 16:34

Ahoj kocky,

tiez to u mna vyzera na termin okolo 5.8., tak by som sa k vam tiez rada pridala :) Poslala som ziadost o vstup do skupiny. Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.12.10 17:20

ahoj Evik 85 neboj já měla také jen váček, test jsem si dělala 4.12. u doktora jsem byla 13.12. a byla jsem v 6t 6.1mm bylo vidět i srdíčko ale knížku také dostanu při další kontrole 24.12. :-) bud pozitivní vše bude v pořádku :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
21.12.10 17:21
Evik.85 píše:
Ahojky, tak jsem tu nová, dívám se na netu, s kým si můžu povídat. Tak doufám, že mě přijmete. Poslední MS jsem měla 6.11. Pak jsem si dělala první TT 5.12. a byl pozitivní :-) jupí :-) U doktorky jsem byla 17,12., ale ještě nebyl vidět plod, jen žloutkový váček, myslíte, že je to v pořádku? Na další kontrolu jdu až 12.1. a to mi řekla, že pak dostanu i průkazku, když to bude všechno v pořádku… Tak mi to leží v hlavě, když vidím, že u nekterých tam byl vidět i plod :-(

Ahojky, tak se dívám že u doktorky jsi na utz byla 5+6 tt, já jsem byla včera (20.12) a to jsem byla 6+0 a taky byla vidět jen dutinka a žloutkový váček. Mě si dr. pozvala do poradny na 3.1 a to už prý má být vidět srdíčko, ale teď v tom 6tt viděla to co měla…srdce může být i daleko později i kolem 8tt.Takže řešíme to samé, ale trochu mě to uklidnilo, že jiné holky to taky tak měly jako my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
21.12.10 18:01

Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem v 7tt, termín máme 15.8. Teď mi od víkendu bývá pravidelně každý den špatně od toho, co se nasnídám až tak do čtyř do odpoledne..nemáte někdo nějaký tip na zmírnění navolností? Naštěstí :poblion: u mě ještě nebylo, ale kolikrát je mi tak blbě, že mám strach vlézt do tramvaje, abych hned neutíkala ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
21.12.10 18:44

Tak jsem včera byla na kontrole, bylo vidět srdíčko a mam i fotečku…už je přimagnetkovaná na ledničce, takže můj pokus a vánoční překvápko kapenek neklapne. Ale rodost byla doma ohromná. Ted akorát řešim moje nevolnosti…mam je spíš odpoledne ale večer jsou nehorší. Máte to taky někdo. Ráno po probuzení je mi tak skvěle… a večer si myslim, že snad umřu. Pana doktora trochu trápí můj tlak, měla jsem 151/100, což je hrozně vysokej a to normálně mam tak strašně nízkej, skoro nezměřitelnej. Stalo se vám to taky? myslíte, že je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
21.12.10 18:59

Holky jsme zamknuté, tak těhulky ze stejného termínu porodu Srpen 2011 si přihlašte sem ju? Xreni vám potvrdí účast :wink:
 https://www.emimino.cz/…pnatka-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
21.12.10 19:23

Ahoj Xrenie, můžu požádat o vstup do uzamčené skupiny? Žádost jsem poslala. Děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.12.10 10:41

Katarina:
Tak to jsi mě moc uklidnila, opravdu. Pořád se mi to honilo v hlavě, ale asi ještě bylo moc brzo. Děkuju moc. Už se nemůžu dočkat další kontroly, já si tak moc přeju, aby bylo všechno v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
22.12.10 17:34
Evik.85 píše:
Katarina:
Tak to jsi mě moc uklidnila, opravdu. Pořád se mi to honilo v hlavě, ale asi ještě bylo moc brzo. Děkuju moc. Už se nemůžu dočkat další kontroly, já si tak moc přeju, aby bylo všechno v pořádku..

to ti docela věřím…to je jasné…já jdz 3.1 a to už tam srdíčko musí být…tak doufám, že bude a vše bude pokračovat správně…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.12.10 11:21
katarina30 píše:
Evik.85 píše:
Katarina:
Tak to jsi mě moc uklidnila, opravdu. Pořád se mi to honilo v hlavě,
to ti docela věřím…to je jasné…já jdz 3.1 a to už tam srdíčko musí být…

Budeme tam mít srdíčka a všechno bude dobrý, dnažím se myslet pozitivně :wink: To mi pak určitě napiš, jak jsi dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pazdh
23.12.10 11:49

Ahoj, taky jsem dnes byla poprvé u doktora, naposledy jsem měla menstr. 17.11… dokror zatím viděl jen tečičku bez srdíčka velkou 2,1 cm, jsem objednaná za 14 dní, tak to už snad bude něco i vidět.. jinak je mi 30 a bude to moje první, tak sem chodím pročítat…

• Citovat
  • Upravit
Pazdh
23.12.10 11:50

Pardon 2,1 mm…

• Citovat
  • Upravit
1184
26.12.10 15:35

Ahoj :mavam: Můžu se přidat? Žádost o vstup jsem již poslala. Jsem v 6 tt a na první UZ jdu 28.12. tak se bojím, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí