Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4279
15.12.10 10:57

Holky vůbec si nestěžujte,že nemáte příznaky těhu. To já teda ráno a dopoledne prosím boha,ať je mi lépe :pankac: Zrovna jsem posnídala,tak čekám,zda zase bude :poblion: . Ale v prvním těhotenství to bylo horší o dost. Na kontrolu jdu v pátek. Měla bych být už v 7 týdnu. Tak uvidíme,zda bude :srdce: . Všem držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 11:10
Klarýsek píše:
Holky vůbec si nestěžujte,že nemáte příznaky těhu. To já teda ráno a dopoledne prosím boha,ať je mi lépe :pankac: Zrovna jsem posnídala,tak čekám,zda zase bude :poblion: . Ale v prvním těhotenství to bylo horší o dost. Na kontrolu jdu v pátek. Měla bych být už v 7 týdnu. Tak uvidíme,zda bude :srdce: . Všem držím palečky

tý jo,tak to máš pěkně blbý,víš co,já si nechci stěžovat že nemám příznaky,ale v hlavě mám katastrofický scénáře proč mě nic nebolí…chápeš,kdyby mi bylo blbě tak asi spíš uvěřím tomu že je vše ok :nevim:asi to moc prožívám no.. :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.12.10 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 11:22

xreni:mně taky prsa nebolí :roll: já fakt nemám žádný příznak kromě chození na WC :roll:

držím palce na kontroly :wink:

• Citovat
  • Upravit
6471
15.12.10 12:47

Loraine teta je 77 ročník, tak nevím,kdy maturovala, ale v té době tam byla rodinka :nevim:
Já jsem tam dělala jen rekvalifikaci,takže znám jen pár učitelů :-D a to už tam byla obchodní akademie, nebo něco takového zaměřeného na veřejnou správu. :-D

Gerri já jdu taky na utz 21.12. a budu 6+1 a nepočítám ještě se srdíčkem, u první jsem ho taky neměla, takže spíš nepočítej a když bude budeš příjemně překvapená.

Jinak já mám v hlavě taky katastrofický scénáře, vůbec, když se cítím dobře. S Terkou se docela nadřu teď v zimě, tak doufám, že to mimísek ustojí :srdce:

Holky neuděláme nějakou tabulku? Já bych tam napsala termín porodu, mohly bysme tam psát kontroly atd. co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
15.12.10 12:53

To je skvělý nápad s tou tabulkou,jen já nemám na to hlavu. Teď jsem spíše přeborník v :poblion: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 12:59

Jé tak to jdeme na kontrolu stejně,bezva:)dám určo vědět,podle počtů bych měla měla jít bez jednoho dne 6tt tak uvidíme:)jsem na ostatní taky moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 13:02

holky ja se klidne hlasim na tabulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 13:04

co rikate na:
prezdivka, vek, mesto, TP…?? jeste neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.12.10 13:04

Mně při 1.těhu bylo trošku šoufl (z hladu a některých pachů), ale žádné bolesti prsou a chození na wc…Při 2. taky sem tam šoufl, prsa bolí, ale wc opět vůbec :-) Takže radši bez příznaků :-)
Koupili jsme kočárek 4kolku V-cross…a úplně na hovno. Měli jsme ho asi 2× na opravě…ani jednou nám podělaní poláci reklamaci neuznali…a vždy to jen spravili. Řešili jsme to i přes ČOI. Ze zeleno-černé barvy je teď zeleno-fialovohnědý (přestože jsem si s prodejcem psala mail ohledně blednutí a tvrdil, že nebledne-a ČOI mi tvrdila, že když to mám písemně, že mi to musí uznat)… Jednou nám praskla konstrukce…prý proto, že jsme tím hýbali do boku… Hmm…kamarádka s jejím kočárem mydlila jak o závod (sama jsem hleděla, že vydržel - x-lander) a nic se mu nestalo. 3kolku bych si nekoupila, príjde mi hrozně nestabilní. Ale každý má svůj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 13:05

xreni tak super, pusť se do toho :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 13:07

Já bych tam dala ještě jméno naše, postupně můžeme přidávat pohlaví, jména dětí atd. :-D
Takže já ročník 1984, TP 15.8. kontrola 21.12. a jmenuju se Lucka, jak jinak :lol: jo a město Jilemnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 13:10

Holky já sem asi pověrčivá…ale ráda bych se do tabulky taky přidala ale až po té kontrole příští týden… :nevim: jinak výbornej nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 13:15

smazana tabulka :-)

Příspěvek upraven 15.12.10 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 13:16

holky takhle to asi bude vypadat a upravovala bych to postupne, kontroly bysme museli moc casto menit, to si dejte do podpisu ;-) kdo chce at mi posle data ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.12.10 13:19

paráda..jinak já LIBEREC JMÉNO EVA :-) TP první dekázda srpen no…tak dejme 3.8.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí