Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
17.12.10 11:08

no my jedeme 26/12 to budu 6+6 tak nevím ale já myslím že mně to bude trápit asi po ránu.
Jenže nevím zda já už nejsem odhalená minulá navštěva dopadla tak že jsem tam snědla 12 chlebíků a celý oběd a svačinu a furt jsem jim říkala že se potřebuju najíst :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
17.12.10 11:09

Tý jo,tady se už nakupuje :mrgreen: já se na to taky už moc těším,ale má to svůj čas,už aby byl aspoň konec února,to už snad budu víc v klidu a začnu si to víc užívat,zatím u mě pořád převládá strach a úzkost,při každém čůrání koukám jestli není na papíře krev třeba,měřím si bt jestli nejde dolů a tak.. :nevim: ale nějak nemůžu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 11:09

ale tchýni jsme řekli že se nezadařilo protože se furt ptala at neztlousnu že to mám dovoleno tolik jíst jen pokud jsem těhule že to je omluvitelný :mrgreen: :lol: tak jsem ji řekla že nic a že manžel jde na vyšetření :lol: :mrgreen:
V telefonu se zas ptala jestli tam fakt jde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
17.12.10 11:14

hmm…tak to já můžu být v klidu,je mi fajn,až na to že se u nás docela pije,teda myslím při oslavách,návštěvách…vínečko,kořalečka na přivítání,takže i kdybychom to neřekli tak jim to beztak dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 11:18

no už mně to nedělá tolik ale pár dnů před ms to byla hrozný to jsem musela zastavit v půlce cesty a sníst jídlo a pak jít dál :mrgreen: :lol:

No uvidíme aspon to bude vědět manželova sestra ta to určitě tušit nebude pokud nebudu v těch lacláčích jak těhule :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8937
17.12.10 11:29
Gerri píše:
hmm…tak to já můžu být v klidu,je mi fajn,až na to že se u nás docela pije,teda myslím při oslavách,návštěvách…vínečko,kořalečka na přivítání,takže i kdybychom to neřekli tak jim to beztak dojde

No to je další problém, u nás se taky když přijedeme otavře večer lahvinka vínečka (to se třeba ještě nějak vymluvím) ale aperitiv před štědrovečerní večeří - to nevím, jak udělám. Asi si nechám nalít něco slaboučkého, jen si líznu a nechám to na stole. Člověka vůbec nenapadne, kolik různých drobností ho může prozradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.12.10 11:37

no právě…ale tak bych jakože cucla a v nestřežené chvíli manžel dopije zbytek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
17.12.10 12:14

Ahoj holky,
tak já jsem byla včera u dr. Všechno bylo v pořádku, bylo i krásně vidět srdíčko :srdce: . Tak mám radost :dance: Podle MS jsem 6+4, doktor dokonce naměřil 6+6. Tak to vypadá dobře, snad to tak bude pokračovat dál :-)
Při odchodu mi říkal, ať to do příští kontroly ještě držíme v tajnosti. No ale u nás to je dost nereálné. Našim jsem to říct musela, aby mi pomohli s malou. A už to ví i obě tety, těm stačilo, když mě viděly, jak jsem zelená a ležím jak placka. A i jedna moje dobrá kamarádka, která je taky těhotná. Musím teda říct, že u prvního mimi jsem byla daleko důslednější a opravdu to do 12. týdne nevěděl nikdo.

JInak špatně je mi teda pořád. Ale už jsou občas takové záblesky, kdy se mi udělá líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
17.12.10 12:17

Tak u manželových rodičů se taky dost pije a tchán je v tom dost neoblomný. A já ještě vždycky dopíjím přípitek i za manžela, protože on řídí. Zítra k nim jdem na oběd a říct jim to ještě nechceme, tak budu muset taky nějak kamuflovat. Při nejhorším si cucnu šampaňského, aby se neřeklo, to mě nezabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.12.10 12:20

Holky mě je dneska strašně blbě :poblion:
Jdu do postele dokud prcek taky zalehl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.12.10 12:21

tak to moc gratuluji :kytka: holky to budou Vánoce :dance: jen bohužel bez svařáčku,medoviny..na Silvestra žádnej sektík :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 13:03

to já se teda holky furt cpu :lol: :mrgreen:

ted jsem se vrátila z nákupu a mám tu vaničku pokrajených cherry rajčátek, okurku, papriku, řektvičky a mnam užasné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.12.10 13:03

A gratuluju ke kontrole určitě to dobře dopadne určitě musíem věřit :palec:

• Citovat
  • Upravit
3169
17.12.10 14:35
Lucink_a píše:
Holky mě je dneska strašně blbě :poblion:
Jdu do postele dokud prcek taky zalehl :-?

Luci, cítím s tebou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
17.12.10 14:50

Marry - díky. Koukám, že ty jdeš na ko až po novém roce. To je ještě doba! Tak ať ti to rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí