Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Marry dík za podporu.
No kdybych spadla, bylo by to možná lepší, spadla bych totiž na zadek, jenže mě podjely nohy a snažila jsem se to ustát, což se mi teda povedlo, ale píchlo to nepříjemně, no ale říkám si, že kdyby to mělo něco byt, tak už je mi zle a bolí mě to.
Normálně chodím taky jak posr…, ale jak jsem byla z práce taková v ráži, tak jsem si vykračovala nějak rychleji a už to bylo.
elchirk, to sis spis natahla sval ne?
to ja dneska pri jedne navsteve toalety najednou krev.. ale jen jednorazove, asi praskla zilka nebo co.. no ale uz jsem to zas videla cerne.. takze ted se hodlam hlidat a cpu ascorutin ![]()
ale teda nevim jak budu v klidu, ma prijet tata a mame jit spolu na koncert v nedeli.. jak tam prostojim x hodin nevim..
Xreni doufám, že to opravdu nebylo nic vážné a nic ti nebude. Dávej na sebe velký pozor.
Ahojky zdravím těhule s fazolkama
taky se přidáváme
Dnes jsem byla u dr. a vše bylo potvrzeno, sice jsme uplně na začátku ale už se hrozně těšíme ![]()
Ahojda holky, tak mě dneska bylo celý den fakt špatně, sice jsem si lehla po obědě, usnula, ale vzbudil mě tel a pak už nešlo zabrat a špatně mě bylo pořád. Pak mě trápilo břicho, strašně v něm píchalo, nakonec to byly jen zaražený prdy, ale trápí mě do teď ![]()
Holky buďte na sebe opatrný, ono tohle počasí je fakt na prd. Ještě že to je zmrzlý sníh u nás, ten moc neklouže, ale někdy pod tím je led a to je zrádný ![]()
Vítám další členku ![]()
xreni:uff no snad to bude jen prasklá žilka a přestalo to. Držím palce.
Luci:mně dnes taky nějak píchalo v břichu tak je to asi normální.
Jinak mně nic není kromě ráno když otevřu lednici
možná bych ji měla otevírat později ale já chystám ráno jídlo tak musím otevřít ![]()
Manžel mně příjde jak těhotnej on je hotovej a spí v obýváku ![]()
Já si poslední dva dny odbývám
při ranním čištění zubů. Čistím, zuby, najednou mě natáhne a … je to hnus, protože v žaludku jsou jen žaludeční šťávy, ale pak už je mi celý den obstojně. Občas sice cítím divný pocit v žaludku, ale to vždy samo přejde.
Tvůj spí sice v obýváku, ale máš ho doma. Já mám svého někde na vánočním večírku a právě přemýšlím, jestli na něj budu čekat v bdělém stavu nebo usnu.
no naštval mně tak jsem mu řekla at si tam spí
mně se zdá že mně s ničím nepomůže přijde každý den a řekne zítra
no nic jdu taky spát at to zaspíme ![]()
no mně se zdá že já ty svátky budu tak hnat
a zas proč chjo ale za 16dnů frčím k mudrovi
![]()
nejradši bych nějaký ulz potkala o Vánocích pod stromečkem
![]()
Mary to ja taky, navic ty uz jsi aspon byla a vis ze to tam je
ale tak me carka sili, dneska zas byla vic.. tak zatim jsem spokojena, nikdo me nestresuje ![]()
elchyr já u malé spadla na ledu a malá přežila
byla jsem snad týden po testu no uplně na prášky a teda bříško mně nebolelo spadla jsem na zadek ale i tak jsem z toho byla vynervovaná ted chodím jak posraná