Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
15.12.10 14:09

holky já věřím :wink: vždyt se rodí dětí :wink: kdys se rodilo a nezkoumal někdo zda mu buší srdíčko :wink: a pracoval na polu a rodil :wink:
Určitě to všem dopadne dobře :wink:

Já už se teda na mrnouska těším moc :wink: už jsem optimisticky naladěná a štastně jsem lítala po obdáku a koukala se na oblečky :mrgreen:
A zas nevím zda mám koupit něco na chlapečka nebo to bude holččika :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
15.12.10 14:09

no chlapeček Honzíček :huban: Holčička to bude práce :mrgreen: ještě že mám 9 měsíců čas :mrgreen: vlastně 8 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
15.12.10 14:11

to já určitě Matýska:)taky se mi moc líbí Tobiášek ale Matýska bych chtěla určitě,to leda by to byly dvojčata:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 14:14

mudr když tam našel 1 kuličku tak dvojčátka už nebudem mít co? :jazyk: jsem byla zvědavá a asi nic :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
287
15.12.10 14:16

ale tak kolikrát se stalo že vidět na začátku nebyla a až při kolikáté kontrole se najednou zjevilo další srdíčko:)ony jsou dvojčátka moc pěkný ale musí to být neuvěřitelný záhul!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 14:18

já vím malá pravděpodobnost bez umělého mít dvojčátka :mrgreen: my že je máme v rodině jsem manžela ale uklidnila že tam byla jdedna kulička :mrgreen:
No jen to kojení chjo já si to chci užít s 1 :-P

• Citovat
  • Upravit
11408

hehe my mame jasnou Rozarku, na kluka nejde vymyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471

No víte co, já byla u kartářky na jaře a to mi řikala, že jestli teď přijdu do jinýho stavu, tak o to přijdu, že potratím,že by to bylo nechtěný, což byla pravda (měly jsme nějaký problémy s mužem) a že to všechno můžu ovlivnit, jako si dávat pozor, ať do toho nevlítnu :nevim: No nevlítla, ale teď je to chtěné a je to půl roku poté, tak se strašně bojím. Už bych v životě k žádné takové nešla :zed: a to mi ještě řekla, že táta umře, a mělo se to vlastně už stát, tak nevím :roll: no prostě s prominutím krá.. tohle by nikomu říkat neměla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 14:20

Jméno ještě nevím, taky jsme o tom nepřemýšlely, zatím se chováme jako že se nic neděje. Příští rok to bude mazec, musíme se přestěhovat, bourat udělat kuchyň protože 4 se do toho bytu už nevejdeme :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 14:20

Pro mě je taky jednodušší holčička, na kluka nevím ani jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 14:21

jezis luci to bych neposlouchala, me zas tenkrat rekla, ze do mesice budu tehu, byla sem, ale prisla o to..

Mary no zas tak superrychle to nebylo, snazili sme se hned od zac.srpna - tusim jako ty.. pamatuju si na tvuj dotaz ohledne dovolene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 14:23

Tý jo,tak tohle by fakt správná kartářka vůbec říkal neměla,to s tebou muselo pěkně zamávat!Já taky byla u kartářky,řekla mi že budu mít do roka dítě (je to tak 2 měsíce)ale že tam budou nějaké problémy,dobře to prý ale dopadne,tak snad jo :lol:
xreni: Rozárka je krásný jméno, u nás ale nepřipadá v úvahu bo by to neladilo. Mě se moc líbí třeba Evelínka,Liliana,Ema,Ella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 14:24

No ona jinak se trefovala fakt do všeho i u kamarádek, co se jim narodí atd. ještě se nespletla.
Jen prostě doufám, že se to vztahovalo na to naše období, že jsme ještě nechtěly a ať si dám pozor, no jsou to nervy, radši o tom nepřemýšlím,bych se zbláznila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 14:25

Já bych ji vážně nebrala,seriózní kartářka Ti takový věci říkat správně vůbec nemá,takže bych byla v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 14:26

jo já myslel :mrgreen: a též někoho jiného kdo měl v popisu revizi myslím v říjnu a v prosinci čárku až když jsmem to poslala takže ste se snažili stejně jako my :jazyk: jen teda my měli měsíc ještě pauzu kvůli chřipce :jazyk:

No víš jak to bylo traumatické jet autem ze Slovenska :jazyk:
ale ted jsem těhu nečekala deko příznaku takže jsem směle jezdila čímkoliv a chodila asi 5 hodinový procházky po hypermaketech a dítě drží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky