Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
16.12.10 07:47

ew:no babička mně též umřela na rakovinu a o dětech jsme se bavili a nechtěla jméno po sobě Marie :wink: takže já jej nedala ale stejně si myslím že mně přišel darek z nebe že mám holčičku a skoro hned jak umřela :wink:
Ted mně snese další dáreček druhý zda výjde tak se narodí skoro na její narozeniny :wink: to nemůže nebýt osud :wink: já v osud hodně věřím A zda to bude chlapeček strašně chtěla Honzíčka takže pro mně to bude Honzíček :wink:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
16.12.10 07:48

sice termín máme 15/8 ona je 27/8 ale je to srpen je :wink: takže určitě to byl osud musí to ale ještě vyjít :wink: a třeba budu přenášet :wink:

• Citovat
  • Upravit
6471
16.12.10 08:17

Mě tedy 2× na :poblion: ale udržím to, to už by muselo být. Ale Terka vstávala v 5:45 a jsem hotová, nevyspalá. A to k tomu asi nepřispěje :zed: Teď mě je pěkně blbě od žaludku a celý den přede mnou, dneska si jdu po obědě lehnout s ní :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.12.10 08:17

Marry na osud věřím, prostě to tak mělo být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.12.10 08:25

já taky věřím že to tak mělo být :wink: jen aby bylo vše v pořádku a srpnen bude jako památka :wink:
Vždyt už minule to skoro srpen byl červenec :jazyk:

Mně taky bylo 2× :poblion: ale já vždy jak zakašlu a udržím nebo jak to posat a hotovka a to jsem měla radost :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11408
16.12.10 09:39

Mary to je hezky s tim osudem :-) a Anicka se urcite hodi, jen ted se s nima teda roztrhl pytel :nevim:

ja mam dneska silnejsi carku, skoro jak kontrolni na mamatestu 25,tak jsem zas klidnejsi.. spatne vylozene mi neni, ale spis takovy nechutenstvi, nutim se snidat, na nic nemam extra chut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.12.10 09:44

dobré ráno :lol: tak tu pročítám jaké máte nevolnosti a tak…a já pořád nic :oops: navíc beru ten urtogestan a hodně sem četla o nežádoucích účincích co holky měly a já opět nic!jako vím..měla bych být ráda,ale tak si říkám jestli je vše v pořádku.Teplota je ale pořád vysoká a testíky už nemají kam tmavnout tak holt nezbývá než čekat do úterý :zed: jinak hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
16.12.10 10:11

Holky za půl hoďky vyrážím směr dr. tk držte pěstičky, ať je tam srdíčko :srdce: .

Jinak mi uvažujeme nad jménem Liduška (Ludmila). Jmenovala se tak moje kamarádka, která loni po vánocích umřela (27 let). Přítel s tím souhlasí, tak pokud si to nerozmyslím já, uctím tak její památku a navíc bude Liduška pořád jako kdyby tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
16.12.10 11:51

Tak jsem se právě vrátila od doktora, :srdce: je v pořádku a po vánocích 6.1. jdu znovu na kontrolu a pošle mě na testy na dawnův syndrom a ještě nějaké jiné vady. Není to teda povinné a stojí to 750,–, ale určitě na ně půjdu, abych věděla, že je miminko v pořádku.
Doufám, že podobně optimistických zprv bude po vašich kontrolách jen přibývat a že to všem dobře dopadne až do samého konce, drřím vám pěsti holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.12.10 12:18

elchirk už na screening v lednu?Tak to si snad aspon v 7-8 tždnu proti mně :lol: skvělý že kontrola dopadla výborně srdíčko bušilo a určitě to už bude dobré.

• Citovat
  • Upravit
6471
16.12.10 12:20

Elchirk gratulace ke kontrole :dance:

Manžel mě dneska řekl, že se mu v horečce zdálo, že jsem potratila, úplně mě tím rozhodil a brečela jsem jak malá holka :cry: Ach jo, to je hrozný, stejně to člověk nemůže ovlivnit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
16.12.10 12:57

Ahoj, mě jména po rodičích nevadí,ale nelíbí se mi manželovo jméno pro naše dítě František. Kdyby se jmenoval třeba Tomáš tak proč ne,ale Fanda? no ale jeho děda táta i on se tak jmenují a prostě pokud to bude kluk musí být Fanda.Koneckonců je to jedno,hlavně aby bylo mimi zdravé :-D a třeba to bude holka a nebudu se muset s nikým dohadovat :-)) jinak já se cítím zatím dobře bolí mě prsa,ale to je tak asi zatím všechno.. Holky jak dlouho chcete chodit do práce? Já uvažuju nad tím,že bych šla už v lednu marodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
16.12.10 12:59

Dr. mi podle dnešního ultrazvuku řekl, že jsem 6+5, navíc ty testy mi nebude dělat on, ale někam mě na pošle, to mi všechno ještě vysvětlí v tom lednu říkal. A taky v lednu už dostanu průkazku.

Lucinko ty nebreč, sny se málo kdy splní, určitě bude vše v pořádku, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.12.10 13:15

gratuluju k :srdce: :dance: už v šestém týdnu srdíčko, to je bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
16.12.10 13:19

Petri To mě naštěstí mužskýho jméno nevadí.Navrhla jsem to vlastně jen tak z legrace, že se bude jmenovat po něm, protože jsme prostě nemohli najít pěkný chlapský jméno, na kterým bysme se shodli a když jsem viděla tu jeho radost,tak to tak nakonec asi dopadne :lol:
Elchirk Ode mě taky gratulace :kytka: Průkazku až v lednu?? Myslela jsem , že jí dávají už u srdíčka, alespoň mě ji dokt. slíbila napsat už v pondělí při kontrole,ale možná kvůli práci, nesmím tahat těžký věci, tak chce ať si co nejdříve zažádám o přeložení jinam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky