Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
když nastoupíš na rizikový dostaneš neschopenku a budeš brát nemocenskou až do 6 týdnů po porodu…
Lucinko ja se objednavala k nove dr na 4.1. a to jsem jeste nevedela o tehotenstvi, takze to tak necham, budu 7+4tt..
jinak ja uz po kocarkach koukam nekolik let, hrozne me to bavi, ale furt nevim co vybrat
s trojkolkou souhlas, pry kdyz je velky teren, tak nadzvednete ty 2 kola a jedete jen po jednom
muj favorit je zatim Concord fusion, ale do terenu by byl mozna s nafukovacima (jdou prikoupit jen zadni).. jinak Jane slalom se mi libi jen ty starsi typy
, jeste by sel Quinny speedi.
no to je ono, budu se modlit aby mi to v pondělí vyšlo, …jde o budoucnost že… ![]()
Ewi tak to jo, to už jsi 7 týden, tak to už srdíčko už bylo. Já budu doufat aspoň v embryjko ![]()
holkz gratuluju ke kontrolám se máte už máte srdíčka ![]()
Já dorazila z nákupu a síla víc než hodinu nevydržím bez záchodu
takže jsem musela 3× na záchod než jsem dojela domů
katastrofa ![]()
Jinak jsem málem umřla hlady a to jsem měla sebou svačinu a mám hrozný chutě na zeleninu odpoledne řektičky a dnes se cpu kapii ![]()
Xreni já si taky říkala,jestli nepočkat až po novém roce, to bych byla 8tt, ale nevím jestli bych to vydržela
tak jsem se rozhodla, že půjdu, stejně, kdyby se mu něco nezdálo, tak půjdu za 14 dní znova. U Terky to tak bylo. Aspoň budu mít jistotu, že je to tam,kde to má být
Ale se srdíčkem ještě nepočítám.
určitě to klapne…neznam doktora co by to pro pacientku neudělal…neboj soucítěj, někdy dokonce sami volaj jak by to šlo udělat, aby mamina nezůstal bez peněz…
Lucinka já jdu na další kontrolu v 8+1 musím vydržet mudr řekl objednat za 4 týdny a byla jsem tam v 5 týdnu takže o týden dřív
spokojenost
a hlavně nemusím stresovat mimoděložním miminko je tam kde má být jen teda jen ta kulička víc jsme neviděli ale já měla 8 dnů po vynechané ms nevím proč tak brzo mně ta sestřička objednala možná proto že jsem volala zda mám brát dál duphaston tak asi chtěla zhodnotit zda si nevymýšlím ![]()
No už jsem objednaná, kdybych nebyla, tak snad vydržím. Rušit se mi to nechce, uvidíme, ale moc bojím
. Vůbec co kolem vidím a čtu ![]()
Jdu do hajan, jsem KO ![]()
Dobré ránko, tak mě dneska bylo jen trošku šoufl, taky mě přijde, že každý den, je to jak na houpačce. Zase se bojím,ať příznaky nezmizí, to by asi bylo divný a špatný, tak mám zase hrůzu z toho
Pořád si kontroluju prsa, jestli ještě bolí, no na palici. ![]()
V noci se mi zdálo, že rodím, ale bylo to krásný ![]()
Lucinka já stále nepozoruju změnu
max musím snídat jak mám prázdný žaludek to je vše
tak já fakt nevím zda se to miminko dál vyvíjí
ale sand ano musím věřit
Marry taky musím věřit,ale někdy mě přepadne taková panika
Zase mi přijde divný, že mám příznaky už teď a u Terky mě v téhle době fakt nic nebylo
U nás je snad už metr sněhu šílený ![]()
teda u nás nic poprašek.
No já u Nikči příznaky neměla též do 8 týdne minimálně takže asi mám nějaký odolný organismus ![]()
No teď jsem koukla ven a je tady snad 40cm nového, to snad není možný ![]()
Jdu ke kadeřnici ze sebe udělat člověka, tak snad odjedu, manžel mě šel vyházet auto ![]()