Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
14.12.10 18:58

když nastoupíš na rizikový dostaneš neschopenku a budeš brát nemocenskou až do 6 týdnů po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.12.10 19:00

Lucinko ja se objednavala k nove dr na 4.1. a to jsem jeste nevedela o tehotenstvi, takze to tak necham, budu 7+4tt..

jinak ja uz po kocarkach koukam nekolik let, hrozne me to bavi, ale furt nevim co vybrat :-) s trojkolkou souhlas, pry kdyz je velky teren, tak nadzvednete ty 2 kola a jedete jen po jednom :nevim: muj favorit je zatim Concord fusion, ale do terenu by byl mozna s nafukovacima (jdou prikoupit jen zadni).. jinak Jane slalom se mi libi jen ty starsi typy :nevim: , jeste by sel Quinny speedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.12.10 19:00

no to je ono, budu se modlit aby mi to v pondělí vyšlo, …jde o budoucnost že… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.12.10 19:01

Ewi tak to jo, to už jsi 7 týden, tak to už srdíčko už bylo. Já budu doufat aspoň v embryjko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.12.10 19:03

holkz gratuluju ke kontrolám se máte už máte srdíčka :wink:

Já dorazila z nákupu a síla víc než hodinu nevydržím bez záchodu :mrgreen: takže jsem musela 3× na záchod než jsem dojela domů :mrgreen: katastrofa :mrgreen:

Jinak jsem málem umřla hlady a to jsem měla sebou svačinu a mám hrozný chutě na zeleninu odpoledne řektičky a dnes se cpu kapii :lol:

• Citovat
  • Upravit
6471
14.12.10 19:04

Xreni já si taky říkala,jestli nepočkat až po novém roce, to bych byla 8tt, ale nevím jestli bych to vydržela :think: tak jsem se rozhodla, že půjdu, stejně, kdyby se mu něco nezdálo, tak půjdu za 14 dní znova. U Terky to tak bylo. Aspoň budu mít jistotu, že je to tam,kde to má být 8-) Ale se srdíčkem ještě nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
14.12.10 19:04

určitě to klapne…neznam doktora co by to pro pacientku neudělal…neboj soucítěj, někdy dokonce sami volaj jak by to šlo udělat, aby mamina nezůstal bez peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.12.10 19:09

snad jo tak mi tedy držte příští po pěstičky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.12.10 19:13

Lucinka já jdu na další kontrolu v 8+1 musím vydržet mudr řekl objednat za 4 týdny a byla jsem tam v 5 týdnu takže o týden dřív :jazyk: spokojenost :jazyk: a hlavně nemusím stresovat mimoděložním miminko je tam kde má být jen teda jen ta kulička víc jsme neviděli ale já měla 8 dnů po vynechané ms nevím proč tak brzo mně ta sestřička objednala možná proto že jsem volala zda mám brát dál duphaston tak asi chtěla zhodnotit zda si nevymýšlím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6471
14.12.10 21:23

No už jsem objednaná, kdybych nebyla, tak snad vydržím. Rušit se mi to nechce, uvidíme, ale moc bojím :-( . Vůbec co kolem vidím a čtu :-?

Jdu do hajan, jsem KO :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 07:21

Dobré ránko, tak mě dneska bylo jen trošku šoufl, taky mě přijde, že každý den, je to jak na houpačce. Zase se bojím,ať příznaky nezmizí, to by asi bylo divný a špatný, tak mám zase hrůzu z toho :roll: Pořád si kontroluju prsa, jestli ještě bolí, no na palici. :zed:
V noci se mi zdálo, že rodím, ale bylo to krásný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 07:37

Lucinka já stále nepozoruju změnu :roll: max musím snídat jak mám prázdný žaludek to je vše :roll: tak já fakt nevím zda se to miminko dál vyvíjí :oops: ale sand ano musím věřit

• Citovat
  • Upravit
6471
15.12.10 07:44

Marry taky musím věřit,ale někdy mě přepadne taková panika :-? Zase mi přijde divný, že mám příznaky už teď a u Terky mě v téhle době fakt nic nebylo :nevim: U nás je snad už metr sněhu šílený 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 08:22

teda u nás nic poprašek.
No já u Nikči příznaky neměla též do 8 týdne minimálně takže asi mám nějaký odolný organismus :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6471
15.12.10 08:23

No teď jsem koukla ven a je tady snad 40cm nového, to snad není možný :zed:
Jdu ke kadeřnici ze sebe udělat člověka, tak snad odjedu, manžel mě šel vyházet auto :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí