Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peti četla jsem tvoje deníčky, je mi to moc líto co vás potkalo
Teď už to musí vyjít, moc vám držím pěstičky ![]()
no já teda pořád nemám skoro žádné příznaky
max možná decetně mně bolí bříško a chodím na Wc to je tak vše
mám docela obavy zda je to v pořádku.
A co se týká sexu tak muž řekl jak dlouho bude zanedbanej
já mám hrůzu velkej strach já v prvním těhu krvácela takže já o sexu nemůžu slyšet ![]()
Lucink_a píše:
Peti četla jsem tvoje deníčky, je mi to moc líto co vás potkaloTeď už to musí vyjít, moc vám držím pěstičky
Děkuju,taky pevně věřím,že to už výjde
Marry11 píše:
no já teda pořád nemám skoro žádné příznakymax možná decetně mně bolí bříško a chodím na Wc to je tak vše
mám docela obavy zda je to v pořádku.A co se týká sexu tak muž řekl jak dlouho bude zanedbanej
já mám hrůzu velkej strach já v prvním těhu krvácela takže já o sexu nemůžu slyšet
Já zatím také žádné příznaky nepociťuji, a s tím sexem se taky bojím radši ho nebudu provozovat v minulých těhu mi ho totiý doktor zakázal tak si myslím,že teď to bude stejné… holt mimi je přednější..
patrička a já nemám žádný bolesti prsu fakt nic já to nechápu, no snad to bude dobré u Nikči mně to trápilo později to vím.
A sex manžel je spokojený že si užívá on snad
i když teda včera už zkuhral do kdy to bude pak dodal pak bude zase brzy po 12týdnu to bude 20 týden pak zas se něco stane pak bude 6ti nedělí
tak mně to sčetl a řekl ještě že je to poslední dtě
![]()
Ale já se fakt bojím já 5 dnů po testu špinila a mslím, že jsme ještě teda i sex měli a ve 12 týdnu jsem 2× silně krvácela červenou krví byla jsem i v nemocnici a od té doby mám panickou hrůzu
takže ted nikdy ![]()
Sex už jsme doma taky řešili, mužskej měl strach, ať něco nepokazí
Horší je, že mě dneska začal hrozně bolet močák, takže jsem šupajdila do lékárny, tam mi odmítli cokoliv prodat ( i když třeba na Urinalu je psaný, že ho těhotný můžou),ať jdu k dokt. pro antibiotika, to zas odmítla doktorka, že takhle ze začátku mi antibiotika nedá, že je to dost riskantní, takže jsem dostala neschopenku, brusinky, mám zalézt do tepla a pít. Tak se teď stresuju, protože tu v diskuzích čtu samý hororový scénáře,že neléčený zánět je pro mimi horší jak antibiotika
Měla jste některá tenhle problém při svých prvních ratolestích??
loraile neměla
a snad mudři věcí co radí a mimi je mimo močový měchýř ne?To třeba horečky by vadilo nebo se pletu?Chjo at se to spraví nejsou nějaký babský rady na vyléčení?
ach jo, to je hrozný…všichni tu píšete jaké máte problémy a co vás kde bolí a jak je vám všem špatně. Já teda namam skoro žádné bolesti, jen sem tam mě občas píchne v podbříšku, ale to skoro nevnímam. Špatně mi taky neni…kdybych si nedělala testík a pak doktor nepotvrdil, že jsem opravdu těhotná, tak nevim. Dneska jsem už ze zoufalství koupila další test abych se opravdu ujistila, že jsem opravdu opravdicky těhotná. Samozřejmě tam byly dvě dálnice…ale jistota je jistota. 20.12. jdu na první ultrazvuk, to bych už měla být 7+2, tak snad bude něco vidět. ![]()
vronia píše:
ach jo, to je hrozný…všichni tu píšete jaké máte problémy a co vás kde bolí a jak je vám všem špatně. Já teda namam skoro žádné bolesti, jen sem tam mě občas píchne v podbříšku, ale to skoro nevnímam. Špatně mi taky neni…kdybych si nedělala testík a pak doktor nepotvrdil, že jsem opravdu těhotná, tak nevim. Dneska jsem už ze zoufalství koupila další test abych se opravdu ujistila, že jsem opravdu opravdicky těhotná. Samozřejmě tam byly dvě dálnice…ale jistota je jistota. 20.12. jdu na první ultrazvuk, to bych už měla být 7+2, tak snad bude něco vidět.
