Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
takže do toho jdeš,já právě nevím…moc bych chtěla,myslím že budou docela hotoví
bylo by to první vnouče u obou našich rodičů:)jen mám ten strach ![]()
Gerri, my to určitě dáme rodičům jako dárek pod stromeček. Sice se ještě může cokoli stát, ale já jsem opimista a doufám že se nic nestane a na UTZ už jsem měla srdíčko, takže se nebojím.
gery ja když byla poprvý těhotná to věděly od 4tt
to jsme to řekli hned. Neboj určitě vše dobře dopadne.
Jen zatím nevím text
mám papír a4 takže nevím a chtěla jsem tam nalepit ulz nemám sice fotečku ale z netu jak to asi vypadá ale mnžel řekl stačí text ![]()
my dame taky k vanocum a to budu teprv 6+0 (a podle ovu tak 5+1), ale kdyz to nevyjde, tak s tim nic nenadelame.. predtim to nasi vedeli hned, byla sem v nemocnici a nemohla dojet..
ted dostanou pod stromek ponozky a zpravu, vyzvednu si je u vas v srpnu, vase vnouce
nekde sem to obslehla a moc se mi to libi ![]()
no já bych napsala text jak tu taky radili neco babičko, dědečku, tetko strýčků moc se na vás těším nevím zda jsem holčička nebo chlapeček u maminky se mám dobře a tatínek se o nás stará a vykouknu na vás v SRPNU ![]()
tak my to asi taky riskneme,i když,definitivně se rozhodnu až po úterní návštěvě dr…doufám,že pro mě bude mít jen dobré zprávy
my budeme rodičům dávat naše svatební alba na kterých pracuji tak sem přemýšlela že bychom jim třeba dali ještě jedno…zatím prázdné nebo s fotečkou,pokud bude:)
jee Geri, nebo uplne posledni fotecku do alba ze svatby dat ultrazvuk ![]()
jinak sem zapomnela podotknout, ze zaroven nasi dostanou prisny zakaz rozsirovani informaci ![]()
nad tím sem taky přemýšlela ale co když nedolistují do konce
![]()
Gerri píše:
nad tím sem taky přemýšlela ale co když nedolistují do konce![]()
no to bys je pak musela trochu nasmerovat ![]()
to asi jo…no jsem zvědavá jak to všechno bude,po Vánocích si musíme poreferovat ![]()
To album je super nápad, já už mám z UTZ 2 fotky (5+1 a 6+5) tak bych jim tammohla dát obě dvě s nadpisem moje první fotka, moje druhá fotka. Teda snad se nebudeš zlobit, že se budu opičit, ale musím to ještě probrat s přtelem, co na to on.
jasný,jen to použij,aspoň si po Vánocích budeme moct napsat jaký byly reakce,sranda by byla kdyby to tak přehlídli
![]()
no holky já jsem si odvezla lacláče zkrácený od tchýně těhu který jsem si koupila z mmb normálně jen za 140+50 pošta zadarmo a jsou moc krásný pošlu fotku ![]()
Jedna paní za ně chtěla víc 350 kč a ta zrovna dala slevu tak jsem si je koupila předem vím že se to nedělá ale koupila jsem si je v listopadu k narozkám tchýně je zaplatila a dala je zkrát6it a já si je musela odvést udajně
protože se opravdu nedostanu do žádných riflý a jsou moc prima až budu po porodu ubírat tak furt je mohu nosit a nemusím kupovat náhradní rifle jsou na knoflíčky a třeba vydrží i do porodu.
Takže na mně to už i bude asi poznat já jsem nafouklá jak balon
a to tam pojedeme až za týden tak abych nebyla ještě víc nafouklá
![]()
no já s spíš bojí, jak to zvládne taťka, on je ze všeho hrozně na „měkko“, tak snad to s ním nešvihne a ustojí to. Ale je pravda, že jsme jim o prázdninách řekli, že na podzim na tom cceme začít „pracovat“ tak snad se na to už vnitřně trochu připravuje. Každopádně to bude nejlepší nejlepší dárek k Vánocům, co naši kdy dostali.
Jedinné z čeho mám strach jsou moje nevolnosti. Jedeme k našim už 23.12, tak snad nebudu moc
, aby mě neodhalili.
no já budu 6+6 a mám koupený ozdobný papír a napíšem to
snad to dopadne snad. Ale zas manžel už je netrpělivej ten to chtěl říct ihned v telefonu