Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Petrikaa ja urcite chci do prace co nejdyl. sedim u kompu, tak mi to nevadi.. a navic sme ted koupili byt, tak musime vybavit a penizky budou potreba ![]()
Elchirk gratulace!
no mně dnes pobolívá tak jemně v podbříšku myslím že se tam něco děje ![]()
Určitě v práci kdo může být vydržte já pracovala ve skladu a hematom k tomu takže minule jsem byla v jednom kuse zavřená doma ![]()
Já dělám taky u počítače, jedinná těžká práce je výměna role s papírem v plotru (obr tiskárně), ale to teď dělat nebudu, on se vždy najde nějaký ochotný kolega, co pomůže.
Jo holky,tak to já si vybírám dovolenou a snad od ledna na rizikové. Pracuji jako zdravotní sestra na těžkém oddělení,kde se rentgenuje atd. Jinak dneska jsem prospala snad celý den..vůbec nevím,kdo za mě zabalí dárky.Manžel měl dnes volno,tak si hrál s malou a já odpočívala.Zítra jdu na kontrolu,tak držte palečky…kdyby tak už bylo
. Potřebuji taky foto z ultrazvuku,dárek pod stromeček ![]()
Já mám z dneška taky fotečku, kterou chci použít jako dáreček pod stromeček - teda její kopie, originál si schovám já - , dáme to mojim i přítelovým rodičům.
Akorát doufám, že to můj taťka ustojí, on je takový „dojímací“ typ, tak snad to zvládne.
Holky a jak to máte s partnerama a jejich přítomností u porodu?? Už jste o tom doma mluvili?? Já právě vůbec nevím, spíš bych byla radši, kdyby tam nebyl,ale netuším, jak budu reagovat až to přijde. Mužskej už u porodu byl a říkal,že to bylo dost traumatický
Loraine…při prvním porodu byl taky u porodu můj manžel. Myslím,že si mě více začal vážit. Ale upřímně já bych ho tam asi nepotřebovala ![]()
Soustředila jsem se pouze na kontrakce..a okolí jsme moc nevnímala. Ale je to věc názoru.
no můj tam byl a zas půjde
já bych to tam sama nevydržela ![]()
Jenže jak to udělat ted s dítětem kam ho šupnout chjo až to bude aktuální co když budu rodit v noci ![]()
Loraine, tak tohle jeste fakt neresim
ale asi ho tam chci, aby chlapec vedel, co je to bolest, ne jak on kdyz ma rymicku a je mrtvej ![]()
Ahojda holky, tak už se mi nálada zlepšila. Udělala jsem úlky, odpol jsme byly venku s bobem, je tam tedy kosa, ale super, krásně jsme se provětraly ![]()
Muž byl taky u porodu Terky a půjde zase, mamku mám nad sebou a když by byla v práci, přes ulici je babička, tak budou muset být v pohotovosti i v noci
Mě tam tedy pomohl hodně, měla jsem se o koho opřít, nosil mě kýbl na
, celkově hrozná podpora, měla jsem se koho držet. I při tlačení mi dávál plínu na čelo, super. A když malá vykoukla brečel jak malej kluk a málem zapoměl fotit. Musela jsem mu to připomenout ![]()
Peti gratulace ke kontrole
a vůbec vše, co jste byly, já už si to zase nepamatuju ![]()
Já přítele u porodu chci, ale rozhodně bych ho tam netáhla násilím, řekla jsem mu, že to nechám na něm a on řekl, že by tam chtěl být se mnou, ať na to nejsem sama. Co vím od sestřenic, obě měli partnery u porodu (jedna už dvakrát) a pro chlapa prý nezapomenutelný zážitek a pro ženskou velká opora. Ale ono to asi dost záleží na povaze obou těch lidí a hlavně na průběhu porodu, nikdy to není stejné.
Jinak jsem zjistila, jakmile se nenajím, tak je mi na
musela jsem si ve městě něco koupit, žaludek dost protestoval ![]()
Odpoledne jsem spala 2 hodiny po obědě s Terkou ![]()
Jdu si dát vanu a k TV krásný večer všem ![]()
tak dnes zase
sice nic ale skoro po otevření ledničky a pak ještě jednou a dítě se mně chechtalo
a dodalo FUJ
no to bude sranda za týden ![]()
ahoj holky,chci se zeptat,řekli jste o těhotenství už rodičům?Nebo se chystáte třeba na Vánoce??bylo by to asi pěkný překvápko,ale mám obavy jestli přeci jen není příliš brzo,co myslíte?To bych měla být skoro v 7tt…