jsem na tom uplne stejne, akorat jsem jeste nebyla u dr
pujdu asi az budu 7+4, uz jsem se objednavala driv, kdyz jsem jeste nevedela o //, tak to tak necham ![]()
jéé tak to jsem ráda, že nejsem jidiná…to je fajn
.
Holky já vim, že je ještě hrozně moc moc brzo, ale chtěla jsem se zeptat, koukaly jste už na nějaký kočárky? má někdo nějaké zkušenosti s nějakym typem a tak? je to moje první těhu, tak jsem z toho taková nesvá…nevim o tom vůbec nic a kamarádka co je už v 6 m, tak se mě furt na něco viptává, jestlí má mít tamto a tohle jestli taky budu kupovat,a at si raději vyberu tuhle značku, že je nejlepší atd… Je to s ní děs a pomaličku polehoučku mě dostává do stresu…že asi zřejmě začínam plašit a to hodně hodně brzo.. ![]()
Vronia buď v klidu, jsou holky, kterým opravdu není vůbec nic, buď ráda ![]()
Já mám taky chvíle jako třeba teď , že je mi fajn. Jen jsem tedy unavenější, kdybych si nedala po obědě šlofíka je to horší, takhle je mi fajn ![]()
A mě u Terky do 7-8tt nebylo opravdu vůůůbec nic, jen bolely prsa ![]()
Na kočárek je ještě spoustu času. Já mám po Terce Jané slalom a nedám dopustit, jen musím koupit korbu a vajíčko a je to
Jinak vřele doporučuju ![]()
už jsem o něm taky slyšela…mrknu na něj… Bydlim na horách a mimi se narodí v létě, tak musim přemýšle dopředu, aby měl velký kolečka a hlavně aby nebyl moc těžkej abych se nenadřela ve sněhu.
Vronia kde na horách? Já jsem z Jilemnice, blízko Vrchlabí a do hor doporučuju, je lehounký a díky jednomu kolu vepředu krásně prorážím závěje ![]()
já jsem z Trutnova… fakt, a já si myslela, že jedno kolečko ve předu, že to je špatně ovladatelný a tak, tak jsem raději koukala na 4 kola, než na 3… a to že se mi tam pár kousků líbilo… ![]()
Ženy, tak jsem dnes byla u dr. a mimču je měsíc a má 6.1mm
hrozně moc si přeji aby se nic nestalo a bylo vše v pořádku, na další kontrolu jdu až 24.1. ani fotku z UTZ mi nedal, takže na vánoce překvápko v obálce nebude,chtěla jsem to dát do obálky a tak budu muset vymyslet nebo namalovat něco jiného..hi jinak špatná zpráva..že jsem si nezařídila to rizikové těhotenství…bylo mi to hrozně blbé ho o to žádat, když mi je sice zle denně ale jen malinko..ikdyž pořád..ale jde o to, že nemůžu čekat do další kontroly, jelikož výpověd v práci je k 31.12.
takže abych měla nárok na MD tak musím omarodit a udělat blaf na zaměstnavatele no..takže to těhotenství rizikový-by pro to bylo nejdideálněší..budu muset se za ním příští týden stavit a říct mu, že můj stav se zhoršuje a že mám stresy v práci..co vy na to? dá mi to? on je pohodář..ale těžko říct že ![]()