Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
17.12.10 14:52

hašlerka já byla jen na první kontrole 13/12 8 dnů po vynechání viděli jsme kuličku to je prý dutinka a je v děloze zbytek nevím :cert:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.12.10 14:54

teda já teda holky celý den jím :lol: :mrgreen: mně bylo jen ráno na zvracení a jako 2× se navalilo to byla konečná a hotovo pohoda dítě se mně teda smálo řeklo FUJ a jestli jednou budu zvracet co bude říkat potom :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3169
17.12.10 15:01

Já taky pořád jím. To je jediná chvilka, kdy je mi jakž takž. Přežít můžu jedině s plným žaludkem. Už mám břicho, jak v pátém měsíci :evil: Docela mě to štve, protože jsem chtěla tu váhu držet tentokrát na uzdě. Ale když na ty nevolnosti nic jiného nezabírá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 15:03

no já mám to břicho tak nafouklý že není možný že končím teprve 5 týden :lol: :mrgreen: nebude to tak 10týden? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1598
17.12.10 15:11

dobré odpoledne maminky,
tak dnes se mi podařilo zařídit si neschopenku na gynekologii, takže jsem zachráněna a půl roku mi bude soc.a zdrav. platit zaměstnavatel :-) i přesto, že v práci jsem měla končit k 31.12. už je to i na personálním domluvené jupí…akorát ted co s tím volným časem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 15:15

pěkně nakupvoat oblečky těšit se na miminko přečíst si ruzné rady jak vychovávat miminko poslouchat hudbu dívat se na filmy. to už pak nikdy neuděláš :lol: :mrgreen:
A skvělý a tu md ta už pak asi nebude co?

• Citovat
  • Upravit
1598
17.12.10 15:21

JOJO MD Právě že bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 15:25

tak to je užasný tak to si už jen užívej nebudeš bez penízku t je užasný :wink:
A čas neřeš naopak můžeš být štastná pěkně můžeš nakupovat užívat si teploučka venku a nebýt zavřená doma. Já teda s první byla na rizikovce takže já jsem byla už na mrtvicu být doma :jazyk: ale přežila jsem. A koukala jsem na seriály a na eminu a čas se zabil sám :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1098
17.12.10 16:48

no, my to budeme muset s manželem taky říct. teď se snažíme kamuflovat,ale jde to blbě. u nás se také vítá vínem a kořalkou. navíc jsme/byla jsem kuřák a to dost silný, po dohodě s doktorem jsem to snížila aspoň na dvě denně, a u našich, kam často jezdíme si beru vždy jen jednu cigaretu do krabičky s tím, že jsem dokouřila a zapoměla jsem si koupit. ale na vánoce jim to řekneme, i když je to ještě brzo, ale riskovat pijatiku u tchána nebudeme, ten si nedá říct, že nemám chuť a slivovice teče proudem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
17.12.10 16:50

už aby bylo po novém roce, strašně se těším na další kontrolu, kde by mělo být už srdíčko, to si myslím, že bych mohla být už v nějakém 8-9 týdnu od poslední MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
17.12.10 17:11

Tak holky..dneska na kontrole vše vpořádku. Mimi měří 11 mm..to je teda obr :pankac: Dokonce už i :srdce: . Jsem asi tak 7 týden. Došla jsem si sama na oběd, tolik chodů jsem snědla. břicho mám taky nafouknuté. Na Vánoce už to taky prozradíme..už teď to jde stěží utajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.12.10 17:13

já jdu na kontrolu v pondělí, už se moc těšim…mělo by být vidět už srdíčko, tak jsem zvědavá…to už budu 6t+5 tak snad. Jinak doma nikdo nic zatim neví ani doufám, že netuší…ani přítel… Tak jsem zvědavá, jak to zvládnu tehle víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 17:21

je smůla že tam jsou ty Vánoce :jazyk: mohli jsme vědět dřív vše ale nevadí aspon máme zas krásný dáreček.
No na mně to stejně poznají než to vůbec řekneme protože jestli za týden se mně to břicho jetě zvětší tak nevím :mrgreen: :lol:
Manžel lítá po nákupech prý po dárku tak sem mu řekla at valí domů že máme dáreček v břišku :-P :-P

• Citovat
  • Upravit
588
17.12.10 17:31

jak jste to udělali s tim metříkem, nějak si nevim rady…poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
17.12.10 19:03

Ahoj Holky, gratuluji ke kontrolám, které dobře dopadly a Ewke ke nemocenské, je fajn, že se ti to povedlo.

Há měla dnes totálně příšerné odpoledne. Trochu jsem nesnesla kritiku od šéfa (asi ty těhotenské emoce), tak jsem se totálně rozbrečela, takže moje „Fazolka“ (tak říkáme miminku s přítelem) bude nejspíš ubrečená a vystresovaná po mamince. A pak jsem ještě cestou z práce uklouzla a hrozně mě píchlo v podbřišku, tak jsem se dost lekla, ale teď už mě nic nebolí, tak snad bude vše bez problémů a v pořádku. Prostě den blbec. A to ještě musím jít zítra do práce dodělat, co jsem dnes nestihla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí