Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tý jo,tady se už nakupuje
já se na to taky už moc těším,ale má to svůj čas,už aby byl aspoň konec února,to už snad budu víc v klidu a začnu si to víc užívat,zatím u mě pořád převládá strach a úzkost,při každém čůrání koukám jestli není na papíře krev třeba,měřím si bt jestli nejde dolů a tak..
ale nějak nemůžu jinak
ale tchýni jsme řekli že se nezadařilo protože se furt ptala at neztlousnu že to mám dovoleno tolik jíst jen pokud jsem těhule že to je omluvitelný
tak jsem ji řekla že nic a že manžel jde na vyšetření
![]()
V telefonu se zas ptala jestli tam fakt jde ![]()
hmm…tak to já můžu být v klidu,je mi fajn,až na to že se u nás docela pije,teda myslím při oslavách,návštěvách…vínečko,kořalečka na přivítání,takže i kdybychom to neřekli tak jim to beztak dojde
no už mně to nedělá tolik ale pár dnů před ms to byla hrozný to jsem musela zastavit v půlce cesty a sníst jídlo a pak jít dál
![]()
No uvidíme aspon to bude vědět manželova sestra ta to určitě tušit nebude pokud nebudu v těch lacláčích jak těhule
![]()
Gerri píše:
hmm…tak to já můžu být v klidu,je mi fajn,až na to že se u nás docela pije,teda myslím při oslavách,návštěvách…vínečko,kořalečka na přivítání,takže i kdybychom to neřekli tak jim to beztak dojde
No to je další problém, u nás se taky když přijedeme otavře večer lahvinka vínečka (to se třeba ještě nějak vymluvím) ale aperitiv před štědrovečerní večeří - to nevím, jak udělám. Asi si nechám nalít něco slaboučkého, jen si líznu a nechám to na stole. Člověka vůbec nenapadne, kolik různých drobností ho může prozradit.
no právě…ale tak bych jakože cucla a v nestřežené chvíli manžel dopije zbytek:)
Ahoj holky,
tak já jsem byla včera u dr. Všechno bylo v pořádku, bylo i krásně vidět srdíčko
. Tak mám radost
Podle MS jsem 6+4, doktor dokonce naměřil 6+6. Tak to vypadá dobře, snad to tak bude pokračovat dál ![]()
Při odchodu mi říkal, ať to do příští kontroly ještě držíme v tajnosti. No ale u nás to je dost nereálné. Našim jsem to říct musela, aby mi pomohli s malou. A už to ví i obě tety, těm stačilo, když mě viděly, jak jsem zelená a ležím jak placka. A i jedna moje dobrá kamarádka, která je taky těhotná. Musím teda říct, že u prvního mimi jsem byla daleko důslednější a opravdu to do 12. týdne nevěděl nikdo.
JInak špatně je mi teda pořád. Ale už jsou občas takové záblesky, kdy se mi udělá líp.
Tak u manželových rodičů se taky dost pije a tchán je v tom dost neoblomný. A já ještě vždycky dopíjím přípitek i za manžela, protože on řídí. Zítra k nim jdem na oběd a říct jim to ještě nechceme, tak budu muset taky nějak kamuflovat. Při nejhorším si cucnu šampaňského, aby se neřeklo, to mě nezabije.
Holky mě je dneska strašně blbě ![]()
Jdu do postele dokud prcek taky zalehl ![]()
tak to moc gratuluji
holky to budou Vánoce
jen bohužel bez svařáčku,medoviny..na Silvestra žádnej sektík ![]()
to já se teda holky furt cpu
![]()
ted jsem se vrátila z nákupu a mám tu vaničku pokrajených cherry rajčátek, okurku, papriku, řektvičky a mnam užasné ![]()
A gratuluju ke kontrole určitě to dobře dopadne určitě musíem věřit ![]()
Lucink_a píše:
Holky mě je dneska strašně blbě
Jdu do postele dokud prcek taky zalehl
Luci, cítím s tebou ![]()
Marry - díky. Koukám, že ty jdeš na ko až po novém roce. To je ještě doba! Tak ať ti to rychle uteče.
no my jedeme 26/12 to budu 6+6 tak nevím ale já myslím že mně to bude trápit asi po ránu.

Jenže nevím zda já už nejsem odhalená minulá navštěva dopadla tak že jsem tam snědla 12 chlebíků a celý oběd a svačinu a furt jsem jim říkala že se potřebuju najíst