Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
18.12.10 17:03

tak první pokus nevyšel, tak znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.12.10 17:07

Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.12.10 17:30

holky ja překlenula a málem jsem hlady padla než jsem vše si nachystala co budu konzumovat :jazyk:
A to sem teda svačila no nechápu :mrgreen: už jím třetí rohlík a dám si ještě asi hrozny :lol:

• Citovat
  • Upravit
588
18.12.10 17:46

mě ten matřík pořád nejde…achjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.12.10 18:12

tam to z kopíruješ že s tím nic neděláš a vložíš :wink:

• Citovat
  • Upravit
8937
18.12.10 18:12
vronia píše:

musíš vyzkoušet, který odkaz je ten správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
18.12.10 19:13
elchirk píše:
vronia píše:
musíš vyzkoušet, který odkaz je ten správný.

Holky a na co je ten metřík ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
18.12.10 19:24

Tak dneska už jsem 2× :poblion:, je to hnus, připadám si jak po pařbě…snad se to zlepší, zatím se to každý den jen zhoršuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.12.10 19:26

Podívej se na můj metřík, mám tam Terku, můžeš si tam dát svoje těhu a uvidíš jak jsi daleko, vánoce třeba jako mám já, nebo hubnutí jsem měla, cokoliv :wink:

Na těch stránkách až zadáte ty údaje, tak se ukážou asi 3 kody. A patří tam ten BBCode pro fórum. Začíná to (url-http/atakdále a končí to stejně url)
Tak ty url klidně můžete vymazat a tu adresu taky a ten kod vám bude začínat (img) a končit taky (img)
Rozumíte?
Kdyby ještě někdo nevěděl klidně se ptejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.12.10 19:37

Ahoj holky, tak se k Vám přidávám,dneska je mi taky dost mizerně,nezvracela jsem,ale namám k tomu daleko,celý den jen polehávám,no jo holt to budu muset vydržet,škoda,že na to nic nepomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
18.12.10 19:40
petrikaaa píše:
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám,dneska je mi taky dost mizerně,nezvracela jsem,ale namám k tomu daleko,celý den jen polehávám,no jo holt to budu muset vydržet,škoda,že na to nic nepomáhá..

Mě na pohotovosti poradili coca-colu jen skleničku hodně studenou
Docela mi trochu pomáhají lízátka proti nevolnosti v těhu..koupíš je v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
18.12.10 19:45

já ty lízatka zkoušela minulý těhu a vím,že mi moc nepomohli,jen doufám,že mi nebude špatně až do 5 měsíce jako minule,ale ta kola mi pomáhá,ale zas jí nechci moc pít kvůli kofeinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
18.12.10 20:12
petrikaaa píše:
já ty lízatka zkoušela minulý těhu a vím,že mi moc nepomohli,jen doufám,že mi nebude špatně až do 5 měsíce jako minule,ale ta kola mi pomáhá,ale zas jí nechci moc pít kvůli kofeinu…

Pravda,že možná spíše mám takový pocit,že něco cucám…ale ta cola je opravdu dobrá.Pravda,sklenička stačí. V prvním těhotenství jsem skončila v nemocnici na infůzích..teď ťuk ťuk..je to o dost lepší. Dneska jsem dokonce poklidila a konečně navštívila rodiče,aby neměly podezření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
19.12.10 08:31

Ahoj holky, od zacatku tady hltam vasi diskusi, tak se smele ptam, jestli se k vam muzu taky pridat. :-) Jsem 7 tt, letos jsem prodelala 1 spontanni potrat a jedno zamlkle tehu, ted to vyslo do tretice, ale mam sileny strach, ze to opet nevyjde :cry: Na ultrazvuku jsem byla minulý týden a doktor rikal, ze je vse tak jak ma byt a na dalsi kontrolu jdu az 5.1. Rodicum chceme dat s manzelem takovy darecek pod stromecek :-) Jinak s tou nemovolnosti jsem na tom asi obdobne jako vy, zatim nezvracim, ale jinak je mi soufl cely den, nejhorsi je to odpoledne a vecer, naprosto vsechni mi smrdi a tragedie je jit do obchodu s potravinami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.12.10 08:35

vítej Katuska26 :wink:

Teda já teda musím stále chodit na WC v noci a teda ve 2 hodiny mně bylo špatně z hladu, jak kdybch nejedla týden :lol: musela jsem si ihned sednout a sníst banán jinak bych nepřežila.

Ráno se mně stalo už víckrát :poblion: ale ven to fakt nejde mně to nešlo ani u prvního. Ale nemůžu fakt otevírat lednici :lol: vždyt nesmrdí tak nebo co je :mrgreen:

A ted už je dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí