Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sice termín máme 15/8 ona je 27/8 ale je to srpen je
takže určitě to byl osud musí to ale ještě vyjít
a třeba budu přenášet ![]()
Mě tedy 2× na
ale udržím to, to už by muselo být. Ale Terka vstávala v 5:45 a jsem hotová, nevyspalá. A to k tomu asi nepřispěje
Teď mě je pěkně blbě od žaludku a celý den přede mnou, dneska si jdu po obědě lehnout s ní ![]()
já taky věřím že to tak mělo být
jen aby bylo vše v pořádku a srpnen bude jako památka ![]()
Vždyt už minule to skoro srpen byl červenec ![]()
Mně taky bylo 2×
ale já vždy jak zakašlu a udržím nebo jak to posat a hotovka a to jsem měla radost
![]()
Mary to je hezky s tim osudem
a Anicka se urcite hodi, jen ted se s nima teda roztrhl pytel ![]()
ja mam dneska silnejsi carku, skoro jak kontrolni na mamatestu 25,tak jsem zas klidnejsi.. spatne vylozene mi neni, ale spis takovy nechutenstvi, nutim se snidat, na nic nemam extra chut..
dobré ráno
tak tu pročítám jaké máte nevolnosti a tak…a já pořád nic
navíc beru ten urtogestan a hodně sem četla o nežádoucích účincích co holky měly a já opět nic!jako vím..měla bych být ráda,ale tak si říkám jestli je vše v pořádku.Teplota je ale pořád vysoká a testíky už nemají kam tmavnout tak holt nezbývá než čekat do úterý
jinak hezký den všem ![]()
Holky za půl hoďky vyrážím směr dr. tk držte pěstičky, ať je tam srdíčko
.
Jinak mi uvažujeme nad jménem Liduška (Ludmila). Jmenovala se tak moje kamarádka, která loni po vánocích umřela (27 let). Přítel s tím souhlasí, tak pokud si to nerozmyslím já, uctím tak její památku a navíc bude Liduška pořád jako kdyby tady.
Tak jsem se právě vrátila od doktora,
je v pořádku a po vánocích 6.1. jdu znovu na kontrolu a pošle mě na testy na dawnův syndrom a ještě nějaké jiné vady. Není to teda povinné a stojí to 750,–, ale určitě na ně půjdu, abych věděla, že je miminko v pořádku.
Doufám, že podobně optimistických zprv bude po vašich kontrolách jen přibývat a že to všem dobře dopadne až do samého konce, drřím vám pěsti holky.
elchirk už na screening v lednu?Tak to si snad aspon v 7-8 tždnu proti mně
skvělý že kontrola dopadla výborně srdíčko bušilo a určitě to už bude dobré.
Elchirk gratulace ke kontrole ![]()
Manžel mě dneska řekl, že se mu v horečce zdálo, že jsem potratila, úplně mě tím rozhodil a brečela jsem jak malá holka
Ach jo, to je hrozný, stejně to člověk nemůže ovlivnit ![]()
Ahoj, mě jména po rodičích nevadí,ale nelíbí se mi manželovo jméno pro naše dítě František. Kdyby se jmenoval třeba Tomáš tak proč ne,ale Fanda? no ale jeho děda táta i on se tak jmenují a prostě pokud to bude kluk musí být Fanda.Koneckonců je to jedno,hlavně aby bylo mimi zdravé
a třeba to bude holka a nebudu se muset s nikým dohadovat
jinak já se cítím zatím dobře bolí mě prsa,ale to je tak asi zatím všechno.. Holky jak dlouho chcete chodit do práce? Já uvažuju nad tím,že bych šla už v lednu marodit…
Dr. mi podle dnešního ultrazvuku řekl, že jsem 6+5, navíc ty testy mi nebude dělat on, ale někam mě na pošle, to mi všechno ještě vysvětlí v tom lednu říkal. A taky v lednu už dostanu průkazku.
Lucinko ty nebreč, sny se málo kdy splní, určitě bude vše v pořádku, neboj.
Petri To mě naštěstí mužskýho jméno nevadí.Navrhla jsem to vlastně jen tak z legrace, že se bude jmenovat po něm, protože jsme prostě nemohli najít pěkný chlapský jméno, na kterým bysme se shodli a když jsem viděla tu jeho radost,tak to tak nakonec asi dopadne ![]()
Elchirk Ode mě taky gratulace
Průkazku až v lednu?? Myslela jsem , že jí dávají už u srdíčka, alespoň mě ji dokt. slíbila napsat už v pondělí při kontrole,ale možná kvůli práci, nesmím tahat těžký věci, tak chce ať si co nejdříve zažádám o přeložení jinam
ew:no babička mně též umřela na rakovinu a o dětech jsme se bavili a nechtěla jméno po sobě Marie
takže já jej nedala ale stejně si myslím že mně přišel darek z nebe že mám holčičku a skoro hned jak umřela 
to nemůže nebýt osud
já v osud hodně věřím A zda to bude chlapeček strašně chtěla Honzíčka takže pro mně to bude Honzíček 
Ted mně snese další dáreček druhý zda výjde tak se narodí skoro na její narozeniny