Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
13.12.10 13:41

Já to vím taky určitě, bolelo mě břicho jako blázen a skočily jsme na to, další dny už jsme to nezkoušely, takže to bylo toho 21. :mrgreen: to vím naprosto přesně :lol:
Testík už byl 3.12. to už jsem nevydržela, a dostat jsem to měla 6.12. :-D

Peti já z předchozího těhu vím, že čím později jdeš, tím líp. Nejradši bych šla 7tt, ale to vychází mezi svátky právě :-? takže jdu tak brzy.. škoda. U Terky jsem šla na 1. utz totiž v 6+0 a totálně mě vystresoval, že to vypadá o týden mladší a že to bude asi zamlklé, dalších 14 dní jsem čekala ve strachu a nakonec to bylo o.k. :-? a vlastně 4 týdny jsem čekala než mi řekl, že je to v pořádku. Teď půjdu 6+1 a očekávám stejný průběh, nepočítám se srdíčkem ani embryem, Terka tam taky ještě nebyla :nevim: no mám strach no, jsem blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
13.12.10 14:00

my to taky zkoušely jen 20 a 21 takže se to muselo podařit jeden z těhle dnů :lol: ovulka taky přesně v půlce cyklu 14 den :-)) teda jsem zvědavá zda se nám to také narodí ve stejný den.. škoda,že nejste blíž aby jsem se mohly scházet a pak i společně vozit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 14:02

tak to my se snažili od 12-17 dne nonstop maraton a pak muž už byl vyřízený a 15den jsme měli potvrzený žlutý tělísko tak jsem už jen ty 2 dny přidala co kdyby :lol:
Takže to bylo určtiě tu neděli a to jsme měli tu pohodovou atmosféru hráli jsme s dítětem na schovavanou :lol:
Teda muž se schováal a já jsem z něj měla dost :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
13.12.10 14:02

a test jsem měla v pátek 3/12 ms měla dojít 5/12 a toho 6/12 sem teda to vyšetření odovlala :lol:

• Citovat
  • Upravit
6471
13.12.10 14:09

Marry a Peti to je sranda :lol: ani v dubňátkách se nám tohle nepodařilo, stejná ovu a termín :lol: Doufám, že je to dobré znamení :wink:
Já tedy trošku doufám, že porodím trošku dřív třeba ten 38tt-39tt u Terky jsem 6 dní přenášela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 14:17

Určitě někdo mně psal že na uplnek se plodí děti a to bylo zrovna 21 mám dojem :mrgreen: tak to je jasný že jsou tu stejný 3 holky s datem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1145
13.12.10 14:56

Ahoj holky, já bych dneska měla být 6+0 dle výpočtu, ale reálně jsem 19DPO a testíky sílí, ale občas mě během dne na chvíli bolí břicho, jako bych měla dostat menzes…máte to taky tak??doufám, že není něco v nepořádku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 15:02

katko já jsem měla ovulku už 14den a jsem ted v 5+0 víc to nebude. A břicho mně celou dobu nebolelo a dnes mně trochu pobolívá jeslti je to ze sezení nevím půjdu to rozchodit. A je to normální roztahuje se děloha ty vazy se tam napínají neboj a gratuluju :wink:

• Citovat
  • Upravit
1145
13.12.10 15:05
Marry11 píše:
katko já jsem měla ovulku už 14den a jsem ted v 5+0 víc to nebude. A břicho mně celou dobu nebolelo a dnes mně trochu pobolívá jeslti je to ze sezení nevím půjdu to rozchodit. A je to normální roztahuje se děloha ty vazy se tam napínají neboj a gratuluju :wink:

Děkuju…sice už mám doma 5,5 letou dceru, ale nepamatuju si to už samozřejmě..a v dnešní době s těma miminkama je to složité…tak mám strach..děkuju a gratuluju taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
13.12.10 16:48

Ahoj holky, já jsem nějak poslední dny neměla náladu na net. Je mi strašně blbě :poblion: V podstatě celý den, od rána do večera. Pomůže jedině zaspat to. Doma už jsem to řekla, protože sama ani nejsem schopná se pořádně postarat o malou. Nevím, jak zvládnu nakoupit nějaké dárky a upéct perníčky. Jsem ráda, že se dobelhám na záchod a zpátky na gauč.
Tak doufám, že pro mě bude mít ve čtvrtek doktor dobré zprávy, protože tohle absolvovat znovu od začátku, to je šílená představa.

Gratuluju všem k vašim mrňouskům, těší mě, že se to tady zatím tak dobře vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
13.12.10 16:54

Ahojky, početla jsem si příspěvky a koukám, že máte všechny stejné ,,strachy". Byla jsem na vyštření 8.12. tři dny se radovala a teď mě začínají hlodat otázky, zda je vše v pořádku, i když necítím žádné projevy toho, že by bylo něco v nepořádku. Trubka jsem vlezla na diskuze zamlklé těhu atd… a teď se bojim:-( Asi na to neexistuje lék, že ? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
13.12.10 17:33

ahoj skoro maminky, já jdu zítra dopo na první proghlídku, 4.12. jsem si dělala testy a obě čárky byly mega silné :-) snad bude vše ok, prsa mám neskutečně citlivá a denní střídavé nevolnosti také..šmudla zlobí po mamince už ted :-D JE TO NAŠE PRVNÍ, JSME CELKEM MALDÍ MNĚ BUDE 23 A JIRKOVI 28 ALE TĚŠÍME SE…IKDYŽ STRACH O MALÝHO I O FINANČNÍ STRÁNKU JE!!!NAVÍC JSEM BYLA ZVYKLÁ PRAVIDELNĚ CVIČIT,BÝT V POHYBU A TEĎ PRÝ NESMÍM..TO BUDE BOJ NAUČIT MĚ LENIVĚT.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.12.10 19:09

Ahojky, také bych se k vám ráda přidala. Poslední MS 2.11. Testíky jsem zkusila už 4 a všechny vyšly. Při posledním 11.12. byla // čárka hned. Na kontrolu jsem objednaná ve středu tak jsem zvědavá, jestli už bude něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
13.12.10 19:19

a jak je to se sexem ted holky? my byli zvyklí 4-5× denně..ehm a ted tak 2× ale prý by se to ted nemělo přehánět…víte o tom někdo něco? my ani nevíme kdy sme to počali díky tomu počtu hi… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.12.10 20:16

Ahojda vrátily jsme se z výletu a jsem KO zralá do postele. Navíc jsem přijela šíleně hladová :-?

Ewi proč nesmíš cvičit? Já myslím, že plavání, těhu cvičení a rozumný sport pokud jsi zvyklá je v normě a ku prospěchu :wink: Já chci taky něco v okolí sehnat, jsem taky zvyklá se hýbat a někam chodit cvičit, ale až po 12tt dřív na to prdím. A sex si myslím, že dobrý, tedy koukám na tu frekvenci, jak to stíháte, když chodíte do práce? :lol: Pokud ti to nedělá zdrav. problémy, tak to nevadí. Ale radši se zeptej dr.

Katko mě taky pobolívá břicho,hlavně na pravé straně a někdy i na druhé. Taky si myslím, že je to normální, určitě je vše o.k. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí