Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4279
9.12.10 17:02
Loraine píše:
Jak se to chystáte oznámit?? Přemýšlíme dát pod stromek foto z ultrazvuku nebo malinkatý ponožky

Nechali jsme se sestrou vyfotit v atelieru holky ( já mám 4-letou a sestra 9 a 7-letou),tak dostanou zarámovaný portrét vnuček..k tomu dodám foto z ultrazvuku s dodatkem: :-D Mě ještě vyfotit nestihli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
9.12.10 17:06
Loraine píše:
My to taky chystáme jako překvapení pod stromeček, jsem zvědavá na ty reakce :lol: Práci mám taky těžkou , dost tahám těžký bedny, což doktorka říkala, že nesmím, ale zároveň mi řekla, že o přeložení na jinou práci z důvodů těhotenství můžu požádat, až budu mít těhot. průkazku, takže nejdříve toho 20. Tak jsem z toho celkem zmatená a stresovaná. V práci se snažím dávat si toho na nošení méně, ale když mi přivezou zboží a už to mají naflákaný vrchovatý, tak s tím nic neudělám. :-? :nevim: Tebe nemůžou dát na lehčí práci?? Když tě zaměstnavatel prý nemůže přeřadit na lehčí práci, jsi doma na neschopence a on Ti to doplácí do tvý průměrný mzdy. Já teda doufám, že mě přeřadí, nebo mi tam dá někoho , abych za sebe zaučila, nechci být doma .

Mohou mě přeložit na ambulanci. Ale upřímně je to za stejné peníze jako neschopenka. Navíc v prvním těhotentství jsem neustále :poblion: ,takže jsem neschopenku dostala ihned.Teď si vybírám dovču a od ledna snad na neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.12.10 17:17

foto ultrazvuku je good nápad, naši se zblázní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
9.12.10 17:50
Jája79 píše:
Tak to my vydržíme až do Predika (1.velký UTZ - kdo neví :-) ) …u prvního jsme to řekli rodině…holt…některým se nedá věřit…takže já si teď nalívám doma nealko pivo do pivní láhve… :pankac: Např.po dobrém obědě :-) …a tvářím se že nic :-D
:palec: :palec: to je nápad. že bych si přelila višňový džus do flašky od vína? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
9.12.10 17:56

Já to zatím taky urputně tajím, ale mám podezření, že mamka má podezření :-D Už se mě dvakrát ptala, jestli nejsem těhotná. Dávám ji podezřele často malou na hlídání, ale zatím to svádím na to nachlazení, což už dlouho nepůjde. A jestli mi bude špatně čím dál víc, tak budu muset s pravdou ven. Ale chci to vydržet aspoň do té kontroly příští čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
9.12.10 18:30

Klarýsek, no pokud tě dá na méně placenou práci , tak je povinnen Ti to taky dorovnat do tvého normálního platu. Ale pokud Ti je špatně, tak nemá cenu někde bláznit, to je samozřejmě nesmysl. Hašlerka, jo, my si s přítelem občas kupovali lahvinku červeného na večer ( bydlíme u rodičů) tak teď aby to nebylo nápadný, kupujem je dál, jen to musí vypít sám :lol: Prý z něj udělám alkoholika do vánoc :lol: Na stolku jsou nalitý vždy dvě sklenky, kdyby přišla náhodná návštěva :wink: , takže pije stereo

• Citovat
  • Upravit
464
9.12.10 19:44

.

Příspěvek upraven 02.01.11 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
9.12.10 20:25
:lol:
Loraine píše:
Klarýsek, no pokud tě dá na méně placenou práci , tak je povinnen Ti to taky dorovnat do tvého normálního platu. Ale pokud Ti je špatně, tak nemá cenu někde bláznit, to je samozřejmě nesmysl. Hašlerka, jo, my si s přítelem občas kupovali lahvinku červeného na večer ( bydlíme u rodičů) tak teď aby to nebylo nápadný, kupujem je dál, jen to musí vypít sám :lol: Prý z něj udělám alkoholika do vánoc :lol: Na stolku jsou nalitý vždy dvě sklenky, kdyby přišla náhodná návštěva :wink: , takže pije stereo

To je pravda,ale i u nás na ambulanci je dost práce…a jsem teď hodně unavená. Já bych spala snad pořád. Takže spíše kvůli bezpečí mimi zůstanu na neschopence. Tohle znám,to lhaní..moje mamka taky mě pořád pozoruje. Chtěla jsem odloučit její pozornost a když šla nakoupit,tak jsem jí poprosila,ať mi koupí vložky,že jsem to dostala..takhle lhát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
9.12.10 20:40
Nela9 píše:
AHOJKY HOLKY :wink:

