Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
17.12.10 19:36

elchyr já u malé spadla na ledu a malá přežila :wink: byla jsem snad týden po testu no uplně na prášky a teda bříško mně nebolelo spadla jsem na zadek ale i tak jsem z toho byla vynervovaná ted chodím jak posraná :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
8937
17.12.10 19:46

Marry dík za podporu.
No kdybych spadla, bylo by to možná lepší, spadla bych totiž na zadek, jenže mě podjely nohy a snažila jsem se to ustát, což se mi teda povedlo, ale píchlo to nepříjemně, no ale říkám si, že kdyby to mělo něco byt, tak už je mi zle a bolí mě to.
Normálně chodím taky jak posr…, ale jak jsem byla z práce taková v ráži, tak jsem si vykračovala nějak rychleji a už to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.12.10 20:10

elchirk, to sis spis natahla sval ne? :-) to ja dneska pri jedne navsteve toalety najednou krev.. ale jen jednorazove, asi praskla zilka nebo co.. no ale uz jsem to zas videla cerne.. takze ted se hodlam hlidat a cpu ascorutin :-?
ale teda nevim jak budu v klidu, ma prijet tata a mame jit spolu na koncert v nedeli.. jak tam prostojim x hodin nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
17.12.10 20:35

Xreni doufám, že to opravdu nebylo nic vážné a nic ti nebude. Dávej na sebe velký pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
17.12.10 20:54

další člen :-)

Ahojky zdravím těhule s fazolkama :-) taky se přidáváme :-) Dnes jsem byla u dr. a vše bylo potvrzeno, sice jsme uplně na začátku ale už se hrozně těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.12.10 21:07

Ahojda holky, tak mě dneska bylo celý den fakt špatně, sice jsem si lehla po obědě, usnula, ale vzbudil mě tel a pak už nešlo zabrat a špatně mě bylo pořád. Pak mě trápilo břicho, strašně v něm píchalo, nakonec to byly jen zaražený prdy, ale trápí mě do teď :oops:

Holky buďte na sebe opatrný, ono tohle počasí je fakt na prd. Ještě že to je zmrzlý sníh u nás, ten moc neklouže, ale někdy pod tím je led a to je zrádný :-?

Vítám další členku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 21:29

xreni:uff no snad to bude jen prasklá žilka a přestalo to. Držím palce.

Luci:mně dnes taky nějak píchalo v břichu tak je to asi normální.

Jinak mně nic není kromě ráno když otevřu lednici :mrgreen: možná bych ji měla otevírat později ale já chystám ráno jídlo tak musím otevřít :mrgreen:

Manžel mně příjde jak těhotnej on je hotovej a spí v obýváku :lol:

• Citovat
  • Upravit
8937
17.12.10 21:33

Já si poslední dva dny odbývám :poblion: při ranním čištění zubů. Čistím, zuby, najednou mě natáhne a … je to hnus, protože v žaludku jsou jen žaludeční šťávy, ale pak už je mi celý den obstojně. Občas sice cítím divný pocit v žaludku, ale to vždy samo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
17.12.10 21:34

Tvůj spí sice v obýváku, ale máš ho doma. Já mám svého někde na vánočním večírku a právě přemýšlím, jestli na něj budu čekat v bdělém stavu nebo usnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 21:35

no naštval mně tak jsem mu řekla at si tam spí :mrgreen: mně se zdá že mně s ničím nepomůže přijde každý den a řekne zítra :evil: no nic jdu taky spát at to zaspíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8937
17.12.10 21:39

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.12.10 11:07

jak já už chci pondělí at jsem 6+0 :lol:

• Citovat
  • Upravit
11408
18.12.10 11:25

ja uz chci vanoce at jsem 6+0 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.12.10 11:34

no mně se zdá že já ty svátky budu tak hnat :roll: a zas proč chjo ale za 16dnů frčím k mudrovi :lol: :mrgreen:
nejradši bych nějaký ulz potkala o Vánocích pod stromečkem :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
11408
18.12.10 12:07

Mary to ja taky, navic ty uz jsi aspon byla a vis ze to tam je :-) ale tak me carka sili, dneska zas byla vic.. tak zatim jsem spokojena, nikdo me nestresuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí