Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gerri píše:
jé tak brzo je možné už mít obrázek z ultrazvuku?to sem vůbec nevěděla…ale asi taky záleží na vybavení ordinace,co?každopádně gratuluju
jo je to možný
můj doktor má velmi dobré vybavení má tam i 4d ultrazvuk.. a je hodnej vždycky u každý prohlídky my dává fotečku..
já taky nemám ráda když se děti jmenují po rodičích,ale koneckonců je to jedno hlavně aby byli prcek v pořádku..
ahoj holky, můžu se přidat? já byla u pana doktora v pondělí a mám doma fotku s malým flekem. má asi podle doktora 6mm. ale nějak jsem byla mimo a nevzpomenu si v kolikátém týdnu jsem. jinak mi to taky vychází na srpen. to je super, aspoň budeme moci jezdit s kočárem ještě relativně v teple ![]()
petrička gratuluju ke kontrole. K těm dvojčatkům manžel řekl že je to chyba než zázrak
jak se to vajíčko rozděluje.
Jinak koukala jsem na fotečku vidím žes měla to stejný co já je to jen taková bublinka a viděl si už v ní něco?
Já se moc neptala já byla ráda za bublinku doktor též řekl je v děloze a že toto můžeme považovat za těhotenství a že příště už bude srdíčko tak snad no ![]()
Ahoj vítej,já jsem také ráda,že se to narodí v létě nebudem je muset tolik obtěm to tedy opravdu nezávidím to nemůžou pomalu vyrazit ani někam na procházku…
Marry11 píše:
petrička gratuluju ke kontrole. K těm dvojčatkům manžel řekl že je to chyba než zázrakjak se to vajíčko rozděluje.Jinak koukala jsem na fotečku vidím žes měla to stejný co já je to jen taková bublinka a viděl si už v ní něco?
Já se moc neptala já byla ráda za bublinku doktor též řekl je v děloze a že toto můžeme považovat za těhotenství a že příště už bude srdíčko tak snad no
Ono to tady na tý fotce není vidět,ale jinak je tam uprostřed toho váčku taková tečka a to je prý to miminko
takže mám být v klidu vše je v pořádku,ale překvapilo mě,že mi nedal nic na udržení,ale já mu věřím asi ví proč to dělá… A kdy jdeš na další kontrolu? já jdu až 5.1. to budu 8+2 tak to už srdíčko určitě vidět bude ![]()
no já se právě nezeptala a nevím zda tam tu tečku taky mám ![]()
Jdu už 4/1 o den dříve budu 8+1
Takt tahle skrvnka je naše malé něco. jak tam píšou je to 6,14mm
aha to jsem také viděla ale nepřišlo mně že v tom taky něco jako vidím
mudr mně to teda neměřil jen řekl že to je ono a je to v děloze ![]()
Marry11 píše:
no já se právě nezeptala a nevím zda tam tu tečku taky mámJdu už 4/1 o den dříve budu 8+1
Tak super jdeš o den dřív tak alespoň řekneš a ukážeš fotečku a já bych potom měla mít to samé… 3 týdny to je za dlouho,já už chci mít za sebou alespoň 3 měsíce pak už se nebudu tolik bát…
já taky to ženu a pak zas budu plakat že už těhotná nejsem
ale ty 3 měsíce bych ráda už at jsou zítra pryč a pak si člověk bude jen užívat a těšit.
Je to něco že si o ty dvojčátka přišla chjo chudinko ale ted už to musí vyjít musí ![]()
Pereferuju ale já mám takový strach nějak že není něco v pořádku já kromě vynechané ms už 10 dnů a záchodu furt nic nemám a čekám na to jak na smilování ![]()
votompotom a v kolikátým týdnu si?Já že mně mudr nedal fotečku ale asi se mu nezdálo že tam zas asi nic moc není ![]()
já mám taky přijí příště hned po nové roce, mělo by být už srdíčko, tak uvidíme. tentokrát se tedy zeptám v kolikátým jsem, abych měla taky přehled, i když, teď si myslím, že to není nějak podstatné. stačí, když doktor říká, že je to ok
jsme na tom stejně,bojím se moc aby na příští kontrole tlouklo
a mimi bylo v pořádku já už bych další neúspěch nezvládla,ale po 3 měsících už se budu jen a jen těšit
kdy vlastně budeme ve 12 týdnu? koncem ledna že? no tak od února hurá na těšení
takže musíme vydržet ještě 6 týdnu
jsme na tom stejně,bojím se moc aby na příští kontrole tlouklo
a mimi bylo v pořádku já už bych další neúspěch nezvládla,ale po 3 měsících už se budu jen a jen těšit
kdy vlastně budeme ve 12 týdnu? koncem ledna že? no tak od února hurá na těšení
takže musíme vydržet ještě 6 týdnu