Hašlerka:Tak to mě se taky ze všeho smradu dělá zle! Při prvním těhu jsem to neměla, to jsem měla celkem bez problémů a mám chlapečka.. tak nevím jestli je to třeba pohlavím, žeby teď holčička :think:
no co, my to tu chvíli vydržíme, hlavně aby byly děti zdravé! :lol:
Já mám holčičku a při ní mi vadilo úplně všechno. Krém,vůně na záchodě…všechno.
Ted mi vcelku nevadí nic…teda tak hrozně..
jinak já už to nevydržela a mamce jsem to oznámila :lol: jinak to skoro nikdo neví, řekneme to až někdy v lednu..

ewkepartlova: to né, legrace pokračuje.. s tim mim prckem se nepřestanu ani na chvilku smát.. Včera jsem ho ráno oblékla, obula a řikam: Adý, jdi zavolat výtah.. a Adam jde na chodbu a křičí ,, výýýtáááh,, :lol: :-D a to je pořád něco.. takže s dětmi je legrace nadevše… :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.12.10 08:10

Četla jsem někde v diskuzi,jak oznámit těhotenství na Vánoce, a velice se mi zalíbil nápad koupit nějakou věc pro mimi, zabalit a předat rodičům se vzkazem VYZVEDNU SI TO U VÁS V SRPNU, VAŠE VNOUČÁTKO :-) Tak moc mě to nadchlo, že to tam asi uděláme. Vzhledem k tomu, že moje mamča je tak nějak slepoň, musela by jít hledat brýle, aby zjistila co to na tom obrázku UZ je :-) Takže nápad se vzkazem se mi líbí víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.12.10 16:08

Ahoj holky, já své těhotenství provalila našim včera. Máme od sebe domky vzdálené cca 500m, takže se vidíme poměrně často, začali něco tušit, tak jsem šla s pravdou ven. Seděli jsme na báru v kuchyni, vytáhla jsem ultrazvuk a položila před ně. Okamžité pochopení, mamina pištění. Vypily se na prcka dvě lahve,aby byl zdráv. Dneska už to ví snad i větve na stromech v okolním lese, jak byla mamina činná. Manželovi prý volala, kolik má pro mimčo dárků na Vánoce… No paráda, radost velká, tak hlavně, aby se píďa udržel. Dneska jedeme oznamovat pantátovi a paňmámě, tam tak skvělý vztah nemám, takže se těšim o něco méně. Ale jsem ráda, že jsem se po 14 dnech zbavila tajemství a můžu se veřejně radovat i chovat jako těhotná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
10.12.10 18:04

Já jsem taky zvědavá jak budou reagovat naši, bude to pro ně vlastně první vnouče. Přítel ještě nic neví,ale myslim, že začína něco tušit. Doufám,že si mi to povede utajit alespon do toho 20 a vůbec nejlepší by bylo až na ty Vánoce. Uvidim, snad se zadaří… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
10.12.10 19:08

Tak to já už jsem to rodičům řekla,mají radost,ale ještě to berou s rezervou po těch mých dvou neúspěšných těhu… Minule už mi kupovali věci a pak přišlo velký zklamání,teď jsme se dohodli,že nebude kupovat vůbec nic až přeba měsíc před porodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.12.10 07:40

Hašlerka: aha, višňový džus mě nenapadl…ale to proto, že bych měla „strach“, že bude někdo chtít nalít… 8-) pivo mi nikdo pít nebude :lol: Ale přítel teď přišel na lepší věc…prý a proč si nepřelepíš pivní etikety? :-D Hlavička :dance:
Mimochodem minulý týden jsme byli s bráchou u mamky…tak jsem mrkla na přítele…a nenápadně vyměnil svého prázdného panáka za mého plného…a ani si toho nikdo nevšiml… U mě by to bylo opravdu divné, kdybych si ho nedala :mrgreen: A to nejsem žádný alkáč!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.12.10 07:43

Vronia: prosím tě, mám dotaz… když jsem porodila 8.8.2008 a mám rodičák na 3 roky, do kdy musím stihnout porodit 2.dítko, aby mi drželi místo v práci? Do 7.8, nebo i do 8.8., ale časově samozřejmě dřív… Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí