Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to vím taky určitě, bolelo mě břicho jako blázen a skočily jsme na to, další dny už jsme to nezkoušely, takže to bylo toho 21.
to vím naprosto přesně ![]()
Testík už byl 3.12. to už jsem nevydržela, a dostat jsem to měla 6.12. ![]()
Peti já z předchozího těhu vím, že čím později jdeš, tím líp. Nejradši bych šla 7tt, ale to vychází mezi svátky právě
takže jdu tak brzy.. škoda. U Terky jsem šla na 1. utz totiž v 6+0 a totálně mě vystresoval, že to vypadá o týden mladší a že to bude asi zamlklé, dalších 14 dní jsem čekala ve strachu a nakonec to bylo o.k.
a vlastně 4 týdny jsem čekala než mi řekl, že je to v pořádku. Teď půjdu 6+1 a očekávám stejný průběh, nepočítám se srdíčkem ani embryem, Terka tam taky ještě nebyla
no mám strach no, jsem blázen ![]()
my to taky zkoušely jen 20 a 21 takže se to muselo podařit jeden z těhle dnů
ovulka taky přesně v půlce cyklu 14 den
teda jsem zvědavá zda se nám to také narodí ve stejný den.. škoda,že nejste blíž aby jsem se mohly scházet a pak i společně vozit ![]()
tak to my se snažili od 12-17 dne nonstop maraton a pak muž už byl vyřízený a 15den jsme měli potvrzený žlutý tělísko tak jsem už jen ty 2 dny přidala co kdyby ![]()
Takže to bylo určtiě tu neděli a to jsme měli tu pohodovou atmosféru hráli jsme s dítětem na schovavanou ![]()
Teda muž se schováal a já jsem z něj měla dost ![]()
a test jsem měla v pátek 3/12 ms měla dojít 5/12 a toho 6/12 sem teda to vyšetření odovlala ![]()
Marry a Peti to je sranda
ani v dubňátkách se nám tohle nepodařilo, stejná ovu a termín
Doufám, že je to dobré znamení ![]()
Já tedy trošku doufám, že porodím trošku dřív třeba ten 38tt-39tt u Terky jsem 6 dní přenášela ![]()
Určitě někdo mně psal že na uplnek se plodí děti a to bylo zrovna 21 mám dojem
tak to je jasný že jsou tu stejný 3 holky s datem ![]()
Ahoj holky, já bych dneska měla být 6+0 dle výpočtu, ale reálně jsem 19DPO a testíky sílí, ale občas mě během dne na chvíli bolí břicho, jako bych měla dostat menzes…máte to taky tak??doufám, že není něco v nepořádku… ![]()
katko já jsem měla ovulku už 14den a jsem ted v 5+0 víc to nebude. A břicho mně celou dobu nebolelo a dnes mně trochu pobolívá jeslti je to ze sezení nevím půjdu to rozchodit. A je to normální roztahuje se děloha ty vazy se tam napínají neboj a gratuluju ![]()
Marry11 píše:
katko já jsem měla ovulku už 14den a jsem ted v 5+0 víc to nebude. A břicho mně celou dobu nebolelo a dnes mně trochu pobolívá jeslti je to ze sezení nevím půjdu to rozchodit. A je to normální roztahuje se děloha ty vazy se tam napínají neboj a gratuluju
Děkuju…sice už mám doma 5,5 letou dceru, ale nepamatuju si to už samozřejmě..a v dnešní době s těma miminkama je to složité…tak mám strach..děkuju a gratuluju taky ![]()
Ahoj holky, já jsem nějak poslední dny neměla náladu na net. Je mi strašně blbě
V podstatě celý den, od rána do večera. Pomůže jedině zaspat to. Doma už jsem to řekla, protože sama ani nejsem schopná se pořádně postarat o malou. Nevím, jak zvládnu nakoupit nějaké dárky a upéct perníčky. Jsem ráda, že se dobelhám na záchod a zpátky na gauč.
Tak doufám, že pro mě bude mít ve čtvrtek doktor dobré zprávy, protože tohle absolvovat znovu od začátku, to je šílená představa.
Gratuluju všem k vašim mrňouskům, těší mě, že se to tady zatím tak dobře vyvíjí.
Ahojky, početla jsem si příspěvky a koukám, že máte všechny stejné ,,strachy". Byla jsem na vyštření 8.12. tři dny se radovala a teď mě začínají hlodat otázky, zda je vše v pořádku, i když necítím žádné projevy toho, že by bylo něco v nepořádku. Trubka jsem vlezla na diskuze zamlklé těhu atd… a teď se bojim:-( Asi na to neexistuje lék, že ? ![]()
ahoj skoro maminky, já jdu zítra dopo na první proghlídku, 4.12. jsem si dělala testy a obě čárky byly mega silné
snad bude vše ok, prsa mám neskutečně citlivá a denní střídavé nevolnosti také..šmudla zlobí po mamince už ted
JE TO NAŠE PRVNÍ, JSME CELKEM MALDÍ MNĚ BUDE 23 A JIRKOVI 28 ALE TĚŠÍME SE…IKDYŽ STRACH O MALÝHO I O FINANČNÍ STRÁNKU JE!!!NAVÍC JSEM BYLA ZVYKLÁ PRAVIDELNĚ CVIČIT,BÝT V POHYBU A TEĎ PRÝ NESMÍM..TO BUDE BOJ NAUČIT MĚ LENIVĚT.. ![]()
Ahojky, také bych se k vám ráda přidala. Poslední MS 2.11. Testíky jsem zkusila už 4 a všechny vyšly. Při posledním 11.12. byla // čárka hned. Na kontrolu jsem objednaná ve středu tak jsem zvědavá, jestli už bude něco vidět.
a jak je to se sexem ted holky? my byli zvyklí 4-5× denně..ehm a ted tak 2× ale prý by se to ted nemělo přehánět…víte o tom někdo něco? my ani nevíme kdy sme to počali díky tomu počtu hi… ![]()
Ahojda vrátily jsme se z výletu a jsem KO zralá do postele. Navíc jsem přijela šíleně hladová ![]()
Ewi proč nesmíš cvičit? Já myslím, že plavání, těhu cvičení a rozumný sport pokud jsi zvyklá je v normě a ku prospěchu
Já chci taky něco v okolí sehnat, jsem taky zvyklá se hýbat a někam chodit cvičit, ale až po 12tt dřív na to prdím. A sex si myslím, že dobrý, tedy koukám na tu frekvenci, jak to stíháte, když chodíte do práce?
Pokud ti to nedělá zdrav. problémy, tak to nevadí. Ale radši se zeptej dr.
Katko mě taky pobolívá břicho,hlavně na pravé straně a někdy i na druhé. Taky si myslím, že je to normální, určitě je vše o.k. ![]()