Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1465
15.12.10 17:09
Gerri píše:
jé tak brzo je možné už mít obrázek z ultrazvuku?to sem vůbec nevěděla…ale asi taky záleží na vybavení ordinace,co?každopádně gratuluju :kytka:

jo je to možný :-) můj doktor má velmi dobré vybavení má tam i 4d ultrazvuk.. a je hodnej vždycky u každý prohlídky my dává fotečku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 17:11

já taky nemám ráda když se děti jmenují po rodičích,ale koneckonců je to jedno hlavně aby byli prcek v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.12.10 17:12

ahoj holky, můžu se přidat? já byla u pana doktora v pondělí a mám doma fotku s malým flekem. má asi podle doktora 6mm. ale nějak jsem byla mimo a nevzpomenu si v kolikátém týdnu jsem. jinak mi to taky vychází na srpen. to je super, aspoň budeme moci jezdit s kočárem ještě relativně v teple :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 17:17

petrička gratuluju ke kontrole. K těm dvojčatkům manžel řekl že je to chyba než zázrak :jazyk: jak se to vajíčko rozděluje.

Jinak koukala jsem na fotečku vidím žes měla to stejný co já je to jen taková bublinka a viděl si už v ní něco? :jazyk: Já se moc neptala já byla ráda za bublinku doktor též řekl je v děloze a že toto můžeme považovat za těhotenství a že příště už bude srdíčko tak snad no :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1465
15.12.10 17:17

Ahoj vítej,já jsem také ráda,že se to narodí v létě nebudem je muset tolik obtěm to tedy opravdu nezávidím to nemůžou pomalu vyrazit ani někam na procházku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 17:20
Marry11 píše:
petrička gratuluju ke kontrole. K těm dvojčatkům manžel řekl že je to chyba než zázrak :jazyk: jak se to vajíčko rozděluje.Jinak koukala jsem na fotečku vidím žes měla to stejný co já je to jen taková bublinka a viděl si už v ní něco? :jazyk: Já se moc neptala já byla ráda za bublinku doktor též řekl je v děloze a že toto můžeme považovat za těhotenství a že příště už bude srdíčko tak snad no :jazyk:

Ono to tady na tý fotce není vidět,ale jinak je tam uprostřed toho váčku taková tečka a to je prý to miminko :-) takže mám být v klidu vše je v pořádku,ale překvapilo mě,že mi nedal nic na udržení,ale já mu věřím asi ví proč to dělá… A kdy jdeš na další kontrolu? já jdu až 5.1. to budu 8+2 tak to už srdíčko určitě vidět bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 17:23

no já se právě nezeptala a nevím zda tam tu tečku taky mám :roll:

Jdu už 4/1 o den dříve budu 8+1

• Citovat
  • Upravit
1098
15.12.10 17:30

Takt tahle skrvnka je naše malé něco. jak tam píšou je to 6,14mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 18:05

aha to jsem také viděla ale nepřišlo mně že v tom taky něco jako vidím :mrgreen: :lol: mudr mně to teda neměřil jen řekl že to je ono a je to v děloze :wink:

• Citovat
  • Upravit
1465
15.12.10 18:23
Marry11 píše:
no já se právě nezeptala a nevím zda tam tu tečku taky mám :roll:Jdu už 4/1 o den dříve budu 8+1

Tak super jdeš o den dřív tak alespoň řekneš a ukážeš fotečku a já bych potom měla mít to samé… 3 týdny to je za dlouho,já už chci mít za sebou alespoň 3 měsíce pak už se nebudu tolik bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 18:27

já taky to ženu a pak zas budu plakat že už těhotná nejsem :roll: ale ty 3 měsíce bych ráda už at jsou zítra pryč a pak si člověk bude jen užívat a těšit.
Je to něco že si o ty dvojčátka přišla chjo chudinko ale ted už to musí vyjít musí :wink:
Pereferuju ale já mám takový strach nějak že není něco v pořádku já kromě vynechané ms už 10 dnů a záchodu furt nic nemám a čekám na to jak na smilování :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
15.12.10 18:29

votompotom a v kolikátým týdnu si?Já že mně mudr nedal fotečku ale asi se mu nezdálo že tam zas asi nic moc není :wink:

• Citovat
  • Upravit
1098
15.12.10 18:30

já mám taky přijí příště hned po nové roce, mělo by být už srdíčko, tak uvidíme. tentokrát se tedy zeptám v kolikátým jsem, abych měla taky přehled, i když, teď si myslím, že to není nějak podstatné. stačí, když doktor říká, že je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 18:31

jsme na tom stejně,bojím se moc aby na příští kontrole tlouklo :srdce: a mimi bylo v pořádku já už bych další neúspěch nezvládla,ale po 3 měsících už se budu jen a jen těšit :-) kdy vlastně budeme ve 12 týdnu? koncem ledna že? no tak od února hurá na těšení :-) takže musíme vydržet ještě 6 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
15.12.10 18:31

jsme na tom stejně,bojím se moc aby na příští kontrole tlouklo :srdce: a mimi bylo v pořádku já už bych další neúspěch nezvládla,ale po 3 měsících už se budu jen a jen těšit :-) kdy vlastně budeme ve 12 týdnu? koncem ledna že? no tak od února hurá na těšení :-) takže musíme vydržet ještě 6 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí