Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
13.12.10 12:07

No, nedalo mi to a kukla jsem na utz 1.dítka a bylo to 2.1. a už to vypadalo jako fazolka s očičkem :-)) Vzhledem k tomu, že jsem těhu prakticky úplně stejně, tak můžu aspoň +- porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.12.10 12:43

Ahojda holky, tak se odtajňuju, už to skoro všichni vědí. Ale už to neřeším, to bych se zbláznila :zed: Snažím se na to nemyslet a věřit, že vše bude v pořádku. Někdy je mi tedy dost na :poblion: hlavně ráno a dopol a někdy takové vlny přes den. Prsa bolí jak čert, přemýšlím, že i na noc si dám bolerko :nevim:
Krásný tečky už tam máte :wink: :dance: moc moc gratuluju..
Já jdu za týden a jsem na to zvědavá, ale víc převládá strach :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.12.10 12:46

Marry koukám,že jsme ve stejný týdnu vlastně, ještě tady s někým, myslím petrikaa ale nejsem si jistá :think: Tak to bych tam mohla mít to samé co ty :mrgreen:
No snad je tam prťousek a má se dobře 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 12:48

mlůj mudr má dovču od 20tého ale nevím proč mně neobjdnali třeba až na pátek ale třeba nemá poradny nebot tam byly fakt samý těhulky :mrgreen:
A ms byla naposled 8/11 a ovu byla 21/ 14den dle jejich paragrafů :mrgreen: tak snad to bude dobré. Já teda příznaky nemám skoro žádné kromě chození na záchod :mrgreen: a hlad a ráno se mně 3× udělalo skoro na zvracení ale fakt nic moc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
13.12.10 12:49

luci kriste nestraš s jejížkem jak za 11dnů? :mrgreen: vždyt já nemám dárky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6471
13.12.10 12:55

Marry tak to souhlasí, poslední MS 8.11. ovulka 21.11. 14.den :mrgreen: dneska jsem 5+0 :-D
Já jsem původně chtěla jít co nejdýl, mezi svátkama by to bylo ideální, ale bohužel tam nejsou, takže mě vzaly toho 21.12. po novém roce bych to asi nevydržela :nevim: :lol:

No za 11 dnů, taky jsem se dneska zhrozila, pro manžela nemám ještě nic a nějaké věci nám taky chybí, mám co dělat, aspoň to uteče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 12:57

no já to vím s určitostí mně dělal ulz 15den cyklu a bylo po vajíčkách :mrgreen: a 13a 14 den vyšel testík a 14den mně fakt bolelo břicho :mrgreen:
Tak to jsme na tom stejně ty se máš ty uvidíš víc :mrgreen: ale můj si dal už dovolenou.
Jinak já holky teda platila 30 kč 8-o a asi ej to kvůli tomu že mám privátního?Ale nevadí musela jsem změnit mudra a jsem naprosto nadšeně spokojená :jazyk: a jak má kvalitní ten ulz a přímo na něj vidím :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Dasula
13.12.10 12:59

Ahoj, holky tak mě zítra čeká ultrazvuk bude to 25 DPO, tak snad buce vše v pořádku. V pátek jsem začala špinit, tak mám nasazený Utrogestan. Zbyl mě ještě jeden test, tak jsem si ho dneska udělala a čárky jsou pořád stejně silné. Už nemají kam sílit :-) . Minulý měsíc jsem díky testu přišla na to, že není něco v pořádku, kdy po týdnu čárka téměř zmizala, tak jsem si zašla na krev a taky byla téměř nulová. Mám hrozný strach, ale snad to tentokrát vyjde.

• Citovat
  • Upravit
1465
13.12.10 13:05

:-) marry tak to gratuluji :lol: já už chci mít také tu jistotu,ach jo já se snad nedočkám… jdu až ve středu,ale tak to už by tedy mohlo být něco vidět,když viděl i u tebe když jsme na stejno :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
13.12.10 13:07

Ahoj Lucko, já mám také strach,ale do 21. bych to snad už nevydržela,ale zas na druhou stranu alesoň už bude tlouct :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 13:12

no asi víc ještě neuvidíš asi jako já já jsem dnes 22dpo a asi až tak za týden by byl vidět ten váček víc viz ta stránka jak jsem posílala.
Ale oficiálně nám pogratuloval a řekl že duphaston se v těhu bere 2× denně tak by mně ho nezvýšil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1465
13.12.10 13:21

možná ho budu brát taky,nebo utrogestan kvůli udržení… No hlavně aby to bylo tam kde to má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 13:25

no já jsem změnila mudra a byl tak aktivní že manželovi dal i spermiogram a už byl objednaný na 8/12 test nám vyšel už 5/12 dřív jsem nezkoušela. A modlili jsme se nebot už jsem čárku v září měla a dostala jsem to v termínu.
No a mudrovi jsem to říkala zda by mně nepomohl nějaký hormon na udržení a předepsal začla jsem tento cyklus brat a zadařilo se hned napoprvý ale celkově na 4 pokus.
Neboj určitě bude v děloze kolik žen už těhotných bylo :jazyk: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1465
13.12.10 13:31

:-)) my máme za sebou také různá vyšetření dr poslal manžu na spermiogram a měsíc na to jsem otěhotněla to bude dr koukat :-) už aby byla středa nemůžu se dočkat,ale zároveň jsem hrozně nervózní… To jsme si holky pořídily krásnej Vánoční dáreček což? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 13:32

jo víc než krásný ten můj mně odmítá něco kupovat to jsem si oddychl mám to zařízený :mrgreen: :lol: fakt doslova :mrgreen:
No a manžel tam měl jít na moji ms 8/12 jsem ho měla už objednaného :mrgreen: čekala jsem stále zda čárka bude sílit a sílila každým dnem tak jsem to odvolala už 6/12 :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky