Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jee holky vy me tesite, ze jste nemely priznaky do 8tt
me totiz zas znepokojuje, ze me neboli ani ty prsa ![]()
btw tady teda vali snih porad, a v praze neumi odklizet, takze se v tom brodit je fakt uzas ![]()
holky tady v Liberci je kalamita masakr! už druhý den v kuse padá a padá, autobusy nejezdí a doprava je zasekaná no hrůza děs, jinak mně je dnes tak nějak šoufl..opět..a také věřím, že mimi se udrží a vše bude v pořádku, nakonec mam to v kartách
![]()
Lucinka V kterým roce?? Já jsem končila v roce 1995. Do druháku jsme na tělocvik měly toho bláznivýho Šíra, to byl blázen
Jinak sněhu je tady neskutečně, potřebuji do lékárny a na nákup, ať mám z čeho vařit a péct, nemám ještě ani rohlíček
ale vůbec se mi do tý sloty nechce. Už máte napečeno??
Loranie - také zdravím
JE TO DĚS JÁ TRČÍM V PRÁCI ALE NEJRADĚJI BYCH PEKLA ![]()
Já jsem doma kvůli tomu močáku
Tak toho využiju k pečení
Tak ať Ti to rychle uteče a hlavně pak dobře dopadne s tou mateřskou
ahoj holky,mám dotaz,poslední ms jsem měla 10/11,testíky mám pozitivní,kdy byla ovulka přesně nevím ale myslím dle teploty tak asi 14 den cyklu…k doktorce jdu 21/12, co myslíte že už bude vidět?pokud je vše OK mohlo by jít vidět třeba už srdíčko??to je asi ještě brzo že?
Ewke Ruprechtice
Nechodíš na hokej?? GErri tak něco už určitě vidět bude, jestli to počítám dobře, měla bys být na začátku 6 týdne, takže možná i srdíčko, uvidíš. Já jdu teď na kontrolu v pondělí, to budu na začátku 8 týdne, tak prý už by mělo být, říkala doktorka, že už mi dá i průkazku
Tak snad to bude ok. Dej vědět, jak Ti to dopadlo
No jsem sama zvědavá,srdíčko by bylo supr,hned bych měla klidnější svátky,to čekání je nejhorší..jsem taky trošku nervózní z toho že mi vůbec nic není (vím,měla bych být ráda
),krom citlivých prsou teda,taky beru utrogestan páč jsme měla předtím nějaké problémy a 2× za sebou mi to odešlo s opožděnou ms…tak doufám že se tentokrát zadařilo!
na hokej sem chodila hooodně loni a předloni letos jsem nebyla..nějak to nevyšlo.. ![]()
ahoj holky právě se chystám k dr. tak mi držte palečky pak dám vědět jak jsem dopadla
Petri, tak moc přeji vše nej, ať se dozvíš samý dobrý zprávičky, určitě pak informuj, určitě bude všechno jak má být, neboj, budem na tebe moc myslet.
Ewke, my chodili letos taky málo, naposled jsme byli na Spartě a jak jsem se těšila na klobásku, tak mě pak nakopávalo, jen jsem ji tam cítila, takže jsme pak dali pauzu ![]()
jsem se kvůli tobě šla podívat z okna zda se to nezměnilo
a nic ale zdá se mně tam teda pěkná ledovka