Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vůbec si nestěžujte,že nemáte příznaky těhu. To já teda ráno a dopoledne prosím boha,ať je mi lépe
Zrovna jsem posnídala,tak čekám,zda zase bude
. Ale v prvním těhotenství to bylo horší o dost. Na kontrolu jdu v pátek. Měla bych být už v 7 týdnu. Tak uvidíme,zda bude
. Všem držím palečky
Klarýsek píše:
Holky vůbec si nestěžujte,že nemáte příznaky těhu. To já teda ráno a dopoledne prosím boha,ať je mi lépeZrovna jsem posnídala,tak čekám,zda zase bude
. Ale v prvním těhotenství to bylo horší o dost. Na kontrolu jdu v pátek. Měla bych být už v 7 týdnu. Tak uvidíme,zda bude
. Všem držím palečky
tý jo,tak to máš pěkně blbý,víš co,já si nechci stěžovat že nemám příznaky,ale v hlavě mám katastrofický scénáře proč mě nic nebolí…chápeš,kdyby mi bylo blbě tak asi spíš uvěřím tomu že je vše ok
asi to moc prožívám no.. ![]()
Příspěvek upraven 15.12.10 v 11:31
xreni:mně taky prsa nebolí
já fakt nemám žádný příznak kromě chození na WC ![]()
držím palce na kontroly ![]()
Loraine teta je 77 ročník, tak nevím,kdy maturovala, ale v té době tam byla rodinka ![]()
Já jsem tam dělala jen rekvalifikaci,takže znám jen pár učitelů
a to už tam byla obchodní akademie, nebo něco takového zaměřeného na veřejnou správu. ![]()
Gerri já jdu taky na utz 21.12. a budu 6+1 a nepočítám ještě se srdíčkem, u první jsem ho taky neměla, takže spíš nepočítej a když bude budeš příjemně překvapená.
Jinak já mám v hlavě taky katastrofický scénáře, vůbec, když se cítím dobře. S Terkou se docela nadřu teď v zimě, tak doufám, že to mimísek ustojí ![]()
Holky neuděláme nějakou tabulku? Já bych tam napsala termín porodu, mohly bysme tam psát kontroly atd. co vy na to?
To je skvělý nápad s tou tabulkou,jen já nemám na to hlavu. Teď jsem spíše přeborník v
![]()
Jé tak to jdeme na kontrolu stejně,bezva:)dám určo vědět,podle počtů bych měla měla jít bez jednoho dne 6tt tak uvidíme:)jsem na ostatní taky moc zvědavá.
Mně při 1.těhu bylo trošku šoufl (z hladu a některých pachů), ale žádné bolesti prsou a chození na wc…Při 2. taky sem tam šoufl, prsa bolí, ale wc opět vůbec
Takže radši bez příznaků ![]()
Koupili jsme kočárek 4kolku V-cross…a úplně na hovno. Měli jsme ho asi 2× na opravě…ani jednou nám podělaní poláci reklamaci neuznali…a vždy to jen spravili. Řešili jsme to i přes ČOI. Ze zeleno-černé barvy je teď zeleno-fialovohnědý (přestože jsem si s prodejcem psala mail ohledně blednutí a tvrdil, že nebledne-a ČOI mi tvrdila, že když to mám písemně, že mi to musí uznat)… Jednou nám praskla konstrukce…prý proto, že jsme tím hýbali do boku… Hmm…kamarádka s jejím kočárem mydlila jak o závod (sama jsem hleděla, že vydržel - x-lander) a nic se mu nestalo. 3kolku bych si nekoupila, príjde mi hrozně nestabilní. Ale každý má svůj názor ![]()
Já bych tam dala ještě jméno naše, postupně můžeme přidávat pohlaví, jména dětí atd. ![]()
Takže já ročník 1984, TP 15.8. kontrola 21.12. a jmenuju se Lucka, jak jinak
jo a město Jilemnice
Holky já sem asi pověrčivá…ale ráda bych se do tabulky taky přidala ale až po té kontrole příští týden…
jinak výbornej nápad ![]()
holky takhle to asi bude vypadat a upravovala bych to postupne, kontroly bysme museli moc casto menit, to si dejte do podpisu
kdo chce at mi posle data ![]()
paráda..jinak já LIBEREC JMÉNO EVA
TP první dekázda srpen no…tak dejme 3.8.2011