Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
15.12.10 18:33

na začátku unora bude po 12týdnu mrkni mně na metřík je z 8/12 ms je to tam psané :jazyk: jak já se nemůžu dočkat at už je aspon ten leden a OK a pak ještě 3 týdny a hura do 2 trimestru :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1465
15.12.10 18:39

a kde najdu ten měřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 18:40

já když se podívám na tvůj profil nic tam nevidím a nemůžu se nikam dál podívat už jsem si dala u tebe žádost o přátelství tak možná tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 18:41

nemáš zapnuté podpisy je to nahoře jak zapneš uvidíš že mám už jedno dítě na krku :wink:

• Citovat
  • Upravit
1465
15.12.10 18:43

aha děkuju jéé to je hezký můžu si to také nastavit? a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 18:48

klikni na ten můj
pak dej due tam zadej datum ms poslední vyjede ti link a pak dej get to code a tam ti vyjede kod který si zkopíruješ do schránky tak hura do toho :wink:

• Citovat
  • Upravit
1465
15.12.10 18:56

děkuju a není něco takového i v češtině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 19:03

uff tyjo tak to ti nevím jestli je něco v češtině to zvládneš do toho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1465
15.12.10 19:08

no jsem trubka a kam to zkopíruji? do jaké schránky? já se v tom moc nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
15.12.10 19:08
petrikaaa píše:
U nás je to jasné když to bude kluk bude se muset jmenovat po manželovi (už 2 roky se ho snažím přemluvit,ale holt jsem neuspěla) takže kluk bude Fanda a holčička se mi líbí buď Kristýnka nebo Klárka.. ale třeba to ještě za těch pár měsíců pozměníme…

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem nejsem. Můj přítel taky trvá na tom, že chlapeček se bude jmenovat po něm - je to ridinná tradice a byl by to už 4. v rodině. takže chlapeček bude Pepík a hočičku vůbec nevím, vždy něco vymyslím a mám pocit, že je to definitivní, a daší týden zas něco nového :lol: zvažuju Ludmilu, Anežku, Barboru - hledám něco českého, co by se hodilo k tomu Pepíkovi

Osobně s tím nesouhlasím a myslím si, že rodiče co dávají jména po sobě jsou bez fantazie, ale přítel je neoblomný a mohla bych se třeba na hlavu stavět a neustoupí. Tak ustoupím já, hlavně aby bylo miminko zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.12.10 19:55

O děděných jménech jsme se s manželem hádali už v začátcích našeho vztahu. Ale vydupala jsem si, že se naše mimča po nás prostě jmenovat nebudou. Teď to na mě zkouší i jeho rodiče… rodinná tradice utužená vesnickým životem a zvyky je dlouhá X generací:-) o to neoblomnější jsem byla a máme vybraná jména Anežka, Eliška… Adámek, Vojta, Matěj …hurá, nemusí to být Václav:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 20:01

Peti koukni na diskuze metříky a podle návodu na to příjdeš :wink:
Třeba tady jsem našla diskuzi, ale je jich tam spousta
 https://www.emimino.cz/…apave-20709/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.12.10 20:01

sice je to bez fantazie ale zase když dědíš po rodičích vlastnosti,krev a dostaneš od nich život tak proč né jméno :-) mně to příjde rodinné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.12.10 20:16

no,v kolikátým týdnu jsem si nějak nemůžu vzpomenout. byla jsem dost v šoku. kdybych nedostala fotku, tak snad mi to ani nedojde, ale je to na začátku. poslední MS jsem měla 13.11. a u doktora jsem byla 13.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.12.10 20:17

Pokud chce někdo pojmenovat mimčo po sobě, je to asi tradiční, vkládá to do dítěte další kus tebe atd… Ale nějak chci, aby měl svojí identitu a to i se jménem:-) Praděda, děda, táta a mimčo stejného jména mi vyvstává husí kůži. Kluci (manžel a pantáta) si celoživotně, dokud žili pospolu, navzájem otvírali poštu… Asi hlavně kvůli tomuhle a kvůli oslovení nejstarší Venda, prostřední Venda a malej Venda…nebo Vašku, Vendo a Vašíku…pojďte k večeři.. to nééé:-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí