Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
15.12.10 13:23

Evi super, jinak si musime zapamatovat, ze je tabulka na strane 17 :-) mozna si to hodim do podpisu, at to jde videt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 13:25

já to taky nechám po kontrole co když prcek nebude mtí srdíčko?Nebo už se tam trřeba nevyvíjí?Mám obavy za 3 týdny řeknu jak to vypadá já mám docela obavy bez těhu příznaku a jen bublinka na ulz :lol:

• Citovat
  • Upravit
6471
15.12.10 13:26
Gerri píše:
Holky já sem asi pověrčivá…ale ráda bych se do tabulky taky přidala ale až po té kontrole příští týden… :nevim: jinak výbornej nápad :-)

Teď si mě vyděsila, máš pravdu, já se taky bojím všeho :-? :-(
Xreni tak mě taky smaž, ať něco nezakřiknu, připsat se můžu vždy, děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 13:27

Tak víte co, necháme tabulku až po těch prvních srdíčkách :srdce: co vy na to? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 13:30

holky klidne to muzem nechat na potom.. ja uz takhle jednou z tabulky vymazana byla .. ale zas poverciva nejsem, kdyz to nevyjde, tak se proste odmazu, ted neverim do 13tt nicemu :nevim: ja uz tenkrat mela i srdicko a stejne to pak nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 13:34

Xreni to je hrozný, já se toho tak děsím, i když je asi lepší, když to odejde samo takhle na začátku než pak nějaké problémy. Je to smutný :cry:

Já ze stejného důvodu nemám ani metřík, prostě až po kontrole, nebo až po novém roce, až bude 8tt aspoň, uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 13:40

Luci jasne.. no me na to prisli na kontrole v 9tt, nemela sem zadne problemy a pak sem musela na revizi.. je toho hodne, tak dokud to bylo jen jednou, tak doufam, ze to byla jen nahoda.. ja si metrik uziju, dokud muzu (a doufam teda ze tentokrat hoodne dlouho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 13:42

Xreni určitě neboj :hug:
Já nechápu, proč je toho teď tak moc, je to strašně smutný a je mi z toho úzko. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 13:53

jé,to sem vás nechtěla vyděsit :-( já jen že krom těch pozitivních testíků nevím nic tak bych ráda počkala a máte pravdu,těch problémů je teď nějak děsně moc,počít dítě a donosit ho je dnes úplná věda!ale my to zvládneme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.12.10 13:54

jasny holky, kdo se boji, nesmi do lesa :mrgreen:
to by se clovek porad jen strachoval, prvni, ze nejde otehotnet, pak ze potrati… radsi myslet pozitivne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.10 14:00

U Terky jsem se taky bála, byla jsem i na plodovce, to byly stresy až do 21týdne, pak zase mrška nechtěla ven, ale stojí to za to :huban: Je to moje všechno :srdce:

Xreni má pravdu, musíme myslet pozitivně, jen mě to někdy holt přepadne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.12.10 14:01

reni a na tebe koukám vy ste nějací super plodní to byla rychlost :mrgreen:
To nám to vyšlo na po 4té a meli jsme 3 pokusy pak měsíc pauzu a ten další vyšel :mrgreen: takže 5 msíců jakoby.
No a v září jsem měla těhu testík ale čárka byla a já to dostala :zed:
Tys myslím taky nepslaa že nemáš nic těhotenského že

• Citovat
  • Upravit
287
15.12.10 14:01

To je fakt,nejdřív jsem čekala až bude ovulace,pak jestli z toho něco bude,čekání na testování,zkoumání „duchů“na testíkách,říkala sem si až budou dvě že to bude krásný a teď si to vůbec neužívám a zase čekám až co dr.,pak to bude určo až co testy,nervy před každou kontrolou…nervy z porodu…uff!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.12.10 14:05

TY VADOOO HOLKY NEDĚSTE MĚ! :O( JÁ ZATÍM MYSLÍM POZITIVNĚ, TAK SNAD SE VŠEM ZADAŘÍ!!!!A DOST UŽ TAKHLE PESIMISTICKY :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.12.10 14:08

ale já taky myslím pozitivně,zrovinka teď nám přišel nový kalendář a už sem do něj čučela na jména :lol: :lol: ale tak pořád to hlodání co kdyby někde je…toho se prostě zbavit nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí