Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evi super, jinak si musime zapamatovat, ze je tabulka na strane 17
mozna si to hodim do podpisu, at to jde videt..
já to taky nechám po kontrole co když prcek nebude mtí srdíčko?Nebo už se tam trřeba nevyvíjí?Mám obavy za 3 týdny řeknu jak to vypadá já mám docela obavy bez těhu příznaku a jen bublinka na ulz ![]()
Gerri píše:
Holky já sem asi pověrčivá…ale ráda bych se do tabulky taky přidala ale až po té kontrole příští týden…jinak výbornej nápad
Teď si mě vyděsila, máš pravdu, já se taky bojím všeho
![]()
Xreni tak mě taky smaž, ať něco nezakřiknu, připsat se můžu vždy, děkuju ![]()
Tak víte co, necháme tabulku až po těch prvních srdíčkách
co vy na to? ![]()
holky klidne to muzem nechat na potom.. ja uz takhle jednou z tabulky vymazana byla .. ale zas poverciva nejsem, kdyz to nevyjde, tak se proste odmazu, ted neverim do 13tt nicemu
ja uz tenkrat mela i srdicko a stejne to pak nevyslo.
Xreni to je hrozný, já se toho tak děsím, i když je asi lepší, když to odejde samo takhle na začátku než pak nějaké problémy. Je to smutný ![]()
Já ze stejného důvodu nemám ani metřík, prostě až po kontrole, nebo až po novém roce, až bude 8tt aspoň, uvidím ![]()
Luci jasne.. no me na to prisli na kontrole v 9tt, nemela sem zadne problemy a pak sem musela na revizi.. je toho hodne, tak dokud to bylo jen jednou, tak doufam, ze to byla jen nahoda.. ja si metrik uziju, dokud muzu (a doufam teda ze tentokrat hoodne dlouho)
Xreni určitě neboj ![]()
Já nechápu, proč je toho teď tak moc, je to strašně smutný a je mi z toho úzko. ![]()
jé,to sem vás nechtěla vyděsit
já jen že krom těch pozitivních testíků nevím nic tak bych ráda počkala a máte pravdu,těch problémů je teď nějak děsně moc,počít dítě a donosit ho je dnes úplná věda!ale my to zvládneme
![]()
jasny holky, kdo se boji, nesmi do lesa ![]()
to by se clovek porad jen strachoval, prvni, ze nejde otehotnet, pak ze potrati… radsi myslet pozitivne ![]()
U Terky jsem se taky bála, byla jsem i na plodovce, to byly stresy až do 21týdne, pak zase mrška nechtěla ven, ale stojí to za to
Je to moje všechno ![]()
Xreni má pravdu, musíme myslet pozitivně, jen mě to někdy holt přepadne ![]()
reni a na tebe koukám vy ste nějací super plodní to byla rychlost ![]()
To nám to vyšlo na po 4té a meli jsme 3 pokusy pak měsíc pauzu a ten další vyšel
takže 5 msíců jakoby.
No a v září jsem měla těhu testík ale čárka byla a já to dostala ![]()
Tys myslím taky nepslaa že nemáš nic těhotenského že
To je fakt,nejdřív jsem čekala až bude ovulace,pak jestli z toho něco bude,čekání na testování,zkoumání „duchů“na testíkách,říkala sem si až budou dvě že to bude krásný a teď si to vůbec neužívám a zase čekám až co dr.,pak to bude určo až co testy,nervy před každou kontrolou…nervy z porodu…uff!!
TY VADOOO HOLKY NEDĚSTE MĚ!
( JÁ ZATÍM MYSLÍM POZITIVNĚ, TAK SNAD SE VŠEM ZADAŘÍ!!!!A DOST UŽ TAKHLE PESIMISTICKY ![]()
ale já taky myslím pozitivně,zrovinka teď nám přišel nový kalendář a už sem do něj čučela na jména
ale tak pořád to hlodání co kdyby někde je…toho se prostě zbavit nemůžu