Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
17.12.10 09:49

no já budu 6+6 a mám koupený ozdobný papír a napíšem to :-P snad to dopadne snad. Ale zas manžel už je netrpělivej ten to chtěl říct ihned v telefonu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
17.12.10 09:52

takže do toho jdeš,já právě nevím…moc bych chtěla,myslím že budou docela hotoví :lol: bylo by to první vnouče u obou našich rodičů:)jen mám ten strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
17.12.10 09:55

Gerri, my to určitě dáme rodičům jako dárek pod stromeček. Sice se ještě může cokoli stát, ale já jsem opimista a doufám že se nic nestane a na UTZ už jsem měla srdíčko, takže se nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 09:58

gery ja když byla poprvý těhotná to věděly od 4tt :mrgreen: to jsme to řekli hned. Neboj určitě vše dobře dopadne. :-P Jen zatím nevím text :lol: mám papír a4 takže nevím a chtěla jsem tam nalepit ulz nemám sice fotečku ale z netu jak to asi vypadá ale mnžel řekl stačí text :think:

• Citovat
  • Upravit
11408
17.12.10 10:00

my dame taky k vanocum a to budu teprv 6+0 (a podle ovu tak 5+1), ale kdyz to nevyjde, tak s tim nic nenadelame.. predtim to nasi vedeli hned, byla sem v nemocnici a nemohla dojet..
ted dostanou pod stromek ponozky a zpravu, vyzvednu si je u vas v srpnu, vase vnouce :-) nekde sem to obslehla a moc se mi to libi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 10:02

no já bych napsala text jak tu taky radili neco babičko, dědečku, tetko strýčků moc se na vás těším nevím zda jsem holčička nebo chlapeček u maminky se mám dobře a tatínek se o nás stará a vykouknu na vás v SRPNU :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
287
17.12.10 10:11

tak my to asi taky riskneme,i když,definitivně se rozhodnu až po úterní návštěvě dr…doufám,že pro mě bude mít jen dobré zprávy :lol: my budeme rodičům dávat naše svatební alba na kterých pracuji tak sem přemýšlela že bychom jim třeba dali ještě jedno…zatím prázdné nebo s fotečkou,pokud bude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.12.10 10:14

jee Geri, nebo uplne posledni fotecku do alba ze svatby dat ultrazvuk :-)
jinak sem zapomnela podotknout, ze zaroven nasi dostanou prisny zakaz rozsirovani informaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.12.10 10:17

nad tím sem taky přemýšlela ale co když nedolistují do konce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.12.10 10:33
Gerri píše:
nad tím sem taky přemýšlela ale co když nedolistují do konce :mrgreen: :mrgreen:

no to bys je pak musela trochu nasmerovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.12.10 10:37

to asi jo…no jsem zvědavá jak to všechno bude,po Vánocích si musíme poreferovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
17.12.10 10:44

To album je super nápad, já už mám z UTZ 2 fotky (5+1 a 6+5) tak bych jim tammohla dát obě dvě s nadpisem moje první fotka, moje druhá fotka. Teda snad se nebudeš zlobit, že se budu opičit, ale musím to ještě probrat s přtelem, co na to on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.12.10 10:50

jasný,jen to použij,aspoň si po Vánocích budeme moct napsat jaký byly reakce,sranda by byla kdyby to tak přehlídli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.12.10 11:02

no holky já jsem si odvezla lacláče zkrácený od tchýně těhu který jsem si koupila z mmb normálně jen za 140+50 pošta zadarmo a jsou moc krásný pošlu fotku :jazyk:
Jedna paní za ně chtěla víc 350 kč a ta zrovna dala slevu tak jsem si je koupila předem vím že se to nedělá ale koupila jsem si je v listopadu k narozkám tchýně je zaplatila a dala je zkrát6it a já si je musela odvést udajně :mrgreen: protože se opravdu nedostanu do žádných riflý a jsou moc prima až budu po porodu ubírat tak furt je mohu nosit a nemusím kupovat náhradní rifle jsou na knoflíčky a třeba vydrží i do porodu.
Takže na mně to už i bude asi poznat já jsem nafouklá jak balon :mrgreen: :lol: a to tam pojedeme až za týden tak abych nebyla ještě víc nafouklá :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8937
17.12.10 11:07

no já s spíš bojí, jak to zvládne taťka, on je ze všeho hrozně na „měkko“, tak snad to s ním nešvihne a ustojí to. Ale je pravda, že jsme jim o prázdninách řekli, že na podzim na tom cceme začít „pracovat“ tak snad se na to už vnitřně trochu připravuje. Každopádně to bude nejlepší nejlepší dárek k Vánocům, co naši kdy dostali.
Jedinné z čeho mám strach jsou moje nevolnosti. Jedeme k našim už 23.12, tak snad nebudu moc :poblion: , aby mě neodhalili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí