Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
15.12.10 14:26

A asi 3/4 roku předtím, teď to bude asi rok a 5 měsíců mi řekla, že do dvou leta budeme mít kluka. A to by odpovídalo, to bude přesně do 2 let, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 14:27

Gerri a holky díky :hug: snad budete mít pravdu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 14:28

Luci už je to spečetěný jak je ta spermie silná ve vajíčku :wink: už s tím nic neuděláme jestli něco vzniklo špatně tak bohužel lepší než aby to dopadlo časem špatně no mně se to mele a v lednu budu vyklepaná :mrgreen: :mrgreen: já se budu bát aby tam něco ještě našel :mrgreen: jak já bych ráda šla na ulz ještě o svátcích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1598
15.12.10 14:37

ještě k těm dvojčátkům nevadí že je vidět jen jedno vajíčko, to můžou být přeci jednovaječná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 14:44

tak uvidíme ale asi malá pravděpodobnost ale manžel byl nervozní už u prvního četl v děloze 1 plod asi 20× dokolečka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6471
15.12.10 14:52
Marry11 píše:
Luci už je to spečetěný jak je ta spermie silná ve vajíčku :wink: už s tím nic neuděláme jestli něco vzniklo špatně tak bohužel lepší než aby to dopadlo časem špatně no mně se to mele a v lednu budu vyklepaná :mrgreen: :mrgreen: já se budu bát aby tam něco ještě našel :mrgreen: jak já bych ráda šla na ulz ještě o svátcích :mrgreen:

To máš pravdu, už je rozhodnuto a nemůžeme to ovlivnit :nevim: Budeme doufat, že to bude dobré :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 14:56

zatím jsou šikovní vždyt někdo má už srdíčko a někdo má bublinku takže něco se tam stalo :wink:

• Citovat
  • Upravit
287
15.12.10 14:59

já ještě nemám nic :nevim: byla jsem u dr 4tt a viděla jen vysokou sliznici… :cry: byla jsem objednaná už dýl na prav.prohlídku,takže já teprve uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 16:27

Ahoj holky tak jsem zpátky od dr. tak je vše v pořádku mimčo je tam kde má být podle ms jsem 5+2 a podle uz jsem 5+1 přikládám foto (ale jak je doma tma tak ta fotka není moc kvalitní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 16:31

jo holky a k těm dvojčátkům nechci nikomu nic vymlouvat,nám se to s manželem minule povedlo a čekali jsme jednovaječná dvojčátka holčičky bohužel ve 24 týdnu jsem o ně přišla a podle doktorů (shodli se všichni) je pro ženu lepší mít jedno dítě,protože 2 už je riziko a jednovaječný jsou ještě větší riziko já to nevěděla a pak když po potratu uplynul měsíc mi genetik řekl,že ty moje dvojčátka jelikož měli jednu placentu mezi sebou žádnou přepážku tak měli jen 5% na přežití prostě mazec. Takže jedno miminko je opravdu lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
15.12.10 16:45

Lucinka Tak to bych asi spíš znala tvou tetu, já jsem ročník 78, takže musela chodit o rok výš :lol:

Na jména doma taky už koukáme, mě se hrozně líbí pro kluka Kryštof, ale vůbec se to nesetkalo s úspěchem :nevim: Vypadá to, že by měl mužskej radost, kdyby se klučina jmenoval po něm :lol:

• Citovat
  • Upravit
1465
15.12.10 16:51

U nás je to jasné když to bude kluk bude se muset jmenovat po manželovi (už 2 roky se ho snažím přemluvit,ale holt jsem neuspěla) takže kluk bude Fanda a holčička se mi líbí buď Kristýnka nebo Klárka.. ale třeba to ještě za těch pár měsíců pozměníme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 16:52
Loraine píše:
Lucinka Tak to bych asi spíš znala tvou tetu, já jsem ročník 78, takže musela chodit o rok výš :lol:Na jména doma taky už koukáme, mě se hrozně líbí pro kluka Kryštof, ale vůbec se to nesetkalo s úspěchem :nevim: Vypadá to, že by měl mužskej radost, kdyby se klučina jmenoval po něm :lol:

A musím říct,že Kryštof je krásný jméno moc se mi líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 16:53

jé tak brzo je možné už mít obrázek z ultrazvuku?to sem vůbec nevěděla…ale asi taky záleží na vybavení ordinace,co?každopádně gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
15.12.10 16:55
petrikaaa píše:
U nás je to jasné když to bude kluk bude se muset jmenovat po manželovi (už 2 roky se ho snažím přemluvit,ale holt jsem neuspěla) takže kluk bude Fanda a holčička se mi líbí buď Kristýnka nebo Klárka.. ale třeba to ještě za těch pár měsíců pozměníme…

:lol: :lol: Tak koukám, že jsou všichni chlapy stejný :mrgreen: Já právě vždycky říkala, ještě než jsme se začali snažit, že nechci,aby se děti jmenovaly po nás, ne že by se mi nelíbila jména, ale prostě mi to nějak nesedí. Ale když jsem viděla tu jeho radost v očích,tak asi taky neodolám a Kryštůfek prosadím u druhého :palec: Jinak Petri moc blahopřeji, že Ti prohlídka dopadla v poho :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky