Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, nedalo mi to a kukla jsem na utz 1.dítka a bylo to 2.1. a už to vypadalo jako fazolka s očičkem
Vzhledem k tomu, že jsem těhu prakticky úplně stejně, tak můžu aspoň +- porovnávat.
Ahojda holky, tak se odtajňuju, už to skoro všichni vědí. Ale už to neřeším, to bych se zbláznila
Snažím se na to nemyslet a věřit, že vše bude v pořádku. Někdy je mi tedy dost na
hlavně ráno a dopol a někdy takové vlny přes den. Prsa bolí jak čert, přemýšlím, že i na noc si dám bolerko ![]()
Krásný tečky už tam máte
moc moc gratuluju..
Já jdu za týden a jsem na to zvědavá, ale víc převládá strach ![]()
Marry koukám,že jsme ve stejný týdnu vlastně, ještě tady s někým, myslím petrikaa ale nejsem si jistá
Tak to bych tam mohla mít to samé co ty ![]()
No snad je tam prťousek a má se dobře ![]()
mlůj mudr má dovču od 20tého ale nevím proč mně neobjdnali třeba až na pátek ale třeba nemá poradny nebot tam byly fakt samý těhulky ![]()
A ms byla naposled 8/11 a ovu byla 21/ 14den dle jejich paragrafů
tak snad to bude dobré. Já teda příznaky nemám skoro žádné kromě chození na záchod
a hlad a ráno se mně 3× udělalo skoro na zvracení ale fakt nic moc ![]()
luci kriste nestraš s jejížkem jak za 11dnů?
vždyt já nemám dárky ![]()
Marry tak to souhlasí, poslední MS 8.11. ovulka 21.11. 14.den
dneska jsem 5+0 ![]()
Já jsem původně chtěla jít co nejdýl, mezi svátkama by to bylo ideální, ale bohužel tam nejsou, takže mě vzaly toho 21.12. po novém roce bych to asi nevydržela
![]()
No za 11 dnů, taky jsem se dneska zhrozila, pro manžela nemám ještě nic a nějaké věci nám taky chybí, mám co dělat, aspoň to uteče ![]()
no já to vím s určitostí mně dělal ulz 15den cyklu a bylo po vajíčkách
a 13a 14 den vyšel testík a 14den mně fakt bolelo břicho ![]()
Tak to jsme na tom stejně ty se máš ty uvidíš víc
ale můj si dal už dovolenou.
Jinak já holky teda platila 30 kč
a asi ej to kvůli tomu že mám privátního?Ale nevadí musela jsem změnit mudra a jsem naprosto nadšeně spokojená
a jak má kvalitní ten ulz a přímo na něj vidím ![]()
Ahoj, holky tak mě zítra čeká ultrazvuk bude to 25 DPO, tak snad buce vše v pořádku. V pátek jsem začala špinit, tak mám nasazený Utrogestan. Zbyl mě ještě jeden test, tak jsem si ho dneska udělala a čárky jsou pořád stejně silné. Už nemají kam sílit
. Minulý měsíc jsem díky testu přišla na to, že není něco v pořádku, kdy po týdnu čárka téměř zmizala, tak jsem si zašla na krev a taky byla téměř nulová. Mám hrozný strach, ale snad to tentokrát vyjde.
marry tak to gratuluji
já už chci mít také tu jistotu,ach jo já se snad nedočkám… jdu až ve středu,ale tak to už by tedy mohlo být něco vidět,když viděl i u tebe když jsme na stejno ![]()
Ahoj Lucko, já mám také strach,ale do 21. bych to snad už nevydržela,ale zas na druhou stranu alesoň už bude tlouct ![]()
no asi víc ještě neuvidíš asi jako já já jsem dnes 22dpo a asi až tak za týden by byl vidět ten váček víc viz ta stránka jak jsem posílala.
Ale oficiálně nám pogratuloval a řekl že duphaston se v těhu bere 2× denně tak by mně ho nezvýšil ![]()
možná ho budu brát taky,nebo utrogestan kvůli udržení… No hlavně aby to bylo tam kde to má být…
no já jsem změnila mudra a byl tak aktivní že manželovi dal i spermiogram a už byl objednaný na 8/12 test nám vyšel už 5/12 dřív jsem nezkoušela. A modlili jsme se nebot už jsem čárku v září měla a dostala jsem to v termínu.
No a mudrovi jsem to říkala zda by mně nepomohl nějaký hormon na udržení a předepsal začla jsem tento cyklus brat a zadařilo se hned napoprvý ale celkově na 4 pokus.
Neboj určitě bude v děloze kolik žen už těhotných bylo
![]()
my máme za sebou také různá vyšetření dr poslal manžu na spermiogram a měsíc na to jsem otěhotněla to bude dr koukat
už aby byla středa nemůžu se dočkat,ale zároveň jsem hrozně nervózní… To jsme si holky pořídily krásnej Vánoční dáreček což? ![]()
jo víc než krásný ten můj mně odmítá něco kupovat to jsem si oddychl mám to zařízený
fakt doslova ![]()
No a manžel tam měl jít na moji ms 8/12 jsem ho měla už objednaného
čekala jsem stále zda čárka bude sílit a sílila každým dnem tak jsem to odvolala už 6/12 ![]()